| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 00:09
- Nahlásit
LenkaK
leni vem cert zkus, hlavne aby byla zdrava a pokud jsi objektivni tak to poznas, podle toho jak pises, tak si myslim, ze je plna zivota a energie
Socializovana taky bude super a bude prubojna, kdyz uz prepere medu, takze si mylsim, ze vse bude OK a bude Ti delat jen radost.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 00:17
- Nahlásit
Aknah
No já jdu do hajan. Dobrou noc.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 00:20
- Nahlásit
Aknah
Megera je megera,ale myslím,že se má velice dobře,už jsem na ní měla další zájemce,ale když nemegerovatí,tak je zlatíčko,zuby OK,tak tu asi zůstane ,nedala bych jí,povahu má super.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 00:34
- Nahlásit
LenkaK
dobrou noc
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 00:38
- Nahlásit
wampirelli
jak si ji pamatuju, tak byla naprosto skvela,
my se s Fredym zacali intenzivne venovat agility, ale to jste asi jiz cetla, tak az budem mit prvni ofigo zavody tak dam vedet. Fredy je sikulka, jde mu to lepe nez panicce
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 00:48
- Nahlásit
brut
Docela se bavím...
já taky..a snad jsem dost neanonymní...mám tu někde i jméno.možná,fotku a tak...co mě celkem dost pobavilo je jak si
Dášenka hezky smazala svý posty...to je vcelku všeříkající..a jak to tu sleduju...opravu souhlasíms Aknah
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 00:53
- Nahlásit
sarax
to je prekvapeni takhle po pulnoci, Tebe bych tady fakt necekala, kdyz se potkame u Litavky?
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 00:58
- Nahlásit
sarax
Aknah
No já koukám nyní jako blázen.To jde si vymazat svoje příspěvky?
Já jsem si myslela,že když něco napíšu,tak si za tím stojím a né,že to časem vymažu,ale to opravdu mluví asi za vše.Ale paní Dáša si za tím asi nestojí,když svoje příspěvky vymazala,ale nevím proč,každý máme názor jiný a od toho je diskuze.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 01:00
- Nahlásit
Aknah
Megerka je skvělá,hrozně kamarádská,no uvidíme co z ní vyroste z ďáblíka.
Přeji Fredymu dobrou noc.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 01:01
- Nahlásit
wampirelli
taky jsem to nevedela, ze to jde smazat, urcite to jde prepsat, ale zda i smazat nevim, taky si za svym nazorem stojim a treba se muze stat, ze po vecnych argumentech ho zmenim, tak priznam, ze jsem se mylila
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 01:05
- Nahlásit
Dobrou a snad zitra bude hezci den
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 01:09
- Nahlásit
Aknah
mno ok..nesmazala..ale upravila..ty smajlíci jsou místo postů..lze jen přečíst že změnila..
wampirelli
Já jsem si myslela,že když něco napíšu,tak si za tím stojím a né,že to časem vymažu,ale to opravdu mluví asi za vše.Ale paní Dáša si za tím asi nestojí,když svoje příspěvky vymazala,ale nevím proč,každý máme názor jiný a od toho je diskuze.
mno taky myslím že když něco napíšu tak si zatím stojím..ale jak vidno ne každej to tak vidí....
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 01:34 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit
PŘEKVAPENÍ !!!!
ZA SVÝM VŠÍM SI STOJÍM, JEN JSEM DOSTALA OPROTI VÁM ROZUM, SEM TO TOTIŽ NEPATŘÍ, A VŽDY SE TADY OBJEVÍ MLADIČKÁ ROZUMNÁ ROMANKA A DÁ VÁM VŠEM NA PRDEL. A TO SE MI NA NÍ MOC LÍBÍ.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:03 - Změnil/a: LenkaK
- Nahlásit
Dášenka
Dášo já to,ale taky beru jako nové informace za, které jsem ráda. Pustila jsem se do chovatelství a tak to chci dělat co nejlépe. A k tomu jsou potřeba informace všeho druhu., tak proč se bránit i těmto informacím. Myslím,že se Aknah
snažila být slušná. Zvířecí oslovení už zrušila. A paní Herčíková a paní Florita se taky chovaly slušně. Proč to nebereš jako novou informaci, kterou můžeš využít do chovatelství. Sama se netajíš tím,že v něm chceš pokračovat. Prosím tě přestaň se urážet a zkus to vzít s chladnou hlavou. Je to téma, které se plným dílem týká Kynologie a tak nejspíš do Kynologické diskuze patří. Pokud budou do diskuzí přidána např. sprostá slova nebo nějaké nemístné hádky, tak by to tady fakt nepatřilo.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:30
- Nahlásit
Romaine
Je mi moc líto,že už sem nechcete chodit,ale bohužel svět pejskařů není jenom pěkný.Bohužel je i o nemocech psa,o tom,že se chovateli ve vrhu něco nepovedlo,o poctivosti,o různých přístupech k chovu atd.Myslím,že i tato rozmíška bohužel k tomu všemu patří.Patří to i k nemoci,k tomu jak se chovatel umí k věci postavit.Je mi líto,že to vidíte jinak,ale pokud si někdo hraje na neomylného,a pak všechny své příspěvky změní,tak to taky o něčem svědčí.Každý máme nějaký názor a za tím bychom si měli stát a pokud se člověk zmýlí a bude fér,tak by to měl přiznat a né to začít překrucovat a hledat chyby na jiném,jenom aby od sebe odvrátil pozornost.
Toto je můj názor,ať si to každý přebere podle svého..
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:33
- Nahlásit
wampirelli
můžu se Vás zeptat jestli chováte nebo jste chovala na nějaké dlouhosrsté feně?
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:44
- Nahlásit
Candy
Co se týče bonitace a klubových výstav.
Já se kvůli tomu rozčiluji již dost dlouho,minimálně 4 roky.
Nechápu na co musí být klubová výstava,proč nemůže být jakákoli,pokud už jí chtějí zachovat.Asi klub potřebuje peníze za výstavy (to je další důvod proč musí být kluby a k čemu ho potřebuji).Znám hodně majitelů,hlavně,kteří mají psy(ne feny) a vím jakou práci dá srst udržet ve výstavní kondici,pokud pes není zavřený jenom 3 roky v kleci a ven se dostane pouze když jde na výstavu.Pokud pes normálně běhá po zahradě,chodí na procházky a výlety do lesa,na louku atd.je to děsný.Ale proč je potom pejskovi na výstavě vytknuta srst,že není ve výstavní kondici,jinak se na něm nic při bonitaci nenajde,to nechápu.Výstavy a bonitace je úplně jiná věc a pokud výstava v konkurenci nic moc a bonitace dobrá a pes je uznán chovným,ale pro výstavu neprojde,tak je to celé postavené na hlavu.
A to samé rozhodčí-na propozicích je psán rozhodčí (na určité bych nejela) ,ten se mi líbí,tak výstavu přihlásím a když dorazím,tak koukám jak blázen,on je tam jiný a v tom horším případě ten,kterého nemusím.
To také neustále v klubu přednáším.On řadový chovatel nevidí to okolo,když si jenom vzpomenu na valnou hromadu našeho klubu,na to jak jsem se postavila proti kárnému řádu,myslím,že bojuji nejen za havany,ale i za mastiny,ale jde to pomalu.Samozřejmě,že další bojují za svá plemena,ale není to jednoduché něco změnit okamžitě,když je to zajeté.
A i tyhle dohady s klubem k chovatelství patří,bohužel.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:49
- Nahlásit
LenkaK
Samozřejmě,nyní měla u mě štěnda Vanilka a zůstala i mi nadále v srsti,např.Helena jela na výstavu do Gibraltaru (splnila tam šampiona),když měla doma 6 týdnení štěňata (byla již odstavená) a taky dobrý.Ale někdy se stane (hlavně u prvniček),že o tu srst můžete přijít,že fena vylíná a pak je to problém.Česání se dá zvládnout,ale hormony s těmi nic neuděláte.Také se mi to stalo a nyní čekám až mi Olívie znovu zaroste,chybí jí poslední CACIB na intra,tak bych jí ho ráda dodělala.
Ale většinou objezdím výstavy,fenu pak ostříhám abych si ušetřila práci.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 08:56
- Nahlásit
LenkaK
Co Becky?(doufám,že jsem se nespletla v majiteli) Jak vypadají zuby?Máte v PP mojí stanici,proto se ptám.Sestru maminky Becky ze Slovenska mám doma.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:17
- Nahlásit
wampirelli
jj Becky má skus vpohodě. Jen ji ještě zůstal jeden mléčný špičák.
No taky myslím, že mi Bella začíná línat. Snažím se ji česat,ale přeci jen ji v tom ta malá rejdí takže se hodně cuchá. Můžu se ještě zeptat čím krmíte? My začali Hillsem, ale moc se mi to nezdá.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 09:18
- Nahlásit
wampirelli
Violce se podařila pěkná nadílka, že? 7 trpaslíků to je docela dost.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 10:38
- Nahlásit
wampirelli
Mě nevadí psaní o nemocech a smutných věcech. Jak sem psala, tak mě vadí, když si tu lidé nadávají a pomlouvají se! Taky sem se s Dášou několikrát pohádala, ale nikdy sem se nesnížila k tomu, abych pomlouvala její psy a neudělala bych to ani u nikoho jiného. Jak sem tu již několikrát psala pravdu ví jen ona a Lenka. Bez pitvy se nikdy nic neprokáže, tak nechte Endyho odpočívat v pokoji. Bavte se klidně o té nemoci (O NEMOCI NE O ENDYM), to je užitečné a já se ráda dovím o jakékoli psí nemoci a různé názory, jen do toho nemusíte přece dávat tolik nadávek, urážek a všeho takového.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 10:55
- Nahlásit
LenkaK
Krmím Propac Dogem asi již 5 let a jsem spokojená.
Jinak ta srst a že v tom malá rejdí,to známm,zkuste jí vykoupat,zda to nepomůže.
Violka je sama ze 7 štěňat,tak k tomu má dispozici a poprvé měla jenom tři.
Moje Vanilka měla až nyní první štěnda a měla tři ,tak jsem zvědavá na další vrh,třeba bude taky nadílka.
Mají Violu v srsti,nebo již ne?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 10:58
- Nahlásit
wampirelli
Mají pořád. Aspoň co vím z poslední zprávy. Přemýšlela jsem, že ji vykoupu. Angee si chce taky hrát a tak se pouští do mámy. To udělá taky své. Becky je divoch a tak se bojím aby jí neublížila. Ale moc ráda by si s malou hrála.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:04
- Nahlásit
LenkaK
Moje zkušenost je,že by jí Backy ublížit neměla.Ono to tak sice vypadá,chvilku bude divoká a pak to bude dobré.Když si vezmu mojí Megeru jaká je divoká a jak miluje štěňata a také žádnému ještě neublížila.
Vím máte první a nejste otrkaná
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:09
- Nahlásit
Romaine
Romanko je mi to moc lito, ale to vsechno zacala Dagmar, Florita ani ja ani Vampirelli jsme nic takoveho nerekly a ani jedna z nas ted uz neutocila na Dagmar, ona zacala vytahovat bonitacni kody a kde je co na jakem psu spatne, jen si precti co napsala ona o Fredym o Gwen o Calimerovi,treba Fredyho nikdy nevidela a co jsem napsala ja nebo nekdo jiny o Kamilce a Emilce. Byla rec o Endym jako o kazdem jinem psu, stejne jako napisu o Fredym, ze ma hnedy cumak, tak o Endym, ze mel krive zuby, byla to Dagmar, kdo to hodil zase do lainy toho, ze Endyho urazim a hledam na nem neco spatneho, nehledam, proste to tak bylo. a jeji veta no zda mel Endy krive zuby je otazka, ze? me proste zvedne ze zidle, cetla jsem jeji email zaslany Lence, pokud o to stojis, tak preposlu a ver, ze se vubec nedivim, ze s ni Lenka jako schovatelkou nekomunikovala a tady hazi vsechnu spinu na ni, nemuzu mlcet a nechat ji, aby se vystavovala v tom krasnem svetle. a bohuzel pak jsem ja ta spatna, ktera se hada.
ted abychom se baly napsat nejaky svuj problem, nebo nedostatek naseho psa, aby nebyl nekdy zase pouzit, proti nekomu, jako chudak Janicka a Gwen. Potrebovala poradit se zoubkama a ted se hodila jako zbran proti vampirelli. Pritom je gwen krasna fenecka, ktera bude mit nadherny stenatka a Janca bude urcite zodpovedna chovatelka a novym majitelum rekne vse tak jak je.
ted se opravdu necitim byt vina. a to co jsem napsala mazat nebudu, kazdy si to muze zpetne precist.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:11
- Nahlásit
wampirelli
No zkusím k ní pustit i naši dračici Becky.
Jinak jsme odchovali před dvěma lety ještě 12 malých labroušků.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:29
- Nahlásit
LenkaK
Ty jsou krásný,dokážu si představit,jaká je to fuška,mě se podařilo jednou odchovat 13 mastinů.
Tak pak dejte vědět co Becky,ale má moje předky ,tak si myslím,že to bude dobré.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:34
- Nahlásit
wampirelli
No fuška to byla. Nejhorší bylo je nahnat do baráku. Rozutekli se na všechny strany po celé zahradě. A kolik toho sežrali. Naštěstí Ajduška je kojila do posledního dne. Ale taky podle toho vypadala.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 11:35
- Nahlásit
Romaine
Calimera taky ne(pouze jednou na výstavě ale nešahala na něj a líbil se jí na krytí a pochybuji,že na vlastní oči Gwen ano.Ale to je jedno,já jsem taky nepomlouvala,pouze jsem se bránila.Když se vrátíte o hodně zpátky,kdy jsem sem ještě nechodila tak často,tak tu byla řeč o mých štěňatech,psech,odchovech atd.Když jsem se ozvala,tak jsem dostala odpověď,že si bude říkat co chce a jak chce,že je to její věc.A já taky nejsem splachovací a svoje psy a odchovy bránit budu i když vím,že nejsou bez chyby,ale to není nikdo.
Ale až se namíchnu,také ukážu bonitační karty jejích holek a babičky,mám je doma,sama Dagmar mi je dala a nikdy jsem je k ničemu nepoužila.
|