| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 17:52
- Nahlásit
Verca
holkam to spolu takhle moc slusi, jsem nalomena na jedno moc pekny, malickaty stenatko, ted mu je cca 10 dni, ale to me doma ukamenujou
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:00
- Nahlásit
Aknah
jéééé a jakýýý? mluv! rychle!
P. Ivana na webu nový nemá...tak od koho?
Jééé já už vííím! Od Lenky?
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:17 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit
Verca
Verunko , divila bych se kdyby ses trefila, i když mě to také napadlo, ale Bella Mia je ode mě, a koluje v ní krev chovatelské stanice Wild Angel,maminkou je Emí která by jistě neprošla v klubu málopočetných,pochybuji že by riskla tuhle linii. a já přece jak se zde jistá osoba zmínila, prodávám k.....nebudu to opakovat, takže fakt těžko...spíš je Ivana nemá třeba na webu, dost často se stává, že tam štěňata nemá. Takže pokud to není jinde tipuji rozhodně Ivanu. A pokud by Lenka prodala Angelku jí....já bych byla fakt dost zklamaná to nepopírám, ale budiž, to je věc Leničky, komu své štěstíčko dá do rukou
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:25
- Nahlásit
Dášenka
Neprovokuj Prosím
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:31
- Nahlásit
Aknah
počítej. Jednaaaa, dvěééé, třííííííí.....
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:38
- Nahlásit
Leni, slibila jsem, ze to jiz nebudu komentovat a to dodrzim. Slibuju. Jen snad, dagmar divej se skrz mne a nijak nereaguj na ma pismenka.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:44 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:44
- Nahlásit
Aknah
to bych si prosila.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:46
- Nahlásit
Aknah
opakování matka moudrosti?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:49
- Nahlásit
Aknah
Haniii, tak nenapínej. od koho chceš to štěňátko?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:54
- Nahlásit
Smankote, seka se mi net a pak to provadi tohle. Omlouvam se. A co dela mimisko? Dela Ti radost? Nebyla by jeste nejaka fotecka? Prosim, prosim
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:57
- Nahlásit
Aknah
Babo jedna, přímo neřekne a neřekne.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:02
- Nahlásit
Verca
Diplomatka
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:07
- Nahlásit
Aknah
Mimisko se má skvěle všechno líko jen pro sebe. Radost mi dělá velkou. Fotečka na diskuzi učitě bude,ale jak jsem psala příští týden.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:13
- Nahlásit
wampirelli
Ahoj,
ja jsem Věrka,jak už Verča psala, je mi 22, jsem z Českého Těšín, ale studuju v Praze . A doma máme jednoletou Bichonku Frise Bambinku, bez PP, ale to tady jistě nikomu nevadí.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:18
- Nahlásit
Aknah
Já to vím a nepovím. Byla bych zas za práskačku!
A domeček je super, mohli byste na něj s pesanama dělat reklamu. Ta fotka je moc hezká.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:19
- Nahlásit
janča
tsss
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:19
- Nahlásit
LenkaK
Nemyslím, že bych provokovala, nemám to v úmyslu, bohužel písmenka se nedají přehlédnout, kolikrát ani nečtu kdo to zrovna píše, a já jsem jen odpovídala Verče na její dotaz, promiň, ale zda tohle je provokace tak už nevím....už by tady opravdu člověk nemohl napsat nic jiného ,než mluvit o počasí. Já napsala pravdu tak jak to je, a nebo to snad pravda není????Takže opravdu jsem to nebrala jako provokaci, nýbrž odpověď Verče. Je špatné, že ty to jako provokaci bereš, pak je jasné, jak berete ostatní příspěvky, které vás občas vytočí. ve všom něco vidíte, místo toho, aby jste to brali, normálně, protože vždy bylo myšleno normálně.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:21
- Nahlásit
Verca
Aknah
Tak Sandra jo? Jana se ti nelíbí
|
katri
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:35
- Nahlásit
janča
Mě se líbí Jana a moc. Doufám že pro nás jednu budete mít během podzimu.
Aknah
a taky jsem zvědavá co je to za štěňátko. pěkně prosím smutně koukám prozrad to.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:40
- Nahlásit
katri
Blani, pro tebe všechno!
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:42
- Nahlásit
Jani, tak nerikej nechame si tajemstvi. na janu se podivam, tu si neuvedomuji a poslu Ti fotkt Aknah, jsem zvedava co ji reknes
|
janča
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:47
- Nahlásit
katri
Jo ale pro vás 230/230 tu postel ne, aby se vám tam vešli všichni členi domácnosti a ještě jste se vyspali.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:47
- Nahlásit
Tak sem si vše přečetla a jsem hrozně unavená, navíc mi umřel opět počítač a píšu od matky, takže odpovím jen co si vzpomenu...
S granulema mám právě to dilema, že ty předešlé skoro nejedl a tyto mu chutnají. Na druhou stranu trvalo dýl než si zvykl a nechci mu dávat šmejd. Co si myslíte o značce Acana?
Aknah
Taky chci vědět jaké štěňátko!!! Prosíííííím
LenkaK
Změnu webu vzhledu neplánuji, jen doplnění a podstránky a doplnění fotek. Bohužel, když mi dnes umřel počítač a musím koupit nový, tak se to asi protáhne. Nejhorší je, že sem tam měla vypracované spoustu otázek k maturitě nevytisklé tak mám teď co dělat. snad to stihnu.
Budeš mít určitě krásné stránky, když je dělá Verča, protože ona má stránky krásné
A ty tvoje staré budou pryč?
Jinak praktickou sem dnes zvládla na 1, tak děkuji těm, co na mě mysleli
Dnes je to asi vše a sem ráda, že máme už dvě stránky téměř bez příznaků hádky, tak jen tak dál. Je tu zase krásně živo a tolik lidí, paráda
wampireli
Dobrý den, taky se vám představím... Jmenuji se Romana, je mě 20 let, děti nemám, ale mám bišonka frisé, kterému bude v pondělí...no jo, již 2 roky! Máte moc pěkné stránky a pejsky.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:48
- Nahlásit
Leni jsem moc rada, ze stesticko se ma cile k svetu;) a moc se tesim na fotecky. Katri, je fakt uzasne. Jen se obavam, ze zustane jen snem.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:51 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Romaine
Budeš mít určitě krásné stránky, když je dělá Verča, protože ona má stránky krásné
ale kuš. tos mi polichotila. Stránky se i mě velmi líbí. Píšu "i mě", protože jsem to dělala hlavně podle přání a představ Lenky a doufám, že i jí se budou moc líbit a že jsem se trefila.
Hrozně moc Romi gratuluji!! to jsi šikula!
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:51
- Nahlásit
Leni jsem moc rada, ze stesticko se ma cile k svetu;) a moc se tesim na fotecky. Katri, je fakt uzasne. Jen se obavam, ze zustane jen snem.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:56
- Nahlásit
Aknah
Hele, že ty jsi dnes pila, že je vše dnes dvojitě
Verca
Tvoje stránky jsou krásné a i když tyto budou podle představ Lenky, tak do nich dáš kus sebe Jste holky šikovné
Děkuji, to horší přijde, ale ten začátek je skvělý... Snad to bude takto pokračovat i u ústních. Ať už je to za mnou!
|
katri
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:59
- Nahlásit
Romaine
gratuluji k praktickým. Super známka.
Aknah
tak mě nenapínej. jaké to je miminko. mě nestačí že je krásné. janča
a jani nebylo by lepší udělat jednu velkou postel přez celou místnost, To víš když my manžel povolil jít max na 10 psů a ještě plánujeme do budoucna třetí dítko tak to aby jsme se tam fakt všichni vešli.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 21:26 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit
Tak se mi povedlo dnes mobilem udělat pár fotek s Brituškou, neměla jsem tušení že fotky z mobilu mohou dopadnou tak dobře a ještě k tomu v běhu. Tak snad se vám nějaká zalíbí.I když to byla jen zkouška, na ten mobil na slunci moc vidět není.
..tak toto je můj klacík, paničko ...házej přeci... ...to je ale vítr.... ...už běžím .... ...musím ho trochu okousat... ...takto štěkám na paničku, když dlouho nehází.... ... ...prostě mě to baví, no....i když je to dřina .. ..
|