| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:52
- Nahlásit
emikami
Ano Belince se to hoodně přiblížilo. Dneska ještě s chutí baštila,takže asi ještě rodit nebude. Večer když je chvilku klid tak si k ní sednu a hladím jí bříško. Taky zlobím mrňouska co má v bříšku. Je tam nějaký lumpajs co pořád skáče. Tak ho nahmatám a šimrám. On mě za to kope. Bella často polehává,ale občas zapomene,že je březí a vyrazí jako torpédo.
Minulý týden jsem myslela,že mě odvezou na psychinu.. seděla na opěradle křesla,najednou se zvedla a seskočila z něj na zem.To je asi 1,5m.
To víš já nejsem zrovna na psaní mailů nebo dopisů. Snad ani na škole jsem neuměla psát slohovky.Mailama vyřizuji spíš nějaké úřadování apod. Málokdy si s někým píšu mailem. S chovatelkou Becky si taky moc nepíšeme. Ona taky nemá moc času na psaní a já taky toho mívám dost. Zrovna dneska jsem musela oběhat čtyři úřady,dětského doktora,nakoupit něco do lednice a pejskům konzervu.Jsem docela ko. A to jsem čekala sms,kdyby Bella začala rodit. To bych musela se vším fláknout a fičet domů.
Verca
Bella dělá to stejné co Eli. Když vytáhnu kabelku s hřebenama, tak se schová a dělá,že mě nevidí. Becky teda někdy u česání zlobí,ale už jen občas.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:25
- Nahlásit
bisonka
Bišonko tak ja ti napíši co a kolik to ho chová paní Králova páč jsem to konečně od ní vyzvěděla.
1. Elderterijery- 5x ( to jsou ti venku )
2. Pudl malý stříbrný- 6x
3. Bišonku- 1x
Zato, že má jich tolik tak asi může to, že ji někdy něco zůstalo ze štěňátek.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 14:18
- Nahlásit
Darina1
No,však tuhle dostal i na zadek,jak s sebou škubal a pištěl,pak jsem zjistila,že měl cuchanec,to jak se ho snažím přejet rychle,tak jsem na to místo asi párkrát zapomněla.Češu každý den,tak 5 minut,má u toho vždycky střívko na žužlání a máš vidět,jak se ho snaží co nejrychleji sežrat.(jindy si ho žužlá i 20 minut)Jinak to má jěště dobrý,že je ostříaný.tak nevím,co mu tak vadí...jo a zase celekm slušně zarůstá,jěště ho budu muset do leta jednou ostříhat...A ted se stal zázrak,sám od sebe se pstil do granulí,které jsem mu ted dala
Candy
Taky doufám,že se mu to bude líbit.někam dojedu,pustím ho vylítat nebo třeba chvíi běhat za kolem,pak zase vozit...bylo by mi ho líto nechat ho doma...Jinak toto je taková látěná taška,celekm dost drahá(cca 1000)a bude až v květnu dá se připevnit na přední řídítka a použít i jako taková malá přenoska,tak doufám,žr se mu bude líbit....
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 15:42
- Nahlásit
krecinek
Jo koukala jsem na ni, ale dle informací je nosnost do 6 kg, to ještě Montík určitě nemá, ale já mám zkušenost, že pokud do takové tašky, přenosky, batohu atd. chceš dát psa, který váží už těch 6 kg, tak je to na něj malé. Na maltézáčka by to mohlo si myslím být OK.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 16:15
- Nahlásit
Verča
Robby taky při česání zakvičí jak kdybych mu utrhla muhu a to mu češu třeba záda Hééérec je to, fakt. Ale když ho zavolám, že se jdem česat tak radostně přiběhne! Ví, že za česání potom dostane dobré kokino, bohužel ta radost po minutě přejde v tvrdý boj
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 17:27
- Nahlásit
Candy
Montík má něco přes 4 kila(jeho maminka jen má jen 3 a tatínek něco přes ty 4),tak myslím,že bude mít tak kolem těch 5,jestli teda ještě v tomto věku roste...Tak snad se vejdeme.Jinak maltézáčci mají mít 4 kila max,já mám trošičku obříka,ale aspoň ustojí nějakou tu delší procházku.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 19:19
- Nahlásit
Ahoj, jmenuji se Dáša a mám havanské psíky. Doufám, že mě tu vřele přivítáte
|
GábiFabísek
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 19:31
- Nahlásit
Dášenka
Dášenko, vřele tě tu vítám a kolik pejsků máš?
|
GábiFabísek
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 19:40
- Nahlásit
Dášenka
Já jsem Gábinka a mám úžasnééééééééééého hafíka, je to havanský psík víš od jedné super chovatelky
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 19:43
- Nahlásit
GábiFabísek
Díky za přivítání, jéééééééééé ty máš také havaňáčka? a z jaké chovatelské stanice pochází? Třeba máme od stejné super chovatelky
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 19:59 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Dášenka
já bych tipla, že si tu z nás někdo dělá srandu...
