Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:02
- Nahlásit

LenkaK
S tím CAPS LOCKEM sem to tu řešila, také se mi to špatně čte, emikami říkala, že to zmáčkne omylem, není to kvůli důrazu.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:03
- Nahlásit

Romaine
nemyslím si Romčo. Ona to dělává i v mailech záměrně.

Candy
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:11
- Nahlásit

emikami
Taky jsem přesně nechápala proč musím jít na klubovou výstavu KCHMPP, když už jsem měla čtyři výstavy za sebou, vždy výborná, z toho dvakrát CAJC z mezinárodky. To měla asi Wampirelli namysli, že by mohla stačit jakákoliv výstava (s kvalitním výsledkem), ne přímo klubová.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:14
- Nahlásit

Jak už jsem psala, tak nemám havaňáčka ani bišonka, ale pár jich znám a pokud vím, tak si na srst majitelé psíků, kteří nechodí jen na vyvenčení ven, ale běhají na polích, zahradách, stěžují také. Žádný/á z nich nemá tak vynikající srst jako ti jen venčený na chvíli

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:17
- Nahlásit

LenkaK
Tak to je pak jiná... Jen říkám, co bylo řečeno, já takové věci musím přeskakovat, protože mám astigmatismus a toto opravdu nepřečtu. Alespoň se třeba nenaštvu. Už víte jak mě můžete pomlouvat, aniž bych to věděla

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:18
- Nahlásit

Romaine
TAK SCHVÁLNĚ ROMČO JESTLI SI PŘEČTEŠ I TOHLE. JAK TI JDE UČENÍ?

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit

LenkaK
Tak to je krátký, to přečtu, ale jak je tam moc řádků, tak je to hrozný... Musím si označovat každý řádek, aby byl výrazný a já to přečetla, ale to mě nebaví, tak to přeskakuju. A ne, že tak začneš psát!

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:22
- Nahlásit

Romaine
Neboj. Mě je to taky dostnepříjemné a to mám oči zdravé

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit

LenkaK
Jo, učit se začnu zítra po výzu. Teď jsem dovypracovávala otázky... To abys neřekla, že sem to ignorovala...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:34
- Nahlásit

Romaine

Candy
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit

Romaine
Už tím, že vypracováváš otázky se učíš!!!! Tak z toho měj dobrej pocit

Candy
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:37
- Nahlásit

Holky tak co ten srazík? Candy se na ty vaše holky a kluky už těší

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:42 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

emikami

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:42
- Nahlásit

Candy
To je fakt, ale přijde mi, že nic nevím...

Srazík začnu řešit příští pátek nejdříve

Pro dnešek se s vámi loučím a budu tu ještě zítra dopoledne chvíli, pak už nevím, kdy se tu do matury vyskytnu. Tak ahoj a myslete na mě.

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:43
- Nahlásit

Aknah
Ale ale ale.... Buď hodná holka

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:46
- Nahlásit

Jo, fotky sem nestihla hodit na stránky, protože má matka pomalej net, tak třeba to stihnu zítra.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:56
- Nahlásit

Aknah
Prosím, kroť se.

Romaine
Tak se měj pěkně a myslíme na tebe.

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 16:38
- Nahlásit

Romaine
LenkaK
mate pravdu

Romanko myslim na Tebe a budem drzet palecky HaF

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 16:50
- Nahlásit

Candy
a co se tyce sraziku, zatim jsme to moc neresila, vzdy to dopadlo tak, ze neco do toho vlezlo, tak ebylo vhodne resit sraz a vubec netusim, zda by jeste holky jely

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 16:50
- Nahlásit

Aknah
No proto

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 16:52
- Nahlásit

LenkaK
ach jo, ja vim

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 17:40
- Nahlásit

Prosila jsem Floritu o fotecky smecky, jelikoz byla v parci a nemohla prispivat na diskuzi, tak mi je poslala na mail a mam svoleni je tady zverejnit, takze vam prestavuji Floritinu smecku

Florita Asmar
Leila

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 18:02
- Nahlásit

LenkaK
[nemyslím si Romčo. Ona to dělává i v mailech záměrně./b]

A můžeš mě prosím tě napsat, co by jako v tom záměru mělo být??? Já to totiž nevím, víš? A myslím, pokud by to byl můj záměr, asi bych to vědět měla, takže se ráda od tebe poučím, třeba se dodatečně dozvím proč tak píši.OJEDINĚLE !!!!!

Jak ses mohla všimnout tak jsem to v půlce přerušila a psala malými písmeny. ale pokud chci něco zdůraznit a je to jedno slovo či jedna , dvě věta tak velké písmena použiji, proto každý pochopil že toto slovo či větu zdůrazňuji a nezůstala bez povšimnutí.

Fakt mě udivuje co jen tato klávesa může způsobit - jak dětinské. Mě zase vadí, když někdo píše bez čárek a háčků pokud nemusí, viz : Aknah

[b]Aknah

Také tě zdravím

Florita
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 18:05
- Nahlásit

Aknah
Moc děkuji. Fotky expozičně nic moc, pokusím se na flešce najít lepší. Ivanka wampirelli má na svém vebu ve svých odchovech naše holky, které jsou daleko kvalitnější.
Sdělím Vám také jednu historku z výstavy. 10 dní před výstavou MVP v Praze 29.4.07 si Flo rozsekla nožku na PHK, jak lítala v potoce. Někdo tam pohodil konzervu nebo střepy. Ve čtvrtek jsem jí tahala stehy - byly 4 - a v neděli jsme vyrazili.
Oceněni jsme byli jako: velmi dobrá 2 pro "nevýstavní srst na pravé horní končetině.Pak si mě vzal p.rozhodčí stranou a pravil, že rozhodčí jsou pod velkým tlakem chovatelů, že ten titul příště určitě dostanu. Hned týden nato byla výstava molossklubu a naše Flo získala CAJC. Tak tomu nerozumím.

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 18:07 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

emikami
jak na piskovisti, tak to NEČTI !, kdyz ti to tak moc vadi
taky nekometuji tve hrubky - mě se píše mně, je to třetí pád komu čemu a VŽDY MNĚ, nebo MI

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 18:08
- Nahlásit

Candy
Majko, třeba je u vás v klubu povinná a platící výstava pro uchovnění klubová výstava, to netuším, ale v našem mi bylo řečeno, že je to jedno. Byla jsem na mezinárodní a nyní bych mohla udělat klubovou kde je i bonitace, je to 8.7. to bych velmi ráda, ale ještě nevím, zda vše vyjde tak jak má, ještě jsem se ptala, zda ta klubová bude opravdu platit , aby mě pak řekli že neplatí a že ještě musím na nějakou mezinárodku, či jinou. No tak snad ano, kdyby mě dvě osoby nepodali mylnou informaci, tak bych asi na tu mezinárodní nešla a počkala bych zřejmě až bude Denisce rok, nebo i na Wiki a vzala holky obě najednou, a pak obě zbonitovala také najednou, jsou od sebe asi dva měsíce, tak by to skloubit šlo, na výstavy stejnak chodit nechci, i když jsem to po Britušce měla v plánu těch výstav udělat víc, ale mě vadí ta srst, ne ta péče, to se dá, nejhorší máme asi za sebou, ale vadí mě počůrané chlupy, vadí mě že kolikrát bobek zůstane zamotaný kolem chlupů, prostě ta hygiena. Když jsou holky ostříhané tak si nepočůrají nic, navíc se sami ještě čistí. Jinak musím uznat že to samozřejmě je moc hezké, a Candy je krasavec. Máš v úmyslu ho také ostříhat až bude mít ty výstavy a bonitaci za sebou?

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 18:09
- Nahlásit

Florita
tak to je presne ten hnus, proc se vystav odmitam ucastnit

jsem nevzdelanec nevzdelany co je prosim PHK

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 18:10
- Nahlásit

Aknah
Snad si umíš stisknout klávesu, abys mohla psát česky ne?

wampirelli
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 19:11
- Nahlásit

emikami
vím jakou práci dá srst udržet ve výstavní kondici,pokud pes není zavřený jenom 3 roky v kleci a ven se dostane pouze když jde na výstavu.
nebudu komentovat nemá to cenu,je rozdíl,když jde pes pouze na procházku a není ve smečce na volno po obrovském pozemku,kde si může lítat,hrát si,honit se atd.,ale to tobě z paneláku asi nevysvětlím,když musíš venčit většinou na vodítku

Výstavy a bonitace je úplně jiná věc a pokud výstava v konkurenci nic moc a bonitace dobrá a pes je uznán chovným,ale pro výstavu neprojde,tak je to celé postavené na hlavu/i
Toto jsem ti několikrát vysvětlovala.Již na to nemám sílu.navíc jsou dva kluby,v každém byli jiné podmínky.Dříve se dělali bonitace v jiný den,než na výstavě a pokud byla bonitace dříve než výstava,tak byl pes zbonitován dříve a byl chovný až po absolování výstavy a když dostal VD,právě pro srst,tak nebyl chovný.U nás v klubu musí být totiž pes výborný,fena VD,u vás mohou být oba VD.
Ale to by jsi jako chovatel měla vědět o podmínkách uchovnění jak ve vašem klubu,tak i v tom druhém,co když se tě na to zájemci i štěňata budou ptát.Snad jsem ti to napsala dost polopaticky,aby jsi to již po 3 letech pochopila.

TAKŽE CO JE VLASTNĚ PODLE TEBE DŮLEŽITĚJŠÍ, BONITACE PSA ČI VÝSTAVA PSA.????? TUHLE SI TAKÉ ZAČLA NADÁVAT ŽE MÁM HOLKY BEZ VÝSTAV, EMÍ NEMÁ ŽÁDNOU, JELIKOŽ JSEM TENKRÁT ANI S CHOVEM NEPOČÍTALA A KAMÍ MÁ JEDNU VE TŘÍDĚ MLADÝCH OD PŮVODNÍ CHOVATELKY. KDYŽ MĚ VÝSTAVY NEŘÍKAJ NIC MOC PROČ MÁM TEDY JÍT NA VÝSTAVY KVŮLI UCHOVNĚNÍ, POKUD VÍM, MĚLA BY STAČIT BONITACE

ano hádala jsem se s tebou,ale proč,protože jsi se rozčilovala,že já prodám štěňata dráž než ty a nedokázala jsi pochopit,že mě to stojí více financí,když ty výstavy objíždím a hlavně cizinu a zahraniční rozhodčí atd.,a že když chce někdo na výstavy,tak si raději vybere štěně po psech,které někdo na výstavách viděl,posoudil,než po psech,kteří mají jenom bonitaci.

Nechápu na co musí být klubová výstava,proč nemůže být jakákoli,............JAK TOHLE PROSÍM MYSLÍŠ????

tak jak jsem to napsala,přečti si podmínky uchovnění v našem a ve vašem klubu a bude ti to jasné

Tento kod a chovní psi jsou tam veřejně, a se souhlasem majitelů

já jsem nic takového nepodepisovala a ani s tím nesouhlasila,nevím jak jsi na to přišla

moc dobře jistě víš, že když bude tatáž osoba dělat bonitaci feně udělá tento kod, pak bude dělat bonitaci druhý den té samé feně aniž by o tom věděla, a ten kod bude zcela jiný. A když tu bonitaci bude dělat jiná osoba, ten kod bude opět jiný, takže myslím, že ty kody jsou leckdy na dvě věci

tak toto je jediná věc,na které se spolu shodneme,tak mi není jasné,proč jsi ty vytáhla bonitační kod Calimera a ještě špatný,nebyl by to první pes,viděla jsem to i u jiných psů v bonitačních kartách a to samé je i s výstavami,někomu se líbí to a jinému ono,také občas záleží na tom,jak se rozhodčí vyspí a ukaž mi jednoho rozhodčího v ˇCR,který chová havany,takového žádného neznám

wampirelli
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2007 19:27 - Změnil/a: wampirelli
- Nahlásit

Musím se pochlubit,
můj odchov Xena tento týden(sorry,minulý víkend opr.) získala klubového vítěze a BOB na Slovensku na klubovce a druhý den dostala CACIBA A BOB i na mezinárodce,podle fotek tam bylo hodně havan,což mě překvapilo,na výstavách jich zase tolik nebývá.

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání