| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:49
- Nahlásit
Romaine
No super!! To ti gratuluji ,,šprte"
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:10
- Nahlásit
Romaine
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 16:13
- Nahlásit
Romaine
No já vždycky chtěla mít štěňátka s PP a jedno si po něm nechat jenže když jsem Andyho nestihla uchovnit, tak si žádné nechci nechat...chtěla bych totiž druhého pejska taky s PP.
Jinak kdysik jsem si podala několik inzerátů tak z nich se mi ozývají...ale teď už jsem je nedávala snad od podzimu....už jsme byli rozhodnutí, že Andyho nebudeme nechávat připouštět jenže se ozvali tady ti(byli už u nás minulý rok ale fenka měla skoro po hárání) tak jsem řekli, že jo.
janča
Ahojky..díky moc...určitě někdy jo ale až budou větší....vezmu Andyho a pojedeme spolu
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 16:22
- Nahlásit
Romco, to je krasne vyzum. Velika gratulace. Myslim, ze se maturity nemusis bat, zvladnes to levou zadni.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 16:23
- Nahlásit
Romco, to je krasne vyzum. Velika gratulace. Myslim, ze se maturity nemusis bat, zvladnes to levou zadni.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 17:33
- Nahlásit
Candy
LenkaK
Aknah
Děkuji!
Janik
No, nám se taky ozvali, jenže byli příbuzní Robby je právě uchovněn a jednou si chci taky nechat jeho štěňátko - nechci cizí. Jenže chci aby bylo s PP (tak jak ty). Přišlo by mi totiž divné se ptát někoho, jestli nechtějí nakrýt fenku Můžu seještě zeptat kam dáváš inzeráty? jen na net nebo i do časopisů, tisku a tak?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 17:42
- Nahlásit
Janik
KDYŽ JSME JE TOTIŽ KRYLI, TAK SE VŮBEC NESPOJILI,
tak mě napadá.... a je jisté, že otcem je Andy?
Moc se těším na fotky štěňátek a hned jak budeš vědět, jakého jsou pohlaví, tak dej vědět.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 19:25
- Nahlásit
Romaine
tak dávala jsem je jenom na internet.....jn to by mi taky přišlo divné
Verca
Jo je otcem určitě Andošek oni fenku hlídali, s jiným psem takto vestyku nebyla a štěňátka jsou prej úplně čistě bílá
Hned jak budou fotečky a více informací, tak dám vědět
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 12:30
- Nahlásit
Ahoj holky, tak jsem si skočila na oběd a když mám tu pauzu, tak sem sem skočila se kouknout co tady a tady je mrtvo! Dnes dopoledne jsem se za 2,5 hod naučila 5 otázek do čj a to fakt snadno, tak snad mi tak pude vše. Je fakt, že toto sem si i docela pamatovala ještě z prvkáku a opakovacích písemek. Ale teda je hrozný nedělat nic jiného, než se učit. I když jdu na oběd, tak si to jak magor automaticky opakuju Robby byl dopoledne perfektní, ráno jsme šli na delší procházku a pak u mě spinkal, tak snad mu to vydrží celý týden i odpoledne...
|
janča
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 12:42
- Nahlásit
Romaine
Jo svaťák, pamatuji si to jako dnes - celý obývák obsazený rozloženýma otázkama, celozrnný rohlík, jogurt - smetanový! a venku sluníčko - tzn. i na zahradě rozložený otázky, celozrnný rohlík a jogurt
Nikdo na mě moc nemluvil, protože v tý době jsem měla jednoznačně největší starosti já - alespoň jsem si to asi bláhově myslela
No nebude to dlouho trvat a ukáže se jestli budu kolem dcery taky chodit po špičkách a mlčky jí nosit celozrnný rohlíky a jogurty
Přeji hodně štěstí, vydrž a až ti bude o těch 15 let víc - jako mě - budeš takhle hezky vzpomínat!!!!
|
katri
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 17:04
- Nahlásit
Ahojky všicí, koukám že je tu dneska fakt nějak mrtvo.
Ale jinak jste toho tu napsali hodně, takže mám co číst.
U nás lije jako z konve a já od neděle marodím s chřipkou, můj muž si lebedí že jsem ztratila hlas a nemůžu mu moc nadávat.
Jinak Vám hlásím že už máme skoro všechny štěňátka v nových domovech, Diamond dokonce bude cestovat se svými páníčky až domů do Ameriky. Takže máme dalšího cizince.
No a Lilinka už je skoro na spadnutí, stěží se valí, bříško má jako hroma a je příšerně protivná na ostatní psy. A to máme ještě týden do porodu. tak nám držte palce ať to dobře dopadne, je to totiž poprvé.
Romaine
velkáá gratula od nás všech k vysvědčení. A jen si v klidu užívej svaťáku. Po maturitě už to nikdy nebude jako dřív.
Janik
Tobě tedy Andymu gratuluji ke štěňátkům. Snad se všichni potatí a budou krásní.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
janča
Ahoj, jasně, já vím, že pak to budou jen vzpomínky, ale teď aktuálně je to hrozný. Dopoledne sem byla plná elánu a s chutí se učila, odpoledne jsem byla čím dál víc unavená a moc sem toho neudělala...
Ale Robby byl zlatíčko! Spinkal se mnou a poslouchal jak mluvím. Sranda byla, že když sem přestala mluvit, tak se na mě kouknul a kňuknul, co že nemluvím
|
janča
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 22:02
- Nahlásit
Romaine
Neboj, když na tebe bude myslet tolik lidí, tak to musí dobře dopadnout ne?
katri
Teda ty naše drahé polovičky jsou ale tým, když já přišla o hlas, tak kolem mě ten můj chodil a tak potutelně se usmíval. A ve firmě když jsem dost špatně sípala, tak se mě jeden zákazník ptal, jakže se to dělá a jak to dlouho trvá, že by to poradil ženě. No jsou to mizerové!
Radím na ztrátu hlasu HOMEOVOX - jsou to jen homeopatika, berou se každou hodinu, ale mě to zabralo za den - poradila mi ho zákaznice-lékarnice.
A Lilinka má úžasné bříško, Honza se úplně rozplýval
|
Burák
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:17
- Nahlásit
Ahoj. Chtěla jsem nyní přispět svým názorem na jistou věc, ale bohužel pracovně jsem nyní odvolána, a jelikož se mi podařilo se zaregistrovat a přihlásit, píši vám nyní jen pár slov. Jen to, že mám také havanského psíka jako někteří zde z vás, a proto bych chtěla také zde říci něco co mi nedá již delší dobu spát.Pročítám různé diskuse , tak jak to psala paní Florita, ale nepřispívala jsem, jen jsem se snažila získat co nejvíce informací jak o psech všeobecně, tak pokud možno i o bišonkách.Doufám, že se mi podaří se ještě dnes vrátit.
|
Burák
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 14:33
- Nahlásit
Jsem opět zde, omlouvám se pokud to bude na etapy, ale to víte, šéf je prostě šéf a komanduje nás zde všechny.
Předem upozorňuji, že nehodlám nikoho obviňovat ani napadat, jen některé zde napsané příspěvky mi jaksi nešly dohromady s jinými co jsem četla a tak jsem se rozhodla vám napsat a něco vám sem vložit. Psalo se tu o pejskovi jménem Endy, je nám to líto co se mu stalo a pokud k tomu mohu něco říci je jen to, že tím jak jste se zde napadali tak tím jste pravdu stejnak nenašli a život mu nevrátili.
Ještě bych asi měla říci, že jsme si koupili havanského psíka s PP, s jeho chovatelkou jsme chtěli být ve styku, Buráček , tak mu říkáme, je náš první pejsek, ani já a ani můj muž jsme psa nikdy neměli. Děti máme ještě školního věku a psa si moc přáli. Tenkrát jsem našla pár chovných stanic, vybrali jsme si štěně u paní Dášenky - emikami, ale bylo již zamluvené, jelikož děcka naléhala, nechtěla čekat na další vrh, zakoupili jsme nakonec Buráčka jinde. Nakonec jsme zjistili, že má jistou vadu s kterou by nemohl být uchovněn, a tak jsme na výstavy nikdy nechodili, ale ani jsme to v plánu neměli, ale člověk nikdy neví,nakonec se nám to vyřešilo samo. Chovatelce jsme to jen naznačili, ale nic jsme od ní nepožadovali, jen rady než se naučíme vše správně dělat, aby Buráček u nás byl spokojen a zdráv.
Chovatelka nám na e-mail nikdy neodpověděla, zkoušeli jsme to, ale bohužel, a tak jelikož jsem byla předtím v kontaktu s paní chovatelkou - emikami - a tak jsem se zkusila obrátit na ni.
I když jsem se někdy musela ptát vícekrát, vždy nám ochotně odpověděla, občas jsem ji i zavolala, když nám náš Burák zvracel a nevěděli jsme si rady,tuto chovatelku ale neznáme osobně, mohu tedy soudit pouze z e-mailů a z telef.rozhovorů.
Známe jen její webové stránky, které občas sledujeme, co kdybychom se rozhodli pro další přírustek do rodiny, abychom měli přehled kdy a jaká jsou zrovna štěňata k prodeji.
A o to nyní jde, zde, co jsem si poslední dobou všimla, byla tato chovatelka dost napadána. Jsem člověk, který vulgárity nemá rád, a proto se nám, jelikož často si to pročítáme s manželem společně, vůbec nelíbilo takové napadání od Aknah, následně od wampirelli a nakonec od Flority, kterou jsem již zmiňovala, že jsem také spíš takový divák než pisatel.
Jelikož se zrovna jedná o chovatelku - nádále jen o emikami - která nám často dost pomohla, nevěřila jsem vlastním očím, co zde proti ni bylo vše vzneseno. Chvíli mi trvalo, než jsem si určité věci dala dohromady, kdo má z vás jaké štěně od jaké chovatelky, a doufám, že se nemýlím když napíši, že Fredy má Aknah od wampirelli, a jelikož zde na této diskusi se k sobě chovají velmi dobře, kdysi jsem četla i jiné příspěvky. Proto, pro ty, kteří to nečetli to sem zde přetisknu, aby si mohli sami na danou věc udělat také úsudek.
Ještě bych ráda podotkla, že někteří z vás jste opravdu byli dosti proti emikami zaujatí, ač je zřejmé, že nikdo neví proč musel Endy zemřít. To co zde bylo vše napsáno není absolutně etické.
I jiné příspěvky, které se netýkají Endyho ale jsou směřovány na emikami se mi některé též nelíbili, jsou zde mezi vámi lidé, kteří mají snahu emikami vždy setřást, něco vyčíst, apod. ale kdyby jste ji občas více naslouchali, možná by jste zjistili, že tato paní chovatelka je velmi čestná, a snažila se zde i vám vždy poradit když jste potřebovali, ale vy jste se kolikrát toho ani nevšimli, jako kdyby jste ji ani neslyšeli. Někteří z vás neumíte člověka ani pochválit.
Vím, které věci se vám zde velmi nelíbili, a to velká písmena, vykřičníky, otazníky, apod.,ale jen když je používá emikami, když je to někdo jiný, přejde se to s nadhledem,ba i dlouhé příspěvky od emikami.
Bohužel nejde to jinak, já velkými písmeny nepíši, tak doufám, že můj příspěvek si přečtete, ale abych trochu naznačila o co nám jde, bohužel , příspěvek krátký nebude.
Nevím zda vám to něco dá, zda se zkusíte nad sebou zamyslet zda jste opravdu vždy objekt.k dané chovatelce. Hledala jsem, zda najdu něco, kde byla osočována jiná osoba, ale nenašla jsem, jen díky pár lidem, kteří byli natolik rozumní, že se občas emikami zastali neb chtěli stopnout vaše urážky.
Velmi se divím, že za vámi emikami vůbec chodí, já bych se s vámi dávno rozloučila a proto mi nemějte za zlé, když zde napíši prvně a naposled. Není to jen zde na cz pes, děje se to i jinde, a lidé by si měli více věřit, více přemýšlet a snažit se tolerovat. Takže, doufám, že nám to nebudete mít za zlé, a nyní k věci. Jistě si budete myslet, že se emikami zastáváme, tak tomu tak není, jen se snažíme vám říci z jakého pohledu to vidíme my, když to čte někdo jiný, kdo vás vůbec nezná. Zjistili jsme , že vždy urážíte a napadáte jen emikami,alespoň to tak vidíme my. Jsem ráda, že alespoň ji trochu mohu splatit vše co pro nás udělala, tím, že vám řeknu náš názor. Byla bych radši, kdyby si to emikami nepřečetla, ale tomu nemohu zabránit, a tímto vás paní Dášo moc zdravíme, a jistě se vám zase někdy ozveme. Také zdravíme vaše fenečky, a doufám, že nám nebudete mít za zlé, že jsme to nevydrželi a také jsme k tomu řekli to co jsme měli na srdci. Snad to pochopíte.
Aknah
15 Bře 2006 16:49
Vcera mi prisel prukaz puvodu k nasemu stenatku. A jak tak koukam, tak babicka naseho prcka ma stejneho otce jako nas prcek. Je to povolene? To se smi?
15 Bře 2006 16:52
ale stejne uz prcka nevratis, tak je to jedno...ted tohle resit
Aknah
15 Bře 2006 16:55
Citát
jasne, ani ho nehci vracet, ale zarazilo me to, protoze pani chovatelka se kasala jak nekrizi pribuzne a mas pravdu resilo, uz jsme tu diskuzi cetla, ale vsimla jsme si ji az jsme zalozila tu svou, tak se omlouvam. jak tak koukam na ty papiry tak tam tech pribuznych bylo vice: o((((((
15 Bře 2006 16:58
Citát
hmm ja mam sice psa s PP ale ty papiry nemam...majitele byli chovatele jak kralove..psi jen pro prachy atd..kasali se trofejema atd...no a nakonec moje fenka mela zarostla dolni vickama rasama a myslim si ze aninedorostla do patricne vysky...co nadelas...lidi nejsou fer a tady aspon vidis ze jim jde o prachy....
Aknah
15 Bře 2006 16:59
Citát
no premyslela jsem o uchovneni, je to pes, ale ma spatnou pigmentaci, cili je z chovu vyrazen. a pak nektere plemena nemaji byt malo pocetna, kdyz se jich pulka vyradi a vady se neregistruji. a klidne se krizi dal: o(((((
15 Bře 2006 17:00
Citát
uz to nevratis...ale bylo by dobre by majitelum zavolat,a rict jim, ze sis to precetla a ze jim jen chces rict ze oni ti za nic nestoji, a ze je ti jich lito, co udelaj pro prachy...aby vedeli, ze o tom vis, ale ze jejich prachy si stejne psi lasku nekoupi
Aknah
15 Bře 2006 17:04
Citát
volat nebudu, kdyz jsem chovatelce psala, ze ma pes "zdravotni" problemy, tak mi ani neodpovedela. je alergik a to si myslim, ze je taky vada. a vi s co je nejlepsi? mozna si to precte, je tady registrovana.
ale pes je krasnej, to se musi nechat
15 Bře 2006 17:05
Citát
ten muj taky....a nikdy bych ho nevymenila...i kdyz ma ty zarostla ocka, je mensi nez ma byt a ma malo pigmentovany cumak...ale cert je vem.....tyhle chovatele bych vymlatila
Aknah
15 Bře 2006 17:06
Citát
havansky psik, nejsem znalec, nevim jak to je s pocetnosti
16 Bře 2006 09:05
Citát
Aknah:ján se ti divím snažila bych se chovatelku určitě kontaktovat, my měly taky problémy a taky se jí to nelíbilo, ale když dáš za pejska peníze a my nedaly zrovna málo, tak čekáš taky nějakou odpovědnost chovatele, měla sis nechat vrátit alespoň část peněz a za ty koupit věci pro pejska, co potřebuje. Mě taky bylo nepříjemné se s ní kontaktovat, ale byla to nutnost.
16 Bře 2006 09:42
Citát
kontaktovat chovatelku to ano, ale žádat slevu?
o alergii a asi ani o špatné pigmentaci (jestli se projevila později) těžko mohla vědět a zabránit jí
já jsem se svou chovatelkou v kontaktu, když byla pesina nemocná, tak jsem si měla kde postesknout, popovídáme o krmení, kde čí pes spí...
zájemce okouzlený štěňátkem si asi příliš pečlivě rodokmen neprohlíží, ale to v dnešní době internetu není omluva
já jsem rodokmen dopředu znala, sice jsem tomu všemu moc nerozumněla, ale měla jsem ho prostudovaný a i rodokmeny ostatních, abych viděla, že ta příbuznost je u strakáčů normální
a to jsem ani původně nechtěla chovat...
Aknah
16 Bře 2006 11:15
Citát
no mne prisel rodokmen az predevsirem, ja se pouze ptala zda se to smi, kontaktovat chovatelku nebudu, pes je krasnej, povahu ma uzasnou o a ty zdravotni problemy nejak zvladneme. spis jsem to myslela teoreticky, pokud se bude takto pokracovat, tak ty zvaratka budou tak zdegenerovana, ze skoda mluvit.
co se tyce spatne pigmentace, byl nam receno, ze se to vybarvi a ja prd znala situace jsem uverila. nechci po chovatelce slevu, to urcite ne, ale docela mi vadi, ze dela mrtveho brouka, kdyz ji napisu ze pejsek to a ono. nejaky zdravotni problem resime od prvniho dne co je doma, napred zanet v ouskach, potom spatne traveni, tyden chodil na injekce, pak alergii na ockovani a ted ukrutnou svedivost, teda on se drbe od pocatku, ale byly nalejhavesji problemy co se musely resit, viz traveni a zanet. ale jinak je to zlaticko a nevymenila bych ho za nic. na vystavy jsem stejne nemala ambice, tak vem cert skvrnu na cumacku
16 Bře 2006 11:30
Citát
Aknah
jasně, že to není fér, že se chovatelka nestará a nezajímá ji, jak se vede jejímu odchovu
jistě to o jejím přístupu něco vypovídá
toho se člověk může vyvarovat jen tak, že na ch. stanici bude mít osobní reference, ale vím, že to taky nejde vždycky
nám rodokmen taky přišel poštou později, ale na internetu máme rodokmeny chovných psů a fen, takže jsem si to našla dopředu
jinak, jak jsem psala, nikde není příbuzenská p. zakázána ...
o pigmentaci u havanských psíků nevím vůbec nic, ale třeba strakáč v sedmi týdnech je vybarvený úplně jinak než v dospělosti
Aknah
16 Bře 2006 13:57
Citát
nezlob se, ale jmeno chovatelkske stanice rikat nebudu, ja nerikam, ze je spatna, jen me to mrzi, protoze jsem z pani chovatelky mela velmi dobry pocit.
ta pigmentace neni spatna po cele plose, on ani neni ruzovy, jen neni cerny a taky tlapicky ma ruzove.
Meli jsme yorka a mel stejny svetly flicek na nose a z tohoto d
|
Burák
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 14:39
- Nahlásit
pokračování
Meli jsme yorka a mel stejny svetly flicek na nose a z tohoto duvodu byl vyloucen z chovu.
na prvni pohled si toho vubec nevsimnes, ale duvod to byl.
Me v tom dokokmenu zarazilo, ze jeho babicka ma stejneho otce jako on a chtela sjem vedet zda se to smi, ta diskuze nemela byt osocovani pani chovatelky, to urcete ne, pejsky mela v naproste cistote a pohode a ze jich tam bylo pozehnane.
a pokud to neni zakazane, tak je to povolene, je pravda, ze o tom plemeni pisou, ze je celosvetove vzacne, ale co je na tom pravdy nevim
Tvuj pripad je trosku jiny nez ten nas. ja nerikam, ze rodice nemeli byt spojeni, jen rikam, ze mela zarazilo, ze ma stejneho tatinka jako jeho babicka
|
Burák
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit
Bohužel se vše nevešlo, tak proto ten dodatek. Jen vám chci napsat, že pokud si z toho něco vemete budu jen ráda, pokud ne, je to vaše rozhodnutí. Když budete reagovat, bohužel já se s vámi již nespojím, a doufám, že ani můj manžel. My agresivitu a hádky nemáme rádi, a pokud bychom odpověděli jednou, pak by se to nedalo zastavit, takže se předem omlouvám, vaše názory si ráda pročtu, ale nebudu na ně reagovat, pokud to někomu bude vadit,bohužel s tím nic nenadělám. Měla jsem potřebu vám tohle sdělit a nic víc. Přeji vám aby vaši pejskové byli tací jaké je chcete mít.
My se pakujeme na chajdu ať se náš Buráček vyřádí, tak jak to má rád.Loučí se s vámi , M + T + Buráček
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 15:09 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Burák
uvedu jen na parvou miru a vratim se i diskuzi predesle, nenapadlo me ze to musim udelat, ale asi musim.
byla jsem velky zacatecnik a skoro nic nevedela, z toho pramenily me otazky, cumacek je v naprostem poradku, standard povoluje i hnedy tady
co se tyce neodepsani pani chotelky, pak se ozvala a vse mi vysvetlila i duvod proc se neozvala hned. veskere zdravotni problemy co jsme mely pramenily z te alergie, kterou Fredy ma, drbe se presne za ouskama, takze to na prvni pohled vypadalo na zanet v ousku, ale nebyl to zanet. i ty zazivaci problemy z toho pramenily, takze se vratim na diskuzi a tohle vse tam dopisu, aby to zase nekdo nemohl vytahnou, kdyz tam neni dopsane pokracovani.
a co se tyce toho krizeni, bohuzel jsem si jako zacatecnik pod pojmem krizeni pribuznych predstavila vsechny pribuzne, coz neni pravda, pribuzenske krizeni se rika krizeni matka syn, nase chovatelka toto spojeni nepraktikuje, ale jinde je bezne. coz jsem jako zacatecnik nevedla, tak jsem se ptala. Dnes bych se na to jiz neptala, jiz to znam a vim, ze je to bezne a ze chovani ME pani chovatelky bylo jedno z nejlepsich. K Vam se Buracku mozna emikami zachovala velmi slusne, ale k Lence nikoli.
Preji Vam prijemny vikend plny pohody a dobre nalady
|
bess
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 15:45
- Nahlásit
No, tak nevím. Nepřispívám sem. Jenom čtu. A momentálně se výborně bavím. Přečtěte si příspěvky emikami (Dášenky). A pak si přečtěte příspěvky Buráka. Nevím co vidíte vy. Ale já vidím, že je to slohově zcela stejné. Burák prostě - stejně jako emikami- neumí používat tečky. Neumí ukončit větu. Jedno souvětí = patvar na celý odstavec.
Když se jí nezastane nikdo jiný, musí se zastat sebe sama. Ach jo. Chudinečka.
Přeberte si to jak chcete, já už si myslím své. Pokud někdo maže vlastní příspěvky a pak se sám sebe zastává pod jiným nickem...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 15:55
- Nahlásit
PROSIM, nechme jiz tuto kazu byt, muj nazor je jasny a kazdy mame jine zkusenosti se stejnymi lidmi. Nekdo dobre, nekdo spatne.
Ja na Buraka musela reagovat abych nenechala spinu na vampirelli, protoze pred rokem jsem vedela prdlacku, dnes jsem bohuzel zkusenejsi a o to vice so vampirelli vazim. Ale prosim nechme to jiz byt. At si kazdy udela obrazek sam.
radsi prozradte co chystate na vikend, kam pojedete, jak si budete uzivat?
na Kladne je zavod agility o Jahodovy pohar, nebudete tam nekdo?
|
Florita
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 16:56
- Nahlásit
Aknah
Aknah, je mi líto...
Burák
Pozorně jsem si pročetla Váš příspěvek. A následně předchozí příspěvky, které se kauzy týkají (v tomto případě hlavně ty mé)
a stále hledám, jakých urážek a napadání jsem se dopustila.
Byl nadnesen problém - CHRI. Podala jsem vysvětlení a jak bych to řešila jako chovatel sama za sebe. Následně to potvrdila i Brut svým příspěvkem. To, že emikami reaguje téměř vždy negativisticky je její problém. Další mé odpovědi se odvíjely už pouze jako reakce na velmi nevhodné a až dětinské odpovědi emikami. To, že vymazala, skutečně svědčí o jejich obsahu. Požádejte Dášu, ať je opět zveřejní. Ale velmi pravděpodobně to neudělá, aby se před Vámi neshodila.
To na vysvětlenou.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 17:03
- Nahlásit
nevim zda to bylo jiz drive, vsimla jsme si toho az dnes, ale prispevky po urcite dobe, nevim jake, nejdou menit
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 17:04
- Nahlásit
Florita
co planujete na vikend? kam s tou svou bandou pojedete?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:33
- Nahlásit
opět se bavím .... naprosto souhlasím s bess. Ten sloh a styl se nedá napodobit
Jinak peji všem pěkný víkend a spoustu zábavy
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 20:17
- Nahlásit
Ahoj holky, řeknu Vám, tady to teda zase žije. Nemám přečtených asi 5 stran možná i víc a číst to nebudu. Takže pořádně nevím co se tady děje, ale jak by řekla moje puberťačka. "je to asi hustý" Jen jsem Vás chtěla pozdavit. Tak se zase mějte, pozdravujte svoje hafánky a čauky
|
Florita
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 20:43
- Nahlásit
Aknah
Na víkend plánujeme konečně společný čas s rodinou, lehký úklid a v neděli protáhnutí pejsků na cvičáku, Flo začíná vlčit
Okusuje nám babičku(dává jí pusinky), babi ječí a já ječím na psa. Jinak si nemůžu na poslušnost hafanů stěžovat. Asmar poslouchá jako hodinky, jediný problém s ním je, že dává najevo nadřazenost dominantním psům. Překážkami - přeskok, áčko - ho ale zatím moc nezatěžuji, jelikož čas od času kulhá.(Pravděpodobně dysplázka.) Flo má telecí léta a je svéhlavá. Je to komické sledovat, jak to molossům skutečně pomalu "pálí", jak napsal např. p. Desenský, (Velmi zajímavý článek). Ricki je naprosto v pohodě. Ovšem teď, když se Leilinka hárá, resp. když končí hárání, tak se ti dva můžou zbláznit. Radši jsem to konzultovala s wampirelli a Lulu s nimi samozřejmě není sama. Zrovna dnes mi vyprávěla kolegyně, jak jejich fenečku malého knírače "znásilnil" výmarák.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 20:56 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Burák
Dobrý den, kdyby ste si nezvolila přezdívku Burák, tak bych nevěděla asi o koho jde, ale možná že by mně to časem došlo, nebo až by jste zavolala. Psala jste že se sem vrátíte, tak se zas někdy ozvěte aby jste mi řekla jak se má Buráček, už je asi dost velký co??? No a jak jste to vyřešila s tou srstí? Našli jste nakonec nějakou vhodnou střihačku?
No a k vašemu příspěvku, je to od vás milé, děkuji, ale jak vidíte, tak si zde někdo myslí, že si snad píši sama ze sebou no dost divná teorie, možná sama dotyčná osoba, která na to přišla to zřejmě dělá, a má v tom zřejmě praxi. Teda nevím, fakt, jak tohle může někoho napadnout Zdravím Buráčka a dofám, že se vám víkend podaří.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 21:49
- Nahlásit
Martina
Ahoj, tak jak pokračuješ mamko?
Aknah
Se svou bandou pojedeme na Šumavu, Gweny bude zase řádit s labradorkou Betynou, takže počítám, že v pondělí bude celý den spát
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 22:20
- Nahlásit
janča
Jani tak prejikrasny vikend plny psich her, taky se moc tesim, zitra prijed kamoska s bisonkem, tak vyzkousime nove prekazky a v nedeli pojedem na zavody
jano, poradne fot, at sem pak muzes dat fotecky, tesim, Tvoje ulovky jsou vzdy senzacni
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 22:23
- Nahlásit
janča
díky za optání, mám se dobře, pěkně si kynu.
Začínám 30. týden, pořád to bylo tak daleko a teď už se to nějak blíží. Už aby to bylo. Teď pořád řešíme jména. Když jsme se dohadovali jen s manželem, tak to šlo, ale teď jak do toho mluví holky, tak to fakt stojí za to. Prostě se neshodneme. Teď to musí být napsáno v těhotenské průkazce, tak nevím nevím, kdy tam něco napíšu. Dám tam jméno gynekologa a jeho sestry a bude.
|