| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 10:56
- Nahlásit
Romaine
Chudáček. Tak mu říkej,že ženský jsou fuj a že by měl škaredý děcka. Taky by platil alimenty a tak.... Třeba to zabere.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 16:34
- Nahlásit
LenkaK
Dobré nápady a musím přiznat, že škaredá děcka by to byla, protože to je fakt škaredá fena a to je hodně málo psů!
Bohužel mu to je ale jedno. Chce si prostě užíííít
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 17:20
- Nahlásit
Co se to tu děje? Vlastně právě nic...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 22:20
- Nahlásit
Romaine
To máš pravdu, není ani co číst
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2007 22:38
- Nahlásit
Frenciska
Filípek
Baštíme
Febynka
Fabienek
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 01:27
- Nahlásit
|
janča
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 07:46
- Nahlásit
emikami
Jsou to šmudlíci. Je ti smutno viď?
Tak takhle Gweny minulý víkend čekala s Betynou na procházku, byly jsme u rybníka, Betyna se šla osvěžit a Gweny nezůstala pozadu, 2. fotka svědčí o tom, jak to té koupeli vypadala. Ale dala jsem jí dohromady a na 3. fotce už je zase jako parádnice.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 08:56
- Nahlásit
emikami
Dášenko až už nebudu mít ty svoje dva, až přijde ten jejich čas a já je s tratím tak jsem se rozhodla, že další pejsky si pořídím u tebe. Je vidět, že jsou nádherní. Tak za takových 10-12let si mě zapiš do pořadníku a chci si koupit hned dva.
janča
Janičko už jsem koukala na tvoje stránky a tam si měla ty dle fotky, pro mě je kouzelná ta jak čekají.
Pac a pusu pro vaše miláčky posílají Biško a Damiško.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 14:04
- Nahlásit
Darina1
Darinko tak to mě je líto, ale za tolik let já už chovat dávno nebudu. Dávám si tak ještě možná 5 let bohužel jsem začla později než bych si přála, nyní mě to mrzí, ale dříve byli děti a jeden pejsek a práce a to plně stačilo a nikdy by mě tenkrát nenapadlo že bych së tomu mohla věnovat. Za tolik let holka , víš kde asi budu že jo? No smůla. ale já plánuji věci většinou ze dne na den, ale na léta , nebo měsíce to jen asi ty výstavy.Páčko
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 20:59
- Nahlásit
Holky, tak si představte, že mi volala paní kvůli krytí a já měla takovou radost! Jenže jsme zjistili, že Robbyho prababička z otcovi strany je té fenky babička či taky prababička, tak to asi nepůjde. Paní se bude ptát poradkyně chovu. Koncem prázdnin sme mohli mít taťku
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 21:02
- Nahlásit
emikami
Jsou miláčkové, ale nesmutni, protože ty budeš mít jistě za chvíli další prcky, že?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2007 21:46
- Nahlásit
Tak mi už jsme skoro připraveni na výstavu, začínám být pěkně nervózní,ač nevystavuji a pořád si říkám, že o nic nejde. Ale ty nervy prostě pracují. Asi proto, že si jí pořád tak piplám (hlavně tedy srst), tak se bojím, aby mi jí nezkritizovali.
Romaine
Tak to je škoda, no uvidíte, co řekne poradkyně chovu.
emikami
Kurňa, to je stejně mazec, jak jsou všechny štěňata skoro stejné. Nejkrásnější je asi Filipek. A na jedné fotce mi Fabienek výrazem hrozně připomíná Dendre Benyho. Nevím proč...
|
GábiFabísek
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 08:35 - Změnil/a: GábiFabísek
- Nahlásit
Ahojka, hezký víkend všem, měli jsme návštěvu a takhle se kamarádil Filípek
|
GábiFabísek
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 08:43
- Nahlásit
A takhle nám Deniska zaučovala Fabíska do života
|
GábiFabísek
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 08:53 - Změnil/a: GábiFabísek
- Nahlásit
Rostu jako z vody haf,haf a zdravím všechny své psí kamarády
|
janča
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 12:33
- Nahlásit
GábiFabísek
To je mazel, všichni mu posíláme pusu a já jednu navrh. Jak to zvládáš? A co Filípek, jak se mu po týdnu líbí nový přírustek?
|
GábiFabísek
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:25
- Nahlásit
janča
Ahojí kmotřičko, no zvládám to asi jako kdyby sis představila, že se starám o dvě stejně staré děti, musím hlídat Filípka aby fabíska nezalehl nebo ho netahal, což kupodivu vůbec nedělá, zatím ho nenapadlo,že by ho třeba chtěl tahat za ocásek nebo za ouška, jen mu strká ručičku před tlamičku a nechá se olizovat i si před něj lehá,a dá hlavičku oblyčejem k zemi, protože ví,že ho Fabínek zmorduje. Posílám ještě jednu fotečku, tam uvidíš jak se Filípek kření, to proto že čeká,že ho hafík olíže. Jinak stále meju dvě predelky a utírám loužičky. Mají se ale fakt vzájemně rádi. Je to ale asi tím,že nejdřív bylo doma miminko a nově přišlo štěně, takže pejsek neměl pocit žárlivost a navíc jak jsou oba mláďata jsou kámoši na stejné úrovni, jen se těším až Fabík povyroste nebude už takový strach aby se mu něco ze strany Filípka nestalo a taky už se těším až budeme komplet doočkovaný, ještě jsem neměla tu šanci se pochlubit na sídlišti . Moc zdravíme Gwen a Fabík posílá jedno olíznutí
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 13:38
- Nahlásit
Verca
Verůůůů velká gratulace.Darina1
A Dari tobě taky. O takovém titulu si zatím necháváme jen zdát.
Dámy fakt super.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:07 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
LenkaK
Ať přemýšlím jak přemýšlím, tak tvoji reakci fakt nechápu, pro Verču a Darinu, z čeho skáčeč takovou radostí ???? já zírám, zírám o jaký titul se jedná.
GábiFabísek
Pěkné fotky Gabrielko, hele ono takové fotečky štěně a mimi , to asi potěší u srdíčka každého , že? je to roztomilé
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:09
- Nahlásit
Verca
Taky moc gratuluju ale hlavně Phoebince
Darina1
Damišák taky uspěl?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:13
- Nahlásit
Romaine
Hele nezapomínej na Bambinku, resp Roby ať nezapomene, Bambinka o Robym pořád mluví, jaký to je fešák, a že tak nějak by si jednou představovala taínka pro své mimča
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:36
- Nahlásit
emikami
Phoebe získala V1, CAC národní vítěz, Damišek má i BOBa
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 14:40
- Nahlásit
Jak se tak dívám na Belinku už by potřebovala koupel. Je šedá jako myška. Ale těch pár dnů to ještě vydrží. Vykoupu ji po porodu.
Asi Belinku mrňousy pěkně kopou,protože ze spaní sebou hází a kope. Když nespí tak má energie,že by člověk neřek,že je březí. Vypadalo to,že se sklidní,ale musím ji zase krotit. Běhá venku a když nás vítá tak skáče.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 15:11
- Nahlásit
Aha, tak to jo, no už jsem dostala zprávičku od bišonky. si gratulovala nějak moooooc brzo ne? Verča nám to ani nestihla ještě sdělit .
Verčo moc gratuluji, jistě máš velkou radost. no vidíš tak ti to s tou srstí dobře nakonec dopadlo.
Darinko tobé také gratuluji, teda Damišákovi také, zvládli jste to holky moc dobře.
Brala bych kdybych to měla zasebou jako vy, na těch známkám mi tak nezáleží.
|
GábiFabísek
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 15:33
- Nahlásit
Také se připojujeme ke gratulaci
|
janča
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 16:37
- Nahlásit
Verčo a Darinko - velká gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 19:38
- Nahlásit
Teda Leniiiii, ty bonzááááku. Jsem si řekla, že tu napíšu novinku a ono prdlačky.
Holky, díky moc za gratulace!!!!
NO máme strašnou radost!!! Soutěžili jsme o BOBa s chovatelkou PHoebe. Hrozně se posuzujícímu Phoebinka líbila a důvod, proč nám nedal BOBa? prý proto, že má na zádi oškubanější srst - nad ocasem. Prý jim nemá co vytknout, tak podle toho musí rozhodnout. Netušila jsem, že je to tak vidět. Ale řekl, že tak pěkná fenečka se jen tak nevidí!!!! tak jsem rostla pýchou až do stropu.
Ale i tak jsme hrozně spokojení!!! Pheobe se předvedla krásně, s Peťou jí to moc slušelo. Chválili jí pohyb a krok, z čehož jsem měla celkem obavy, protože jsem si myslela, že jde jak trdlo.
Ale holky...kdyby jste viděli Damišáka od Darinky.... ach...to je kus chlapa. Hrozně mi připomíná (hlavně chůzí a z profilu) Blondyho Critters of Prague od p. Dlabalové. Fakt jsem nechápala... Mu se nedá vůůůůbec nic vytknout a když šel o BOBa snad se čtyřmi psy, tak to bylo prostě jasné, kdo vyhraje. Nádherně úpravený, nádherně předvedený, prostě jsem z toho měla fakt zážitek a to ne proto, že to byla Darinka. Prohlíželi jsme kriticky i ostatní psy a je škoda, že Darinka nemůže až tolik ty výstavy vyběhat, určitě by vždycky suverénně vyhrál. To je prostě nepopsatelné, to prostě musíte vidět. I Peťa byl z něj neskutečně unešený. Škoda, že je to bišonek, hned bych ho brala pro Phoebe jako ženicha. to bych neváhala ani minutu, protože on je povahově celý Phoebinka. No jednoduše Pes s P. Paráda...
Elinka byla teda na čumendu a bylo mi jí hrozně líto, ač nejsem toho zastáncem, tak jsem jí musela hodně nosit, protože to byla hysterie neskutečná, když jsme procházeli areálem. No ale bylo to poprvé a hodně velkých psů....
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 19:58
- Nahlásit
Verca
Darinka
Holky moooooooooooooooc vám s Andym gratulujeme....jste to ale šikulky fakt bomba.....jen škoda, že jsem vás neviděla Vyšlo vám i krásné počasí, takž si myslím, že to muselo být super.
Opravdy mooooc gratulujeme. Pokud máte nějaké fotečky tak šup sem s nima
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 20:08
- Nahlásit
Verca
A jak se ta hysterie projevovala?? Tada myslím, že až tak jak ty to popisuješ, žádného havaňáka neznám. Kami je sice plachá, už od malička, ale mezi psi se pohybuje zcela normálně, naopak za nimi běhá, když bych s ní šla na výstavu, tak prostě bude chodit za mnou, nebude dělat žádné scény, na to ona je klidas, ona má takový zvláštní druh té bázlivosti, asi to začlo ve smečce, kde se neuměla sama nějak projevit, vždy se podřídila ostatním, pak se neprodala a vlastně až já si ji vzala, byla neskutečně hodná a milá, ale určitě se to na ní poznamenalo, je mazlivá, ale když ji češu udělá opravdu velký hrb, ale je u česání také strašně hodná, někdy zakvikne když ji to asi zabolí, není žádná histerka, ale prostě drží jako přikovaná, u koupání v poslední době začlo trošičku zlobit, až na to že je trochu plašan ji nemohu vytknout absolutně nic, prostě naprosto bezproblémová. A Žolík je podle mě klidný vyrovnaný pes, to by mě zajímalo po jakém cvokovi tohle mohla zdědit, kdyby se projevovala plaše jako štěně, že by zalézala do kouta nebo tak něco, neřeknu, ale ona byla zcela normální jako ostatní, jen prostě jako pravní odpadla ze hry, tak jak to nyní dělal Fabísek. Lehla si u pstele a byla spokojená. Plaché štěně se pozná, že se schoulí a zdrhá nebo je věčně někde zalezné , nebo že by ani nechtělo vylézt. Fakt je pro mě velkou záhadou její povaha. a škoda že je tak daleko, ráda bych ji viděla, jak se to projevuje, protože mi začíná připomínat tu číňánku, asi to nebude až takové, jelikož ta bláznila i když se hnula větvička od stromu od větru, ale je to teda dost podobné. No mrzí mě to, ale jelikož si jí vůbec nedovedu představit tak je to pro mě jedna velká záhada. Ač jsou moje feny každá jiná, taková není žádná.
Včera jak se tu zmínila Gabrielka, byla jsem u ní na návštěvě a vzala jsem sebou Denisku. Mile mě hrozně překvapila jak byla velmi hodná, milá na Filípka s Fabískem si spokojeně hráli, a také jsem byla v šoku když byla velmi hodná v autě, jelikož má za mámu Emí, ta dělá v autě rotiku. Takže to jsem strašně obdivovala, ještě dneska se z toho nemohu vzpamatovat, že jsem mohla být na návštěvě se psem, a absolutně jsem mohla být v klidu. Bylo to super. Když přišel domů Gábi chlap tak pochopitelně si štěkla, ale nechala se zastavit. Jsem moc za to šťastná, Gabča mi ji vykoupala v mém Petsilku, a co jsem psala Verče začla jsem použivat lidskou kosmetiku od Gliskuru, nyní je to žlutá řada, no prostě super, nedá se její srst srovnat když byla vykoupaná v alsyst. pro ní prostě není, šla z ní špína, jak se na ní chytal ten prach po tom ochraném krému. vyzkouším to ještě na wiki. ale pro Denisku to rozhodně není. Den předem jsem koupala Wikinku, normálně ve Wele, mám ještě doma několik šamponů co jsem kupovala pro Britušku, když jsem nevěděla co vlastně použít jak mi vylínala, a vypadá také moc pěkně, ale opět je postříkaná tím Gliskurem. prostě velká spokojenost, mám i takový krém , je to na lesk a též na rozčesávání.
Elinko drž se. !!!!! Jsem ráda, že jste ji tam vzali, doufám, že budou nějaké fotečky. jsem zvědavá jak vypadalá Fíbí v kruhu, atd. Tak honem, honem.
No a Fabísek je miláček. Trochu rošťák poznal že má ostré zoubky a tak to ho využívá, ale my se nedáme, viď Gábi.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2007 20:53
- Nahlásit
Emikami
Ona je opravdu taková bojácná jen ke psům. Hluk jí nějak nevadil, ale ani jí nebyl až tak příjemnej. Když jsme šli do toho pavilonu, tak pořád uskakovala před psy a škrtila se. Zase záleží, jak kdo bere hysterii. Neječela třeba u toho, jak si někdo u hysterie může představit, ale pro mě to je i vyděšený výraz, škrcení na vodítku, cenění zubů ze strachu...U kruhu si lehla do rohu a válela se tam. Damišek jí dokonce dohnal ke hře, to jsem zírala. štěkala na něj, až se toho vždycky sama lekla. a pak na mě drbala packou, jak kdyby říkala: "Koukej, ten je ale super, že??? Já si s ním hrajuuuu! " Takže tohle bylo super.
|