Jestli se pletu, tak se omlouvám, ale tak nějak mi to připadá podezřelé. Že by emikami?
Romaine
jj, héérci to jsou neskuteční.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 20:26
- Nahlásit
GábiFabísekDášenka
Holky, nezlobíte nás náhodou????
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 20:37
- Nahlásit
janča
taky ti to tak připadá? mě to je děsně podezřelé a vůbec jim nevěřím.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 20:43
- Nahlásit
Verca
janča
Ahoj holky, no nevím oč jde, ale to je putna, co máte za psiska vy? Můžu se zeptat? Je tu někdo ještě s havaňáčkem? Odkud jste, nejste někdo z Prahy? Já mám štěndo přes půl roku a jdem se podívat na první výstavu, abych pesana otrkala, jak se říká. Je to myslíte dobrý nápad?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 21:06
- Nahlásit
Havaňáčky tu má převážná většina lidí. já mám boloňáka a havaňáka.
ale stejně by bylo dobré si přiznat, že si z nás děláš srandu.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:00
- Nahlásit
Verca
zajimavé,že se zajímá jako jedna Dášenka odtud o Havaňáky i Pudly.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:06
- Nahlásit
emikami
Pěkná fotečka Britušky na Pudlíkách
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:13
- Nahlásit
LenkaK
Pěkná fotečka Britušky na Pudlíkách
tak to bylo dost dobrý!!!
to jsem zvědavá, jak se Dášenka z tohohle vymluví.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:15 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit
............ ............. ..............
LenkaK
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:15
- Nahlásit
Verca
taky jsem zvědavá
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:17 - Změnil/a: LenkaK
- Nahlásit
Dášenka je hrozně podobná jedné chovatelce co znám.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:19
- Nahlásit
Verca
Dášenka
Jinak už se nám spouští mlíčko. Tak jsem zvědavá kdy to přijde.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:32
- Nahlásit
Tak jo, holky, není tu žádná legrace, tak jsem to aspoň trochu oživila, ale ani to nebylo úmyslné, ale je fakt, že tu s váma moc legrace není, ale nebojte časem a věkem se to zlepší
Tak a nyní kápnu božkou, jde o to, že jsem vám sem chtěla hodit fotky srsti Denisky aby jste viděli co se jí to dělá, no a nemohla jsem se dostat prvně do své galerie, jak už se to zde také někomu stalo, tak jsem měla vztek, už jednou jsem se chtěla přihlásit, že tu budu již jako - Dagmar - no a prostě to nešlo a nešlo, a dneska jsem si řekla, že to zkusím znovu, zadala jsem opět Dagmar, nic, tak Dagmarka, taky nic, Dag.Ko. také nic, no prostě nic mě to nebralo, pořád mi to psalo, že login nebo email je již používané, už jsem nevěděla co zadat, nechtěla jsem třeba Deniska nebo Wiki nebo tak, tak jsem zkusila Dášenka, a najednou mi to vzalo, no já si Dášenka neříkám, ale když už mi to vzalo, tak teda jo. No a už tam mám ty fotky, tak to sem jdu dát.
Verca
Díky za popis česání, nedělám to přesně jako ty, ale tak trochu podobně, stříkám nyní od Gliskuru s bamb. máslem, je to fakt super, no a ona má srst po celém těle ok, ale na určitých místech se jí udělají šílené drdoly, myslím že to asi bude na místech, buď - se tam drbe - a nebo jak si hrají s Wiki, tak obě jsou na zadních a v těch místech kde to má, má asi Wiki pacičky, jako se objímají, ale trochu se jí to dělá i na zadní části někde.
Ona je to histerka, fakt, jak tu psali, také nemají česání rádi, tak to jsem ráda, že nejsme sami, no a já ji postříkám, češu ji kartáčem, protože kdyby tam někde neměla ty pucky, bylo by to bez problémů, pak vemu hřeben a češu kde to jde tak normálně kde je to horší, odhrnu si pruh srsti, pročešu , hodím si ho na druhou stranu, když se mi Deniska nehýbne, tak se mi podaří česat další pruh, dostanu se k pucku a je malér, skáče jako kobyla, a strká mi tam hlavu, schoulí se a pak už tam zase mám všechny ty pruhy, no děs,no a pak jí vemu celou hřebenem, když je pročesaná, ale ono tam zůstanou takové ty maličké pucíky ve velikosti zrnka rýže třeba, no a já za to zadrhnu a ona kvičí jako když jde na porážku, no tak tohle je teda fakt hysterie, nebo jak vy zde říkáte velá hééééérečkáááá.Fakt malý puclíček, jen ťuplík, a ona řve, nemůže ji to vůbec bolet, protože nečešu hřebenem rychlostí 100km/hodinu že? češu ji jemně ,ale že zadrhnu, dá mi to hned pořádně znát. tak já jdu na ty fotky, a ještě jsem chtěla k tomu říci, ostatní srst není učesaná a vidíte sami, že je bezvadně rovná, nezacuchaná, ale uvnitř jsou tyhle drdy tak mě zajímá zda se vám to také takto dělá, někde to není potřeba česat vůbec, jen tyhle pitomé drdy. No a Verčotys měla přece jeden čas s Fíbí také problémy, pamatuji si jak si zde psala že nad ní skoro brečíš, že ti nejde učesat, že je splstnatělá, no nemůže teda třeba také to být věkem? Bylo nám v pondělí 10 měsíců
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:38
- Nahlásit
LenkaK
Dášenka je hrozně podobná jedné chovatece co znám.
Co to je za chovatele ???? chovatece ?
To ona chová nějaké zvláštní plemena????
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:43
- Nahlásit
Jo a ta chovateca je minimálně tak o 10kg. těžší
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 23:00
- Nahlásit
zdejsou dva drdy vlevo i vpravo
sami vidíte, že srst kolem je učesaná, a přitom učesaná nebyla. není zacuchaná, no a tohle se teda špatně češe když se to psovi nelíbí.
No a Verčo, nauč to bišonku a ona mi to tady ukáže až se tu zastaví.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 01:36 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit
Tak drdoly jsou rozčesány a takto jsme dopadly. Byla to fuška, ale už se asi naučila trochu víc držet a já s puckama bojovat. je to ale od kůže, ale dá se to, hodina věnování třem drdům.
co si myslíte o postoji, moc nám to nejde, ale trochu se i snažíme. kdyby to dopadlo takto, níže, tak by to bylo dobré co?
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 01:51 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit
Fabísek a video - zkouška.
http://www.havanese-wild-angel.net/video.fabik.fil ip.duben.mpeg
Jé mě se to otevřelo krásně hned přes celou obrazovku a co vám. ???? Já hlídám vnoučka, ale už se mi chce hajat.
Ale chybí tam konec, já videa musím na web zmenšit, tam Fabínek koušek Filípka do nožičky a tahá mu za ni , to je škoda.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:40
- Nahlásit
Dášenka
Tak teda Deniska má fakt šíleně dlouhou tu srst a nádhernou, když si vzpomenu, že jí chceš ostříhat, tak se mi chce z toho bečet, fakt. Zajímalo by mě,kolik jí ta srst měří, změřila bych i Eli, protože jsou vlastně stejně staré, ale i když Eli jí má celkem dlouhou, tak skoro po zem jí nedosahuje, ale ona má v kohoutku už 28-29 cm, takže to bude určitě rozdíl i v tomto.
Elince se taky začíná více puckovatět srst. Nečesala jsem jí dva dny a i když to bylo vždy v pohodě, tak jsem jí vyčesávala pucky v podpaží a na boku - takový dred, takže tipuji, že nám začali parádní problémy se srstí, ale nepřipadá mi to tak děsné jak u PHoebe. Phoebe, té to začlo taky tak nějak 9-10 měsíců, to byl děs, když si na to vzpomenu... Takže¨našim holkám už ty problémy taky začínají... aspoň si můžeme vyměnovat zkušenosti. MOžná přijdeš na něco jiného. Jak jsem dala pak Phoebe ten ochranný olej. krém, tak sice byla šedá, ale bylo po problémech.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 08:07 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Tak už je to tady. Jaro se hlásí v plné síle, travička se zelená, ptáčci již od 4 hodin vesele cvrlikají a včeličky létají až k nám do domu. Pro někoho možná krásná představa jara, ale být kvůli těm skřehotavým bestiím vzhůru již od 4 hodin a dopoledne zjistit, že vašeho psa nenapadne nic jiného, než lovit včelu, přišlápnout ji a pak si s ní hrát, to je vážně na jednoho moc. Taky máte tak blbý psiska? Podělte se o vaše jarní zážitky!
|