Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 14:34
- Nahlásit

GábiFabísek
Gábinko já ti neporadím páč su antitalent.
Verca
Veverko no jasně, že jsi kurňa kecala Eli je to nejkrásnější a nejumazlovanější štěndo co jsem měla poslední dobou na rukách a nechala se i o de mně šušňat. Tak pro příště máš super fenečky a je vidět, že je o ně móóóc dobře postaráno.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 14:41
- Nahlásit

Darina1
jasně no, protože jsi člověk. S Damišákem si hrála,ale jen když jsem ho rozhecovala já /a že to nedalo moc zabrat. ) a viděla, že když panička, tak i ona. ale jak k ní přišel sám, tak cenila zuby jak krvelačná bestie. Ještě že Damišek je takový splachovací.
Je to prostě takové trdlo, ta naše Elinka.

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 14:48
- Nahlásit

Verca
Jo a Verunko jak jsem byla říct paní Králové, že má mé titul tak se jen smála a povídala, že to dle štěně nikdo nechtěl až ho musela prodat s PP za cenu bez PP a teď vyhrává kde přijde,hold ze škaredého kačátka vzešla krásna labuť.
Kdyby Damišák i na to neměl a nevyhrával pro mě bude jen ta nádherná labuť.

bisonka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 17:25
- Nahlásit

Darina1
Taky moc gratuluju, mrzí mě že jsem tam nemohla být ale studijní povinnosti nedovolily

Paní Králová chová i Bišonky??

bisonka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 17:27
- Nahlásit

JO a holky budou nějaké fotky z výstavy???? šup šup

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 18:26
- Nahlásit

Darina1
Moc gratulujeme k tak krásným titulům.
Verca
LenkaK
Jak by jste popsali Claudinčinu povahu, když jsme se přijeli koukat do Brna na výstavu?

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 19:49
- Nahlásit

MartinaClaudi
taková klidná, trošku plachá,ale ne nějak moc. spíš jí asi trošku vadil ten šrumec, ale nechala se ode mně hezky pohladit. Ale výraz měla takový plašší, ale nevím, jak se chová normálně. Kdybych měla tipnout její povahu podle prvního momentu, tak plašší.

Fotky budou, musím je upravit. nepovedlo se mi udělat pěkné fotky. ((

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 19:52
- Nahlásit

GábiFabísek

kam má a čůrání se nám taky dařilo na plýnku

A kdo? Filípek nebo Fabianek?

Bišonka
Neboj, Robby na to myslí, ale to bude náhoda

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 20:12
- Nahlásit

Romaine

Zrovna jsem chtěla psát, že jsem koupila Filípkovi stan a Fabísek do něj chodí kakat

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 21:01
- Nahlásit

V neďělu jsme jeli na zadradu, ve vedlejší zahradě májí Berded Colíi , rozběhla se za Claudi,asi se chtěla seznámit, Claudi na ni začala potrhle štěkat a vrčet, tak jí kámoška utekla se schovat. Jak jsem Claudi konečně uklidnila začala kňučet, asi si uvědomila, že když bude zlá tak si s ní hrát nebude a chtěla pořád za ní, ale už jsme ji k ní nepouštěli proto že se Claudinky bojí.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 21:04
- Nahlásit

Nechápu co to do ní vjelo.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 21:15
- Nahlásit

MartinaClaudi
no chtěla si hrát, ale kámoška bearderka to nějak nepochopila. nic si z toho nedělej, to se Phoebe stává často.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 21:31
- Nahlásit

MartinaClaudi
Taky na mě působila jako by byla plašší. Ale jak píše Verča asi ji vadil ruch výstavy.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 21:42
- Nahlásit

Darina1
Jaký máš, prosím, mail?

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 22:00 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Tak jsem zjistila hroznu zprávu. Já mám víc fotek Damiška než PHoebe. buuuuu. jsem blbec fakt. Ale je pravda, že u Pheobe mi nevyšlo hrozně moc fotek. byly tmavé anebo rozmazané...
tak aspoň pár:
skoropostoj

holky, to je pes, co?

o BOBa

Candy
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 10:19
- Nahlásit

Verca
Darina1

Ahóóóój, gratuluji k nádherným výsledkům. Oboum, jak Damiškovi, tak Phoebence to moc slušelo.
Úplně mě zachvátila výstavní nálada. V neděli jedu do Budějovic, jen se podívat a uvidím se s Jančou. Jedete do Budějek ještě někdo?

Fotky z výstavy máte pěkný.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:31
- Nahlásit

bisonka
Bišonečko ano paní Králova má jednu Bišonku která se jmenuje Anička, ale moc na ní neodchovává. Anička už bude mít 6let za chvíli a jak to vypadá tak měla teď čtvrtý odchov. Spíš ji má jako mazlíka. Děkují za blahopřáni i když jsem si říkala, že snad přijdeš a i Leničku jsem vyhlížela, ale pak mi bylo vysvětleno, že Lenka odjela na lepší.
MartinaClaudi
Martinko moc děkujeme za gratulací.
Claudinka se vylekala tak ohromného pejska, že až s toho začala ze strachu štěkat. Jak psala Verunka nic si s toho nedělej, ale měli jste ji nechat znova se očuchat, já jsem zastáncem tvrdší školy asi to mám po těch NO.
Candy
Candyku děkujeme za gratulací, ale ani my tě nepotěšíme, nejedu ani na čumendu do Budějek holt mám to z ruky a ještě trochu dál.
Verca
Verunko krásné fotečky až mi zaplesalo srdíčko. No a teď mi vysvětli co chceš Phoebe vytýkat? Se mi zdá, že jsi na ní náročná ty uchechtany smajlíku.
Někde jsi tady psala, že BOBa získávají jen převážně pejsci, ale já tě vyvedu z omylu, V Olomouci vyhrála u Bišonku fenečka a to ti musím říct, že ta byla opravdu ukázková a té paní jsem to moc přála páč ta její byla ta nejkrásnější.
Jestli tam máš nějakou fotečku kde jsem i já vidět tak máš moje svolení ji sem dát ať konečně holky vědí jak vypadám, ale vyber nějakou šumnou a hlavně ať jsem vidět s Damišákem. No a jsem moc ráda, že máš vyce fotek s mim pesanen to je vidět, že se ti ruka netřepala a že jsi nebyla nervozní tak jako u Phoebe.

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:53
- Nahlásit

Ahoj,holky
Koukám,že tu proběhla úspěšná výstava,gratuluju!
Jinak Monty pěkně vyrostl,má už přes 4 kila a když jsme byli na návštěvě u jeho maminky,byl dbakrát takový jako ona špičáky se mu stále nekývají,ale ještě máme čekat,třeba aspoň nějaký vypadne...Teď kluk začíná pěkně zlobit,hlásí se puberta: nežere grnule,tak mu už misku nenechávám,le dám mu ji tak 3 krát n chvíli a seberu mu to.Občas to ale nevydržím a zamáchám mu tam kus masíčka nebo salámu,ale i když má jen ty granule,tak mi tak jednou denně žere,ale to ho krmím z ruky nad miskou,ach jo,je to paličák.Taky už zjišťuje,že je to kluk a zkouší to na plyšáky a občas chce i na mně...Taky zkoušíme pomaličku běhat,jen po kouskách,bojím se,abych mu neodrovnala klouby-běháme tak vždycky těch cca 100 m a pak odpočívá.A běží vídycky přede mnou zbytečně rychle,když si ho vezmu k noze na vodítkutak za skáče a vrčí...Taky bych si chtěla asi pořídit košík na kolo a vozit ho v něm,až kolo budu tady mít.A taky zlobí při česání,pere se se mnou,až mu musím kolikrát i nabacat,nj,dofá,že ho to všechno brzy přejde.
GábiFabísek
Ahoj,já jsem Lenka,je mi 21 a studuju a mám 7 měsíčního maltázáčka Montyho a Ty máš Fabíska,to je dobře,mně se líbil hned od narození,tak ať ti dělá radost

janča
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:33
- Nahlásit

krecinek

Taky chceme pro Gweny pořídit něco na kolo. Docela se mi zamlouvá na www. spokojený pes v sekci Cestování se psem. Je docela drahý, od Trixie, ale líbí se nám.

Candy
Už se na vás těšíme! My budeme na výstavě hned v neděli v 9, katri vystavuje maltézáčky, tak jí chceme stihnout abychom jí podpořili. Pošlu ti e-mail.

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:15
- Nahlásit

janča
Tak to je bomba přítelovi se ta taška na kolo tak líbí,že ji objednáváme,díky za tip

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:21
- Nahlásit

GábiFabísek
Tak to je jasné. Fabísek záviděl Filípkovi, že dostal stan a on ne a taky potřebuje přece na vykonání potřeby soukromí My taky máme záchod Třeba to vyřeší ten nočník

janča
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:33
- Nahlásit

krecinek
Nemáš zač.

GábiFabísek
No jo, když ty koupíš 1 stan pro 2 kluky. To se nediv!

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 23:32
- Nahlásit

Tak holky, zjistila jsem, že budu v kruhu na výstavě ještě s jednou fenkou, dokonce jsem zjistila s jakou. Myslím, že je starší než Deniska, a na výstavě jsem ji již viděla, a dokonce i vyhrála, tak jsem zvědavá kdo z koho. No ale jak víte, mě tohle nebere, je hezké vyhrát, ale ......no když na to tak myslím, docela ráda bych vyhrávala ale s tím o co se zasloužím já sama, a ne že do toho budu nutit někoho jiného , v tomto případě Denisku. Myslím, že by , kdyby mohla, mě řekla, že o to nestojí, ať ji radši ostříhám ty chlupy které tu musíme česat a ona u toho řve . No jo, snad už to budeme mít brzo za sebou, už aby to bylo za námi, já nesnáším čekání. to je děs.

GábiFabísek
Gabčo to je fakt, Fabísek opravdu asi u toho potřebuje soukromí, tak jako každý jiný že.....ehm,ehm, no pořád lepší kakat do stanu než do postele hlavně abys to vždycky zjistila dříve než Filípek, nebo tam jednou nakoukneš a Filípek si bude pochutnávat. To mě připomělo když se jednou můj syn jako mimi pokakal v postýlce, bylo teplo tak byl bez plínky, a za chvíli jsem přišla a už měl tu hovínkovou čokoládu všude možně, a jak mu to šmakovalo tenkrát jsem myslela, že mi teda trefí. Jeden bobek a práce na hodinu. Na některé věci se nezapomíná.

Děvčata, jukněte, kdo má zájem. na mé stránky, už tam jsou fotečky nových majitelů mých prcků, takže klik na havanský psík, odchovy, vrh - f, štěňata. no někdo to také nenajde, tak proto to píši. tak a nyní už mohou posílat fotečky, aby to tam trochu přibulo

Jo a co se týče výstavy, docela jsem koukala jako blázen, bišonků frisé tam bude v Letňanech asi 24 nebo 26 nyní nevím přesně, z toho tři fenky budou od Petry z Angel Navajo. Ten počet je poměrně velký, havanských celkem 10, no ale pořád se nikdo asi nevyrovná čínským chocholatým psům.

LenkaK
Bellince se to blíží co? Myslím na ní. Kdypak se mi narodí vnoučátka Víš o tom , Lenko, žes mi asi snad jako jediná s kterou se víc znám nikdy nenapsala o Bellince něco hezkého? Někdo píše méně, někdo více, a některé mejlíky jsou pěkné a některé jsou až dojemné, to mě pak fakt hodně potěší, ale nevzpomenu si, že bych někdy takový mejlík dostala od tebe, jedině třeba na začátku, ale to si nepamatuji, ale myslím, že ne. Jako kdybys ji ani neměla ode mě.To mě tak dneska napadlo, když jsem četla další mejlík od paní co má ode mě štěně.

janča
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 06:59
- Nahlásit

emikami
Na stránky jsem koukala včera večer a udělala jsi to moc hezky.

krecinek
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 07:43
- Nahlásit

.html]Tak takto budeme cestovat

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:07
- Nahlásit

Tak tohle je Darinka:

Darinko,
Já se koukala teda hlavně na boloňáčky, u ostatních se moc neorientuji. TAm je velká konkurence psů a je třeba několik feneček, které BOBy mají, to jo, ale v poslední době je strašně moc kvalitních psů (tím nechci říct, že Phoebe kvality nemá....). Ale když už si vezmeš, že k bonitaci fenky stačí většinou nižší známka než u psa, pes musí být skoro dokonalý....

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:12
- Nahlásit

Verca
Verunko moc děkuji moc za fotky v pořádku došly a jsou moc hezké. Ještě jednou dík.
krecinek
Kracínku a tobě chci napsat ohledně toho česáni, ne abys povolila nesmí Montyk zjistit, že má nad tebou vyhráno i když se ti s pira u česáni tak nepovol i ho seřvi. Pamatuj si, že česat budeš nej míň takových 15let a když sním budeš bojovat u každého česáni tak se ti to znelíbí i Montykovi a pak rezignuješ a začnou problémy bude se ti cuchtat. Tak pozor.

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:21
- Nahlásit

emikami
Dáši a jak Denisku češeš? Vím, že s tím nemáš až tolik zkušeností, určitě žádná z tvých fenek neměla tak hooodně dlouhou srst jak Deniska...Tak třeba kdyby jsi to popsala, tak najdeme chybu, protože se mi zdá divné, že by u toho měla tak vřeštět, když jsi psala, že je češeš často, tak by neměla mít pucky.
Já ti napíšu,jak češu já, jo? nastříkám si pramen zředěným kondicionérem a pak ho chytnu u kůže a držím pevně, aby jí to netahalo a pak jen dočešu u kůže a pokud to tam tahá (má to třeba od hry zacuchané), tak to češu fakt pomalinku. Hlavně je podle mě důležité začít na místě, kde jí to bude nejmíň tahat, aby se jí neznepříjemnilo česání hned od počátku. Když jsem třeba Elinku vzala a česala jí nejdřív nohy, tak pak kvičela celé česání, jen to malinko zatahalo. A když začnu třeba od hlavy nebo od zad, tak je to v pohodě, i když to pak někde víc zatahá. Víš, jako pozitivně jí naladit. A že to zatáhání byla fakt výjimka.
Elinka taky nemá česání ráda, vždycky když beru tu psí krabici a zavolám jí veselým hláskem,tak jí najdu za křeslem vyvalenou na zádech a mávající packami, jak kdyby říkala: "prosím neeee!! Já už budu hodná, jen mě nečeš!!!" Ale u česání je to v pohodě.
Ale psi jsou skvělí herci a dokáží člověka obalamutit, protože vřeští, i když nemají proč a tváří se jak chudinky.

Darina1
Nemáš zač.

Candy
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:13
- Nahlásit

janča
krecinek
Taky vozím Candyho na kole, a docela si to oblíbil. Já ale nekupovala speciální tašku, ale mám ten obyčejný košík na kolo, který se normálně montuje nad zadní kolo. Nechala jsem si ho přidělat dopředu, do něho vložím tu molitanovou přenosnou tašku (určitě znáte), no a v ní hezky sedí. Taška se dá i zapnout a většinou v těchto taškách bývá i karabinka, která se dá připnout na obojek, aby pejsek nemohl vyskočit. Mě se to osvědčilo a Candy v tom krásně vydrží.
Zkusím vám to nafotit a pak sem dám fotku.

bisonka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:36
- Nahlásit

Romaine
No jasně že jen náhodou... Já vždycky koukám na Robyho fotky, a hrozně se mi líbí, že dělá stejné pózy jako Bambi

Darina1
Tak to sem nevěděla o Bišonkách od paní králové, já vím co má ty vleké na zahradě a pak pudlíky za oknem

Verca
Co píšeš o těch hereckých výkonech při česání je pravda, Bambi vždycky dělá že se ji chce najednou strašně spát

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání