Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:22
- Nahlásit

janča
vidis zatim ty same co jsou v galerii zjistila jsem, ze co Fredy prestal rust, tak panicka prestala fotit, treba nemam ani jednu fotku, jak byl Fredy na vode, buuuuuuuuuu budu plakat

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:24
- Nahlásit

MartinaClaudi
marti dekujeme, snad budou vylepsovany

Holky kdo znate Monku, tak ji zitra drzte palce, bude mit zavody v agility v Hradci kralove, tak jedem s Fredym fandit

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:28
- Nahlásit

MartinaClaudi
ted jsem zjistila, ze Cladinka je pribuzna s fredym obdivuji Tvoji trpelivsot s rokokmenem, na to nemam

janča
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:33
- Nahlásit

Aknah
No Blanky dcera - to snad můžu prásknout - se zúčastnila soutěže "Dítě a pes", ale ona je fakt malá - a dostala pohár - to moje holky koukaly, když jsme byli na návštěvě.
Víš do toho, abych do toho zapojila děti, bych asi šla až když by sklízela úspěchy a dali bychom se na tu výstavní kariéru. Což nepředpokládám.

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:38
- Nahlásit

janča
my se byli podivat ted na vystave v Letnanech a kruhu byla holcicka cca 7 let s obrovskym labradorem, mohla nanem skoro jezdit a vypadalo to uzasne tak treba byjsi zacla sklizet uspechy s detma v kruhu a kdyby mely pohary, tak je to bude bavit

nevite nekdo co je s Martinkou? ma bolonacka strihaneho strih ala poulicni smes

janča
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:43
- Nahlásit

Aknah
Zkus kouknout na pár cca. 8 stránek dozadu, ozve se málokdy, řeší se tu výstavy a k tomu - cituji jí: Nemám co říct.
Bude mít miminko. Lidské

Tedy dnes jsem tu za práskačku

Dášenka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 21:54
- Nahlásit

www.havanskypsik-kchhp.net - STANDARD HAVANSKÉHO PSÍKA, atd. atd.

janča
Jani, Jani, dnes to tak opravdu vypadá. Tak už to z Gábinou promýšlíme, ten náš srazík, tak snad to dopadne dobře. Zřejmě to bude u Gabrielky, kvůli Filípkovi, když ho nemá po ruce , tak s ní pak není řeč , to by sis s ní moc nepopovídala, takže z Letňan to budete mít k ní blízko, je to blízko jak je Europark ve Štěrboholích.

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 22:02
- Nahlásit

janča
jani to vim, ze ceka mimco, to jsem stihla jest zaznamenat, ale co dal nevim

janča
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 22:06
- Nahlásit

Dášenka

No jo když tady nikdo není, tak musím být za práskačku já

Klidně, mě to neva, myslím jestli Gabča bude víc v klidu, tak to uděláme u ní. Já když měla holky malé, tak jsem taky od nich nechtěla moc jezdit pryč. A jestli Filda bude potřebovat mlíčko, tak bude po ruce, ne? A ty doufám přivezeš co nejvíc holek!

janča
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 22:07
- Nahlásit

Aknah
No dlouho tu zas nebyla.

Tak Marti ozvi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dášenka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 22:21
- Nahlásit

janča
No jasně, budu se snažit. zkus si vybrat ale asi určitě Denisku,Wikinku a Britušku, teda pokud to nebude vadit Gabrielce Emi to nééé, to bych si zase nepokecala já, no a 4 to už bych asi nezvládla, už tak jestli vemi tři, tak si bude manžel ťukat na čelo. Britušky se ale nezbavíte, tu budete mít pořád na klíně. Gwen se mi opravdu moc líbí, měřila si ji srst? jak ji má dlouhou? Já bych mohla udělat výstavu a uchovnit Denisku v Nižboru, v červenci, ale zda to vyjde zatím netuším. Je fakt že bych s ní ráda protáhla ty výstavy, s čímž jsem nepočítala jak srst rostla, dneska jsme přinesly z venku také všechno možné, kdybych měla jednoho či dva pejsky, ale 5 a ještě práci, kdyby se ta srst necuckatěla tak by to bylo v pohodě, já je fakt nerada trápím tím česáním, nemají to rádi, a třeba je to fakt bolí, musí to být jistě nepříjemné, ale třeba když se překlene toto období přesrťování, zda tomu tak je, třeba to fakt pak je dobrý. Já se nejradši rozhoduji ze dne na den, nerada plánuji dopředu.

