Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:39
- Nahlásit

Aknah
Oprava, mě se nejvíc líbí Robby

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:40
- Nahlásit

Romaine
ten kluk se mi taky libi, ale mam strach, ze az bvyroste, bude mit oboci normalne cerne, ja Fredyho striham a strihala bych i dalsiho psa a ty bile by se ustrihly, to ma i endy, byl krasne strakaty, ale jak mu ty chlupy rostou, tak ma cerne jen konce a toho se bojim i u tohodle pejska. jinak mas krasneho bisonka, koukala jsme na tve stranky a mas tam jednu fotecku, ktera je mi moc povedoma kdyz se juknes sem tak uvidis))))))URL

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:41
- Nahlásit

Romaine
tak to j jasny, ani me nenapadlo, ze by to mohlo byt jinak

janča
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:42
- Nahlásit

Aknah
Já jsem se tě ptala, kdy si pro ní jedeš

U nás byla o víkendu kámoška, co má taky od Herčíkový fenečku a řeknu ti tak jak si s ní Gweny užila, to jsem už dlouho nezažila. Nebylo jediný zavrčení, holky byly celý uslintaný za ty 2 dny, ale štastný jak blechy. Moje dvě holky (lidský) si to užily jakbysmet, takže pro nás krásný víkend.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:49
- Nahlásit

Aknah
Tak to je drsný ta fotka! Vím úplně přesně jakou myslíš. To sme si ho vezli domů, bylo mu přsně na den 8 týdnů..

Děkuji, mě se líbí Pro každého majitela je ten jeho nej. Nevím jak to dělaj ti s několika psama

No jo, zas ale aby ti Fredy holčičku pokaždé nenakryl

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:51
- Nahlásit

janča
Třeba ji již má a nechce přiznat barvu

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:51
- Nahlásit

janča
nejedu, bohuzel, nemuzu ted zustat z prace doma, abych se malemu stenatku venovala. ale chtela bych i pro Fredyho by to bylo lepsi, snad pozdeji.

vzdy je krasny pohled na hrajici si psy, ten muj zacal vystrkovat ruzky, tak jsem musela vyrazne pritvrdit.

docela mam chut usporadat dalsi sraz, chumel chlupatych kouli, parada

pardon, ted porusim sve stanovisko, pokud bych se do toho pustila, prosila Dagmar, aby se neucastnila.

ale bylo by to fajn, bude leto, hezky tak co nekam vyrazit s chlupatyma koulema?

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:53
- Nahlásit

Romaine
to je dalsi vec, chtela bych behat agility a to je holka lepsi nez pes, jenze Fredy neni chovny a nikdy nebude, takze nakryti je nezadouci

bohuzel ji doma nemam, fnuk, ale chtela bych

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:55
- Nahlásit

Romaine
fredymu je na ty fotce 8 tydnu a cca 3 dny, aspon je videt, ze sjou to opravdu pribuzne rasy

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:55
- Nahlásit

Moooooc Vám všem děkujeme.
Prďulka malá je nonstop přisátá na mámě. Belinka se o ni krásně stará. Jen co malá kvikne tak už ji drhne záda.
Fotečku brzy dám.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:56
- Nahlásit

Aknah
Jde o to kdy, kde, kam, ... Ale jinak bych se třeba i vetřela, kdybych mohla Robby by byl v 7. nebi. Ale fenky by byly v nebezpečí

Neporušuj, nemyslím, že by se účastnila.. Je to škoda, ale akcí může být více, že... Navíc te´d toho má asi hodně s tolika psisky

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:58
- Nahlásit

A zapoměla jsem odpovědět na častý dotaz.
Malou si nechávat nebudeme. Možná některou z dalších vrhů.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:58
- Nahlásit

LenkaK
Na fotečky se těšíme a přeji ti ať to pěkně zvládneš! Já bych to nezvládla. můžeš pak napsat, jak Bellinka rodila, jestli v pohodě a tak... Až pak budeš mít čas...

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:59
- Nahlásit

Romaine
cim vice tim lepe, jen musime tu smecku usmernit, vim o jednom, pozemku kam by se dalo jet, vemem si stany a je to a nebo treba zamluvime chatky, ja jsme pro veme chlupate koule a bude stranda

ta fotka jak Robby leze jako stenatko na valendu, kdyz neumi vyskocit je uzasna

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:01
- Nahlásit

LenkaK
na fotecky s emoc tesim, jeste na ty pockam nez zase zmizim, drzime moc palecky HaF

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:02
- Nahlásit

Romaine
mám jinou představu jak má vypadat kráááásssnééééé štěně jak zde píše Aknah

Promiň ale podle mě ses vůbec o ní nemusela zniňovat... Celé mi to ale prostě přišlo zaměřené na ni, že musíš mít jiný názor. Candy se taky líbilo a o ní jsi se ani slůvkem nezmínila...

Romano, to nebylo zaměřené na Aknah, jen když to ona psala, tak jsem se o tom snad musela zmínit, kdyby to jako první napsala třeba Verča, napsala bych Verča, a nevím proč bych se měla zmiňovat o Candy , když byl příspěvěk s tímto výše co mi vytýkáš psaný na její osobu. Jí jsem psala tento příspěvek a tak jsem měla snad jmenovat její jméno když jsem to psala Candy??? trochu divné, ne?

No vždyť říkám, že načuhuje , no ještě že jsem to Lence napsala že s Endyho dělá holčinu

Tímto neurážím její osobu, ani nic jiného co by třeba jejího psa.
------------------------------
Aknah
Člen # Zasláno: 23 Dub 2007 15:42
Citát

Dášenka
hm tak uz vim, jsi, tak nic v tom pripade me fakt tvuj nazor nezajima, nechtej abych ti napsala jak krasne psy chovas

Toto je první poznámka od Aknah a její drzosti a urážky. Měla by sis to radši přečíst od začátku kdo komu a co píše, abys byla objektivnější. Ale ono to takto dopadlo vždy, takže není čemu se divit.

-------------------
Romaine
Člen # Zasláno: 23 Dub 2007 17:06
Citát

ty se čertíš jen uvidíš mé jméno

Toto bylo již dávno po té co se Aknah zaměřila mě opět urážet.

Aknah

[i][Aknah
Citát

Dášenka
hm tak uz vim, jsi, tak nic v tom pripade me fakt tvuj nazor nezajima, nechtej abych ti napsala jak krasne psy chovas /i]

dasenka emikami jsem zjistila az kdyz zase mela blbe kecy. necetla jsem ani jednu stranku dikuze, takze nevim co je tady noveho a nikoho jsem nenapadla ani neurazela,

Příspěvek nad tím opravdu nikoho nenapadá ani neuráží /nechtej abych ti napsala jak krasne psy chovas

to si opravdu nevidíš ani na špičku nosu, když nevíš co si již psala.

Aknah, z Endyho vyrostl krivozuby nestandard,

ráda bych ty zoubky opravdu viděla. to že havanský psíci nemají někdy rovné zuby, bývá někdy dost časté, mají malé tlamičky a leckdy se jim tam všechny nevejdou, psy kteří jsou velké jako fabriky, což tak havaňák nemá vypadat, tak těm se tam zuby vejdou stoprocentně, není moc psů, kteří mají zoubky zcela rovné a všechny.

Napíši Lence zda je ochotná mi jeho zoubky vyfotit, abych viděla jak je v tomto ohledu nestandardní.

ale za vady na vzrustu a zubech muze chovatelka, takze zaplat panabohu Endyho jsem si nevzala a ano kdyz pujdu koupit stene pujdu koupit k pani Hercikove, vyzkousene chovatelske stanici! konec.

no tak to je směšné, co zde píšeš, no není se čemu divit, chovatelka nejsi. Jak by mohla chovatelka za to jak pes vyroste a jak se přezubí??? Když se ti narodí malé dítě , ty budeš od narození vědět jaké zuby bude mít až mu bude 10let??? No tak to fakt silně pochybuji.

A že půjdeš k paní Herčíkové , vyzkoušené chov. st. tak v tom ti teda opravdu nikdo nebrání, a to hlavně já. Jak vím, tak skoro v každém vrhu má štěně na mazlení, to tajné není, má to leckdy napsané i na stránkách, že toto štěně je na mazlíka a proč asi? skoro v každém vrhu mají problémy s pigmentem, se skusem, možná i se zuby. Já jsem ještě ani jeden vadný skus neměla, ani předkus ani podkus, což se o výše zmiňované stanici nedá říci. na druhou stranu má asi tak 10krát víc štěňat než já, takže při takovém počtu, je možné že by se to mohlo stát i u mě. To že se ale štěně tak narodí a prodává ho levně na mazlika se jí bohužel nemůže vytknout, protože opravdu nevím, jak by tohle měla ovlivnit. Myslím, že paní Herčíková do chovu vkládá vše co může, a přesto má dost případů kdy štěně musí prodat levně pouze na mazlení, např. Gwen má také jen 4 zoubky, tak jako jedno štěně ode mě. Zatím zaplať bůh jen jedno. Kolik zubů má asi tvůj pes!!!! Nemá náhodou hnědý čumák? Každý má právo volby kde si koupí štěně. Ale rozhodně při krytí ani já ani paní Herčíková nemůžeme psovi a feně pošeptat do ouška aby udělali jen 100% štěňata, možná až budeš chovat jednou ty, třeba to dokážeš.

NEREAGUJ ANI NAZNANAKEM NA TO COP PISU JA!!

Než jsem se vrátila z procházky tak si napsala toto. a já ti chtěla napsat něco podobného, předběhla si mě. Víš ty si tu hraješ dost na slušňačku, vzájemně se vůbec osobně neznáme, je nelidské se napadat, ale jednou si to začla tou blbostí, že tě obtěžuje moje hudba na stránkách a tím se vše rozjelo. Nevím jak dalece znáš ty mě, ale já tebe znám o trochu víc než ty si myslíš. Už jen to, že když si věděla že si Lenka koupila Endyho, nebo to bylo ještě před tím, už si to nepamatuji, Lenku si u mě pomlouvala, je to tvá sestřenice, a pomlouvala si ji u mě jakož u cizí osoby, jak se drží maminčiny sukně, jak za ní platí nájem, jak je na svůj věk nesamostatná, ba naopak ty, že žiješ delší dobu sama, nebo s přítelem tak ses naučila se o sebe postarat. No myslím, že tyhle pomluvy nebyli od tebe vůbec fér, a již tenkrát jsem si utvořila trochu svůj názor na tvou osobu.Lenka jak jsem ji poznala je velmi hodná holka, je ještě hodně mladá, a pokud se drží ještě máminy sukně, no každý je jiný, někdo se naučí samostatnosti později, někdo dříve, ale lepší pozdě než vůbec, což o tobě se dá říci to, že tobě by nepomohla ani roční nápravná škola se školením o slušném jednání.Ty zůstaneš navždy velmi drzá a netaktní, možná si samostatná a umíš se o sebe postarat ale rozhodně ses nenaučila základy slušného jednání. Ty mě tady budeš napadat jaká já jsem zlá osoba? Tak to už trochu přeháníš , děvenko. Ale co k tomu více dodat, potřebovala bys zřejmě v určitém věku na prdel. Jestli jsem zlá já, tak už by musel být zlý každý na této planetě.
Víc se vyjadřovat k tvým příspěvkům opravdu nebudu, protože se tím již opravdu nehodlám zabývát, a to nejen kvůli holkám zde, abych jim to tady znepřijemňovala, ale hlavně kvůli sobě, protože ty mě za to opravdu vůbec nestojíš. Děláš zde před holkama ublíženou, protože víš že se tě zastanou, no já to beru. Zřejmě si na ně něčím zapůsobila. No a na tom vašem srazu jste se hádali též, a já tam nebyla, dost zajímavé, že???

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:04
- Nahlásit

Aknah
No, uvidíme, co ostatní. Asi bych byla pro chatku, protože Robby by ze stanu byl schopný utéct, je to neposlucha... Ale to je ještě daleko...

Myslíš tu rozmazanou? Jak zdrhá z kuchyně? To byl děs ho furt hlídat, aby nespadl...

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:05
- Nahlásit

lasky moje, prispevek pani Dagmar opravdu cist nebudu, jen ho cely zkopiruju a poslu sama za sebe aby ho zase nemohla menit a odchazim

mejte se krasne, preji vam mnoho uspechu s vasimi pejsky, tohle cele opravdu nemam zapotrebi, ja se chtela podelit se stejne nadsenyma lidma

kdyby se prece jenom, nasel nekdo kdo si mysli, ze ja nejsem na vine a hadky vyvolava Dagmar, tak mail mam: aknah77@seznam.cz

pa pa skoda

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:07
- Nahlásit

# Zasláno: 23 Dub 2007 18:02
Citát

Romaine
mám jinou představu jak má vypadat kráááásssnééééé štěně jak zde píše Aknah

Promiň ale podle mě ses vůbec o ní nemusela zniňovat... Celé mi to ale prostě přišlo zaměřené na ni, že musíš mít jiný názor. Candy se taky líbilo a o ní jsi se ani slůvkem nezmínila...

Romano, to nebylo zaměřené na Aknah, jen když to ona psala, tak jsem se o tom snad musela zmínit, kdyby to jako první napsala třeba Verča, napsala bych Verča, a nevím proč bych se měla zmiňovat o Candy , když byl příspěvěk s tímto výše co mi vytýkáš psaný na její osobu. Jí jsem psala tento příspěvek a tak jsem měla snad jmenovat její jméno když jsem to psala Candy??? trochu divné, ne?

No vždyť říkám, že načuhuje , no ještě že jsem to Lence napsala že s Endyho dělá holčinu

Tímto neurážím její osobu, ani nic jiného co by třeba jejího psa.
------------------------------
Aknah
Citát

Dášenka
hm tak uz vim, jsi, tak nic v tom pripade me fakt tvuj nazor nezajima, nechtej abych ti napsala jak krasne psy chovas

Toto je první poznámka od Aknah a její drzosti a urážky. Měla by sis to radši přečíst od začátku kdo komu a co píše, abys byla objektivnější. Ale ono to takto dopadlo vždy, takže není čemu se divit.

-------------------
Romaine
Člen # Zasláno: 23 Dub 2007 17:06
Citát

ty se čertíš jen uvidíš mé jméno

Toto bylo již dávno po té co se Aknah zaměřila mě opět urážet.

Aknah

[i][Aknah
Citát

Dášenka
hm tak uz vim, jsi, tak nic v tom pripade me fakt tvuj nazor nezajima, nechtej abych ti napsala jak krasne psy chovas /i]

dasenka emikami jsem zjistila az kdyz zase mela blbe kecy. necetla jsem ani jednu stranku dikuze, takze nevim co je tady noveho a nikoho jsem nenapadla ani neurazela,

Příspěvek nad tím opravdu nikoho nenapadá ani neuráží /nechtej abych ti napsala jak krasne psy chovas

to si opravdu nevidíš ani na špičku nosu, když nevíš co si již psala.

Aknah, z Endyho vyrostl krivozuby nestandard,

ráda bych ty zoubky opravdu viděla. to že havanský psíci nemají někdy rovné zuby, bývá někdy dost časté, mají malé tlamičky a leckdy se jim tam všechny nevejdou, psy kteří jsou velké jako fabriky, což tak havaňák nemá vypadat, tak těm se tam zuby vejdou stoprocentně, není moc psů, kteří mají zoubky zcela rovné a všechny.

Napíši Lence zda je ochotná mi jeho zoubky vyfotit, abych viděla jak je v tomto ohledu nestandardní.

ale za vady na vzrustu a zubech muze chovatelka, takze zaplat panabohu Endyho jsem si nevzala a ano kdyz pujdu koupit stene pujdu koupit k pani Hercikove, vyzkousene chovatelske stanici! konec.

no tak to je směšné, co zde píšeš, no není se čemu divit, chovatelka nejsi. Jak by mohla chovatelka za to jak pes vyroste a jak se přezubí??? Když se ti narodí malé dítě , ty budeš od narození vědět jaké zuby bude mít až mu bude 10let??? No tak to fakt silně pochybuji.

A že půjdeš k paní Herčíkové , vyzkoušené chov. st. tak v tom ti teda opravdu nikdo nebrání, a to hlavně já. Jak vím, tak skoro v každém vrhu má štěně na mazlení, to tajné není, má to leckdy napsané i na stránkách, že toto štěně je na mazlíka a proč asi? skoro v každém vrhu mají problémy s pigmentem, se skusem, možná i se zuby. Já jsem ještě ani jeden vadný skus neměla, ani předkus ani podkus, což se o výše zmiňované stanici nedá říci. na druhou stranu má asi tak 10krát víc štěňat než já, takže při takovém počtu, je možné že by se to mohlo stát i u mě. To že se ale štěně tak narodí a prodává ho levně na mazlika se jí bohužel nemůže vytknout, protože opravdu nevím, jak by tohle měla ovlivnit. Myslím, že paní Herčíková do chovu vkládá vše co může, a přesto má dost případů kdy štěně musí prodat levně pouze na mazlení, např. Gwen má také jen 4 zoubky, tak jako jedno štěně ode mě. Zatím zaplať bůh jen jedno. Kolik zubů má asi tvůj pes!!!! Nemá náhodou hnědý čumák? Každý má právo volby kde si koupí štěně. Ale rozhodně při krytí ani já ani paní Herčíková nemůžeme psovi a feně pošeptat do ouška aby udělali jen 100% štěňata, možná až budeš chovat jednou ty, třeba to dokážeš.

NEREAGUJ ANI NAZNANAKEM NA TO COP PISU JA!!

Než jsem se vrátila z procházky tak si napsala toto. a já ti chtěla napsat něco podobného, předběhla si mě. Víš ty si tu hraješ dost na slušňačku, vzájemně se vůbec osobně neznáme, je nelidské se napadat, ale jednou si to začla tou blbostí, že tě obtěžuje moje hudba na stránkách a tím se vše rozjelo. Nevím jak dalece znáš ty mě, ale já tebe znám o trochu víc než ty si myslíš. Už jen to, že když si věděla že si Lenka koupila Endyho, nebo to bylo ještě před tím, už si to nepamatuji, Lenku si u mě pomlouvala, je to tvá sestřenice, a pomlouvala si ji u mě jakož u cizí osoby, jak se drží maminčiny sukně, jak za ní platí nájem, jak je na svůj věk nesamostatná, ba naopak ty, že žiješ delší dobu sama, nebo s přítelem tak ses naučila se o sebe postarat. No myslím, že tyhle pomluvy nebyli od tebe vůbec fér, a již tenkrát jsem si utvořila trochu svůj názor na tvou osobu.Lenka jak jsem ji poznala je velmi hodná holka, je ještě hodně mladá, a pokud se drží ještě máminy sukně, no každý je jiný, někdo se naučí samostatnosti později, někdo dříve, ale lepší pozdě než vůbec, což o tobě se dá říci to, že tobě by nepomohla ani roční nápravná škola se školením o slušném jednání.Ty zůstaneš navždy velmi drzá a netaktní, možná si samostatná a umíš se o sebe postarat ale rozhodně ses nenaučila základy slušného jednání. Ty mě tady budeš napadat jaká já jsem zlá osoba? Tak to už trochu přeháníš , děvenko. Ale co k tomu více dodat, potřebovala bys zřejmě v určitém věku na prdel. Jestli jsem zlá já, tak už by musel být zlý každý na této planetě.
Víc se vyjadřovat k tvým příspěvkům opravdu nebudu, protože se tím již opravdu nehodlám zabývát, a to nejen kvůli holkám zde, abych jim to tady znepřijemňovala, ale hlavně kvůli sobě, protože ty mě za to opravdu vůbec nestojíš. Děláš zde před holkama ublíženou, protože víš že se tě zastanou, no já to beru. Zřejmě si na ně něčím zapůsobila. No a na tom vašem srazu jste se hádali též, a já tam nebyla, dost zajímavé, že???

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:15
- Nahlásit

Dášenka
V tomto případě jsi podle mého opravdu začla ty. Já bych na to asi taky reagovala, kdyby to bylo na mě. Ale to je vše věc názoru.

Za to jak štěně bude vypadat ty opravdu jako chovatelka nemůžeš, ale geny. občas mi však přijde, že každé své štěně bráníš jako naprosto "dokonalé" a nechceš připustit, že se nevyvinulo správně nebo má jiné chování, než si ty myslíš, to je ale něco jiného. Jen prostě souhlasím, že za vady ty ani jiná chovatelka nemůže, pokud je nezapře a to jsi nedělala nikdy co vím. v tomto máš zcela pravdu.

To, že o někom, kdo založil tento klub, říkáš, že sem načuhuje se mě nelíbí, to je fakt a nelíbilo by se mě to u nikoho. Taky kolikrát jen čtu a čtu a napíšu až mám čas a chuť. Toto spojení celé se mi nelíbilo.

A jen tak mimochodem, o tom aby jsi na její příspěvky nereagovala a ani o ní neluvila tě již kdysi prosila - při minulé hádce.

Tenkrát s tou hudbou sem ti to psala taky, že se mi to na stránkách nelíbí a mě (ani nikomu dalšímu) si nic takového jako jí nenapsala, to je zase zajímavé podle mě. Takže toto mi nepřijde správné připomínat.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:16
- Nahlásit

A zase je to tu.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:17
- Nahlásit

Aknah
pokud bych se do toho pustila, prosila Dagmar, aby se neucastnila....chtěla jsem ti odepsat, tak to opravdu ani náhodou, když bych věděla že tam si ty......ale......když napsala.....Romaine toto...Neporušuj, nemyslím, že by se účastnila..... myslím že se též pobalím, a vyrazím na sraz

Aknah, o tom čumáku jsem psala než jsem si přečetla že si o něm psala ty, ale zmiňuješ se , že máš psa nechovného, a to bych fakt ráda věděla pročpak je nechovný. Hm, že by nebylo něco v pořádku????

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:21
- Nahlásit

ale......když napsala.....Romaine toto...Neporušuj, nemyslím, že by se účastnila..... myslím že se též pobalím, a vyrazím na sraz

To nebylo myšleno zle!!! Já myslela, že tato narážka tu nemusela být, protože mi bylo jasné, že bys nejela...

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:30
- Nahlásit

Romaine
Nomožná slovo načuhuje, nebylo taktní, ale to bylo spíše z legrace, ani v nejmenším jsem netušila že se tu hned po té Aknah objeví.

Moje štěňata si nebráním, jaký kdo je, takový prostě je, já se tu o ně starám jak mohu, každý si štěně prohlídne, podívá se jak je socializované, kde žije, a je na něm zda si štěně koupí, či ne, jak se dál štěně bude vyvíjet, to opravdu netuším. A ty si myslíš že já mám všechny psy snad super? A víš co si myslím, když nebudu mluvit o Britušce, tak nejlepší moje fena je z mého vrhu a to Deniska, zatím....a kdybych měla tu možnost začít s chovem znovu, ....nekupovala bych si feny z jiné chovatelské stanice, jen jednu.... a pak bych si nechávala jen již své odchovy, je to zcela něco jiného, nevím zda Deniska je zrovna v něčem výjimečná, ale taková jaká je ona není žádná jiná z jiné chov. stanice. Takže už bych si nikdy nekoupila štěně jinde, ale nechávala bych si své odchovy.

Víš co je zajímavé, že jsem oproti Aknah o mnoho starší, mohla byćh ji dělat mámu, a hodně zde dívkám taky, ale to co všechno Aknah zde kdy napsala, jak drze, nikdo jste se toho ani nevšiml, a nikdo jste ji nikdy nikdo nevytkl, že by mohla přibrzdit v jejích silných urážkách, tohle mi přijde dost zajímavé a promiň velmi nefér. Já jsem se pak již jen bránila. Nikdy jsem ji jako první neřekla nic neslušného, o ní se to ale říci nedá, např. slovo "POTREFENÁ HUSA" ráda bych věděla jestli by jste to vy ostatní mohli na někoho vůbec použít koho absolutně neznáte. A to už mi také o určité osobě něco říká.

URÁŽKY, NADÁVKY A POMLUVY.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:32
- Nahlásit

Romaine
A PROČ MYSLÍŠ ŽE BYCH NEJELA? RÁDA BYCH VÁS POZNALA, POKUD BY NĚKDO DALŠÍ NEBYL PROTI, TŘEBA BYCH JELA, TAKÉ BY ZÁLEŽELO KDE BY TO BYLO. JÁ SI O SOBĚ NEMYSLÍM, ŽE BYCH MOHLA VYVOLÁVAT PROBLÉMY, A TAKŽE BYCH SE NEBÁLA NA SRAZ ROZHODNĚ JET.SAMOZŘEJMĚ EMÍ BYCH ROZHODNĚ NECHALA DOMA

Betka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:41
- Nahlásit

Dlouho jsem sem nepřispěla, ale tentokrát mi to nedá, abych jako nezaujatá napsala svůj názor na tuto dnešní hádku.
Důkladně jsem si vše přečetla a objektivně musím napsat, že rýpat začala Aknah

Dášenka

Myslím, že tím to vše začalo. Píšu ale hlavně z toho důvodu, že jsem si už mnohokrát všimla, že se zde nenajde vůbec nikdo, kdo by se aspoň jedním slůvkem Dáši někdy zastal, když ji nějaká z Vás z něčeho osočí a napadne. Přitom se všechny stavíte do pozice její kamarádky, ale spíš přilejete olej do ohně, než byste se jí zastaly. Nedivím se, že ji to mrzí, protože ona Vám kolikrát trpělivě popisuje a vysvětluje vše, na co se jí ptáte. Jen si vzpoměňte, jak Vás informovala ihned po porodu štěňat, protože jste to od ní čekaly a určitě to pro ni nebylo zrovna snadné.
To je vše!

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:04
- Nahlásit

Dášenka
Myslím si to, protože ti je Aknah nesympatická, takže si proto myslím, že bys nejela a sama jsi i napsala, že jsi to chtěla napsata až po mém příspěvku sis to rozmyslela. Ale v tom nebylo nic špatného, opravdu, taky tě ráda poznám, ale myslím, že hádky by byly ať chtěné či ne a to jedno z jaké strany. Proto sem psala, že akcí může být více... Toť k tomu výletu...

Moje štěňata si nebráním, jaký kdo je, takový prostě je, já se tu o ně starám jak mohu, každý si štěně prohlídne, podívá se jak je socializované, kde žije, a je na něm zda si štěně koupí, či ne, jak se dál štěně bude vyvíjet, to opravdu netuším.

Jasně, to vím a nic takového ti ani nevyčítám či co. Jen tak tady pozoruji, že když ti někdo napíše něco, že je štěně od tebe v něčem špatné, tak to nechceš připustit. Což je fakt, ale jsou to tvá štěňátka a starala jsi se o ně, tak to chápu, jen je to už někdy náročné číst a pro ostatní vyčerpávající to vysvětlovat. Ale to je jen taková drobnost.. Jasně, že štěně, které je tvoje, je něco jiného, chápu to, taky bych jako druhého pejska chtěla robbyho štěně a ne cizí! Protože ho znám a líbí se mi. Snad mi rozumíš ve všem tady psaném...

K tomu věku.. již sem tady kdysi psala, že u tohoto psaní si prostě neuvědomuji, že někomu je 50 a někomu 15. Tady jsou si pro mě všichni rovni. Možná taky tím, že jsi starší nechápeš, že některé věci mladí berou jinak. Toto je fakt nevýhoda internetu. Neříkám tím, že se tu máme urážet, ale potrefená husa používám běžně při sporech, když to tak je. Možná si teď budeš i o mně myslet své, ale nebudu si vymýšlet, že bych to nepoužila. Jsem upřímná. Nevím již jak to bylo tenkrát se zastáním, ale musím uznat, že když mě něco naštve, třeba teď ten tvůj první příspěvek, tak pak se toho člověka zastat je velmi obtížné, protože sem na něj naštvaná. Ale jistě sis taky všimla, že dnes sem Aknah napsala, že ta poznámka nebyla nutná, že to akorát mohlo rozvířit novou hádku...

Já nemám jinak ani problém s tebou ani s nikým jiným z této diskuze. Kdybych měla tak na něj prostě vůbec nereaguji.

Jo, prosím, nepiš celé příspěvky v caps locku... Ty dlouhé, to se špatně čte. Ju? A není to myšeno zle

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:09
- Nahlásit

Betka
Já to beru, je to tvůj názor a jsem ráda, že sis ho nenechala pro sebe. Mě se ale prostě ten první příspěvek nelíbil a už z toho se to podle mě zvrtlo, ale to záleží fakt od každého člověka, jak co pochopí a někdy stačí špatně napsané slůvku... S tím se na netu musí počítat.

Mě spíš teď štve, že sem se měla učit na čj, protože mě hrozí zkoušení z maturitních témat a to ani nemluvím o tom, že zítra mám říkat 2 z anj a já se tu zas zabývám blbostma. No jo, moje chyba. Už se budu snažit do ničeho tady nezaplítat, protože to je pak na moc dlouho to psaním vysvětlit...

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:21
- Nahlásit

Jo a čekám na ty jarní zážitky!

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:02
- Nahlásit

Romaine
[b][Jo, prosím, nepiš celé příspěvky v caps locku... /b] To máš na mysli ty 4 řádky takto psané? To snad není dlouhý příspěvek, jak vidíš, normálně ho nepoužívám, ale omylem jsem ho stiskla, a už jsem to nechtěla mazat tak jsem to dopsala. Nevím proč je na to někdo háklivý, no jestli se to někomu špatně čte mě je teda dost jedno jakým je to písmem, ale snad vidíš, že normálně píši takto a né v cyps locku.

Co se týče odchovů, Deniska se tu narodila, vyrůstala a zná mě od malička, myslím že to je velké plus pro její další výchovu a povahu. Jednak nebyl žádný problém s čistotou, jednak prostě nezažila odchod od matky a nás, myslím, že vše na to má pak třeba povaha vliv. Už jen to že si může štěně odchod od matky spojit dlouhou nepříjemnou cestou autem. Některé štěně je ale v pohodě. Já jsem si to uvědomila pozdě, no škoda, jak já říkám, člověk se celý život učí, jsem ráda že holky mám, ale kdybych měla začít znovu, zdůrazňuji, že bych si pořídila smečku svých odchovů postupně.

Jestli teda i ty používáš slovo POTREFENÁ HUSA no tak to je teda divné, to je jako nyní moda mezi mladými, či co? Ano tady nehraje nijak moc velký rozdíl věk, všichni si tu tykáme a jsme si rovni, ale přesto, když budu vědět, že si zde píši ze 70ti letou chovatelkou, ač by se mi něco nelíbilo, určitě ji nepošlu teda do háje. to fakt ne. Prostě vždy budu brát ohled na starší osobu, protože to beru jako slušnost. Nikdy bych si nedovolila říci neslušnou nadávku, a myslím, že bych si to nedovolila ani k vám mladým a také bych mohla, ale prosím tě, proč? Jaký to má smysl, někoho urážet sprostě nebo se do něj navážet.
Zde má ode mě štěně Verča, Lenka a Martinka, o Belince se tu nijak nemluví, Verča má problémy s plachostí, což mě mrzí ale já tu také bojuji s Wiki , která ven vůbec nechce, venku chodí metr ode mě, jako kdyby se mě bála. doma je na 90% v pohodě. Není to můj odchov, a také se s tím potýkám, také chovatelce nic nevyčítám, ba naopak se jí ptám, co si o tom myslí, jaký by v tom mohl být problém, nebo to spolu telefonicky proberem.
Aknah neznám, ale začla mi být nesympatická hlavně tím jak se neslušně a nevhodně vyjadřuje. a pak někomu říkat , mě obtěžuje tvoje hudba na webu, to je fak k smíchu, měla jsem tenkrát opravdu jen napsat. ....tak tam nelez, a ještě bych mohla dodat něco sprostého, ale na tu úroveň se snižovat nebudu.
No ty máš učení a já mám práci na pc, jsme na tom stejně, také místo abych pracovala tady krafu o blbostech, ale je to téma Aknah, no takže je to jasné.

Včera jsem byla s LenkouK na pc do 2hodin do rána. Nevím zda ji to pomohlo, či ne, nebo zda o to stála nebo ne. Ale já měla pocit, že jí mohu třeba podpořit, nebo poradit, a tak jsem tu s ní byla, až do doby než se narodila holčička, a pak už jsme obě vypli pc. na oči jsem už skoro neviděla, a nelituji toho a dofám, že jsem Lence aspoň k něčemu byla.

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání