Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:38
- Nahlásit

Janik
promin, ja vslatne nevim, uzsjme nemohla cekat na vyhkaseni vysledku a vecer pak nabral rychly spat, zprava o Endyho smrti, domluva s pani Hercikovou, navstevu u ni, cesta domu se dvema psy v aute, musim rici, ze Fredik byl uzasny

kdyz mala plakala, tak ji sel "osetrovat" byl s ni v krabici, pockal az usne a pak teda sel na sve misto pod sedacku, ale je to muj sikovny milacek.

Ve smecce sveho puvodniho domova se mu moc libilo a klido pido by tam zustal

Aknah
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:40
- Nahlásit

devcatka, moc vam vsem dekuji za chvalu stranek, slibuji, ze na nich jeste zapcacuji, chtela bych tam dat takovety veci, jako cim cesu, v cem koupu, co Fredik mlsa a tak, ale potrebovala bych aby den mel 50 hodin velmi casto jsme hledala inspiraci na vasich strankach, takze pokud tam najdete podobnost tak je ciste zamerna

Aknah
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit

MartinaClaudi
ty jsi snad fotila zarostleho Fredyho krasna dotka jak claudinka skace pres prekazky

HOLKY - rada bych vas poznala a videla a seznamila se s vasema coklikama

anketni otazka: kdyby jsem se pokusila zorganizovat sraz - vikendovy, aby to za to stalo, protoze jsme rozprskle po cele republice a atmosfera byla uvolnenejsi, myslim treba do chatek, aby nevznikly problemy, ktera by jste se zucastnila?

svym nepratelsvim vuci Dagmar se netajim a jeji pritomnost je na srazu pro mne nezadouci

Aknah
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit

Candy
tak to me mrzi, byli jsme tam s Ferdikem cely den, ale srazik snad dopadne, kdyz budou lidi ochotni se zucastnit

HOLKY hodte mi vase mailiky do mailu at mam na vas kontakt, kdo bude ochotny, tak muze i telefonek, obratem poslu zpet muj, pokud o nej budete stat

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 16:50
- Nahlásit

Disneylands be my little sunshine boy - to je teda opravdu dlouhé jméno...

Aknah
Ztráty tvé sestřenky je mi líto, nejhorší je, když je pes takhle mladý.. Nedokáži si představit, že by se něco stalo Robbymu, to bych nevydržela. Fuj, ani na to nechci myslet.
Chci tě ale poposit, aby sis tyto věci vyřizovala s dášou mejlem, protože tady se pak z toho ztrhne dohadování na dlouho a stále se k tomu vrací, lidé sem přestávají chodit. Mohla to být špatná náhoda, Dáši chyba nebo shoda různých špatných okolností. Teď s tím již nic nejde dělat a to ani obviňováním. Tvá slova jsou opravdu dost útočná a i když chápu, že jsi naštvaná a smutná z úmrtí Endyho, tak nechci už aby se tu kazila, už tak špatná poslední dobou, atmosféra.
My u té koupi štěněte nebyli, nevíme jak vše bylo, takže to nemůžeme objektivně posoudit a to nikdo. Ví to jen Dáša a tvá sestřenka. Každá bude bránit svůj názor a my pravdu nezjistíme. Je to tragédie, ale snad radost z nového štěněte brzy přebije bolest nad ztrátou Endyho.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 16:53
- Nahlásit

Aknah
Srazu bych se teoreticky zúčastnila, ale to záleží na okolnostech.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 16:57
- Nahlásit

Na výstavu v brně se jdeme jen s Robbym podívat, protože toho mám teď hodně, matura a přijímačky (zítra dělám praktickou, tak na mě myslete)! Doufám, že vás tam hodně potkám!

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 17:09
- Nahlásit

Dášenka

Super, že se Deniska nebude stříhat!

Aknah
Pěkné stránky a snad bude teda chovný!

GábiFabísek
On je prostě krááásnej!!!

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 17:24
- Nahlásit

Aknah
Poslyš ty drzá holko, a to jsem velmi slušná, ty nebudeš nikomu říkat aby někam zalézal. Jestli máš zapotřebí tak zalez někam ty. Nech těch urážek nebo toho začneš litovat, to ti říkám na rovinu ty arogantní potrefená huso.

[Dagmar, ted budu utocit na Tebe, pes z Tveho "Eckoveho" chovu je ZMETEK a ty to moc dobre vis a to sem nenapises, mluvim ted konkretne o Endym, nevim zda se Ti jiz doneslo, ale Lenka vcera Endyho pohrbila. zamysli se na tim co tady hlasas a uklid si pred svym prahem.a pak teprve koukej do jinych oken. /b]

O žádném zmetkovi teda opravdu nevím, Endy byl krásný pejsek a nejevil žádných příznaků nemoce. Že Lenka Endyho pohřbila je mi samozřejmě líto, ale tobě své city rozhodně vykládat nebudu. Lenka nechala Endyho UTRATIT.
¨
[b]Endy mel krive zuby, neomlouvej to malou tlamou, to maj vsichni havanaci, byl prerostly a pravdepodobne mel vrozenou vadu, na kterou vcera zemrel.

To je jen tvá hláška, jestli máš důkaz pak něco takového tady můžeš tvrdit. Neomlouvám nic malými papulkami, např. Emi je nemá zcela rovné, a rozhodně není první havaňák kterého jsem s takovými zuby viděla. Jaké je měl Endy, já nevím, nikdy mi Lenka nic neřekla, neviděla jsem ho, a tak mohu klidně říkat, že to je jen tvá lež.

zalez a spituj svedomi, bohuzel jsem to nevedela driv, to mi rekla lenka az vcera, ze jsi udajne Endyho musela vypiplala a to je spatne, priroda vedela ze je to zmetek a proto ho nechtela

Já mám svědomí čisté, piplala jsem všechna štěňata, protože bylo tropické vedro, kdyby měl Endy nemocné ledviny od narození , nemohla by se vyvíjet, nemohl by si normálně hrát, nemohl by baštit, šlo by to s ním s kopce, a rozhodně by se to poznalo. Endy když ode mě odcházel byl normální zdravý pejsek.Mluvila jsem o tom i s veterinářem, který tento vrh kontroloval, očkoval i tetoval. I očkování by musel snášet špatně.

Tve odchovy jsou dle meho neeticke, je jednoduche jit do klubu, kdejsou mensi kriteria na uchovneni nez vedle, procpak nechovas pod klubem malopocetnych???? protoze by Tvoje feny neprosly, co?

Tak tohoto se rozhodně nebojím, já nevidím že by byly u nás menší kriteria pro uchovnění, jestli o nějakém víš, tak ho tu sděl, zase plácáš nesmysly. Každý se může rozhodnout do jakého klubu vstoupí, já vstoupila do klubu havanských psíků, nemusím ti to vysvětlovat, ale klidně ti to vysvětlím, jednak jako první lidi jsem poznala lidi z klubu havanských psíků, kteří byli velmi příjemní, bohužel jsem poznala i někoho z druhého klubu, což bylo děs, a jelikož má klub málopočetných plemen asi 40 plemen, proto jsem tam nešla , šla jsem do klubu, kde mají na starosti jen havanské psíky, což mě přišlo daleko ideálnější, a také to, že si ty lidi a vše ostatní na sebe udělají více času. To že jsme dříve nemuseli mít povinnou jednu výstavu pro uchovnění, to jsem ani při vstupu nevěděla, protože jsem se o to nezajímala, kdyby měli stejné podmínky již tenkrát stejnak bych vstoupila do klubu havanských psíků, nikoliv do druhého, kde není povinná kontrola vrhu, což se mi nelíbí že se o to klub nezajímá. V klubu by měla být osoba, která se havanskými psíky zabývá a každý vrh, než jde do světa, by měl být prohlídnut jak veterinářem, což je samozřejmý, tak i poradkyní chovu právě z klubu. Tohle je pro mě velmi důležité, a ne že si všichni co jsou v málopočetných, si štěně prodá jen že si ho chovatelka prohlédne sama, kdyby tomu tak bylo v klubu havanských psíků, psala by si zde o mě, že jsem do toho klubu šla proto, aby mě nemohli prohlížet štěňata. Měla by ses sama zamyslet co zde píšeš.

zalez nekam do diry a nevystrkuj nos. a uz vubec si neber do huby me, lenku a pani hercikovou, nebo kohokoliv jineho.

Ty si opravdu drzé, prostoduché děvče, co? Co tu mluvíš i za ostatní? Kdo ti dal k tomu právo? Jednak nemám hubu, takže do pusy si budu brát koho budu chtít, ale tebe si tam teda brát nebudu, protože někoho jako si ty , jsem opravdu za celý svůj život nepoznala. To si myslíš, že tvoje slova mě nějak rozčílí? Víš co si já o tobě nyní myslím? Jsi tak směšná, tak sprostá, a tak netaktní, že to je hrůza. Nemáš ty vůbec někomu co říkat, a kor mě.

Paní Herčíková zřejmě je více informovaná než já o stavu Endym. Mě Lenka nenapsala nic. Naposledy mě přišli od ní tři fotky, je to max. měsíc, kde jako vždy píše, že se má Endy dobře. Za celou dobu, co jsem vždy já jako první Lenku kontaktovala, jak se Endy má, bylo mě vždy řečeno, že Endy dobře roste, dobře baští, a má se dobře. Jak je to tedy možné, kdyby měl býval problémy.???? Že se Endymu něco přihodilo, za to snad já nemohu, ty opravdu nejsi normální když by si tohle někomu chtěla přisuvat, vždyť se to může stát komukoliv, já znám víc případů i jiných plemen, že štěně zemřelo, dokonce krátce po odvezení si ho domů, nebo v půli roce, či v roce, ve dvouch letech, Endy bohužel není první ani poslední štěně kterému se stalo něco zlého. Tak jako se to stává lidem, to samé se může stát jakémukoliv psu, a to i třeba tvému. také by si na paní H. si takto otvírala hubu???

nekomentuj to, neotravuj stranku zase tvymi nesmysly, nebudu to cist, ted jsem napsala pouze fakta, na ktere neni argument!!

tak to ani náhodou, holčičko!!!! a nesmysly zde píšeš ty. ty zde píšeš jen to co se ti hodí.

[Jak se muzes chlubit vystavou, kdyz mas mrtve stene??????jasne tivot jde dal, jen Lenka, jako studet je o x tisic chudsi a ma bolistku na dusiccce./b]

Bolístku na dušičce nemá jen Lenka, protože není jediná, která přišla o psa. Ano v tom máš pravdu , život jde dál. a do tohoto příspěvku který jsem sem vložila jsem nedala ani kousek citu, jelikož je to směrované na tvou osobu, a pro tebe byť špetka mého citu je škoda.

Endymu bylo 10 měsíců, přerostlý být nemohl, vše vím od lékařů kde Endy ležel. Nyní napíši fakta já.

[b]Za celou dobu co Lenka Endyho má mě bylo vždy sděleno že se má dobře, skvěle, a poslala občas nějakou fotku, poslední max.před měsícem. pokud bych měla štěně doma, které by nebylo v pořádku, jistě bych chovatelku kontaktovala a řešila bych to. První email, který jsem dostala od Lenky, bylo před několika dny, kde bylo, že Endy je nemocný, toť vše, jaké má problémy, od kdy , jak to řeší, nic, na mé otázky za několik dní příšlo opět pár řádku, kde bylo, že byla stanovena diagnoza chronické selhávání ledvin. Chronické se tomu říká když nemoc trvá déle jak tři týdny, tudíž kdy mi Lenka zasilala mejl s fotkama, byl Endy již nemocný, a mě bylo napsáno že se má dobře??? To by bylo trochu divné, ne? O selhávání ledvin jsem se chtěl něco dozvědět, náhodou jsem se spojila s veterinou, kde Endy ležel, paní veterinářka mě řekla, že ho přijali v hrozně zuboženém a hubeném stavu. Což já jaksi nechápu jak mohla Lenka dopustit aby takto vypadal. Opět jsem psala mejl, a na vše se Lenky ptala, opět žádná odpověď. Endy byl na kapačkách, neudržel v sobě stravu. Jak byl Endy vlastně léčen, a kde? Jak je možné že byl přijat v tak zanedbaném stavu? Druhý den jsem na tu veterinu volala s tím jak se Endymu daří, a ještě den předtím s mým veterinářem jsem se radila o této nemoci, čím by to mohlo být způsobeno, jaká by mohla být léčba, atd. ovšem na něco takového by bylo asi již pozdě, protože do toho stavu v jakém byl přijat se musel nějakým způsobem dostat, Léčil ho snad někdo špatně? nebo Lenka něco zanedbala, selhávání ledvin může zapříčinit tisíce věcí, jako např. nastuzení, dehydratace, je to virového původu, infekčního, je toho prostě tolik, že se to rozhodně nedá vypsat. Kdy mě onemocnělo zvíře, rozhodně bych jednala zřejmě jinak, ale já nemám jiné informace, jak byl Endy léčen, rozhodně se měla udělat biopsie ledvin!!! Udělala se????? Kdybych na tu veterinu nezavolala, Lenka ani nepovažovala za vhodné mi sdělit že je Endy na kapačkách. Druhý den, jsem byla sděšená, protože mě bylo řečeno že ho nechali někdy v noci či ráno, nevím přesně sami UTRATIT!!! Takže mi tu nepiš že Endy zemřel. a že měl pravděpodobně vrozenou vadu. Jestli chceš něco takového tvrdit, tak si pořiď nějaké důkazy a neházej na mě a na mou chovatelskou stanici špínu. Buď tak hodná. Úmrtích je v životě bohužel až až, a smrt si nevybírá, prostě na někoho přijde, ať už je to pes či člověk, nemoc si také nevybírá, prostě přijde, a s tou se dá nějak bojovat, ze smrtí nikoli. Važ slova které sem píšeš, protože to jsou vážná slova a mohla bych tě i žalovat za to jak mě zde špiníš bez důkazů.

Jak se Lenka o Endyho starala bohužel nevím, i kdybych tu měla 10 štěňat , Lence bych na starost bohužel žádné štěně už nedala , protože bych ji nevěřila. Nikdy jsem Endyho neviděla, nikdy mě o něm nepřišla špatná zpráva, a co se kde a kdy stalo já netuším. Např. štěně které doma neudělá loužičku, protože ví že to nesmí, a může zůstat doma delší dobu sám, už jen to může zapříčinit selhávání ledvin. Nejdříve si o tom něco zjisti, a pak zde piš nesmysly. Kdyby byl Endy od kterékoliv jiné chovatelky, takhle by ses nechovala. Jestli sem budu chodit nebo nebudu , je moje věc, a ty mě do toho nebudeš vůbec mluvit, ale začíná se mi to tady dost nelíbít, a to hlavně tím, že tu seš ty, a že se tu nemluví o psech , radostech a starostech, ale o volovinách. Nejsem jediná které se tu přestává líbit, je víc lidí, kteří sem již nechodí nebo málo. Někteří sem ani chodit nechtějí.

Takže milá Aknah, s tebou nemám co řešit, tobě nebudu vysvětlovat jak se cítím, a rozhodně mě nepoučuj o tom co mám dělat. To si nech pro své nevychované děti, zda nějaké budeš mít.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 17:38 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit

Navíc byl Endy Joy, přihlášen na veterině jako Andy, pes, maltézský pinč. dost zajímavé, že? když já chodím na veterinu, je tam havanský psík a jsou tam udaná jak jejich jména tak i ty jak jim říkám.

Když už si sem napsala ty svoje. Zveřejním to , jak jsem byla informovaná já.

Dobry den..
Endy je nemocny takze zuby ted resit nebudu.. A myslim si, ze jak je ostrihany, je uplne jedno, hlavne, ze mu to slusi..
Mejte hezky den a drzte Endymu palce, at je brzo fit..
Lenka
ze dne 28.4.07

Diagnozu vim az dnes.. Horsi to byt nemohlo Endymu chronicky selhavaji ledviny :'(
Mela byste na to upozornit ostatni majitele stenatek od Vas..
Lenka
... ze dne 29.4.07

Doufám, že jsem se v datumech nespletla. Já na první email reagovala dost dlouze, přišel mi krátký ten druhý, na který jsem opět dlouze reagovala, už mi nepřišla žádná odpověď, a ani to, že Lenka Endyho dala utratit.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 17:41
- Nahlásit

Navíc byl Endy Joy, přihlášen na veterině jako Andy, pes, maltézský pinč

A nemohli toto zblbnout na veterině? To musí poznat co to je, ne?

Jinak jestli to bylo, tak jak říkáš, tak to byla chyba lenky, ale jak říkám - pravdu nezjistíme. Jedno ale nechápu, jak ti mohli o něm podat informace? vždyť to se nesmí, ne?

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 17:49
- Nahlásit

Romaine
Nevím zda se to smí či nesmí, byla to prostě náhoda, já volala na veterinu abych se dozvěděla něco o té nemoci, co by se mělo udělat, jak léčit, atd. ale kdyby mě Lenka o tom informovala dříve, mohla jsem ji třeba pomoct, a pomoc ji třeba i s finančními prostředky na léčbu, ale vždy mě napsala jen to, že se má Endy dobře, pokud se má pes půl roku dobře, tak se musel také jevit jako zdravé normální štěně? Když jsem o tom s paní vet. mluvila, zeptala se mě na to co to je za plemeno, řekla jsem ji havanský psík, a ona mě řekla, že tam asi teda leží, což jsem vůbec netušila že by to už bylo takto vážné, a zcela mě to zasáhlo, a pak mě řekla, že tento pes byl přijat ve hrozném stavu, vyhublý a neudržel v sobě žádnou stravu. Ptala jsem se zda se na něho mohu přijet podívat, bývala bych hned sedla do auta a jela bych tam, manžel byl zrovna náhodou doma, ale řekla mi , že by to muselo být asi s majitelkou, což jsem řekla, že to zřejmě asi tedy nebude možné, protože vím, že by to Lenka odmítla. No a druhý den mi sdělili že ho nechali Utratit, další rána. Co se smí či nesmí, když se jedná o psi, to netuším.

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 17:52
- Nahlásit

Dášenka
To já taky nevím, jen bych řekla, že nesmí,ale to by bylo na té klinice. jen mě to zajímalo...
Jdu se učit, tak snad tu až tu večer nakouknu nebude to co minule... Mějte se.

wampirelli
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 18:05
- Nahlásit

Dášenka

kdyby měli stejné podmínky již tenkrát stejnak bych vstoupila do klubu havanských psíků, nikoliv do druhého, kde není povinná kontrola vrhu, což se mi nelíbí že se o to klub nezajímá. V klubu by měla být osoba, která se havanskými psíky zabývá a každý vrh, než jde do světa, by měl být prohlídnut jak veterinářem, což je samozřejmý, tak i poradkyní chovu právě z klubu. Tohle je pro mě velmi důležité, a ne že si všichni co jsou v málopočetných, si štěně prodá jen že si ho chovatelka prohlédne sama, kdyby tomu tak bylo v klubu havanských psíků, psala by si zde o mě, že jsem do toho klubu šla proto, aby mě nemohli prohlížet štěňata.

Kdysi dávno,jsem se k klubu málopočetných ptala z jakého důvodu se nedělají kontroly vrhy ( u naháčů od toho také upustili,pouze na žádost chovatele a povinně jenom u prvních dvou vrhů).
V našem klubu kontroly přestaly dělat,protože nejsou důležité.Veterinární a zdravotní stav štěňat a matky a dospělých zvířat (pokud se v dané chovatelské stanici nachází),ani tetování,očkování,čipování atd.poradce chovu nemůže a ani nesmí udělat,protože poradce chovu není veterinář a nemá k tomu oprávnění a ani vzdělání.

A aby poradce chovu zkontroloval exteriér štěněte?Každý zkušený chovatel si ho zkontroluje sám.Pokud poradce chovu najde nějakou exteriérovou vadu(chybějící pigmentace nosu a očí,jiný skus nežli nůžkový,chybějící zoubek,chybějící varlata,pupeční kýla,zálomek na ocase),sice o tom udělá zápis (protože nic jiného se na 7 týdenním štěněti zkontrolovat nedá)a pokud bude chovatel neseriozní,tak to novému majiteli ani nenahlásí a štěně stejně prodá za plnou cenu.Z těchto důvodů od povinné kontroly vrhu upustili,ale na žádost chovatele jí příslušný poradce chovu provede a udělá zápis.
Pokud je chovatel poctivý,sám na případnou odchylku od standardu upozorní nového zájemce,vada se napíše do kupní smlouvy a není o čem mluvit,žádné dohady nenastanou.Pokud chovatel nebude poctivý,nic neřekne,štěně prodá za normální cenu a pak se nový majitel diví.
Ale za takovou situaci klub nenese žádnou zodpovědnost,to je vždy záležitost mezi chovatelem a majitelem a je jedno,zda poradce chovu exteriérovou stránku štěňat viděl nebo neviděl.

A ta zdravotní,tu provádí pouze veterinář a ten písemně potvrzuje plemenné knize stav a počet štěňat která zkontroloval,otetoval či očipoval a oočkoval u daného vrhu,který právě kontroluje.

Takže není pravda,že štěňata z KCHMPP odcházejí nezkontrolovaná.

Napsala jsem to zde,aby si nikdo nemyslel,že klub málopočetných plemen na své chovatele a jejich vrhy kašle
další informace jsou na www.kchmpp.cz je tam seznam poradců chovu a je jim možné kdykoli zavolat a oni vaše otázky zodpoví.

Aknah
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 19:15
- Nahlásit

Romaine
Nebudu se vyjadrovat k celemu, jen asi takhle mas pravdu v tom, ze to sem mozna nepatri, Tvuj nazor je rozumny, ale napsala jsem to zcela zamerne. Aby bylo videt i trosku pod povrch. Napsat o nekom, ze neni chovatelka jen proto, ze ma prvni porod, je hnus, treba po prvnim porodu toho vi vic nez Dagmar po sedmi. a urcite podobnych ponizujicich vyroku Dagnar bych nasla vice.

Endy byl na veterine od malicka casteji nez doma, a ano Endyho utratili z duvody lepseni se po lecbe, ktera trvala vice nez 10 dni. Endyho sice prijali v sobotu na kliniku,a le to jiz byl tyden lecen. a nez nechat zviratko se trapit, tak ho utratili udelala bych to same.

A zda byly Lenka a chovatelka v kontaktu, nebyly, nebot pani chovatelka vecne neco kritizovala, viz jeji zverejneni lenciny odpovedi, kde se Lenka brani. pokud by me nekdo porad kritizoval, tez s nim nebudu v kontaktu a ja nejsem povinna podavat informace chovatelce. Moje chovatelka ma jedinou fotku Fredyho a to byl jeste malicky.

Ruku na srdce, kdyby Robby lezel na veterine na kapackach a bojoval o zivot, psala by jsi chovatelce, se kterou nejsi v pratelskem vztahu, ze je nemocny? Ja urcite ne!

a ac mam vyhrady k Lencine vychove, dam ruku do ohne, ze co se zdravotni pece tyce, tak urcite nic nezanedbala. Kdyz se ptala moje chovatelka jak se ma Fredy, taky jsme ji rekla, ze dobre a pritom mel pred mesicem zanet mocovych cest, bezna nemoc a veterinari presne tohle rikali Lence a do te doby nez zkolaboval, byl mnohokrat lecen a nikdo na to neprisel.

A dagmar by mela misto obvinovani Lenky se taky zamyslet nad tim, zda to opravdu nemuze byt vrozene, Lenka pitvu nenechala udelat, taky bych to neudelala a pokud se PANI chovatelka na tom chce tocit, taky to o necem svedci.

vice se k tomu vyjadrovat nebudu a vsem moc preji, aby je nepotkalo to same co Lenku, je to smutny

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 19:50
- Nahlásit

Aknah
Vše co zde píšeš je jedná velká lež, a já si s tebou špinit již ruce opravdu nebudu. Nad čím já se budu zamýšlet a nad čím ne, rozhodně bych sem už v životě nenapsala, kor když vím, že to budeš číst ty, neměj strach, zjistila jsem si toho dost, než jsem se vůbec dozvěděla že je na tom Endy špatně. Lenku že jsem kritizovala? a za co jako? opět jen tvá lež bez důkazů, ty umíš jen obviňovat někoho koho vůbec neznáš, a jestli měl jak zde píšeš Endy problémy, pak je Lenky velká chyba že to mě to neřekla. Endy by mohl býval třeba žít.Já jsem Lenku za nic nekritizovala, když se mě na něco z počátku ptala tak jsem ji vždy jen chtěla poradit. To snad není kritizování, ani nemám tušení, v čem bych ji jako měla kritizovat? Ty si opravdu dost hloupá a svým obviňováním zde to ještě zhoršuješ, Já nechci situaci nijak zlehčovat, stát se to nemělo, ale ty jsi hrozně zlá a zákeřná. Pořád jsem nevěděla o jakém jednom porodu zde mluvíš, zřejmě mluvíš o LenceK, která má nyní malé štěně, a já že jsem někoho obviňovala z toho že není chovatelka? Ale jestli si myslíš, že někdo kdo má za sebou jeden či dva porody, které byli v pohodě než ten kdo jich má za sebou více, a třeba nebyli až tak jednoduché, tak už si nevidíš ani na špičku nosu.Říká ti něco pojem - praxe - zkušennosti? asi ne, že? jinak bys nemohla něco takového vůbec vyslovit.
Nechci se točit jak ty píšeš na pitvě, ale pokud chcete někoho obviňovat z toho, že to bylo vrozené, či genetické, měli jste o pitvu zažádat. Pokud jste tak neudělali, bohužel se pravá příčina nemoci nezjistí. Pak nemáš důvod někoho obviňovat, obviňuj z důkazama ne bez nich. To jsou jen kecy co tu vedeš, a pokud ke mě Lenka měla nepřátelský přístup, je to její věc, já ne, a dokázala jsem ji to mnohokrát svým psaním. A jestli že ty lžeš své chovatelce, když se tě zeptá, zda je tvůj pes ok, a on byl nebo je nemocný, tak to zase svědčí o tom jaká si. Nevím proč bych nemohla říci, např. chovatelce Wiki, že je nemocná, to opravdu nevím, o tom by chovatelka měla vědět, a také na to má nárok. A jestli ti nedochází proč, tak ti to radši řeknu, aby měla přehled např. o tom, který vrh je na tom zdravotně lépe, nebo hůře, nebo který je bez problémů. A že má tvoje chovatelka od tebe jen jednu fotku, to je vaše věc, p.Herč. se nezanechává své odchovy na svých stránkách aby se lidi mohli lpodívat ne všechna odchovaná štěňata, a následně co z nich vyroste. Já ano, a proto jsem ráda, když mě foto majitelé občas zašlou ze zprávou, jak se vede.
A nyní opravdu končím. Již ti neodpovím absolutně na nic, a budu koukat z krz tebe, pro mě prostě neexistuješ.!!!!

Aknah
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 19:59
- Nahlásit

Dagmar

Tvoje dcera neni snad OK? je! Prodelala detske nemoci? prodelala! lzes tim, ze reknes, ze je OK? nelzes.

Prestan me napadat na nesmyslech.

Kdyz si koupis auto, taky posilas kazdy mesic fotky do autosalonu, ze neni skrabute? neposilas? a kdyz nemam s nekym pratelsky vztah proc bych mu posialla fotky? povinna nejsem

uz je to dele a nechce se mi to hledat, ale zrovna tady jsi dala fotku, co ti poslali novi majitele Tveho stenete a kritizovala jsi tady jakou ma srst a ze se o nej spatne staraji a bylo tady na foru verejne, proc by jsi nekritizovala lenku soukromne?

hura konecne jsi pochopila co po Tobe jiz rok chci.

Aknah
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:01
- Nahlásit

a jeste jedna drobnost. Lenka je ten nejmene nepratelsky clovek, ktereho znam. kdyz k tomu neni donucena, tak do konfliktu nejde.

Aknah
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:03
- Nahlásit

a jeste, jasne aby se lidi nemohli podivat na Hercikovic psy, tak proto ma na strankach vampirelli galerii psu co ji poslou lidi. mysli trosku hlavou, nez neco napises

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:21
- Nahlásit

Pro příšerného člověka!!!

Foto bylo Endyho a bavili jsme se o střihu, nikoliv o srsti a o tom zda se někdo o něj dobře stará či nestará.

Galerie??? opravdu velká

hura konecne jsi pochopila co po Tobe jiz rok chci.

Chudinko, tak to jsem opravdu nepochopila, že by si po mě něco již rok chtěla? Tak takovou radost ti možná neudělám. ale víš co? Udělám, protože ty si pro mě jen jedovatá osoba, a jak jsem již napsala už si s tebou opravdu ruce špinit nebudu. Ať to dělají jiní za mě v tvém životě. Měj se hezky na srazu, určitě tě všichni milují a budou nadšený tvou přítomností. Možná ale za roh nevidíš, a to je velká škoda !!!!

Nazdar, mám tu jinou práci než se s tebou dohadovat na zcela holých nesmyslech. Stále a stále něco vymýšlíš jen aby si mohla zas něco napsat. Jaká je Lenka opravdu já posoudit nemohu, viděla jsem ji třikrát v životě. Ale lži nesnáším. Hele nechceš si náhodou dát už studenou sprchu a přestat konečně otravovat?

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:23
- Nahlásit

a vůbec proč pořád do všeho zatahuješ jinou osobu např. paní Herčíkovou, nemyslíš že to k tématu zcela nepatří? Zda má či nemá galerii, a jak velkou, no určitě tam nemá toho tolik aby člověk viděl štěně od narození až po dobu co fotky majitelé zašlou. Ale to není vůbec tvoje věc. pokud budu mít nějaké k tomu výhrady obrátím se na paní Herčíkovou, rozhodně ne na tebe. Ty si radši udělej pořádek na svém webu.

janča
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:27
- Nahlásit

AknahDášenka

Tak holky ač mě to velmi mrzí odcházím! Tuhle diskuzi jsem měla ráda, fakt jsem se s radostí podělila o radosti i problémy a ač jsem všechny vždy zvala na tuto diskuzi a vymlouvala jim odchod z ní, tentokráte je to i na mě silné kafe.

Endyho smrt ač jsem ho neznala než z fotek mě velmi vzala. Ale to co tu vzniklo je jenom špína a vy jste to měli skutečně - tak jak napsala Romaine- řešit mezi sebou. Mám naprosto stejný názor jako ona, že my nezjistíme pravdu a vy sami mezi sebou víte jak co bylo, ale my ne.

Tak nějak chápu, že si to potřebujete vyříkat, ale potom použijte skype, telefon nebo osobní rozhovor. Připadám si jak pimpongový míček, který skáče vpravo nebo vlevo a nevím komu mám věřit.

Neříkám, že se nevrátím a nepřispěji, ale k jiným tématům.

Aknah
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit

janča
jak jsem psala, uz se k tomu vyjadrovat nebudu, mam docela chut to tady zamknout

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit

janča
Jani promiň, vím že to sem nepatří, ale já nezačala, a pokud bych nereagovala, ale odepsala bych ji na mejl, mohla by o mě psát, že se za něco stydím, a nechci o tom mluvit veřejně. Takže bohužel, Vynesla zde různá vážná obvinění, ano měla mi to napsat na mejl, když už má potřebu se o tom dohadovat, ale chtěla to napsat veřejně, aby mě před všemi očernila, možná se jí to i povede, ale já nebudu zalézat do rohú, protože mám svědomí čisté. Pokud bych nereagovala, opět by se mohlo říkat, že se o tom radši nezmiňuji, že se bojím. tak to opravdu ne. Nebojím se, nejsem ráda že se zde o tom píše, protože vím, že tyhle věci sem nepatří, ale bránit se musím, nenechám na sebe od nikoho plivat. A to Aknah dělá od začátku.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:44
- Nahlásit

Aknah
Tak tohle je již směšné!!!! Prosím tě zamkni to tu, jo? Oni si holky bez tebe fakt neporadí, oni si založí lépší forum než je tady, a tam už by nikdo špínu neplival. Udělej mi tu radost. Panebože, tak tohle už je příliš, prýý mám chuť to tu zamknout Tak tohle už je i na mě trochu moc, ty si ale fakt dost seběvědomá, co?

Holky, ať už by chodil na nové forum kdokoliv , tohle by se mělo opravdu uzavřít, protože ten kdo by si dovolil psát hnusné věci, a s někým se hádat, to už by byl fakt vrchol, založila bych ho nejradši já, ale to by jste nepřijali, a myslím, že nejsem ta správná osoba co by to měla udělat, ale kterákoliv z vás by to udělat měla. Bylo by to čisté a pěkné. Tahle špína , zlost, závist, by zůstala na bodu mrazu.

Jestli z vás to někdo fakt udělá, udělá mi za poslední dobu snad největší radost, a nemělo by se to udělat, proto že to zrovna píši já, to vůbec ne, bylo by to dobré pro vás ostatní. Jestli bych za vámi přišla, nebo Aknah, nikdo z nás by si nedovolil tam něco takového psát, teda já budu mluvit za sebe, já bych si to nedovolila, vám nové forum špinit.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:56
- Nahlásit

Aknah
Člen # Zasláno: 24 Úno 2006 20:46
Citát

Nekde na foru jsem cetla, ze se o bisonkach malo diskutuje, tak tady je pro ne vyhrazeny prostor, taky mam bisonka - havanaka a rada se podivam na fotky jinych, prectu si cim krmite, prectu si cim koupete, jak casto koupete a proste vsechno co patri k psimu zivotu

Škoda že ses toho nedržela, a začla si s tím jak tě obtěžuje moje hudba na webu. Tenkrát jsem udělala velkou chybu, měla jsem ti jen odpovědět - TAK TAM NELEZ !!!

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:16
- Nahlásit

O něco jsem tu prosila a koukám, že je to fakt na nic, na tuto diskuzi tedy na delší dobu se*u. Ya 2 t7dnz maturuji a sem semse cht2la chodit odreagovat, ale u6 je tu tolik 3p9nz, 6e to nejde. Pokud n2kdo, kromě Aknah a Dáši založí nový klub na téma bišonků, tak tam přijdu se podívat a pokecat, v okamžiku, kdy ty dvě tam začnou opět něco podobného řešit, přestávám cz-pes navštěvovat. Na lidi, se kterými chci být ve spojení mám kontakt nebo webovou stránku a na ostatní...

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:23
- Nahlásit

Měla sem přepnutou klávesnici na anj, ale snad je to srozumitelné. Nemám chuť se opakovat.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:27
- Nahlásit

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:30
- Nahlásit

Romaine
Jak bylo dneska u Vás?
A co učení?
Miminko už je velká holka. Angella váží jednou tolik co vážila,když se narodila. A to má něco přes týden. Uvažuji,že ji budu prodávat jako labradora.

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání