Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit

krecinek
no jo, my se dostali do stadia, kdy dam povel, Fredy se na me podiva, z vyrazu citis jen promluvit, "co zas chces, nevidis, ze si tady neco cucham a ty me rusis? dej mi pokoj, stejne si udelam co chci" a jde si dal svou cestou

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:04
- Nahlásit

Aknah
No,tak to nas jeste cekaji veci...

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:09 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

krecinek
nekde tady bylo tema jak prezit psi pubertu, tam si pocti a budes vedet hned na cem jsi ale zase kazdy pes je jiny, jinak se bude chovat Vercina Eli a jinak Fredy a jinak Monty
psi puberta

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 15:32
- Nahlásit

ok,dikyMrknu se.

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 16:53
- Nahlásit

krecinek
prenyslim jak jsem to odnaucovala Fredyho, to skakani na lidi, nekde jsem cetla metodu - "nastavit koleno" jenze to u nas pada diky Fredyho velikosti.

u nas fungovalo skubnuti za voditko, ale opravdu skubnuti, nikoli tahani, to pak ma za nasledek, ze pes tahne, kdyz se skubne, ne moc, ale tak, aby to se psem hodilo a sundalo ho to z lidi, tak to zaznamena a u toho dostaval povel "NE" kdyz neskocil, tak byl moooooooc chvalen a kdyz skocil nasledovalo okamzite skubnuti voditkem a NE. To skubnuti je mu neprijemne, takze kdyz si zafixuje - skok na lidi = neprijemno, tak by toho po case mel nechat.

stejnym zpusobem jsem ucila chuzi na voditku, tam nebylo NE, ale pomalu, takze kdyz chci aby sel v dosahu me nohy cca 50 cm dostane povel pomalu a jde mi u nohy i bez voditka

jeste ted ma tendeci skakat, ale kdyz ho upozornim vcas NEskakej, tak neskoci.

moc se mi libi lidi co kricej, mne to nevadi, jen ho nechce a ja na to, az bude prset, tak vam to vadit bude a ja s tim uz nic neudelam, protoze bude vedet, ze na vas skakat smi.

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 17:07
- Nahlásit

Aknah
No,prave,problem jsou ty lidi-samy tutununu a pod sem a me to nevadi atd...pes se mi pak skrti na voditku a ve finale ho stejne musim pustit k nim,protoze vypadam jako ze ho straaaaase tyram a jsem zla panicka,kdyz mu nedovolim skakat po lidech.Zrovna ted,jedna babka venku uz zdalny volala-No Monty.....ale zkusim to skubnuti.Snad to zabere. Jinak chuze u nohy cvicime taky,ted spis na voditku,kdyz je na volno,tak ho necham,max. kdyz je daleko,reknu cekej-nekdy to funguje lip jak ke mne,kdyz ho takto zastavim vcas,ani pak uz nebezi za psem...A tu chuzi u nohy delam tak,ze kdyz se mu chce cmuchat,tak ho trochu pritahnu,nebo se sehnu,abych mu videla do oci,reknu k noze a porad upoutavam jeho pohled-to me pak vnima asi nejvic,nebo mu ukazuju pamlsek,nekdy jen jako,kdyz ho u sebe nemam-to zabira taky

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 17:22
- Nahlásit

krecinek
tim skubnutim se predchazi tomu tahania skrceni na voditku

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 17:38
- Nahlásit

krecinek
jeste se k tomu vratim

no a tak vypadam jak straaasne zla panicka, je to muj pes a muj pes nebude "nevychovany", protoze pak bych s nim nikam nemohla jit a byl by chudak nekde odkladan. Oni s nim neziji, je jeho nevychovanost neomezuje, tebe ano - kasli na ostatni, prvni rada.

muj osobni nazor, nic vic nic min - chyba velika, ze ho tam pak k nim pustis, on si vynutil presne to co chtel, da se rici vyvztekal. naopak, otocila bych se na podpatku a odkracela bez ohledu na to co chce pes, proste ty budes delat co chci ja a ja chci aby si neskakal.

jinak je to porad stendo, ktere je hrave a chce se kamaradit s kazdym, ale tebe maminka taky pustila si hrat az kdyz jsi mela hotove sve ukoly, to same ten pes, bude si hrat, jen kdyz si to zaslouzi.

taky jsme trenovali chuzi u nohy na voditku, jen moje druha rada, netahej za voditko, skubej. tahani by mohl brat jako prima hru a ted se budem pretahovat, ne ne to neni hra, ty musis poslouchat, skubnu jednou, jemne, kdyz nic, skubnu podruhe vic, kdyz zas nic, skubnu potreti vyrazne a uvidis, ze to bude fungovat, kdyz pujde hezky u nohy moooooooooooooc chvalit a davat pamlsky

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 17:57
- Nahlásit

jinak moc zdravim Martinku, jestli sem taky nakoukne

Romanko, cekame na zpravy jakjsi dopadla

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 18:05
- Nahlásit

Aknah
Jestli jsem to já koho zdravíš (nějak totiž přestávám mít přehled, kdo tohle fórum navštěvuje), tak díky díky. Občas sem kouknu, ale pořád říkám, že jste tady fakt přebornice na romány a to se mi kolikrát číst nechce. Tak vždycky jen tak letmo.

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 19:53
- Nahlásit

Aknah
JJ,se skakanim bude utrum a hotovo.

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 20:05
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsem plně funkční konečně! Před chvílí jsem domů dopravila nový počítač! Huráááá!

Ale není to jediný důvod k radosti! Včera jsem složila zkoušku dospělosti a to přímo nádherně - samé 1!!! Takže s praxí jich mám přesně 6 Je to nádhera krásný pocit, prostě paráda...!

Děkuji za držení pěstí a pacinek!

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 20:41
- Nahlásit

Romaine
Velka gratulace

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 20:45
- Nahlásit

krecinek
Moc děkuji!

Holky vy jste toho zase napsaly, ještě jsem to ani nečetla, ale narazila sem na oznámení, že katri má už doma další štěňátka, tak moc gratuluji!

Moje spolužačka včera odmaturovala a večer se jí narodila krásná a zdravá holčička Andrejka. Krásně jí to vyšlo

janča
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 22:20
- Nahlásit

katri
Tak ještě jednou veliká gratulace, moc jsme na Lilinku mysleli a jsem moc ráda, že to dobře dopadlo. Už se moc těším na setkání.

Romaine
Taky moc gratuluji, skvěle jsi to zvládla, jsi šikula
Tak to spolužačka pěkně oslavila maturitu

A holky byla jsem u Gabči co má Fabíka a je naprosto úžasnej. Dostali jsme moooooc pusinek.

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 22:36
- Nahlásit

janča
Děkuji.
Jo, měla termín právě na maturu, takže jí to vyšlo opravdu akorát, o pár hodin dřív a maturu nemá... Ale prý je moc krásná a já se těším, až ji uvidím..

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 23:17
- Nahlásit

No kde ste?

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 09:24
- Nahlásit

Holky teda já mám konečně počítač i maturu a vy nikde Určitě tu budete odpoledne, když budu v práci! Já vás znám...

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 12:07 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Romaine
Ahoj Romi,
hrozně moc ti gratuluji k maturitě!!! Když si vzpomenu na ty nervy, tak je mi ještě teď zle.
Takže počítač jsi dostala za maturu?

janča
No a kde jsou nějaké fotky? A Dáša tam byla taky s Brituškou, Wiki a Deniskou?

katri
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 13:39
- Nahlásit

Romaine
Ahojky velká gratulace k tak dobrému složení zkoušky z dospělosti.
A jinak ti moooc děkuji za gratulaci. Něco Ti povím koncem tohoto týdne čekáme ještě jedny. Tak na nás mysli.
Holky nevím jak vy ale já se sem nemohla vůbec dostat. Pořád mi to házelo že je na serveru nějaká chyby. A to se mi už stalo tento týden po druhé.
janča
taky se moc těším na setkání. A těším se až poznám osobně i Gabču. Holky to ale vemte sebou nějakou dobrou pumpičku, aby jsme ten náš byt trošku nafoukli. jsem zvědavá co řeknete na štěňátka.
Verca
tak mě po celém Husinci znají jako paní ze Zverimexu.A nebo to je ta paní co má ty nazdobené pejsky v těch baravných mašličkách.Ale staré babičky o mě povídají - to je ta paní co má ty drahé psy.

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 18:21
- Nahlásit

Romaine
Romanko já ti také ještě jednou gratuluji, i když jsem ti odpovídala na sms,snad ti došla, no kdyby ne, opravdu si kabrňák. To je fajn, že už máš pc ok, tak málo stačí k radosti, že?

janča
To víš, že je Fabík úžasný, vždyť je to také Wild Angel, ne ?

Verca
Veru, ne já tam nebyla, ale dneska jsem jela se za Jančou podívat, je to opravdu rozená obchodnice Vezla jsem ji ukázat aspoň Denisku, ale mrzí mně, že neviděla ještě Wiki a také hlavně Britušku, jen jestli pudlíky má trochu ráda, na to jsem se jí neptala, protože Brit je opravdu suprová holčička.

Deniska není zatím zvyklá cestovat, přesto jsem ji opět celou dobu obdivovala, stále mne tím překvapuje, kam jsem ji v autě dala tam prostě byla, šoupla jsem ji dolu k nohám a byla tam celou dobu hodná, tam cesta byla ok, ale pak v té hale už začlo být docela velké horko.Jela jsem tam hlavně za Jančou aby viděla Denisku, a také, že jsem tam chtěla koupit něco hezkého vnoučkovi, kdysi jsme také na této výstavě byli, a pamatuji se, že jsem nevěděla co dříve koupit, kolik tam bylo krásných věcí, ale bohužel, nyní tam pro něj prakticky skoro nic nebylo, bylo to hlavně vše směrované na kojence a také hračky pro maličké dětičky, ty já ale ráda kupuji holkám, mohu vám říci, že tyhle hračky co se kupují kojencům, ještě holky nikdy nezničili oproti těm co jsem koupila jako psí hračku, a že ty psí nejsou leckdy levné, když je to plyšové vůbec to nevydrží. ale tyto kojenecké jsou super, ale špatně se shání v obchodech, buď nejsou zrovna vhodné pro psa nebo jsou také dost drahé, měla jsem takového barevného panáka, ale jelikož si s tím jedno štěně hodně hrálo, myslím Argusek dala jsem mu ho navíc do výbavy, nebo zde mám co jsem Lukáškovi koupila na ručičku , je to taková chrastítí hračka, je to jako hodinky, ale místo hodinek je tam méďa nebo něco takového, mohu vám říci, že to je tak vděčná hračka, všichni štěňátka si s tím hráli, a do dnes si s tím hrají i holky, no je už to také pěkné vojetý , asi budu muset koupit nový, ale tohle zrovna nejlevnější jako hračka pro pejska není.
Takže jsem nakonec holkám koupila takový ten střapatý balonek, ale ten vídám v chov. potř. no když jsem ho hodila Brituška se po něm s Deniskou hnali, je to taková ta měkká guma, Fabísek to má na webu a Filípek si s tím hraje, a myslím to má zelené já mám menší a růžovou, no tak se k tomu hnali, jenže netušily, že ty ostníky jsou vlastně měkké, Brituška to chtěla popadnout do tlamičky, ale najednou ucukla, oj-cože to je divného
? okukovali to a odešli od toho, tak to tady zatím leží, uvidíme co bude dál, pak jsem jim koupila takovou hračku pro batolata, uvnitř je rolnička, a nyní mě mrzí, že jsem toho nekoupila víc, nebo že jsem se tam více nerozhlídla, mně už tam bylo strašné vedro, a také jsem dávala pozor na Denisku aby ji nenabral nějaký nepozorný chodec, či kočárek, ale na to že opravdu není zvyklá, byla super, moc jsem ji chválila, chodila celou dobu vzorně u mně u nohy, a byla strááááššnněěě hodná, doma za to dostala masíčko z číny,ostatní jen koukali ale musela jsem ji ještě odmněnit dodatečně. No tak ta hračka se jmenuje -chrastítko-ručička, tak jsem to hodila, no a holky se mohli zbláznit. Brituška strašně ráda aportuje a Deniska jí to zase hrozně ráda bere, a Wikinka běhá za nimi a snaží se také něco dělat, ale většinou legračně poskakuje kolem nich, nebo na ně dělá nálety Brit to čapla a lítala s tím po bytě, skákala z postele na sedačku, no prostě se jí to hrozně líbilo, jak tam asi ta rolnička hezky cinká. Hned jsem jukla na jejich web a mají tam ještě pár hezkých věcí, ještě jsem tam koukala na jeden balonek, a nyní mně mrzí že jsem ho nekoupila hned. Ale je to v Praze, tak snad to bude dostupné.Fotečky jsem stáhla a tak je sem pák dám jak ta hračka vypadá, a také ostatní co by se mi možná líbily.
Pro Lukyho jsem nic neměla, ale když jsem vyšla ven, byly tam ještě stánky, to už jsem ale byla mokrá od hlavy k patě, Deniska jazyk na vestě, takže jsem je neprocházela, ale byl tam stánek kde byl takový malý suprový kopací balon. Vždy koukám na kopačáky, a když se mi líbí koupím ho, ale v poslední době žádné hezké nebyly, tento je fakt strááášnněěě moc hezký, je menší a stál 100kč. takže si myslím hezká cena, těším se až Luky přijede z chaty a já mu ho ukážu, co na něj bude říkat, do fotbalu je totiž blázen. je bíločervený a je na něm zlatě napsáno MIDUR. Tak aspoň něco jsem pro Lukyho ulovila.Venku teda už bylo ale tak velké vedro, že jsem toho měla plné zuby, slunce doslova pálilo, auto vyhřáté, tak jsem Denisku trochu zchladila pod stromem v chládku, dala napít a vydali jsme se zpět.Přesto že to máme poměrně kousek, bez klimatizace v autě fakt děs, asi to znáte, ale já snáším vedra co rok hůř a hůř,hlavně v autě. Denisku jsem zase šoupla k nohám, ale zdálo se mi že jí je tam pěkné vedro tak jsem ji hodila dozadu za sedadla, tam byl takový stín, tam zase to na ní moc fučelo no tak jsem se bála, aby jí to přece jen nějak neofouklo tak jsem ji zase táhla dopředu Manžel říkal, že se tam pořád tak melu, že když zabrzdí, že si namelu hubu , zdárně jsme dojeli domů, fůj tajbl, opravdu toto vedro nesnáším, doma mám zaplý ochlazovač, a větrák, a i když máme kuchyň a obývák na stranu kde svítí slunce až do večera, dá se tu docela dýchat. Lituji lidi co mají jen garsonku jen na tuto stranu, což má ta paní o kterou se nyní starám, nedá se tam větrat z druhé strany, a je to docela děs, ale dala si nechat udělat plastová okna, což mi ještě nemáme, a je to znát, protože se jí tam opravdu nedostane žádnou škvírou teplo, ani rachot, je to dost znát,a k tomu si nechala udělat nějaké nazelenalé okna, které prý tolik nepropustí slunce do bytu, takže to tam má také lepší než dříve.Až se mi bude po bytě válet 80-100tis. okna také budou a také nazelenalá.

Jo a Verčo k tomu tvému tématu, jak si zde psala, tak já jsem teda také dost známá, a to například tím, že :

Jééé vy máte zase nového pejska ? /protože mně zrovna potkávají na procházce s jinou várkou/

nebo když jdu jen s Wiki,

jééé, kdepak máte ostatní???
nebo - a tohle je která, to je Emí nebo Kamí???

jééé a vy máte i pudlíčka??? takovou barvu jsme ještě neviděli

nebo, jééé dneska Emí neštěká, je nějaká hodná, tak říkám, to není Emí , to je Kamí no a nedávno se mi také stalo, že paní říkala, jééé ta vypadá úplně jinak, vy jste ji nechala zarůst, tak říkám, ne, tohle je Deniska, Emilky štěně , a když jdu sama, tak také říkají, dneska vás je nějak málo kde máte pejsky, no prostě se snad nesetkám s tím, aby někdo něco neřekl, když mě potká a nyní občas chodím buď se třemi nebo se čtyřmi jen za barák na vylítačku, tak to je pro ně šok to vidět najednou, a říkají, jéžišššš vy jich máte už tolik? a já , no ještě jednu mám doma Tak venku se člověk fakt pobaví.

Tak asi jsem tuto zprávu měla rozdělit do několika třeba bychom zase poskočili na další stránku.
Joooo , ještě ty fotečky.

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 18:31 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
Veru, ne já tam nebyla,
tedaa...jak to?
já se tak těšila, že budeš fotit a bude tu spousta fotek z vašeho setkání.... vždyť jste to plánovaly tak dlouho... a já byla furt tak nedočkává na info z dalšího bišončího srazu....
No pochybuji, že Gabča a Janča fotily tolik, co bys fotila ty. Aneboooo, že by nás překvapily?

Teda to by mě zajímalo, kdepak je Darinka s Biškem a Damiškem... Snad je horko nezkolilo...

Díky moc holky, že tu píšete k tomu tématu co jsem nadhodila... Je to sranda číst, podle čeho Vás lidí poznávají.
katri Tohle téma peněz nemám vůbec ráda... Vadí mi, když se mě někdo zeptá, kolik ti mojí psi stáli, je mi to děsně nepříjemné,protože pak na mě koukají tak....divně, jak kdybych se topila v penězích.

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 18:39
- Nahlásit

tak toto je to chrastítko-ručička, uvnitř je rolnička, a krásně se to pejskům drží v tlamičce za tu rukojeť a lítá s tím jako blázen. Měli různé barvy-
tohle jsem blbec nekoupila, nebo to tomu bylo aspoň podobné, je to také moc pěkné. vše je s rolničkama.
tyhle kostičky jsem tam neviděla, ale plyšové je kupuje v chov. potř. jak tu kdysi Verča psala,a má to i na fotce u Elí a Phoebe, kupovala jsem je štěňátkům do výbavy, ale tyhle látkové by se mi líbily víc.
Myslím, že o tuhle hračku by byl doma také dost zájem
a co tahle? že by s tím také rádi lítali, že jo?
Tyhle jsou také prima.
Tak co? Líbí se vám nebo ne ??? mě mooocccc

Za půl hoďky končí babičce povídka v rádiu, pak ji naklušu dělat na hoďku společnos, jestli pak se dozvím něco nového, nebo se dozvím to co jsem už tak 5 krát slyšela. No jo je to babi,člověk se ale diví, co ona si vše nepamatuje. Dokonce v roce 1968 na Vávlaváku obcházela tanky a povídala si s vojáčkama protože ji to moooc zajímalo, a tak se dozvím někdy opravdu velmi zajímavé věci.Tenkrát jsem byla malá holka, a pamatuji si to, že jsme u nás kde jsem bydlela vyhlíželi tanky, ale žádný nedorazil, na to abych šla na Václavák, kde se i střílelo jsem byla fakt malá. Tak holčiny, zatím pá, pá, a pište pište, nebojte se,neopustila jsem vá, když je čas, vše pročtu

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 18:44
- Nahlásit

Taky je u Vás tak hnusně a dusno? Včera konečně po dlouhé době sprchlo. Předtím jsem s holkama chodila jen max. na půl hodinku, protože to déle nevydržely, uhnala jsem je balonkem a když jsme šly domů, tak si vždycky nadběhly a schovávaly se do stínu. A když včera sprchlo, tak jsem si řekla, že dneska bude vzduch lepší a půjdeme na delší prochajdu. no né že po půl hodině jsem byla mrtvá jak já, tak psi? jenže jsme byly ještě daleko od domova, tak jsme přišly po hodince a půl naprosto vyřízené. fuj...

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 18:44
- Nahlásit

Verca
Verunko, neboj fotky nějaké budou, Janča mi říkala , že má některé moc hezké a že mi pošle, tak uvidíme. No hold plány někdy nevyjdou ,víš? , ale já přece jen s tím focením už také tak neřádím, není na to opravdu moc času, jsem vytížená na 100%, a kolikrát nestihnu ani domácnost, a přece jen, člověk se chce také trochu pobavit u pc. no Veru napíši ti brzo mejlík, ohledně toho krmení co máš nyní. A omlouvám, se na ten poslední mejlík jsem ti nakonec neodpověděla, ale nad ním už mám tak 40 mejlíků, tak to snad ani nebudu hledat, snad tam nebylo nic tak důležitého, ale pokud mi přijde na oči, tak ho přelousknu a ještě dodatečně odpovím,promiň.

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 18:46
- Nahlásit

Verca
No Veru, zda si četla moje story, tak vedro je u nás příšerné, včera večer byla skoro až zima, dopoledne to vypadalo nadějně, byly aspoň mraky, ale jak jsem psala výlet autem a ještě se psem, no fůůůjjj, opravdu hnus, a dýchat se vůbec venku nedá.

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 18:51
- Nahlásit

Jo jo, tu kostičku známe.
ale málem jsme o ní přišli

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 18:55
- Nahlásit

emikami
V pohodě, já myslím,že tam ani nic důležitého nebylo a kdyby bylo, tak bych se připomněla, takže se s hledáním nemusíš namáhat.
Jo a představ si, že z Eli se stává velký aportér. Už nelítá za Phoebe, aby jí balonek ukradla, ale už si pro něj běhá sama a i když Phoebe za ním neletí. Zdá se,že jí to ohromně baví,takže moje snaha snáší ovoce.
Hračky vypadají suprově, hned bych si nějakou koupila. Nám teda hračky zatím drží pohromadě, jen můj pejsek z dětství odešel do věčných lovišť. Pheobe se na něm pěkně vyřádila.

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 19:00
- Nahlásit

Verca
No , dá se koupit na netu asi za 70kč. ale je dobře že jste ji zachránili, my máme také tuto a tu větší a stále si s tím hrajou.

Ale ten pejsek je úžasnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý, já je miluju, tyhle krásné hladké, škoda že tak vyrostou, je náááádherrnýýý. já ho chcúúúúú takyyyyy. Kdopak to je :

Tohle jsem ukořistila právě nyní.

Jsou do sebe dost dobře zavrtané, co???
No já letím na pokec s babi, končí povídka, stejnak by mě volala. Páčko

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 19:01
- Nahlásit

Verca
Tak to je supéééérrr. jsem moc ráda, že se to zlepšuje, moc dobrá zpráva. Takže mi dáš kdyžtak nějaké rady, jo. ale také se mi něco povedlo, pak napíšu.

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání