Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 17:40
- Nahlásit

janča
to nepotrebuje komentar

Candy
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 17:49
- Nahlásit

Aknah
tu samou hračku jakou jsi koupila Fredymu má i můj Candy, ale není to balónek ale kostka. Taky se do ní dají nasypat pamlsky
a pak jak ji kutálí, tak z ní vypadávají. Candy už ji má od štěněte a už ji bravurně ovládá. Když ji zakutálí do kouta, tak ji vždy dokáže odtud zase odkutálet a tak ji honí po celým bytě, až z ní všechno vytřepe. Dnes už mu to stopujem, za jak dlouho si stím poradí
Teď mě napadlo, že by to mohl být docela dobrej závod mezi dvěma psíky.

Aknah
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 17:57
- Nahlásit

Candy
to jsem rada, ze to pises, bala jsem se zda jsem mu nekoupila zase nejakou zbytecnost, protoze micky u nas moc nejedou, tak jeste mozna venku, kdyz mu ho hodim a pak se s nim o nej budu honit, jinak ho necha lezet, kdyz jsi si ho zahodila, tak si pro nej taky dojdi. nech Fredymu trochu casu at se to nauci a pak tvoji vyzvu prijimame co mu do toho davas?

Aknah
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 18:03
- Nahlásit

holky pa pa mizim za Fredikem

Candy
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 18:09
- Nahlásit

Aknah
Dávám mu tam buď malý granulky, nebo takový bombónky (průměr asi tak 0,5 cm) prostě aby se tam vešly. Chtěla jsem ti sem dát obrázek obalu, ale nikde jsem to nenašla. Co dáváš ty?

Janik
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 18:40
- Nahlásit

Holky děkujeme moc za přání(teda Andošek)

janča
Tak to je super No byly jsme páté. Byla tam velká konkurence.
Panenky z Č.B. jsou strašně moc šikovné holky...moc jim fandíme

Aknah
To Andyho určitě těší, že na 8 nevypadá Jinak dortík nebude...místo toho bude mít obloženou mističku s dobrůtkama z masa

Tak jdeme s Andoškem ven....zatím papa

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 19:22
- Nahlásit

Andošek
Andošku přejeme ti s Phoebe a Eli všechno nejlepší v psím životě, hlavně zdraví a stále hodnou a milující paničku. Pac a pusu!

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 19:33
- Nahlásit

Nevíte někdo kde se prodává Nutrience Activ 3kg ?
Na http://www.nutrience.cz se prodává jen velký balík.

janča
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 19:44
- Nahlásit

Janik
No kamarádka říkala, že s tebou mluvila a že jsi taky moc šikovná
Máš pravdu, holky jsou moc šikovné, nikdy bych neřekla, co to je za dřinu - mažoretky, prostě sport jako jiný!

Janik
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 21:14
- Nahlásit

Verca
Andošek moc děkuje

janča
Tak to jo už dělám mažoretky 11rok, takže to asi jde trochu vidět
No ono se to nezdá ale nacvičit novou sestavu dá zabrat a hlavně se naučit nové prvky... Jenže pro ten závěr to má smysl, protože podívat se na tu skladbu hotovou a přesně natrénovanou je prostě nádhera.

Romaine
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 21:29
- Nahlásit

Janik
Robby taky přeje Andymu vše nej a já se k němu připojuji My budem mít 7.5. už 2 roky! Takže to, že ten čas letí můžu jen potvrdit...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 21:47
- Nahlásit

Janik
Přejem Andymu vše nejlepší k narozeninám.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 22:08
- Nahlásit

MartinaClaudi
Marti tak napiš paní email a zeptej se kde se to dá koupit, aby to bylo v blízkosti tvého bydliště, a nebo poslat poštou, ona ti ráda odpoví, je to milá paní.

Janik
Andošku vše nejlepší k narozeninám, třesu ti packou dávám pusu na čumáček a pohlazení za ouškem.

Holky je možné si naměřit tlak 38/29 a puls 104 ??? Myslíte že je to možné, nebo že je spíše možné že tlakoměr neměřil momentálně správně.

choco
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 22:13
- Nahlásit

MartinaClaudi
Nevíte někdo kde se prodává Nutrience Activ 3kg ?
URL

Dášenka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2007 22:19
- Nahlásit

MartinaClaudi
Jo a toto krmení také mívají na výstavách.

Romaine
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 14:06
- Nahlásit

Dášenka
Kdybys měla takový tlak, tak již nežiješ... Takže t je určitě chyba.

janča
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 14:16
- Nahlásit

Dášenka
Přejeme Denisce ať se jí podaří výstava!!!!!!!

Candy
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 14:26
- Nahlásit

Dášenka
No jo, Deniska jde vlastně v neděli na výstavu. Tak držíme s Candíkem palečky, a hlavně žádnej stres, v klídku, v pohodě, Deniska určitě uspějě

Dášenka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 22:01
- Nahlásit

Romaine
Jen krátce zkusím, není to přece jen psí téma, prý ten tlak jsem takový na moment mohla mít, je to divné, ale řekl mi to dnes doktor, bylo mi špatně a hnal mě na EKG, naštěstí to je dobré, tak aspoň něco.

janča
Candy
Moc děkuji za podporu, asi ji fakt budu moc potřebovat, byla jsem dneska na úpravě a Deniska vypadá nádherně, horší bude že ji musím předvést já, a že tam bude poprvé, nevím jak zareaguje, a nemá ráda se nechat od cizích osahávat. No a nyní ještě přišly ty nečekané zdr. problémy, snad to během zítřka odezní a já na výstavu přijedu. Dám pak zprávu, no mě to je fakt jedno, stejnak vím že z farmou zvířat musím být jako druhá, já si to chci hlavně odbýt a mažu. Wikinku jsem dneska vykoupala, kdybych ji brala sebou, záleží dle toho jak se ráno budu cítit,jede někdo na výstavu do Letňan??? v neděli , myslím.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 22:04
- Nahlásit

Verca
Nutro choice granule jsem také zkoušela, zdály se mě že by fakt mohly být dobré, trochu je baštily , holky, ale spíše tak že jsem jím házela kuličky a oni si pro ně metelily, 2 kg jsou poměrně drahé , aspoň v obchodě.
Mohu se zeptat, ty to máš na zkoušku, nebo už jimi holky krmíš? Už nekrmíš zase Nutriencí??? Jestli ne, proč si přešla opět na jiné krmivo, no já střídám stále purinu a nutrienci, ale Wiki tu purinu nesnáší, má řídčí šlen. stolici, takže té to dát nemohu jen nutrienci. asi se na výstavě ještě poohlídnu po nějakých balíčkách a letácích.

Dášenka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 20:18
- Nahlásit

Tak tady jsou videa jedny z posledních co jsem dělala, některá jsou kratičká, samozřejmě jsou zmenšená, abych je mohla dát na web, tdy se to zobrazí přes celou stránku a rychle asi načte jinak jsou u mě na webu. Já se tu nervuji na výstavu a vy si běháte venku balím se jak na dovolenou , Už se mi to blíží, no beru to sportovně až na ty nervy, tak je to dobré.

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.163.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.955.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.977.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.026.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.227.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.157.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.253.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.254.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.256.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.270.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.280.mpeg

http://www.havanese-wild-angel.net/vid.299.mpeg

Tak to je vše, myslím že v tom malém je to ale kvalitnější. Mě se to na mých stránkách rozbalí některé hned některé během nějaké minutky. Zřejmě mám již dost rychlé připojení.

Komu se nechce se dívat, ať tento příspěvek v klidu přeskočí.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 09:28
- Nahlásit

Konečně jsem se vším prokousala co jste tady děvočky napsaly.
Mám jednu připomínku k těm příspěvkům co si tady vyměňovaly svoje názory a to je, že co se týče štěňátek tak co může a co ne ovlivnit chovatel. Můj názor spočívá v tom, že jako chovatelka můžu ovlivnit jen to, že vyberu pejska a nedovolím své fenečce aby měla hodně vrhů. Jestli má štěňátko méně zubů nebo vice, nebo křivé nohy a neb je bojácné tak to si myslím, že na to chovatel nemá vliv, hold příroda si někdy zahraje na ruletu.
Tak jak jsem poznala Dášu jako chovatelku tak si ji velice vážím a myslím si, že tak jak se stará a pečuje o svoje fenečky a pak o jejích přírůstky je ukázka správné chovatelky a nikdy bych se nebála si od ní koupit štěňátko.
Svoje fenečky má opravdu moc hezké a je vidět, že je o ně s láskou pečované. No a to, že se Dáša bojí o každé své štěně taky se nedivím páč je to její odchov. Je i v tom důsledná, že si jo vybírá komu prodá svoje štěňátka, je vidět, že ji na tom moc záleží aby se její odchovy měli dobře a nezáleží ji jenom na penězích a proto si ji vážím.
To že někdy Dáša něco moc rozebírá není tím, že by nás nechápala,ale psané slovo je jinačí než když se to dá vysvětlit telefonicky. Jednou jsem měla možnost mluvit s Dášou po skajpu a můžu zodpovědně říct je to suprová ženská.
Dáši držím ti prsty a fandím ti a hlavně ať u výstavu zvládnete. Prosím pak jak budeš mít čas napiš své zážitky, jsem totiž zvědavá baba.
Janik
Janičko vyřiď Andymu, že mu posíláme pusinky a držení paciček k dalším narozeninám od Biška a Damiška.

Leničko mala je kouzelná a proto ji přejeme krásny a pohodoví život.

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 15:20 - Změnil/a: GábiFabísek
- Nahlásit

Darina1
Moc se mi líbí tvůj příspěvek, bohužel se vyjadřuji až nyní, protože malý je nemocný, tím nemyslím Fabíska, ale syna Filípka (proděváme 6tou dětskou nemoc a měli jsme skoro 40tky), takže nebyl čas se dostat k počítači, jenom co můžu dodat, já jsem moc ráda,že jsem si vybrala štěně od Dáši, měla jsem předtím i papírové štěňátko, ale poprvé jsem se setkala s tím,že mi chovatelka dala při odběru krmivo,3 CD s fotografiemi, videíčka a dokonce jsme dostali hračku a kostičku s tím se člověk jen tak nesetká, znám i chovatele ,kteří tzv. sekají štěňátka jako baťa cvičky a jejim jedno, kam se štěně dostane, jaké dostane očkování , nedávno jsem se setkala s tím, že kamarádka si jela pro štěně, kde chovatelka chovala jistou rasu a omylem jí nakryly fenu, kterou nemá na chov a ta měla asi 8 štěňat, a ona je ani nenaočkovala, protože by jí to stálo peníze, no síla.Štěňata byla v hrozném stavu a i vet se divil,že jim nedala aspoň základní očkování.
Než jsme si Fabínka vzali domů, několikrát jsme
byli u Dáši doma,můžu vám říct, že i já bych tam chtěla být štěně, čisťoučké prostředí, každý z malých měl možnost kontaktu jak s ostatními pejsky tak s lidmi, což je podle mě výborný základ a dobré pro socializaci štěněte. S každým štěňátkem se Dáša mazlila a pečovala o ně jak o lidská miminka. Se vším mi poradila a i nyní má stále zájem a je vidět, že ní není jedno, kam se štěňata dostala a jak se mají i v současné době. Co se týče těch vad, tak si taky myslím,že to se prostě ovlivnit nedá, je to jako když já se budu co nejvíce snažit vychovat syna a on se v 16ti chytne party a začne mi fetovat a já budu přemýšlet kde jsem asi udělala chybu, nebo přeci nemůžu dopředu vědět, jak bude urostlý a jestli mi za 20 let nebude brečet na rameni,že je malej a nemůže si najít babu, to prostě neovlivním. Fabík také doposud nemá sestouplou jednu kulku, tak masírujeme a masírujeme a jak syčák drží a taky to Dáše přeci nebudu vyčítat, ona je nedělala, buď sestoupí nebo ne tak se z toho nepo... u těchto malých plemen je prý čas až do 8 měsíce. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jinak tyto stránky mi nezávazně doporučila Dáša i Janča a moc jsem se těšila až si budu s Vámi se všemi psát o našich miláčcích, tak jsem těď nějak sklamaná,když si to tu pročítám,že se tu vyskytují i urážky a osobní napadání na pejsky, je to škoda, měla by to tu být přeci spíš oddechovka a ne vyřizování osobních nedorozumnění. Jinak Dášiny holky jsou hezký holčičky a já osobně miluju Wikinku a jsou mazlivky umazlený. Ale pro každého z nás by měl být ten jeho nebo ti jeho ti nejhezčí a přijde mi zbytečný někomu urážet psa,taky se mi každej chlap nelíbí a hned mu to nevyklopím, člověk také musí umět být diplomat.

Jinak Fabínek pořád roste, miluje Fildu a ženský, už jsme byli i venku a seděl tam první den jak pecka, pak už to bylo lepší, ale pouze v mém doprovodu, s přítelem chodit nechce vůbec, takže mám doma dalšího závisláka na mé osobě

tohle je aktuální fotečka, tady se Fabínek tváří jako já nic, já muzikant

a ještě jedna fotečka uplně mimo, koukejte jak se mi vysypal malej, chudáček

a takhle jde na nás jaro, ten bílý pejsek je jeho odložená milenka

Jinak všem pejskům co měli narozeniny a budou v nejbližší době mít, vše nejlepší vynšujeme, nevím kdy se sem zase kvůli malému dostanu.

Dášenka

Už se rozepisuju jako ty, doufám,že jsem nenapsala nějakou slátaninu, stále trpím poporodní demencí a občas mi slova předbíhají myšlenku

janča
Kmotřičko, už se nám to pomalu blíží, tak doufám,že se uvidíme.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 16:34
- Nahlásit

GábiFabísek
Gábinko píšeš, že se ti nelíbí, že tady proběhla nějaká výměna názoru. Víš asi tak sto lidí, sto názoru a je jedna pravda jednou za čas není na škodu si vyříkat určité věci. I takové příspěvky si ráda přečtu, kolikrát jsou poučné a i zábavné.
Jak smutně kouká Filípek honem mamino mu něco pěkného pošeptej ať má zase veselé kukadla.
Pac a pusu posílá pro vás Biško a Damiško.

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 16:49
- Nahlásit

Darina1

Darinko, výměnu názorů beru,ale ne urážení, teď bychom se mohli pustit do sebe

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:12
- Nahlásit

GábiFabísek
Gabčo to snad néééé!!!

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:45
- Nahlásit

Darina1
to víš,že ne

janča
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:45
- Nahlásit

GábiFabísek
Blíží a už se moc těším, až se to přiblíží ještě víc musíme se společně všichni domluvit přesněji. Jé to se pomuchlám.
Filipkovi posíláme pusu, holky to taky měly a ty horečky jsou hrozný

Dášo tak co Deniska, napiš jak jste dopadli a jak se jí tam líbilo.
Já jdu teď mořit tělo na tancování tak páček.

krecinek
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:45
- Nahlásit

Ahoj holky
GábiFabísek
Fabísek je fakt méďa
Dášenka
Pak napiš dojmy z výstavy...
Janik
Taky posíláme poněkud zpožděnou gratulaci Andymu

Jinak Monty se má fajn,už aspoň jednou denně se pustí do granulí, předevčírem jsem ho koupala v bělícím šamponu od Hery a fakt si ho nemuzu vynachvalit,jen kdyby mu ta bělost aspon chvili vydržela..A dneska jsem mu našla pár cucků normálně na tvářím a uších-tam kam se pořádně nedostanu,protože kdyý mu češu hlavu,tak koušeňe ostře,ale tak jako ze hry-po hřebenu...)Tak jsem to musela ostříhat a vzala jsem mu i okolí pacinek-polstarky a tak.A jeste ho asi do leta zratím,prootže už zase zarostl...

GábiFabísek
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:04
- Nahlásit

krecinek

To je, teď tu asi už tři hodiny řádí jak černá ruka, vymotal celý hajzlpapír .Posíláme pozdravy pro Montyho, já taky jednoho znala, ale byl to jezevčík ,taky to byl prýma pes

janča
Teda Jančo, ty chodíš házet škrpálem jo? ¨Jaký tanyny děláš? Pochlub se. Jinak děkuji za pozdrav pro Filípka, on chudáček vůbec nechce papat a ty horečky, to byla síla a ještě ke všemu jsem se nemohla dovolat na jedinou pohotovost, zkusila jsem 4 a až na 5té mi to zvedli, no mi byli poprvé takhle nemocní, tak jsem z toho byla špatná, hlavně jak je to miminko malé a neumí si říct, co ho trápí je to o nervi, dneska už se mazlil i s Fabískem,ale je pořád mrzutý a hodně pospával během dne.

Jo a ještě k těm kulkám jak jsem se tu holčiny zmiňovala, jestli nemáte někdo podobnou zkušenost,kdo máte klučíky. Zapoměla jsem doplnit, že jsem na to byla upozorněná od Dášule, měla jsem vlastně na výběr mezi Frenčí a Fabíkem, ale on mě chyt za to srdce, jak se říká a Dáša právě říkala,že je možné,že nesestoupí, aby mi to pak nevadilo,že jestli bych raději nechtěla Frencisku,tam tohle jaksi nehrozí,jenže já ho chtěla za každou cenu ,takže ho máme doma medvídka. Frenčulka byla taky krásná,ale on byl prostě první. To jen k tomu mému výše napsanému příspěvku, uplně mi to v tom shonu vypadlo.

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání