Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:11 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

ehm,
dvě hádky za jeden den...to je teda úroveň...

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:16 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

----

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:33 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Pro ostatní: řešíme to na icq... A jsme v pohodě Doufám.

Omyl - už to neřešíme a sme v pohodě. Za hádku se omlouvám.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:54
- Nahlásit

Verca
Dvě hádky???? Já opravdu o druhé nevím, protože to jsem jako hádku absolutně nebrala. No ale koukám, že si pěkně v ráži, copak, máš něco na srdci, ale rozmyslela sis to? Víš pokud máš potřebu zveřejňovat něco o čem si myslíš, že by měli ostatní vědět, tak si Verunko posluž, ale tohle jak ty poslední dobou píšeš, to už opravdu bývají rány pod pás, a tohle by byla ta poslední.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:56
- Nahlásit

Dášenka
rány pod pás? To že vytahuješ věci na Hanku nebyla rána pod pás? a že jsi mluvila veřejně o rodině Martinky, to ti nepřipadalo trapné?
Nechtěla jsem to tu rozpitvávat, proto to již nevidíš. Nejdřív jsem byla vytočená a pak jsem si řekla, že to nemám zapotřebí...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:58
- Nahlásit

Dášenka
pokud si vzpomínám tak o rodině Martiny jsi tady psala taky.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:01
- Nahlásit

Aknah
Dášenka
Myslím,že máte podíl obě dvě. Neřešte to už. Vy dvě se nejspíš neudobříte.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:06
- Nahlásit

Verca
LenkaK
O rodině Martinky jsem jistě psala, protože tam je problém s krmením, výchovou, a se vším, sama Martinka zde psala, jak musí odevzdávat láhve aby mohla Claudí něco koupit, no a vám by se něco takového líbilo, když víte, že prodáte štěně někomu, kde holka musí dělat různé věci a koupit něco svýmu pejskovi? vím, že jí tímto vedou na druhou stranu správným směrem. ale zase já nevím jak to tam opravdu je, v jakém vlastně žije Claudí prostředí? Je mazlená jen od Martinky, či ostatních? Dostane Claudí svůj přídel a navíc ani ťuk? Víte, až jednou budete prodávat svoje štěňata a něco takového se dozvíte, a vlaśtně do té 100% pravdy nevidíte, tak vám to také nebude příjemné, to mi věřte, jednou to ale zjistíte sami.

Ano o Aknah jsem to řekla, protože ji tady berete jako boha, přitom co bylo u ní první, pomlouvla svou sestřenici, a pokud se tato osoba do mě naváží hnusným způsobem, nemámzapotřebí si to nechat pro sebe.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:14
- Nahlásit

Dášenka
na tohle právo nemá nikdo. já když někomu napíšu něco na mail, tak počítám s tím, že to nepustí veřejně na net... a to by se od dámy v tvém věku mělo očekávat. měla bys jít příkladem, když už chceš, aby k tobě měli ostatní úctu kvůli věku...

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:15
- Nahlásit

No dámy, pár dnů jsem tu nebyla a místo abych se sem přišla odregovat vidím jen rýpavé názory a hádky a to se mi nechce ani číst. Je to škoda, protože si tady máme sdělovat své radosti a starosti s pejsky a ne řešit blbosti, todle je opravdu lidská vlastnost
jinak nemíním to teď na ty co tu řekyl svůj názor na již vzniklou situaci.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:17
- Nahlásit

bisonka
ahojky. jak se máš? Co Bambuška? Co její srst? už je to lepší? Jak jste spokojení s novým šamponem?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:18
- Nahlásit

Dášenka
Právě proto,že nevíš jak to v jejich rodině přesně je,bys neměla o jejich rodině psát věci,které jsi psala. Ale na to jsem ti už odpovídala nedávno na Skype.

bisonka
Moš recht. Jako kury se tu vadzum.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:19
- Nahlásit

Verca
o jaký meil ti sakra jde?a koho by se to mělo týkat?

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:21
- Nahlásit

Verca
Ahojek, Bambuška je sluníčko, dneska ráno v 5 jsem vstávala na cetu do Prahy a mamka vstala dřív než já a Bambinka přišla za svou náhradní paničkou (zamnou) lehla si kemně, přitulila se a já jí říkám že musím taky vstávat a odjed, ale že se zase vrátím a ona se na mě tak rozespale podívala a přilehla mi noční košili abych ani vstát nemohla.... málem sem fakt neodjela ...
Je mi po ní hrozně smutno tady
Jinak srst ok, včera jsem ji vykoupali je nádherná a ten nový šampón je super, jak sněhová vločka vypadá dík za tip...

janča
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:23
- Nahlásit

Nová fotka Gweny. Už je mám na stránkách, tak mrkněte.

A už žádné dohady. Prosííííím!

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:27
- Nahlásit

Dášenka
nemyslím mail, který jsem psala já, ale jak sis psala s Hankou. nebo přes skype, to už nevím. jen vím, že to, že na někoho vytahuješ, to co ti napsal a kolikrát ej to totálně mimo téma (viz. teď Hanka, šlo vidět, že jí chceš vyloženě potopit), není poprvé.

bisonka
tak to jsem ráda, že šamponek slouží dobře.... aspoň další do počtu, kdo má s tím dobré zkušenosti.
JO, já si bez holek nedokážu představit jediný den, takže tě plně chápu....

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:27
- Nahlásit

LenkaK
jojo kury zdivočane...

jak se má mimi?

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:30
- Nahlásit

Verca
jo je fakt super, mamka ji jim i packy myje když má z venku moc černé. je takový gelový fajný.
no já mám normálně absťák, na Bambince strašně visím, je to jak moje miminko..

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:35
- Nahlásit

bisonka
Teď spokojeně spí u mámy. Jinak je nonstop přisátá. Vůbec ji nepřikládám. Hravě si poradí.

janča
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:38
- Nahlásit

LenkaK
Šmudlinka malá. Ta má ale výhodu! Všechno mlíčko pro sebe, nikdo jí nic neupije

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:41
- Nahlásit

Romaine
Porod zvládla hravě. Měla jsem z toho strach. Ale pak mi jeden hodný člověk řekl,že je vytrénovaná ze zahrady a tak by neměla mít problémy. A taky,že neměla. Veterinář ji prohmatával a říkal,že má hodně vypracované břicho. To ji určitě pomohlo.
Na to,že štěňátko je docela velké to zvládla skvěle. Je sice jen jedno,ale mám z něj moooooc velkou radost. A jak se o malou Bella stará.Nádhera

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:42
- Nahlásit

janča
Však mě veterinář upozorňoval,že může být rozmazlená a může odmítat přechod na normální stravu.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:46
- Nahlásit

a tady je foto

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:47
- Nahlásit

LenkaK
jůůůůůůůůůůůůůůů krásná!!!

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:48
- Nahlásit

prosím nedávejte si fotky na stránky. Aspoň zatím. Chtěla bych je mít na svych stránkách.

janča
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:00
- Nahlásit

LenkaK
Nádherná. Zrovna jsme si včera s Blankou říkali, že by se mohlo povést řízlé s černou a ještě fenečka - paráda!

Dášenka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:17 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit

A tohle je maličká Bella Mia, byla hodně tmavá také,jelikož otec je černobílý. Benji Jimmy a celý vrh - Bellinka je ta uprostřed.. Bellinka vpravo a kdepak je tady naše mamina

Verca
Myslím že to bylo telefonicky, proto jsem nevěděla o jakým mejlu to mluvíš. a neřekla bych že by to bylo mimo téma. už mě docela štvalo, jak si vždycky musí střelit do mě, a vy ji berete jako svatou, no a to co si mě říkala ty, tak promiň, ale po té už ti vůbec nerozumím. že právě ty......

LenkaK
Tak to asi zdědila po Emí, Emilka je strašně pečlivá máma, dokud všechny jeden po druhém neočistila, tak od nich nešla.To je hrozně hezké na těch psech, to Kamí je taková flegmatička na tohle, měla štěnda a šla si klidně lehnout ke mě do postele a je tam nechala, to emí nikdy neudělala. ale to jsem tobě Leni včera psala.

Je moc pěkná, no nyní mě došlo, jak píšeš aby si jí nikdo nedával na stránky, tak snad přijde vhodná doba, abych tomohla dát na stránky k Bellince tak jako výstavy, přecejenje to první štěně od mého odchovu. tak až přijde vhodná chvíle, tak mi pošli nějaké fotky na mejlík, jo? Jen to tam hodím jako zprávičku. No tu tam mohu dát kdykoliv, ale z fotkama počkám, až si to sama zveřejníš.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:33
- Nahlásit

LenkaK
Leni fenečka je fakt překrásná, jsem opravdu zvědavá, jak poroste a jak se bude měnit a určitě vyroste v krásnou slečnu... Jsi asi pyšná na Bellu, viď?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:41
- Nahlásit

Verca
A jak to se nedá popsat.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 23:07 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Tak vás tu zaplavím fotkami pro zlepšení atmosféry. Venku je krásně a my pořád fotíme.

A takhle vyštěkává Phoebe balonek:

Pár fotek Elinky:

a takhle skáčeme:

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání