Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 21:35 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Verca

Když jsme šli do toho pavilonu, tak pořád uskakovala před psy a škrtila se.[/i]

Tak takhle se nechovala ani Cherlinka když jsem s ní šla prvně na výstavu, a dokonce jsme dobře uspěli.

Hysterii u psa neberu jako u lidí, takže vím že u toho určitě neječela.
Pokud ale tam nebyla ve své kůži pak nechápu toto:
[i]U kruhu si lehla do rohu a válela se tam

Jak může bojácný pes se někde vyvalovat když by byl ve stresu? Když byla Eliška ve stresu, nikdy by nezavřela ani jedno oko, natož aby si někde spokojeně lehla.

No že ji pakzaujal Damišák je zase zcela něco jiného, prostě ji mohl sednout, tak to je fajn.Ale i tak, pokud tam byla vyděšená je divné že si vůbec hrála s nějakým psem.

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 21:36
- Nahlásit

emikami
Nedáme, dneska mi tu pěkně řádili až do večera, teď tu leží Fabínek jak mátoha. Deniska byla super, tak příště zase jinou tetu jo?

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 21:38
- Nahlásit

GábiFabísek
Teta, já to udělám jinak, já vždy k té jedné přiberu další jo? až jich přivezu 5, to bude Filípek zírat, aby se nám z toho ne.....a zase tam bude takový smrádek jako včera.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 21:43
- Nahlásit

GábiFabísek
No jo, ale nyní jsem si uvědomila, že když by mě Fanda naložil do auta s pěti psy , bylo by riziko, že by pro mě už nepřijel abych vám tam náhodou nezůstala. No on by si to za týden určitě rozmyslel

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 21:45
- Nahlásit

emikami
Klidně holky přivez, bude sranda, mohla bych si otevřít psí školičku, když jsem na mateřské. Smrádek tu byl, on už to Filípek umí řádně. No a Fabík nezůstává pozadu samozřejmě.

Dneska ho musím pochválit, kakal kam má a čůrání se nám taky dařilo na plýnku, ale cvrnknul i jinam, ale s tím se počítá.Asi ho začnu s Filípkem učit na nočníček

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 21:46
- Nahlásit

emikami
Rozmyslel a ještě by ti přivezl věci

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 21:50
- Nahlásit

GábiFabísek
Tak to máš pravdu, sbaleno by měl asi hned, a šupky k tobě, pak by chodil na kafe.

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 21:51
- Nahlásit

emikami
Já bych tě tu i snesla, kdyby mi Fanda platil

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 21:59
- Nahlásit

GábiFabísek
Ty si ale potvůrka, jen kdyby ti platil jo? Hele a kolik by to tak mělo být. A nestačilo by ti , kdybych ti pomohla se všema klukama co máš doma ??? Ve všem. Možná i nádobí bych umyla.

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:04
- Nahlásit

emikami
No to jsem si právě myslela, že by si obstarala takové věci jako je vaření, úklid, neměla by jsi 5 psů, ale 6 a z toho jeden pindík, , jestli chceš můžeš i vsatávát k Filípkovi, vstávám tak 6x až 7x za noc. Ale svého chlapa si obstarám sama .

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:07
- Nahlásit

GábiFabísek
No já myslela, že ty to tam obstaráš právě, žejo? holky rádi spinkají na velké posteli, aby se mohli rozvalovat, to nádobí bych ti umyla, to víš že jo, ale právě jsem měla namysli, že bych si vlezla tam kde je právě volno, že jo!!! No ale pak nevím jak bych se dostala nahoru to bysme museli volat každé ráno hasiče.

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:20
- Nahlásit

Ok zeptám se Petra jestli mu to nebude vadit, že chceme žít spolu a co kdyby nám obstarával vše on, to taky není špatný nápad a tvůj Fanda by nás sponzoroval

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:26 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

GábiFabísek
No vidíš, to je výborný nápad. Hele myslím, že by mu to nevadilo, si pořádně prohlídni všechny fotky ze včera, a totálně musíš na něco přijít. Fandovi to vyřídím aby začal víc makat, že bude změna v rodině. Hele holky už na mě bafají, že prý se těší. Ze třetího patra se dostanou i častěji ven Nebo je mohu spouštět v nějakém košíku postupně dolů, ty vždycky někoho vyvenčíš, a pak je zase vynesu v košíku nahoru, a ty budeš běhat kolem baráku, abych já nemusel běhat po schodech, to je fakt dobrý nápad. Můžeme takhle vyvenčit i Filípka Určitě se mu ta jízda bude líbit.

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:27
- Nahlásit

Emikami
ona se bojí psů, ne hluku a lidí. Takže když si lhela ke zdi, cítila se tam v bezpečí(byli jsme v rohu, ne někde uprostřed pavilonu), navíc ležela celou dobu za mnou a nemohl k ní tudíž žádný pes. Ona je v pohodě, když není u ní žádný pes. Já psala, že hysterčila při tom, když jsme šli přes pavilony k našemu kruhu. Pak když jsme vycházeli, tak už byla otrkanější a neškrtila se. Prostě to, co jsem napsala jsem si nevymyslela, ty pořád o Eli píšeš, jako o celkově bojácném psovi a já ti pořád dookola opakuji, že se bojí PSŮ.
Ty si jí asi představuješ, že jakmile vidí psa, tak se škrtí strachy na vodítku, co? ona tohle dělá, když jí ten pes očuchává víc, než se jí líbí a hlavně, že k ní vůbec jde. to většinou svěsí ocas a čeká a pak dle nálady jedná. Jasně, že jsou i vyjímky, kdy se jí pes zalíbí hned, ale o tom jsem už psala.

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:33 - Změnil/a: GábiFabísek
- Nahlásit

emikami
Takže jsem podala Petrovi inzerát jo a bude mít taky vedlejšák, myslím,že to ,že dělá i o víkendech by nám nestačilo. Nebo by si taky mohla spouštět v tom koši ty mě, ale to bych si musela pronajmout ten spodek od létacího balonu, při mé konstrukci

si musej holky myslet, že nám hrabe,ale to jsou jen roupy na MD a v ID

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:34
- Nahlásit

Verca
No tak podle toho popisu tvého si člověk asi představuje ledacos, jsem psala, že si to nedovedu představit, že je škoda že ji nevidím. Tak nyní jak si to napsala, tak to zní zcela jinak než jsem si to tak nějak představovala. A lidí se nebojí vůbec? Ani cizích, mohou si jí pohladit? Jsem ráda, že si ji tam vzala, myslím, že si jí tím neublížila.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:38
- Nahlásit

GábiFabísek
No tak to teda ne. sice potřebuji posílit svaly, ale zase nemusím vypadat jako Švajceneger...nevím jak se to píše, v téhle opilosti hele, a co dělá Fabísek, tady toje psí forům, víš, abychom šli k věci, už umí výstavní postoj? Prosím tě a nespleť to zase a neuč to Filípka jo? Ten výstavní postoj už umí krásně.

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:47
- Nahlásit

emikami
To se píše Švarcenégr a jmenuje se celým jménem Albert Švarcenégr . Fabík umí postoj uplně perfektně, učí se tu od dvou chlapů přeci a včera mu to ukázala Deniska, jak se na to musí

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:50
- Nahlásit

emikami
ona se opravdu bojí hlavně psů, je k nim hodně odměřená. Dětí taky až tak nemusí (není na ně zlá, ale utíká před nimi) a lidi si jí můžou pohladit,ale někdy za nimi prostě jít nechce a když si jí hladí z výšky, tak to se moc nenechá, když si čupnou /tak jak to psala Darinka), tak je to lepší. ale taky...někdo se jí líbí, někdo ne. Ona je taková hodně samotářka. má svou rodinu (mě, Peťu a Phoebe) a s tím si vystačí, nikoho víc nepotřebuje. Říkám, že má takový svůj svět. Ale o to víc mě potěší, když jí dokáže rozdovádět nějaký pes (viz. Bambi, Damišek...). Jako fakt si jí nepředstavuj jako celkově bojácnou a plachou.
Je to těžké všechno popsat, abys to pochopila, když jí nevidíš...
Tak krásné sny. moc děvčata neponocujte.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:52
- Nahlásit

GábiFabísek
Tak nyní si mě dostala, fakt už nevím co ti napsat. Z Filípka bude jistě pořádný chlap, ale já se tu řechtám smíchy a padám ze židle, ty usiluješ o mé zdraví Gabculko , žejo? Zítra půjdu koupit nějaký ten košík, a v sobotu jsem u tebe, vyzkoušíme to. A řekni mámě , ať si zásobuje ledničku, že bude přihazovat tu svačinu až budou míjet její okna

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:53
- Nahlásit

Verca
Dobrou noc a ještě jednou gratulace, my se nějak rozjely, chtělo se mi spinkat, ale se tu řehtám těm našem volovinám a nemůžu jít do hajan, vzbudila bych Filípka ,jsem se mu natřásala smíchy při kojení, chudáčkovi. Tak dobrou i tvým holčičkám

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:58
- Nahlásit

emikami
Tak já se koukala a já to taky popletla jmenuje se Albert Švorcnégr, ještě mě nadpadlo, když bydlí máma pode mnou,že bychom si mohly ušetřit práci a naházet plýny na její lodžii, že by holky chcandily tam, nebudem si přece svinit zeleň pod náma, obzvlášť když je to ta jediná co tu je, pak to rovnou můžem házet přes plot do spalovny Malešice,myslím ten počůranej materiál, nebo to nechávat Fabíkovi, když tu dneska fetoval tu počůranou plýnku od Denisky

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 22:59
- Nahlásit

GábiFabísek
No jo no. MD a ID fakt někdy dá zabrat. Ale Gábi, nyní fakt do postele, protože já jsem totálně grogy, a ještě musím dělat web, Fanda tu občas projde, a kroutí hlavou, co že to v tom počítači tak veselého vysílají Nemluvím, a přitom už smíchy chroptím. Šupky do postýlky a hezké sny, a nezapomeň Filípkovi ještě promíchát mlíčko.

Verčo dobrou noc.

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 23:01
- Nahlásit

emikami
tak emikami nachechtanou

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 23:36
- Nahlásit

GábiFabísek
Tak já ti nějaké ty plínky pošlu poštou, mám jich tu dost. Ať se Fabísek poměje. Tak dobrou noc. Tys mi děvče dala.Nyní tady futruju tatranku ale asi to stačit nebude. Přidám ještě - Bona Vita, zapékané křupavé müsli , ještě jsem je neměla, snad budou chutné. Doufám, že právě Filípkovi mixuješ mlíčko

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 10:08
- Nahlásit

Děvčata moc děkujeme já a Damišák za gratulace. Byla jsem hodně překvapena, že jsme získaly BOBA a CAJCE, hlavně jsem si myslela na to ho cajce, ale boba ani náhodou, takže to bylo pro mě takové milé překvapení a je jedna pravda co psala Verunka Damišák si výstavy opravdu užívá je to prostě exhibionista. Ještě kdyby mohl jít tak na zem a seznamovat se to by byl úplně ve své kůži. Posudek jsme dostaly moc pěkný za což jsem taky moc ráda i jsem byla pochválena, že je hezky připraveny a předvedeny na výstavě. Já jsem vám děvčata psala, že Damišák se předvádí úplně sám, že ho příště pošlu do kruhu samého a máme to v kapse.

Veverko děkuji moc za chválu což si moc vážím, ale touto cestou bych chtěla i já napsat páru vět a moc pochválit Phoebe. Není vůbec pravda, že by se hrbila a ani rozhodčí kteří tam byli dva na posuzováni ani jeden nic takového neřekl, šla opravdu ukázkově a předvedla se špicově. Takže příště nás tady nebalamuť, že Phoebe něco nejde. Podle mě si to prostě úžívala a je to malá modelka. Získat CACE a NÁRODNÍHO VÍTĚZE je móóóc nádherné ocenění.
Verunko moc děkují za pochvalu Damiška a neber mé napsáni jako pochvalu za pochvalu, ale opravdu si Phoebe zaslouží móóóc pochválit byla ukázkově předvedena a připravena za co dik tobě a Peťovi.
Verunko Damišák pošeptal Biškovy, že byl na výstavě s Phoebe a Biško ho seřval, že mu dělá do holky. Tak se u nás semlela rvačka ach, ach, ach.

emikami
Dášenko to snad nemyslíš vážně, že 5let a konec. Tak to já nej míň takových ještě 33let a snad pak konec ne li ještě dál.
Pac a pusu posílá Biško a Damiško.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 10:21
- Nahlásit

Darina1
Phoebe mě dost překvapila, protože při trénincích opravdu nasadila hrb a prověsila ocas, ale ta atmosféra jí asi donutila se předvést, protože měla obecenstvo, je to taky exhibicionista a předvádí se tedy hlavně před psy, tak byla asi tak příjemně naladěná.
No co jsem si tak početla na internetu, tak BOBa normálně většinou dostávají psi, asi proto že jsou většinou hezčí ve stavbě těla, někdy i v srst,i než feny, takže až tak si nedělám naděje na BOBa, že bychom někdy dostali. A jak řekla moje kamarádka: BOB ti je na nic.
Takže jsme hrozně moc rádi, i když Peťa tak po tom Bobíku toužil. Tobě to Darinko, tak moc přál, že to bylo roztomilé. Pořád říkal: Oni to prostě musí dostat, musí!!!! Já ho v tom samozřejmě podporovala, i když mi to bylo prostě jasné. Ale bylo to fakt super, že jsme se tam mohli podpořit navzájem.
Taky moc děkuji za pochvalu!!

Verunko Damišák pošeptal Biškovy, že byl na výstavě s Phoebe a Biško ho seřval, že mu dělá do holky.
To bude Phoebe potěšena, že se o ní někdo popral.

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 10:39
- Nahlásit

Verca
Tak, tak Phoebe si to opravdu užívala a je to fakt modelka. Tak se příště nestresuj vy na to máte.
Elinka byla kouzelná a žádná ustrašená, ale naopak moc milá a nádherná jen škoda, že nebydlíte tady v Havířově tak by jsme venčily spolu ach jo to by byla nádhera.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 10:50
- Nahlásit

Darina1
já si taky dokážu představit živě naše venčení. skvěle si spolu rozumí. To by byla paráda...

žádná ustrašená, ale naopak moc milá a nádherná jen škoda
tak teď to vypadá, že tu kecám celou dobu. K lidem je fajn, ale pejsci moc nee. Ale ty ses jí líbilo, to zas joooo.

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 11:15
- Nahlásit

Ahojky holky, můžete mi poradit jak se sem vkládá video? Díky moc

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání