| Autor |
Zpráva |
GábiFabísek
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 23:11
- Nahlásit
LenkaK
Jé, že by nám tu rostla nevěsta pro Fabíska , je moc hezky zbarvená ta tvoje jednička .
bisonka
Ahojka jak se máš? My dneska cestovali autíkem a Fabínek nám pěkně blinkal chudáček.
|
GábiFabísek
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 23:12
- Nahlásit
janča
Jančo ahojík, Gwen je fešanda a modelka každým coulem. Doufám,že se brzy uvidíme.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 23:26
- Nahlásit
LenkaK
Jak jsem si nyní prohlížela fotky Bellinky jako maličké a tvýho prcka - mé první psí vnučky tak se mi zdá, že ona nebude asi bíločerná, co ? Foto je matoucí to je jasné, ale není spíše hodně tmavě hnědá? Jestli není zcela černá jako Benji Jimmy, tak bude také světlat, a bude spíše po Belle mít barvu než po taťkovi. Jak to vidíš ty?
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 23:30
- Nahlásit
GábiFabísek
Hihi haha, tak to těžko, vždyť mají stejnou maminku, Gábi ty si něco bumbala viď?
Janča
Tobě jsem zapoměla pochválit také foto, je moc krásná, a krásně ji dorůstají ty nožičky, viď? Dříve jsem psala, že mi připomíná Emilku a nyní v té fotce jsem viděla zase Denisku
Dala jsem napředešlou stránku fotky maličké Bellinky.Takje ten prcek po mámě či bude po taťkovi.
Lenko a co to jméno, už o nějakém uvažujete? že je ale hezké to Annabell, že?
|
GábiFabísek
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:31
- Nahlásit
Dášenka
Nepila, to byl žert víš ,ale nabumbala bych se už také ráda
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:53
- Nahlásit
Dášenka
mě se zdá spíše černo bílá. Na hně dou to nevypadá
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 15:40
- Nahlásit
Ahoj všem, vaše fotečky to tu konečně trochu rozveselily.
Verčo strašně se mi líbí fotka Pheobe jak tam krásně stojí, s vyplazeným jazykem a kouká na balónek, fakt super
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 16:53
- Nahlásit
Candy
Ahojky, koukala jsme na Tve stranecky, mas je moc hezke, dekuji za inspiraci
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 17:03
- Nahlásit
LenkaK
Tvoje malickate minimko je moooooooooooc krasne, hodne zdavicka a stastnych chvili s mimcem
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 17:52
- Nahlásit
Aknah
Díky, na websnadno se dělají stránky sami, tam přidáváš jen texty a fotky. Ty máš zas hezky řešenou fotogalerii, ale dlouho už si nepřidala žádné fotky. Občas na tvé stránky také kouknu.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 18:44
- Nahlásit
LenkaK
Jéééé
|
janča
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 18:56
- Nahlásit
Holky tuhle fotku sem musím dát. Byla u mě kámoška co má taky havaňačku. Takhle holky řádily. Dle mého má Gweny naprosto skvělej výraz. No ne?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 18:59
- Nahlásit
janča
to teda jo...., asi je Gweny lechtivá
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:00
- Nahlásit
janča
teď jsem si uvědomila, že jsme vlastně zapoměli vyfotit Candyho a Gweny společně. To je škoda
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 20:32
- Nahlásit
janča
tak tos chytla opravdu pěkný záběr,nemyslela si Gwen žes ji přivedla ženicha,že tak slastně kouká teda pokud je Gwen ta dole
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 20:45
- Nahlásit
LenkaK
Tak to je dobře, že to proběhlo v pořádku. Myslím že je dobře, že na poprvé měla jen jedno mimi, protože to alespoň měla klidnější. A příště těch 6 Škoda, že si ji nenecháte, ale já bych asi neprodala žádné...
Verča
Tvoje holky jsou hrozně moc fotogenické... Já vždy toho tolik vyfotím, ale povede se jich jen málo. Máš opravdu krásné fotky! Teda jako Phoebe a Elí
Jinak všechny fotky tady jsou krásné! Ale Verča jich měla nejvíc!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 20:57
- Nahlásit
LenkaK
Jsem pako, jsem zapomněla ti napsat, že holčička je móóóc krááásnáááá! těším se na další fotečky i s maminkou!
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:12
- Nahlásit
LenkaK
Blahopřejem ke štěňátku, je nádherné.
Dášenka
Denisku prosíííím nestříhat. Ona je tak krásná, farmáři Vám ji určitě závidí. třeba se jen přesrsťtuje a pak se bude líp česat. Já teď Claudí češu každý den a vůcec nemá nikde zacuckanou srst. Před čtyřmi týdny jsem ji naolejovala, vsáklo se to a teď už není vůbec mastná a srst se jí krásně leskne. O Claudí se nemusíte vůbec bát, má se nádherně, dnes jsme byli na procházce i králíčkem. Potkali jsme na poly dva psy, vypadali jako havanáčci ostříhaní na hrubosrsté jezevčíky, ale myslím že nebyli čistokrevní. Claudí se moc líbili a tak za němi hned běžela se očmuchat. Byly oba moc hodní a vrtěli ocáskama. Pak jsme šly do lesa a tam potkali nějákou paní s Bolóňáčkem Dendym, Claudi hned za ním utíkala a začala se očmuchávat, ale přišlo my že se sním chtěla kamarádít, ale byla strašně opatrná, když se rychle pohl tak hned začala vrčet a couvat, ale pak se zase přiblížila. Myslím že by se mohli skamarádit, akorát tu paní vůbec neznám a bojím se že s tím nebude souhlasit. Moc se jí Claudí líbila a usmívala se. Teď Claudí teží na gauči přivírá oči a spokojeně si pomlaskává. janča
To je srandovní fotka
|
janča
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:46
- Nahlásit
Candy
No já se snažila vyfotit oba, ale Candy nespolupracoval, byla jsem ráda, že jsem vyfotila alespoň jeho . Měli jsme je popadnout do náručí a vyfotit. Ale já jsem spíš na ty momentky. Tak někdy příště!
Dášenka
Gweny je ta dole a spíš bych řekla, že šlo o to lehtání!!! Doufám, tedy, je tedy fakt, že jsme si říkali, že holky se nějak kamarádí jako by......
|
janča
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:49
- Nahlásit
Tohle je ten moment, kdy jsme si říkali, no teda....
Ale snad je to jen škádlení a budou normální
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:38
- Nahlásit
Romaine
Romi, ono je to fakt o tom, v jakém světle fotíš. Když fotím doma, tak je to většinou bída a jen málo se mi jich povede. Teď jak je krásně, tak fotím hlavně venku a tam jsou fotky fakt nádherné. Holky navíc hrozně pořád blbnou, zbožňují míček (teda hlavně PHoebe, eli jí spíš honí, aby ho ukradla ), tak je co fotit...
Candy
Phoebe je pro míček schopná sežrat ruku. Je to blázen.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:20
- Nahlásit
LenkaK
Jak se má moje malé vnoučátko???? Kolik už přibrala,když má všechno mlíčko pro sebe, ale je to škoda, že nejsou aspoň dvě, protože když pak tam matka už chodí jen krmit, tak se štěnda o sebe zahřívají a vzájemně se tulí, no a ona tam bude chudinka sama, to je opravdu škoda, když mít málo štěňat tak aspoň vždycky dvě. Ale s tím člověk nic nenadělá,no. Za takových 14dní tam Bella u ni stále určitě nebude.Bude chtít mít také asi svůj klid. To aby sis půjčila někde nějaké štěndo, kde jich je hodně a Bella má mlíčka určitě habaděj, kor když bude po Emí ta tady mohla krmit celou armádu
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:22
- Nahlásit
Dášenka
Angella Silesia Amistad se má dobře. Teď má 200g. Druhý den trochu shubla,ale pokud vím tak to je normální. Nechci ji Belince pořád brát a vážit. Zatím má bříško stále napapané a je spokojená.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:27
- Nahlásit
LenkaK
Vybrala jsi krásné jméno. Tak Angellince posíláme pusu!!!!!!!
A jak se na to vše tváří Becky?
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:37
- Nahlásit
LenkaK
Tak už jste ji pojmenovali , hezké jméno, no kdyby byla z mé chovatelské stanice měla by tam dvakrát Angell, / Angella Wild Angel/ no také dobré, to mě mělo napadnout při vrhu A , z jakých jmen jste vybírali, bylo to těžké vybrat jedno jméno, když se ti jich líbilo třeba víc? No Annabell to sice není ale krásné jméno má , jo je normální že štěňátka uberou, ale mě se to stalo jen u vrhu E, kdy byla štěňátka maličká a Kamí neměla moc mléka, než se ji utvořilo, u Emilčiných se mi to nestává vůbec, a hned druhý den mají vyšší váhu, ta má mléka vždy musím zaťukat ,dost. Vážím je z počátku každý den, abych měla jistotu, že přibýrají, protože se mi i stalo, že štěně sice bylo přisáté a bumbalo, pak odpadlo jako pěkně napapané, ale pak jsem štěně zvážila a zjistila jsem že nic nepřibralo, a když zvážíš štěně hned po papání a před, tak rapidně je to vydět na váze, kolik toho vypila, prostě jako u malých dětí, a tento jeden prcek, nic pak jsemzjistila že asi nemá takovou sílu sát, a tak jsem ho přikrmovala, ale ti měli 10-12gr. to se nedá srovnat s váhou Angell, a pak když jsou větší, tak jsem je vážila třeba obden nebo jednou za tři dny, pak jednou za týden. Roste ti to přímo před očima, to uvidíš. Počkej až se začne plazit a stavět na nožičky, to nebudeš dělat nic jiného než ji okukovat. A co na ní říkají děti? Asi by ji chtěli určitě stále chovat, co? No také by mě zajímalo co Becky, chce tam za ní jít? Pustila by ji´tam Bella? Emí tam nepusti teda nikoho a nikdy, jen tentokrát Denisku tolerovala, asi proto že je prostě její Tak pusinku Angellce. Až budeš mít hezkou fotku, pošli mi aspoň jednu jo?Díky
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:43
- Nahlásit
janča
Dášenka
Becky se zvědavě dívá do bedny a nejraději by tam vpadla. Bella ji tam,ale nepustí. Včera jsem česala Bellu a manžel si vzal malou a posadil vedle sebe Becky. Jen se zvědavě dívala a občas k ní čuchla. Někdy se na ni dívala úplně nehnutě a se zájmem.Ale trochu se jí asi bojí.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:49
- Nahlásit
Tak u nás byla návštěva dva číňánci, a podívejte se jak jim dobře u nás chutnalo
až tak moc jim chutnalo až si přestěhovali mystičku až do kuchyně.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:49
- Nahlásit
LenkaK
Musí to být krása, kam se hrabe kino, viď? Uvidíme, třeba to taky někdy s Gwenďou zažijeme.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 14:19
- Nahlásit
janča
Je to krásné. A až bude větší se taky těším.
Ještě jsem nenapsala co kluci na to. Tak chodí si ji jen hladit. Belinka jim to dovolí.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 20:53
- Nahlásit
Dášenka
Jakýpak číňánci, to jsou Emilka s Kamilkou , ale proč jsou ostříháné tolik, je jim videt i kůže, memůžou se na slunku spalit?
|