| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 01:23 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
tady sjou dve fotecky miminka, ktere jsem poridila cestou domu
a vsem moc, moc, moc dekuju
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 01:33
- Nahlásit
Romaine
Fredy se taky ted pase vic nez kdykoliv jindy cca posledni mesic a granule jsem mu nemenila. zkus jeste vydrzet, nekterym pejskum trva dele nez si zvyknou. drzim palecky na praxi.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 07:37
- Nahlásit
wampirelli
Ahoj tak já se Ti představím. Jmenuji se Blanka je mi 28 let a chovám Maltézáčky. Jack je jeden z mých 7 pejsků.
Dlouho jsem tu nebyla protože jsem měla zdravotní problémy a hlavně mě nebavilo číst jen samé hádky, výčitky a poučování. Snad se to tu trochu zase zlepší, aby semčlověk chodil rád pokecat s přátelskými lidmi. Podrbat o tom co zase Ti naši lumpíni vyvedli a co se jim naopak povedlo.
MartinaClaudi
janča
holky děkujeme za gratulaci.
Jani a co kdyby jsme to pořádně oslavily toho 8.5.Snad nikam nebudete pospíchat a oslavily by jsme dodatečně i ty naše narozky.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:05
- Nahlásit
katri
Já jsem jen pro - tak budeme slavit. Jen prosím tě s jídlem a pitím se nezdržuj, stejně naše ruce nebudou volné - obsadí je tví chlupáčci, víš jak dopadlo to kafe minule
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:01
- Nahlásit
wampirelli
Katri je chovatelka Maltézáků a Jack je její pejsek,který na poslední výstavě nádherně uspěl.Jo a náš jack v Českých Budějovicích získal CAC a Praze získal CAC a CACIB. A tím pádem kuž máme 4 x CAC ve 2 výstavních sezonách tak hádejte koho máme doma? napovím Šampiona ČR
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:02
- Nahlásit
Tak se omlouvám za zpoždění nějak mi blbne net. Je to nějaké pomalé
|
katri
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:15
- Nahlásit
LenkaK
Leni díky za hezké představení. A jak se má malá Angela -labradůrek? Ne že ji budeš moc odstrkovat, takový raritní Labradohavaňák ještě neni nikde zaregistrovaný.
Děvčata, taky u Vás tak krásně svítí sluníčko? Sice je ještě zima , ale za oknem to vypadá lákavě.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:58
- Nahlásit
katri
taky se pripojuji ke ratulacim, urcite je to krasny pocit, kdyz ma Tvuj pejsek s Tvoji peci takovy usopech a co se srazu tyka, myslim, že vubec nevadi, kdyz nas bude hromada vcetne vsech psu, deti a partneru
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:25
- Nahlásit
Ahoj, všechny vás zdravím, a jsem ráda, že je tu už lepší nálada. Z těch strkanic jsem byla smutná.
Romaine
tak stejný problém jsem řešila nedávno já. Došly mi granule, kterými jsem krmila (Nutram), a když jsem je v obchodě, kde jsem zvyklá nakupovat, chtěla koupit, tak je neměli. Na radu prodavačky jsem koupila jiné (myslím Calibru). Candy je baštil s chutí, ale měli jste vidět naše návraty z procházky (musím se teď v duchu smát). Candy měl po těch nových granulích měkká hovínka no a tak mu na tom jeho závoji vždy něco zůstalo . Asi po čtrnácti dnech jsem ho ani sebe už netrápila a koupila Proplanku a je to v pohodě.
katri
Ahoj Blanko, tak to je super, že máš šampióóóna. Jack je skutečně fešák. Maltézáčci jsou takoví menší a drobnější a moc hezky se s nimi mazlí, jsou to takoví obláčci
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:31
- Nahlásit
katri
LenkaK
Ahoh Holky.Tak děkuji za představení.U mé osoby jistě víte kdo jsem,tak pokud ne,jsem Ivana,mám havany a CHS Bohemia Vampirelli.O tomto foru vím již rok a půl,ale nechodím na ně,nemám na to moc času,hlavně mě nebaví hádky a těch na jiných forech bylo až až.Takže jsem nikde nepřispívala až tady.Nemám moc ráda,když se o mě někdo zajímá jinak než musí.Tak jsem se to snažila té osobě vysvětlit,bohužel tady,protože zde se o mě a moje pesany starala.Dál se k tomu nebudu vracet.Ale přiznám se,že pokud najdu něco co není pravda jako kontroly vrhů ,budu se to snažit vysvětlit a uvést na pravou míru,aby nevznikali nějaké pochybnosti.
Jsem ráda že majitelé mých mimin tu hezky komunikují mezi sebou a i s jinými ,jezdí si k sobě na návštěvy atd.Jen tak dál holky.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:32
- Nahlásit
katri
LenkaK
myslím,že gratuluji těm správným a Jackovi k získání Českého šampiona
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:53
- Nahlásit
katri
Ahojky Blani, Havanský labradůrek se má skvěle. Právě spinká a pěkně u toho odfukuje.
U nás je nádherně teplíčko. Máme 20°C. Kluci venku trénují jízdu na kole a Becky kolem nich pobíhá a škádlí Ajdu.
wampirelli
Teď nevím jestli se ti nebo vám mám raději představit,protože se známe jen tak možná podle jména.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:01
- Nahlásit
LenkaK
Už se těším na tvoje nové stránky a fotečky malé Angely.
Jinak u nás je za oknem nádherně, nevím ale kolik stupňů, v práci teploměr nemáme. Už se těším až přijdu domů a půjdu s psiskama ven
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:08
- Nahlásit
wampirelli
Tak raději se představím. Lenka 27let. Mám dvě fenky Havaňule Bellu Miu (2roky), Becky(6měs) a Labradorku Ajdu bez PP(4roky). Taky mám doma manžela a dvě lidské ratolesti Ondřeje a Nicolase.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:38 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
wampirelli
Tak já se taky představím. Jmenuji se Veronika, mám 22 let a mám jednu boloňskou slečnu Phoebe (rok a půl) a jednu havanskou Eli (10 měsíců).
S Phoebe chodíme již na výstavy, byly jsme zatím na třech a vždy úspěšně.
Jinak děti nemám, jen dva pejsky a přítele.
Osobně se vídám díky této diskuzi s Lenkou a Bišonkou (Věrkou), která tu delší dobu nebyla.
Jsem ráda, že jste tady napsala, aspoň máme více informací, případně vyvrátíte některé naše "informace" díky Vašim zkušenostem.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:40
- Nahlásit
katri
Taky moc gratuluji Jackovi!!! To je taky náš malý sen mít šampiona, snad se to povede.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:13
- Nahlásit
Aknah
Hanko, chtěla jsem se zeptat jakou velikost domečku 4pet jsi kupovala pro Fredíka? Uvažuji, že bych mu ho taky koupila a nevím jestli S nebo M. Díky, Majka.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:19 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Candy
ahojky, Fredik ma M, ale na vystave v Letnanech jsem u nich videla jeste velikost XS, kterou na webu nemaji a ta by stacila, ale S by bylo male. Snad stihnu dat i fotecky jak Fredik bydli
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:52
- Nahlásit
Ehm, co je to 4pet?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:57
- Nahlásit
Verca
Veru,pet je zancka prenosnych domecku pro pejsky, je uzasne skladaci, vejde se do auta, behem okamziku je pouzitelna a hlavne chrani pred slunickem, neverila jsme tomu, dokud jsem si to nevyzkousela, Fredik mel cele utery v bodicce chladno a panicka je spalena
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:59 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
skladaci domecek 4pet tady vice
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:03
- Nahlásit
Aknah
Co myslíš, je to srovnatelný výrobek? T-camp je o něco levnější.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:22
- Nahlásit
Candy
majko, ja nevim, podle obrazku vypadji hodne podobne, 4pet ma koliky na uchyceni k zemi, ma proti otlakaovou podlozku, coz nevim zda tenhle ma, 4pet mi byl doporucen s tim, ze ho maji vyzkouseny a pejsci ho maji radi, tak jsem poridila tento a opravdu Fredy si ho oblibil hned, doma do nej chodi dobrovolne a nosi si tam hracky a dobrutky a cena neni zas tak moc rozdilna
|
katri
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit
Verca
Neboj , brzy budeš mít z Phoebinky taky šampionku. Držím palečky. je moc hezká.
Candy
Díky za pochvalu jacka. Ale Tvůj Candy je taky mochezkej. Jen je o něco větší. Ale tak to má být.
Asi bych šla taky do toho 4pet než do toho T-campu. Víc se mi líbí. I když u nás to stejně nemá cenu. naši hafani nejraději leží na gauči a hlavně v posteli. A venku ani nemají čas si někde lehnout. Řádí jako tornáda.
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:40
- Nahlásit
LenkaK
Verca
Tak vám děkuji holky za představení.Já se musím taky tak představit?Tak jo,jsem Ivana,je mi 36 let,mám čtyři děti,hodně pesanů a občas i miminek,jinak jsem v pohodě (snad?),občas vážná,občas prdlá,nesnáším pomluvy za zády,říkám vše na rovinu co si myslím,i když se to občas někomu nelíbí.Mám taky dceru Veroniku,které je 15,5 a občas si to přijde sem přečíst.
Kdyby jste se samozřejmě potřebovali na něco zeptat,tak se ptejte,pokusím se odpovědět.
Myslím,že MartiněClaudi,jsem kdysi odpovědět na něco nechtěla(nebo odpověděla tak okrajově a zběžně),ale to je tím,že mě občas nebaví suplovat jiné chovatele,kteří nedokážou poradit svým odchovům a svých majitelů mám dost na odepisování.Tak ať se na mě nezlobí.
Jinak domeček Aknah jsem viděla,je super,ale pro mě na výstavy nepoužitelný,neměla bych na čem upravit,ale na dovolenou atd,kde je potřeba pejsek na chvilku odložit,je to super,je krásně skladný a lehoučký.I když jsem prohlásila,že Fredy se má lépe než moje děti,s tím jakou mu panička vozí v autě sebou výbavu,takovou já na výlet s dětmi nevozím
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 16:46
- Nahlásit
tady je fotecka, Fredy, Luky, Fram moc jim to slusi a byli tam spokojeni vsichni, domecek doporucuji, my ho budem nosit i na cvicak, kdyz ho potrebuji mezi jednotlivymi parkury odlozit
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 16:47
- Nahlásit
wampirelli
dobry den, jsme rada, ze jste mezi nas zavitala myslim, ze se mame od vas hodne co ucit.
ja vim Fredulka je takovy velky rozmazlenec co ma panicku omotanou kolem prstu
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 17:34
- Nahlásit
Janca
koukam na ty vase stranky a musim rici, ze bych si urcite vybrala, Sandra je moc pekna a urcite se s tebou poradim ohledne matraci, ty moje budou potrebovat za chvili vymenit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 17:38
- Nahlásit
katri
Blahopřejí ti ke krásnému vítězství. Ani se nedivím, že máte tak krásny titul, tvůj pejsek si ho zasloužil a to právem.
Buď hodně hrdá jak na sebe tak i na svoje ho pejska a i tobě patří díl slávy.
Všem tvým pejskům, fenečkám a vítězi posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 17:46
- Nahlásit
Candy
Majko ten domeček co si sem dávala odkaz jsem měla doma, ale jelikož mi poslali jinou barvu, vrátila jsem ho, nehodilo se mi to domů, měla jsem tu nejmenší velikost která je spíše vhodná pro kočky. Já chtěla tu modrou s béžovým, uvnitř místo té protiotlakové dečce je -dno je pevné a vyndavací a potaženo plyšem,/je tam takové prkýnko které je potažené z jedné strany látkou a z druhé plyšem, na suchý zip, dalo se to sundat a vyprat./ Nevím jak přesně vypadá ta protitlaková dečka, asi je to to samé co prodávají samostatně, a jiný rozdíl v tom nijak nevidím. Já to chtěla hlavně na přenost štěňat na očkování aby byla zavřená celkově, jak jsou ty molitanové tašky s dírou na hlavu se mi na nošení štěňat neosvědčilo, proto jsem obj. toto, doma to vypadá velmi hezky, ale jak jsem přemýšlela zda to je to pravé, hlavně na účel přenos štěňat, jsem zjistila že to není to pravé, kdyby se rozbili ty zipy které jsou na přední a zadní straně, tak by mě to bylo prakticky zcela k ničemu, do nejmenší velikosti jsem sice Emi nastrkala ale bylo by to malé, oni to pak na těch stránkách upravily, tam kde jsem to já obj. a tu barvu a nejmenší velikost, tak tam dali jen obr. koček, a o něco větší tu modrou s béžovým, tak už nechali ty pejsky.Na doma jsem si říkala, že když mám holky ještě malé mohly by kousat ten zip, protože je vlastně kolem dokola, a to i když by pejsek koukal ven, tak ten zip mírně trčí nahoru a jistě by sváděl štěně ke kousání a tím by to pak na přenos št. bylo nepoužitelné. Takže já v tom až na tu cenu a tu dečku nevidím jiný rozdíl. Já si pak obj. tuto tašku a jsem s ní naprosto spokojená, není to jako domeček na doma ani ven samozřejmě ,ale je to pro ten účel co jsem já potřebovala, aby jim nebylo vedro a měli větrání a byly uzavřené, což o molitanové tašce se nedá říci, tam se štěňata o sebe hrozně hřáli a navíc se cpal vždy někdo krutě ven
Mě zaslali tuto http://www.akarazoo.cz/T-Camp-Mobile-Kennel/d6593 která se mi právě barevně nelíbila, a vzala jsem si pak tuto : http://www.akarazoo.cz/Taska-prepravni-neoprenova/ d5586 na ty štěnda je bezva, mají větrání a zip je jen nahoře a ještě se dá uzamknout takovým pantíkem.
wampirelli
Jestli Ivano narážíš na mě, s tímto :
Myslím,že MartiněClaudi,jsem kdysi odpovědět na něco nechtěla(nebo odpověděla tak okrajově a zběžně),ale to je tím,že mě občas nebaví suplovat jiné chovatele,kteří nedokážou poradit svým odchovům a svých majitelů mám dost na odepisování.Tak ať se na mě nezlobí
Tak já opravdu nevím oč jde, že by se na něco ptala dříve tady tebe jsem si fakt nevšimla hlavně si sem nechodila, zda na mejlík, tak nevím oč šlo, Martinka mě měla ve spojení každý den a to se mohlo počítat na hodinu, pokud se na něco ptala vždy jsem ji odpovídala, ale pokud měla potřebu se ještě někoho zeptat, možná tě kontaktovala, ptala se na milion věcí, takže myslím, že jsem Martince věnovala takřka kolikrát celý svůj volný čas večer. A ne že bych ji odpověděla na jeden mejlík.
|