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 22:24
- Nahlásit

Darina1
darinko pisu si do diare a cervnu budem drzet palecky

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 22:48 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

tak jsem si procetla ten standard, anstesti je stejny u obou klubu a musim rici, ze Fredy je dle laickeho pohledu dokonaly pes
vyska 26 cm, vaha 5,2, oaci mandlove, tmave hnede, ocas jak mikulasska hul, povaha hrava, mila, nebojacna az odvazna.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 23:05
- Nahlásit

Aknah
A přes jakého psa jsou příbuzní?

Aknah
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2007 23:17
- Nahlásit

MartinaClaudi

Disneylands be my little sunshine boy je Fredyho tata a Cladinky deda

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2007 11:43 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Aknah
Jééééé tak to jo, toha má v rokokmenu hodně psů.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2007 11:45 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Aknah
http://www.havaneser-bichon.com/Disneyland%C2%B4s% 20Be%20My%20Little%20Sunshine%20Boy.htm
To je on.

Janik
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:50
- Nahlásit

Aknah
Celý den jsem Moničce a Lukymu držela palečky...tak jak dopadli???

wampirelli
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 02:10
- Nahlásit

Dášenka
Emikami-Dášenka.

A že půjdeš k paní Herčíkové , vyzkoušené chov. st. tak v tom ti teda opravdu nikdo nebrání, a to hlavně já. Jak vím, tak skoro v každém vrhu má štěně na mazlení, to tajné není, má to leckdy napsané i na stránkách, že toto štěně je na mazlíka a proč asi? skoro v každém vrhu mají problémy s pigmentem, se skusem, možná i se zuby. Já jsem ještě ani jeden vadný skus neměla, ani předkus ani podkus, což se o výše zmiňované stanici nedá říci. na druhou stranu má asi tak 10krát víc štěňat než já, takže při takovém počtu, je možné že by se to mohlo stát i u mě. To že se ale štěně tak narodí a prodává ho levně na mazlika se jí bohužel nemůže vytknout, protože opravdu nevím, jak by tohle měla ovlivnit. Myslím, že paní Herčíková do chovu vkládá vše co může, a přesto má dost případů kdy štěně musí prodat levně pouze na mazlení, např. Gwen má také jen 4 zoubky, tak jako jedno štěně ode mě. Zatím zaplať bůh jen jedno. Kolik zubů má asi tvůj pes!!!! Nemá náhodou hnědý čumák? Každý má právo volby kde si koupí štěně. Ale rozhodně při krytí ani já ani paní Herčíková nemůžeme psovi a feně pošeptat do ouška aby udělali jen 100% štěňata, možná až budeš chovat jednou ty, třeba to dokážeš.

Jelikož se známe,tak ti budu tykat.Dášo,chtěla bych tě poprosit,aby jsi si moje psy a odchovaná štěňata nebrala do pusy.Jak můžeš někomu hodnotit vzhled štěňat,když sama nepoznáš u svých štěňat počet zubů,neumíš si zkontrolovat varlata atd.To já bych si nikdy nedovolila,ano řeknu do očí,co si myslím,ale chovateli a ne někde na foru.
Jak můžeš na 100 % vědět,že se mi v každém vrhu objeví nějaké štěně ,které není na výstavy,ale pouze na mazla.Jak můžeš tvrdit,že já mám problémy s pigmentem,zuby a skusem?Co si to vůbec dovoluješ?Ty jsi mi někdy nějaká štěňata kontrolovala?Ty jsi někdy moje štěňata viděla naživo?A ty že jsi neměla žádné štěně s vadou?A co to s jedním varletem?Co to se 4 řezáky,které jsi prodala na výstavy jako výstavní a ono nebylo?atd?Dál to nechci zde rozebírat,ale myslím,že když už se někdo začne starat o druhé chovatele,tak by si měl nejdříve zamést před svým vlastním prahem a nepomlouvat a netvrdit věci,o kterých nic neví,protože u nich není a ani nebyl.Samozřejmě,že se mi všechna štěňata nepovedou na 100 %,to ani nejde,ale nikdy jsem nikomu neprodala nějaké štěně s vadou,kterou bych zatajila,nebo štěně bojácné,plaché atd.Vždy na to byli majitelé upozorněni a mají to v kupní smlouvě.
Byla bych ráda,aby jsi si mě zde nebrala do pusy a nechala mě žít.

Ps: a když se ti mé odchovy nelíbí,tak proč jsi již podruhé kryla s mým odchovem u kterého jsem ti i já radila,že bych do toho nešla,právě pro pigment,ale byl nejblíže a za krytí si také moc nezaplatila,tak asi proto

Candy
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:01
- Nahlásit

Aknah
Ahojky, tak jsem tu na diskusi asi dva dny nebyla a koukám, že byla agility akce v Hradci
Jééé to kdybyxch věděla, tak se tam jdu s Candym určitě podívat, no škoda.
Ale pokud by jsi plánovala nějaký sraz, o kterém jsi tu psala, tak bychom se s Candym přidali (jestli to neva). Jo a stránky jsou super, jen tak dál

wampirelli
Přejeme s Candym pěkný den a krásné slunné květnové dny

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:37
- Nahlásit

Aknah
Všude čtu chválu na tvé stránky,tak jsem se podívala na ty staré a ony jsou stejné jako byly. Konečně mi došlo,že jsi sem někam hodila odkaz,který jsem asi přehlédla. Už jsem ho našla.
Stránky jsou opravdu moc pěkné.
Musím se pochlubit,že taky budeme mít konečně stránky. A budou mít nový kabátek. Už se těším,až sem taky hodím odkaz.

janča
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:38
- Nahlásit

MartinaClaudi
Super fotky v letu!!!!!
Aknah
No honem napiš jak dopadlo agility!
wampirelli
Taky s Gweny zdravíme. Jen tady je dnes ten den slunečný, ale zima!!!!!

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:38
- Nahlásit

wampirelli
Taky se přidávám k pozdravu. My se známe jen z mailu.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:45 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit

wampirelli
Jestli si dobře četla tak v mém příspěvku to nejsou pomluvy jak ty je chápeš. Také jsem netajila že mám jedno štěně se 4 řezáky, ano bylo prodané na výstavu, ale od kontroly vrhu mám napsané, že se řezáky prořezávají a bylo na všechny místa dost. Také mám ale ve smlouvě napsané, že si štěně majitelé řádně prohlédnou, a s tím co je napsáno od poradkyně chovu jim je vždy sděleno. Enjí se mi jako pes líbí i přes jeho hnědý čumák, přitom si ho paní prý kupovala s černým čumákem. Líbí se mi také i Gwen, některá štěňata co u tebe vidím se mi ale nelíbí. a to jsem ti i řekla, když jsme spolu někdy mluvili, a řekla jsem ti které štěně se mi líbí nejvíce. O tom, že se ti vyskýtají /nyní teda radši napíši , nevím jak časté vady / se dozvídám od lidí, kteří tě kontaktují na štěně a pak kontaktují i mě, takže mi třeba řeknou, že ten a ten pejsek se jim u tebe líbí ale má vadu skusu, nebo jinou vadu. Takže takto se dozvídám o tvých štěňat, byť o to nijak nestojím. Na stránkách máš také napsáno, že třeba toto štěně prodáváš na mazlíka, nechodím často na tvé stránky, ale občas se tam podívám. Ano zrovna včera jsem přemýšlela nad chybějící kulkou. Je to zajímavé, ale chybí Carloskovi jeho otec je Enji, a nyní zatím chybí Fabienkovi, jeho otec je také Enji. Každý má jinou matku, takže jsem si říkala, zda to nemůže přenášet otec, byť z nějaké generace. Dendre Beny to má v pořádku a Filípek to v pořádku měl, snad má i nadále. To jsou další dva klucí po Enjim. K Enjimu chodím krýt proto, protože se mi až na jeho hnědý čumák, který mě by osobně nevadil, a nyní je to povoleno i ve standardu, líbí celkově, líbí se mi jeho povaha a i barva. Není to jen tím, že ho mám skoro za rohem. Těch psů moc není kam mohu jet krýt aby byl pes bez vady a plnochrupý, když jsem se na některý psy dívala, měli dost dalších menších vad, nebo skus klešťový a ty sama moc dobře víš že jsem radši riskovala pigment než špatný skus. O tvých štěňatech jsem mluvila až po té, co se tu o nich zmiňovala Aknah, kterou ty velmi dobře znáš, takže zřejmě vím, proč tu si.

A co to s jedním varletem?Co to se 4 řezáky,které jsi prodala na výstavy jako výstavní a ono nebylo?atd?Dál to nechci zde rozebírat

Myslím, že dál zatím rozebírat ani nic nemůžeš.

Pokud ti ale u štěňat někde též chybí varle, a je z té linie jako je Enji, asi by ses nad tím měla zamyslet. Jelikož jsem si to uvědomila včera, chtěla jsem tě sama kontaktovat. Takže když ses tu náhle ukázala, píši ti to sem, ještě jsem se na rodokmen Enjiho nedívala, ale jeho otce máš ty.

[Samozřejmě,že se mi všechna štěňata nepovedou na 100 %,to ani nejde,ale nikdy jsem nikomu neprodala nějaké štěně s vadou,kterou bych zatajila,/i]

O tomto jsem se jak si dobře četla zmiňovala a také jsem to nijak při tvém počtu štěňat nevytýkala. Samozřejmě že pokud máš jeden vrh za druhým , jistě se ti vyskytne víc štěňat z vadama než mě, kdy těchvrhů mám daleko méně. Já majitelům též nic nezatajuji a o všem jsou předem informování, každý ví, jaké štěně si odnáší domů, včetně povahy, kterou sdělím jak se mi štěně do té doby jeví, než je odebráno. Je na každém jak se rozhodne, nikomu jsem nikdy žádné štěně rozhodně nevnucovala.

[i]Byla bych ráda,aby jsi si mě zde nebrala do pusy a nechala mě žít.
...

Na toto jsem již výše odpovídala, mluvila jsem o tvých štěňatech jako odpověď na reakci Aknah. Skutečně nevím proč bych nemohla mluvit někde na foru o štěňatech různých chovatelů, není to snad moje věc???

a když se ti mé odchovy nelíbí,tak proč jsi již podruhé kryla s mým odchovem u kterého jsem ti i já radila,že bych do toho nešla,právě pro pigment,ale byl nejblíže a za krytí si také moc nezaplatila,tak asi proto...........

Ty moc dobře víš, že když pejsek ještě nekryl a navíc nemá žádné výstavy jen jednu, takže je krytí levnější, když se zjistí že je plodný, další krytí samozřejmě bylo dražší. Není tak drahé jako u jiných chovatelů které nebudu zmiňovat, ale není to také tak nejlevnější. I když paní by skoro za krytí nic nechtěla, hlavně prvně, sama jsem ji peníze nabídla, a to po poradě s tebou, zda si na to pamatuješ. Takže nechodím nikam na krytí jen proto, že to je za rohem a jen proto kde to je levnější, jak víš Kamí jsem kryla se žolíkem a tam to zrovna levné není.
Tys mi sama krytí nabízela, a měla si na výběr ke Kamí jen jednoho vhodného psa, pak mohu jit za paní Malcovou kde těch psů je asi víc, myslím,že výběr aby nebyli příbuzní, je dost malý.
Mě aspoň skontroluje štěňata jak veterinář tak i poradkyně chovu. Mám dojem, že k tobě na kotrolu vrhu nikdo nechodí, jelikož si v jiném klubu, kde kontrola povinná není, takže si sama kontroluješ štěňata než jdou od tebe pryč. Co se týče ceny štěňat je na každém chovateli - nemyslíš??? Za co ty je prodáváš je tvá věc a za kolik já, je zase má věc. Ty zájemci, nejsou tak blbý aby našli štěně u jedné chov. stanice a šli ho tam hned koupit, oni moc dobře si zjistí situaci u všech chov. stanic, kde je jaké štěně a za kolik, a pak shodnotí své rozhodnutí a je jen na nich kde si štěně koupí. Už jsem se s tím setkala mnohokrát, že mi sami řekli jaké štěňě je u tebe jaké je u Evičky. Sama jsem ti poslala již několik lidí k tobě , že máš štěňata na prodej, a to ze třech důvodů, buď je tam posílám protože zrovna já nemám štěňata, a tak je doporučím jiné chov. stanici, což se nedá říci o ostatních, až na jednu. Druhý důvod je ten , že se dost lidem zdá cena vysoká a chtěli by je za poloviční cenu, určitě se i ty s takovými lidmi setkáváš, a jelikož vím, že když máš štěně s vadou že je prodáváš levněji, při tvém počtu si to i můžeš dovolit, tak je doporučím tobě, s tím, že pokud bys měla štěně s malou vadou je pak levnější ať se u tebe poptají. A třetí důvod je ten, že se mi všichni volající nelíbí, a tak též je pošlu jinam, protože já chci prodat moje štěňata lidem, kteří se mi víceméně líbí. Zatím se mi to na takových 90% daří.

Toť vše k tvému příspěvku.

wampirelli
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 11:25
- Nahlásit

Dášenka
Pokud ti ale u štěňat někde též chybí varle, a je z té linie jako je Enji, asi by ses nad tím měla zamyslet. Jelikož jsem si to uvědomila včera, chtěla jsem tě sama kontaktovat. Takže když ses tu náhle ukázala, píši ti to sem, ještě jsem se na rodokmen Enjiho nedívala, ale jeho otce máš ty.

toto je můj poslední příspěvěk a pak již nebudu ,nemám na to čas.

Zajímavé je,že mě nikdy po Disneylandovi varle nechybělo a v ČR i do zahraničí kryl několikrát a nikdy žádnému štěněti varle nechybělo.Ono je velmi jednoduché hodit to na psa.Tento pes je velmi prověřený několika generacemi,které mám doma i já a myslím,že německé chovatelce by se asi nelíbilo to,že tady tvrdíš,že to předává její pes.Pokud by jsi znala malinko genetiku,tak to může předávat i tvoje fena,protože si zrovna s mým odchovem nesedli a obě holky máš víceméně příbuzné.
Opravdu si mého psa neber do pusy,kryl zde v ČR již pěti chovatelským stanicím a nikdo problém neměl a v zahraničí jsou po něm další potomci bez vad.
Možná by také neškodilo,kdyby jsi ty varlata štěňatům občas kontrolovala,masírovala,aby sestoupila,ale to bude ten problém,protože vždy čekáš na poradce,sama si neumíš štěňata zkontrolovat.To umí i moje 15 letá dcera aby poznala skusy,počet zubů,varlata,zálomky,pigment atd.

Druhý důvod je ten , že se dost lidem zdá cena vysoká a chtěli by je za poloviční cenu, určitě se i ty s takovými lidmi setkáváš, a jelikož vím, že když máš štěně s vadou že je prodáváš levněji, při tvém počtu si to i můžeš dovolit,

Jak tohle můžeš tvrdit,pro tebe je chovatelství jenom o penězích?četla jsem některé tvé příspěvky a je pravda,že v hodně z nich se peníze a co kolik stálo atd.objevuje dosti často.
Jenom proto,že mám více fen (ale i krycích psů)tak mám i více štěňat.Ale také velká smečka vyžaduje více financí,více prostoru,více práce (děkuji celé své rodině,že mi pomáhají)A myslím,že prodávám všechny štěňata za stejné ceny jako jiní a štěně s exteriérovou vadou,jde samozřejmě s velkou slevou.
A i já si páníčky vybírám a mám asi větší štěstí,protože jsem spokojená na více procent než ty.
A myslíš,že mě veterinář nekontroluje štěňata po zdravotní stránce?Kontroluje,je to jeho povinnost a exteriér si umím zkontrolovat sama,na to poradce chovu nepotřebuji,aby mi sdělil skusy,počet zubů,varlata atd.Navíc štěně je živý tvor a věkem se mění.

Jinak opravdu mluv o jiných štěňatech různých chovatelů,kritizuj je.Z fotky samozřejmě poznáš vše a jsi velice zkušená chovatelka po 6 vrzích aby jsi poznala podle fota,které štěně je super a které ne.Jen tak dál.

A opravdu končím na hádky nemám čas a ani náladu,mám spoustu jiné práce.

wampirelli
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 11:27
- Nahlásit

LenkaK
janča
Candy
taky vás všechny moc zdravím a na Janču a Gwen se těším v létě,s Charvátkou Lenkou jsem již mluvila.
Mějte se tu hezky.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 11:51
- Nahlásit

wampirelli
Zajímavé je,že mě nikdy po Disneylandovi varle nechybělo a v ČR i do zahraničí kryl několikrát a nikdy žádnému štěněti varle nechybělo.

Pokud je to tak, je to jen dobře, jak jsem psala, chtěla jsem tě kontaktovat sama, zda se tam někdy něco vyskytlo. No že by zrovna obě feny tohle předávali se mi zrovna nezdá.

že německé chovatelce by se asi nelíbilo to,že tady tvrdíš,že to předává její pes.

Tvrdím???? Koukám že umíš dost překrucovat příspěvky, já jsem ti napsala, že jsem si to uvědomila, že to je po Enjim a každé štěně má jinou matku, což u druhého štěněte se neví ještě výsledek. a že jsem tě chtěla jen kontaktovat a tudíž se zeptat , zda se to vyskytlo i u tebe, ale myslím, že na toto by si možná upřímně zde neodpověděla. Opět to zase netvrdím, abys zase něco nepřekroutila.

Možná by také neškodilo,kdyby jsi ty varlata štěňatům občas kontrolovala,masírovala,aby sestoupila,ale to bude ten problém,protože vždy čekáš na poradce,sama si neumíš štěňata zkontrolovat.To umí i moje 15 letá dcera aby poznala skusy,počet zubů,varlata,zálomky,pigment atd.

Štěňatům by kulky měla sestoupit přirozenou cestou.
Nečekám na poradce chovu, ale jsem ráda, že štěně zkontroluje ještě někdo jiný než já a veterinář, kvůli případným nedorozuměním, takže nečekám na ně z důvodu, že je potřebuji zkontrolovat, ale z důvodu, že jsem ráda že to tak je, protože já nemám co skrývat a jsem ráda, že u nás kontroly vrhů jsou, a proto jsem s pudlem vstoupila do klubu , kde též kontroly jsou povinné, mohla jsem vstoupit tam, kde povinné nejsou jako jsi ty u havaňáků, tím ušetřit peníze a vydat do světě štěňat které zkontroluji já a veterinář.
Nevím jak můžeš tvrdit co si zkontrolovat umím, a co ne !!!! Takže tohle si zase do pusy neber ty. Ano ty a tvá rodina jste super a vše víte a umíte, no já to o sobě tvrdit nebudu, jednak nechovám tak dlouho, a jednak jsem jen člověk, a pokud mluvíš o pigmentu, skusu a počtu zubů, tak to je naprostá blbost co źde tvrdíš. Takový debil opravdu nejsem. Dík, že ho ze mě přestaneš dělat!!!!!!!!!!!!

Jak tohle můžeš tvrdit,pro tebe je chovatelství jenom o penězích?četla jsem některé tvé příspěvky a je pravda,že v hodně z nich se peníze a co kolik stálo atd.objevuje dosti často

Tak tomuhle opravdu nerozumím!!! Pro mě chovatelství není jen o penězích, kdyby bylo , vyměním byt za barák a pořídím si dalších 10fen.
Pokud se někde ptám, kolik co stálo, asi je to normální, život je i o penězích, když jdeš ty nakupovat, nezeptáš se u pultu než si to koupíš , kolik to stojí???? Myslím, že ano, navíc kupuješ daleko levnější krmení než já. Takže opravdu nechápu co tímhle myslíš, asi už nevíš co bys napsala

A i já si páníčky vybírám a mám asi větší štěstí,protože jsem spokojená na více procent než ty.

procenta jsem opravdu odhadla, možná jsem tedy měla napsat na 98%, ale já vím o skoro všech štěňatech, a pokud si dovolím tvrdit, tak při počtu tvých prodaných štěňat všech ras, pochybuji, že by si o každém štěněti měla přehled. Nestíhám odpovídat na některé mejly ani já, takže ty bys musela být u pc od rána do rána. Prodáš štěně a už o něm ani neslyšíš, no docela by mě zajímalo jak je to u tebe s procenty o štěňatech o kterých víš jak se mají a jak je to se štěňaty o kterých si již neslyšela. I já mohu tvrdit, ač zájem mám abych věděla dál o štěněti, že při takovém počtu prodaných štěňat bych to v životě nemohla stihnout.

[Jinak opravdu mluv o jiných štěňatech různých chovatelů,kritizuj je.Z fotky samozřejmě poznáš vše a jsi velice zkušená chovatelka po 6 vrzích aby jsi poznala podle fota,které štěně je super a které ne.Jen tak dál. /b]

Opět vše překrucuješ, tudíž nemám co dodat !!!!

[b]A opravdu končím na hádky nemám čas a ani náladu,mám spoustu jiné práce.

Možná se budeš divit, ani já nemám moc času.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 12:05
- Nahlásit

Nyní snad něco příjemnějšího.
Zdravím vás a ukážu vám zde mých pár fotek. Deniska
..To je ale horko v těch chlupech, vidíte sami ne? No ještě je musím nějakou dobu nosit
..co si to paničko říkala? že nemám vyplazovat ten jazyk aby mi tam nevlítla vosa???
Příprava na výstavu...
Moje první výstava ... ... a moje soupeřka ...
A konečně odpočinek po výstavě doma.. ... tak to bylo pěkné únavné až jsem z toho pěkně ospalá.... ..tak a máme to za sebou

Darina
Darinko tak tady je pár fotek, na další kdo má zájem se může podívat na mých stránkách - FOTO - VÝSTAVY - jsou tam i bišonci frisé - jen pár.
Denisce ještě musím doplnit její výstavu přímo k ní, a dám tam též její diplom a posudek, snad během dneška to udělám.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:28 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Dášenka
Dášenko ráda jsem jukla na Denisku a honem juknu na tvé stránky.
To že má vyplazený jazýček moc nekoukej nebo ji ostřiháš a ona je tak pěkná a má opravdu nádhernou srst. Na výstavě jsem viděla i Elinku a stále vykládám moje mu jak měla krásnou dlouhou srst, tak si představují i tvé holčiny než je ostřiháš. Ono je pravda česat pět feneček a nebo dva kluky je opravdu zahul, ale já si říkala, že bych to obětovala i při počtu pěti a radši je česala.
Pac a pusy posílají dva fešáci se jménem Biško a Damiško.
Ps. Děkuji za vyfocení Bišonku.

Aknah
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:29 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

mrzi mne, ze vzniko co vzniklo, ale asi to je potreba, ted tady byla uznavana chovatelka, kterou Dagmar nemuze smest s tim, ze ma pouze jediny porod.

Dagmar, ted budu utocit na Tebe, pes z Tveho "Eckoveho" chovu je ZMETEK a ty to moc dobre vis a to sem nenapises, mluvim ted konkretne o Endym, nevim zda se Ti jiz doneslo, ale Lenka vcera Endyho pohrbila. zamysli se na tim co tady hlasas a uklid si pred svym prahem.a pak teprve koukej do jinych oken.

Endy mel krive zuby, neomlouvej to malou tlamou, to maj vsichni havanaci, byl prerostly a pravdepodobne mel vrozenou vadu, na kterou vcera zemrel.

zalez a spituj svedomi, bohuzel jsem to nevedela driv, to mi rekla lenka az vcera, ze jsi udajne Endyho musela vypiplala a to je spatne, priroda vedela ze je to zmetek a proto ho nechtela, ty jsi prodala zmetka za 10.000,- pokud budu chtit mazlika pujdu do utulku, ale ja i vsichni ostatni chteji HAVANAKA a proto jsou ochotni zaplatit za papiry. Nerikam vystavniho, rikam HAVANAKA, pro povahu, exterier a aby odpovidal standardu! Treba i se svetlejsim cumackem jako ma Fredy, ale porad je to HAVANAK a ne prerostla kobyla.

Tve odchovy jsou dle meho neeticke, je jednoduche jit do klubu, kdejsou mensi kriteria na uchovneni nez vedle, procpak nechovas pod klubem malopocetnych???? protoze by Tvoje feny neprosly, co?

zalez nekam do diry a nevystrkuj nos. a uz vubec si neber do huby me, lenku a pani hercikovou, nebo kohokoliv jineho. Pani Hercikova se vcera zachovala velmi lidsky, narozdil od Tebe a hned vcera vecer jsem Lence mohla dat do naruce jine stene, aby bylo lekem na obrovskou bolest ze ztraty Endyho, za kterou muzes Ty!!!

nekomentuj to, neotravuj stranku zase tvymi nesmysly, nebudu to cist, ted jsem napsala pouze fakta, na ktere neni argument!!

Jak se muzes chlubit vystavou, kdyz mas mrtve stene??????jasne tivot jde dal, jen Lenka, jako studet je o x tisic chudsi a ma bolistku na dusiccce.

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání