Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:02
- Nahlásit

Verca
No vidíš, proto jsem psala , že z něho dělá holčičku, hezký pejsek a takhle ho zmrvit, teda já mám o čem mluvit kdyby jste tak věděli a viděli, hihihaha.

Ty závoje jsou děsné, když si ho představím bez culíčku a pěkně sestřiženého tak by to byl krásný pejsek, no třeba se chystal na roztleskávače. Jsem zvědavá zda mě Aknah udá, přece jen sem občas najukne a Endy je pejsek její sestřenice. Jen aby mě ještě poslala vůbec nějakou fotku. No ale je to fakt škoda, to uznáváte, že?

Moje holčičky mají velmi letní a lehký střih, to jsem se výše tak trochu zmiňovala, a i tak jim to sluší a to mazleničko jaké je, jako s naháčkem, ale ten není tak heboučký.

Verčo pěkná fotka, a když vidím tu kytičku, hned cítím vůni jara. už jsem cítila venku šeřík, tak jsem nasávala když jsem kolem něj procházela, jinak už tu jsou krásně rozkvetlé stromy, nevím co to je za strom ale má fialové trsy květů. Možná Gabculka by věděla, ukazovala jsem ji tady u nás.

GábiFabísek
Děkuji, je ze mě už i psí bába No tak máme holčičku, pondělňátko.
První co bylo mě napadlo jméno, tak nějak to ze mě vypadlo, a bylo to Anna Bell a nebo Anabell a pak jsem k tomu ještě přidala Anabell first best takže celé takto.....no já jen aby můj příspěvek nebyl kraťoučký.

Anna Bell Silesia Amistad

Anabell Silesia Amistad

Anabell first best Silesia Amistad .... pěkné dlouhé jméno.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:17
- Nahlásit

A nebo by také mohla být třeba Andulka Andulková

a co takhle....no jsem zvědavá co pro jedno štěně vymyslí, když se jim bude líbit určitě více jmen

Andalusia Silesia Amistad

Ayute wi Silesia Amistad /hledící na měsíc/

Anna Silesia Amistad
Annabell Silesia Amistad
Annabella Silesia Amistad
Annet Silesia Amistad
Annette Silesia Amistad

No je jich docela hodně hezkých, tak já radši s vymýšlením končím.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:31
- Nahlásit

Dášenka
Annabell je jedno z mých oblíbených jmen !! To schvaluji!!! a bylo by to trošku i po mamince a mohli by jí klidně říkat Bellinko.
A co třeba:
Ančovička ančovičková?
Artrozka Artrozová
Amélie Kamilková (to ani nevím, jak mě napadlo..)
....

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:57
- Nahlásit

Verca
Annabell ....JE KRÁSNÉ JMÉNO, AŤ UŽ JSOU TAM DVĚ NN, NEBO DVĚ LL, TO UŽ JE JEDNO , NO A PROČ MYSLÍŠ, ŽE JAKO PRVNÍ JMÉNO MĚ NAPADLO ANNA BELL ABY TO BYLO PO MAMINCE NE? JO ANČOVIČKA A ARTROZKA TO JE DOBRÝ, MĚ NĚJAK NIC NENAPADLO JINÉHO NEŽ ANDULKA ANDULKOVÁ, MUSÍ BÝT OBĚ JMÉNA OD A. JO A JEŠTĚ
ARABESKA ARABESKOVÁ
ARAŠÍDKA ARAŠÍDKOVÁ

janča
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 14:33
- Nahlásit

LenkaK

VELIKÁ GRATULACE!!!!!! Posíláme pusu Bellince i štěnátku!!!!!

Tak jsme se byli podívat včera na mezinárodní výstavě tady u nás v Č.B.
Blanka (katri) vystavovala dva své pejsky a oba byli moc úspěšní - byla to paráda!!!!!
Během dvou dnů snad dám nové fotky Gweny na stránky, tak pak koukněte.

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:09
- Nahlásit

janča
ahoj Jani, bezim za Tebou, uz jsi videla nova stenatka z bohemia, jsou nadherna, premyslim o porizeni))))) cernobila, fenecka mi ucarovala

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:10
- Nahlásit

LenkaK
Také gratuluji ke štěňátku a pokud budeš mít nějaké fotky, šupky sem s nima.

V Budějovicích na výstavě jsem se také byla podívat, bohužel jsem ale nestihla posuzování havaňáků, ale Blančiny maltézáčky jsem viděla a byli úžasní.

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:11
- Nahlásit

leni, taky moc gratulujeme a vinsujeme hodne zdravi a krasnych chvil HaF

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:20
- Nahlásit

Aknah
ta černobílá je opravdu roztomilá a měla bys správný kontrast mezi světlým Fredym a černobílou fenečkou
Pořízení schvaluji

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:21
- Nahlásit

GábiFabísek
Ten je tak kráááááááááásnýýýýýýAle Montík je stejně hezčíTo aby se na mě nezlobil
LenkaK
Gratuluju!!!!!!!!Necháš si ji?????

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:28
- Nahlásit

LenkaK
Móóóóc s Robbym Bellince i tobě gratulujeme a přejeme Bellince a štěňátku hóóóóóóódně zdravíčka, štěstíčka a všeho dobrého! Romča a Robby

janča
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:29
- Nahlásit

Aknah
A kdy si pro ní jedeš?

Candy
Candy se ke Gweny moc neměl, pošlu ti fotku jak se u tebe schovává. Blanka tedy nabízela Gweny Jacka a ten by jistě rád, protože dle Blanky je to pěkný Casanova, ale co by z toho vzniklo, že?
Doufám, že jste dojeli v pohodě.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:31
- Nahlásit

Verca
Jo Veru opravdu sem už tak stará Ale pšt! Ne, že mě práskneš!

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:33
- Nahlásit

Candy
Jako nová štěňátka čeho,koho???? Bobemia....čeho????Nová??? Jestli máte na mysli Boh.Vamp. tak to zrovna nová štěňátka teda nejsou ale byla už dávno k odběru a ten pejsek vypadá podle mě teda spíše jako boloňský psík, je celý kudrnatý a čumák taky, ta světlá fenka to samé, Ta černobílá fenka ujde, můte klamat foto, přesto mám jinou představu jak má vypadat kráááásssnééééé štěně jak zde píše Aknah. No vždyť říkám, že načuhuje , no ještě že jsem to Lence napsala že s Endyho dělá holčinu

krecinek
Hele na koho zase ty koukáš, také bych se ráda rozplývala nad krásným štěňátkem.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:35 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Dášenka
GábiFabísek
Video je moc krásné! teda myslím ty účinkující. fabísek je správnej. Ale je zatím takovej hodně baculček, že? Nožičky ho na té pohovce sotva nesou, je to kouzelný

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:39
- Nahlásit

Dášenka
tebe neznam, ale kazda muzeme mit jiny nazor co je hezke, pripominas mi emikami, nejsi nahodou jedna a tataz osoba?

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:39
- Nahlásit

Dášenka

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:42
- Nahlásit

Holky,chtěla bych vám sem hodit fotky Montyho,ale nejde to,náš PC není ještě opravený-snad tento týden...a navíc,ani mě to nechce pustit do galerie

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:42
- Nahlásit

Dášenka
hm tak uz vim, jsi, tak nic v tom pripade me fakt tvuj nazor nezajima, nechtej abych ti napsala jak krasne psy chovas

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 16:07
- Nahlásit

Dášenka
Ano ta černobílá fenečka (BV) se mi líbí a myslím, že u černých štěňat může foto zkreslovat, vždy je nutné vidět štěně naživo, fotka ti napoví jen částečně.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 16:29 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit

Aknah
, no nedávno si měla jiný názor , dokonce si byla zamilovaná do Endyho, hihihaha. ale tvé názory mě též absolutně nezajímají a dokonce toho o tobě vím víc než by sis mohla myslet, to jen na okraj.Ale klidně si tu vylej srdíčko a můžeš nám povědět jaké já psy chovám to by byla určitě bomba, tvůj názor

krecinek

Candy
Plně s tebou souhlasím, u černých štěňat je to někdy opravdu potíž, sama mám někdy problémy vyfotit hezky Britušku, jelikož má černý kukuč, ale už mám představu jaké černé štěně je pěkné a jaké ne, a není to jen tou fotkou, pár jsem jich viděla i ve skutečnosti, tohle mi právě zajímalo, a opravdu fotky nakonec neklamaly, bohužel.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 16:34
- Nahlásit

Dášenka
Prosím, nezačínat zase. Pak se to tu bude zase táhnout... Tentokrát jsi opravdu začla ty.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 16:44
- Nahlásit

Romaine
Romanko , zrovna jsem se vrátila k pc a chtěla jsem ještě něco dopsat co mě tak napadlo a koukám že tu píšeš, že jsem opravdu tehlekrát začala já. Můžeš mi okopírovat větu, kde jsem se jen slovíčkem dotkla Aknah abych ji napadala či urážela???

Aknah
A tobě jsem chtěla jen říci, že jen co přijdeš, ač se o tobě nezmiňuji špatně a nereaguji přímo tobě na tvé příspěvky, ty umíš člověka jen a jen urážet. Ty totiž opravdu nic jiného neumíš. Na to že si mladá bys mohla být chytrá a uctivá, zachovat si chladnou hlavu, ty se čertíš jen uvidíš mé jméno a ne jen čertíš, napadáš, urážíš, si neskonale sprostá, drzá a mohla bych pokračovat. Že se ještě vrátím k tomu jaké psy chovám, no nakonec by mě to fakt moc zajímalo, zda by s tím souhlasily třeba i ostatní, pokud se ovšem umíš také slušně a normálně vyjadřovat a co se týče vrhu E, byla si zamilovaná do všech štěňat a nejvíce do Endyho, ale nyní jsou to určitě všichni hnusní psy, že?

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:03
- Nahlásit

mám jinou představu jak má vypadat kráááásssnééééé štěně jak zde píše Aknah

Promiň ale podle mě ses vůbec o ní nemusela zniňovat... Celé mi to ale prostě přišlo zaměřené na ni, že musíš mít jiný názor. Candy se taky líbilo a o ní jsi se ani slůvkem nezmínila...

No vždyť říkám, že načuhuje , no ještě že jsem to Lence napsala že s Endyho dělá holčinu

To je to stejné "v bledě modrém..."

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:06
- Nahlásit

ty se čertíš jen uvidíš mé jméno

Jo a ještě poznámka k tomuto... Máš jinou přezdívku a ona reagovala tebe neznam, ale kazda muzeme mit jiny nazor co je hezke, pripominas mi emikami.

Prostě podle mě jsi tentokrát toto vyvolala ty a já takové věci nemám opravdu ráda. Přišlo mi to jako narážka hnd napoprvé a pak už jsem jen četla jak opět začíná kolo hádky....

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:17 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

vite co holky, me to cele mrzi, prisla jsem se s vama podelit o tom jak se mi libi stenatko, tato diskuze byla zalozena prave proto a ze je dasenka emikami jsem zjistila az kdyz zase mela blbe kecy. necetla jsem ani jednu stranku dikuze, takze nevim co je tady noveho a nikoho jsem nenapadla ani neurazela, oslovila jsem Janinu, protoze vim, ze ma taky z Bohemia vampirelli stene

ano, ma dasenka pravdu v tom, ze jsem si olibila Endyho, ale jak sama pise, z fotky se neda soudit, z Endyho vyrostl krivozuby nestandard, to ze nema zadnou osobnost a ze je nevychovany, za to muze panicka nikoli chovatelka, ale za vady na vzrustu a zubech muze chovatelka, takze zaplat panabohu Endyho jsem si nevzala a ano kdyz pujdu koupit stene pujdu koupit k pani Hercikove, vyzkousene chovatelske stanici! konec.

jen snad jeste, pani Hercikova nehani Tvoje stenata tady na foru, tak nehan ty jeji a nenaznacuj, ze vypadaji jak jiny pes. ona nema sanci se Tvym utokum branit, tak neutoc. ona tady svoje stenata neprodava, ten odkaz jsem sem dala ja, tak proc by jeji stenata mely snaset tvoji kritiku, az si budete povidat z ocka do ocka, tak ji to rekni, ale ne tady

Dagmar, otravila jsi me strasne moc, byla jsem nadsena a chtela jsem se podelit se stejne spostizenymi lidmi jako jsem ja, ale ty jsi zly clovek a cekas na kazdou prilezitost, kdy nekoho napadnout a ublizit. pamatuj si jedno pravidlo pro vzdy!!!

NEREAGUJ ANI NAZNANAKEM NA TO COP PISU JA!! ignoruj me, udelam to same. minule jsem jen pozdravila a uz jsem cetla Tve hloupe pripominky, to ze jsi je pak prepsala je jina vec, ale az po te co Ti bylo jinymi pripomenuto at se chovas slusne a dnes to same, nebyla jsem tu a ani nenakuju, kdyz nakouknu, pozdravim, nejsem Ty.

zdar ignoraci

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:22
- Nahlásit

Aknah

Tak snad tímto nezačne nové kolo, ale už se k tomu nebudu vyjadřovat.

Můžeš mi napsat stránku té chovatelské stanice? Bych na ty šťeňátka taky koukla. I když to nejsou frisáčci

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:26 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

Romaine
dekuju moc, neboj ja nezacnu, jednoznacne jsme napsala svuj postoj, jen me to strasne mrzi, ac by to neverila, mam slzy na krajicku kdyz tohle ctu

dam ti adresu, kamaradka ma taky friseho a pristi vikend jedu do olmika za Monkou, taky se tady vyskytovala a tam ma taky frisaka, puvodnejsem chtela jeho, jenze pritel nechtel cite bileho, tak Fredy je kompromis

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:27 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

chovatelska stanice Bohemia vamprirelli, mam od nich Fredika a s jeho povahou, osobnosti a tim jak vypada jsme nesmirne spokojena, jen skoda toho cumacku

bohemia vampirelli

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:36
- Nahlásit

Tak mě se líbí, ale víc ten kluk - 1. jsem zatížená na kluky a za 2. má krásné bílé obočí

Nejvíc se mi ale asi líbí Caty...

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání