| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:30
- Nahlásit
LenkaK
Leni, když jsi tu, tak mi ještě napiš, co štěňátko. Díky
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit
Promiň, Angella. jak su naštvaná, tak sem zapomněla, že má tak krásné jméno...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:35
- Nahlásit
LenkaK
Tak koukám na ten tvůj příspěvek, jsi mě předběhla. Já se dnes připravovala na zítřejší praktickou maturitu, ale i tak sem byla s Robbym na dlouhé procházce. Teď už dlouho spinká.
až budeš mít čas, tak pošli nějakou fotečku. Jinak já bych ji neprodala proto mám psa - ten si vrzne a já se budu chodit koukat jak rostou
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:39 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Když se moje sestřička dozvěděla, jak mě vzala smrt Endíka (je to přeci jen bráška Elinky a měl jen 10 měsíců!!!) vytvořila mi toto, aby mě utěšila, spíš se stal opak. . a vy se tu mezitím urážíte...
|
janča
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:40
- Nahlásit
Možná to bude někomu připadat trochu morbidní, ale doufám, že ty co to cítí stejně pochopí - POSLEDNÍ POKUS
Gweny a moře sedmikrásek - a to jsem tu fotku chtěla smazat.
LenkaK
Angellince posíláme s Gweny pusu. Do labradora ti nevyroste, to jsem v klidu
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:43
- Nahlásit
Romaine
Víš já se snažím nemyslet na to,že bych si ji nechala. Vím,že to teď není možné. Třeba některý další vrch. Když jsme prodávali štěnda od Ajdy(labradorka), tak jsem u toho raději moc nebyla. Přenechala jsem to na manžela,protože jsem věděla,že bych bulela jako malá. Jen poslední holčička byla u nás déle a tak jsem si na ni zvykla. Ale vím,že je v dobrých rukách a bydlí kousek od nás. Takže jsem v klidu. Doufám,že to bude stejné i u Angee.
Jinak je to pěkný vztekloun. Když ji Bella nakojí a vykoupe(po svém) tak jde kousek od ní. Malá se začne vztekat a štěkat. Je to moc legrační,protože ještě nemá ani otevřená očka a pořádně neleze.
Vydrž ještě chvilku s fotečkou. Dám sem nějakou,až bude web úplně hotov a spuštěn. Což bude co nevidět. Teda co vidět.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:45
- Nahlásit
Verca
janča
Holky krásné fotky.. Mám taky nějaké a asi zítra sem hodím, jestli to pude zachránit budu ráda. Tak sem vkládejte fotky pojďme konečně řešit něco pěkného.
Takže začnu. Chtěla sem se už dřív zeptat, ale nebyla nálada:
Změnila sem Robbymu granule - teď používáme Acana (lamb and rice) a měsíc měl horší kakání, teď se to jižpravilo. Nebyl měsíc dlouho? Došlo mi až pozdě, že to bude granulema, ale teď je to ok, jen žere víc trávy. nemám zas ty staré mu dát? Na druhou stranu tyto papá docela rád, tamty žral jen kkdyž byla "bída". Co myslíte?
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:46
- Nahlásit
Verca
Je to krásné, ani nevím zda ti mohu poděkovat, Aknah mi slzy zastavila a ty si mě je dokázala zase vrátit. Děkuji
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:47
- Nahlásit
LenkaK
Jasně s fotkou počkám. Vím, že toho máš moc. Já taky nemám tolik času teď.
Chápu, že teď nejde si ji nechat. Já bych nemohla mít farmu, prasata i krávy by měli jména a žádná zabijačka by nebyla
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:49
- Nahlásit
janča
Té fotky by bylo škoda, je dobře žes ji nevymazala
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:52
- Nahlásit
Holky, tak já jdu spát ať tu praxi nezaspím. Snad mi odpovíte na dotaz, kouknu zítra. Dobrou noc všem a ať se vám zdá o něčem krásném. Dobrou noc.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:54
- Nahlásit
Romaine
ona nám web dělá jedna hodná kamarádka. A tak ji nechci lézt do práce. Chci to sem dát jak budou všechny fotky upravené. Což by mohlo být příští týden.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:54
- Nahlásit
Ahojky holky,
konečně se to tu na chvilku uklidnilo. Tak doufám že to tu takhle vydrží déle a nebudeme postupně odtud utíkat. Už mě to tu taky vůbec nebavilo tak jsem si jen občas příspěvky přečetla ale nereagovala jsem.Hádky nemám ráda.
LenkaK
tak takového labradora by mi manžel možná dovolil.
Romaine
Přeji Ti aby jsi maturitu zvládla v klidu a v pohodě.
janča
Jani Gweny je nádherná už se na ní spolu s Jackýnkem moc těšíme.
wampirelli
ahojky také tě tu vítám. Musím uznat že máš moc hezké pejsky a hezky píšes.
Aknah
Ahoj tak na sraz bych možná přijela.Ale přijelo by nás asi trochu víc já,můj muž, děti a někteří naši pejsci. A vyřiď sestřenici že bolest ze smrti je krutá, ale přebolí. Hlavně aby nové štěňátko dělalo jen radost.
Aknah
Dášenka
prosím už tu nic neřešte.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:57
- Nahlásit
katri
ale takový rád spinká v posteli a musí se česat. Ale to ty už máš v malíčku.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:57
- Nahlásit
katri
Jsem ráda, že ses tu objevila. Až budeš mít chuť, tak napiš co ta tvoje štěňátka? Už jsou pryč? Nechala sis nějaké?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit
LenkaK
No, já na web už pěkně dlouho nešáhla.. Ale to se změní. Bude to ještě dýl, ale o to lepší to pak bude. Teď není čas Asi tam budu muset napsat, proč se tam nic neděje, ať nám tam lidi nepřestanou chodit... To by mě mrzelo.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:01
- Nahlásit
Verca
vyřid sestře že fotečka je supeeeeeer.A že je velká šikulka.
Jo holky tak přidám trošku radostnějších zpráv.
jak jsme jeli s Lilinkou na to krytí do německa tak to dopadlo dobře, 25.5 čekáme dle ultrazvuku 3 - 4 štěňátka. Nikdy jsem s ffenkou na ultrazvuku nebyla , ale Lilinka nás trochu trápila, krvácela celou dobu a pak ještě přestala žrát. tak jsme s ní jezdily každý 2 den na injekce a nakonec nám doktorka řekla radostnou zprávu.Tak se moc těšíme a držte nám palečky.
Jo a náš jack v Českých Budějovicích získal CAC a Praze získal CAC a CACIB. A tím pádem kuž máme 4 x CAC ve 2 výstavních sezonách tak hádejte koho máme doma? napovím Šampiona ČR.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:03
- Nahlásit
LenkaK
Tak to se budu moc těšit na webové stránky.
Romaine
Moc ti neporadím, Gweny přešla na ProPlanku z původních granulí bez problémů, takže fakt nedovedu posoudit zda je měsíc normální. Bohužel, poradit musí někdo jiný.
katri
To věřím, že ten tvůj casanova slintá - škoda, že to Gweny nemůže brát osobně, když slintá za každou
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:04
- Nahlásit
katri
Gratuluji - ke březosti i titulům! Ať se vám stále daří tak skvěle!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:05
- Nahlásit
Romaine
Já si web udělat neumím a manžel má práce nad hlavu. Nabídla se mi hodná Verca,že nám nějaký udělá.
Takže plánuješ nový vzhled?
|
katri
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:07
- Nahlásit
LenkaK
tak to bych snad zvládla. česání není problém, ale aby nás pak nesežral jako otesánek.
Romaine
štěňátka mám ještě pořád doma. Nejraději totiž dávám štěňátka až kolem 12 týdne. když už mám jistotu že jsem jim dala všechno.Pokud se mi zítra podaří dát sem nějaké fotečky tak to sem hodím jak nám vyrostli.Jsou nádherní. Ale nevím jestli si nějaké nechám. původně jsem si chtěla nechat Dizzinku ale teď mám zálusk na Dirtyho. je prost+ě jedinečnej. Ale ještě uvidíme.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:11
- Nahlásit
katri
Tak s tím počítej. Labrador má chuť k jídlu nonstop.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:11
- Nahlásit
Romaine
teď jsem si všimla že se ptáš na granule. Přechod z jednoho druhu granulý na druhý se často projevuje změnou hovínek ale bývá to často z přechodu z lepších na horší, ale do měsíce by se to mělo srovnat. Takže si myslím že ten měsíc je docela optimální.
janča
No jo když on už je holt takovej. ještě štěstí že nemusím platit alimenty.To by mě totiž zruinovalo. jani máš tam nějakou hezkou fotku z Budějc, že by jsi ji sem hodila? Díky. mě to zase nejde.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:12
- Nahlásit
katri
Jsem ráda, že jsi se tím titulem pochlubila - jinak bych tě práskla
A holky já Jacka s Majkou (Candy) viděla živého a je fakt úžasnej. To mi Majka určitě potvrdí!!!!!
Hele a jak se slaví takový titul? No musíš ho nějak odměnit, no ne?
A Lilince posíláme pusu navíc, ale mohla by rodit 24.5. to máme s Jájou svátek Slavili bychom pak mnohonásobně.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:15
- Nahlásit
Romaine
děkuji.A pak napiš jak dopadla maturita. To je přeci vstup do dospělého života ,tak to fakt dobře zvládni. Paklečky držíme všichni v rodině a to je jich fakt dost.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:18
- Nahlásit
katri
A tady je ta fotečka Jacka. Z mezinárodní výstavy z Č.B.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:30
- Nahlásit
janča
děkuji za fotečku.
No a já tedy budu Lilince domlouvat aby rodila o den dříve. Snad si dá říct.
A jinak oslava moc velká nebyla. Jack dostal ty svoje oblíbené smradlavé střívka a velikánskou pusu a pomazlení. My jsme to chtěli oslavit s ním šampaňským ,ale nějak z toho sešlo. Byla jsem po té výstavě hrozně unavená.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:37
- Nahlásit
katri
Tak mi to s ním dooslavíme To si piš, že dostane pusinek
Dobrou noc a jsem moc ráda, že tato stránka je mnohem lepší než ta předešlá. A díky i Aknah a Dáše vím, že čtete a jste v ústraní, aby se to uklidnilo.
Pevně věřím, že bude líp. A dle mých zkušeností čas vše hojí nebo alespoň trochu obrousí Hezké sny všem.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 23:15
- Nahlásit
katri
Blahopřejem Jackovi
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 23:57
- Nahlásit
MartinaClaudi
Asi jsem nějak mimo mísu,kdo je Katri a Jack?Je to docela pěkný pejsek.
|