| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:27
- Nahlásit
Candy
dekuju moc, tak vyzkousime a dyztak poridime, chudak malej, do ted byl zvykly, ze si muze co chce
jo majko, oni maji i levnejsi verze domecku Soft crate, ale ty nemaji tu izolacni vrstvu
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:29
- Nahlásit
Aknah
Byla jsi rychlejší. Ale je to super, vypadá moc dobře.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:58
- Nahlásit
Aknah
Ahojky tak musím uznat že postel je pěkná. jen Ti závidím jak máš krásně ustláno. To u nás vydrží tak 5 minut a to ještě musí být psi venku na vyvenčení. Oni totiž nejraději dovádí právě na postelých. Ale zase musím uznat že z toho běhání a skákání mají nádherně vypracované svaly. Jenže postel pak vypadá jako klubíčko dek.
janča
s rozměrem od dveří k oknu souhlasím. jen musím manžela zpracovat na ještě větší počet psů. Jo a už se nám to blíží tak se moc těším. počítejte s větším zdržením, Standa má totiž v pondělí svátek tak bude opravdu co slavit.
Dášenka
Britušce to moc sluší. jako malá holka jsem toužila po stříbrném pudlíkovi, protože za komunistů v Liberci skoro jiné plemeno nebylo vidět. A když jsem kdysi viděla maltézáčka tak jsem si říkala že mu jen chybí násada a může se jít vytírat. No vidíš a jak jsem změnila po letech názor. Teď už bych jiné plemeno nechtěla. možná tak Papilonka, ale ten se nelíbí manželovi, tak mám smůlu.
krecinek
taky jsem tu po dlouhé době ráda. Snad se to tu zase nezvrtne. To nevadí že Ti Montík trošku přerostl, hlavně že ho máš ráda a on tebe.
Holky fakt bych psa bez přepravky do auta nedoporučovala. A ten domeček je pro nás hodně nepraktický. Ale pro jiné zase je, opravdu záleží na stylu života s pejsky.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:01
- Nahlásit
katri
No a Janička má zítra narozky 10. tak to se uslavíme!!!!!!!!!! Už se taky moc těšíme.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:11
- Nahlásit
katri
dekuji, ale neboj, myslim, ze to u nas vypada velmi podobne, mam sice jen jednoho, ale dokaze postel rozvrtat dokonale, takhle bylo ustlano z duvodu foceni a pes byl drzen v obyvacim pokoji
janča
janicce prejeme vsechno nejlepsi, hodne zdravi, lasky a at moc nezlobi maminku
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit
janča
Také přeji všechno nejlepší k narozeninám Janičce.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:49
- Nahlásit
janča
janičce posíláme moc velkééééé gratulace.
To aby jste přijeli už ráno, aby jsme to stihly všechno oslavit. I když dopoledne bude blázinec. Noví páníčci si totiž přijedou pro Dizzynku. Prosím držte nám zítra palce, jedeme s Jackem a Tucynkou na Klubovou výstavu.
Aknah
tak to my spadl kámen ze srdce že v tom nejsem sama. Ale to si nedovedeš představit jak to u nás v pokoji občas vypadá. je to jako když tam vybuchla atomovka. k psím lumpárnám se totiž přidávají děti a je to pak úklid na celý den.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 16:13
- Nahlásit
katri
urcite na vas budem myslet, kde je ta vystava? budem drzet palecky. ty to mas urcite horsi, u nas je jen jeden pes a vim co umi, takze tech tvych 7? no potes, to musi byt rodeo
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 18:19
- Nahlásit
katri
Už držíme úplně celá rodina palce, ať to dobře dopadne!!!!!!!
Takže si Dizzynku nenecháš - budu hádat bude to Dirty? Ten se líbil Jáje!
|
katri
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 18:29
- Nahlásit
janča
Vyřiď Jáje že máme stejný vkus a je vidět že se holka vyzná. Jak je malá tak je šikovná. Dirty je ze všech nejhezčí, tak přemlouvám manžela aby mohl zůstat doma. Ale musím říct že tedy odolává jako hrom. Snad se mi ho povede ukecat. zatím jsem ho nikomu nenabízela, snažím se ho udržet doma co to půjde, tak uvidíme.
Aknah
Výstava je v Lysé nad labem. tak holky kdo to má poblíž tak se přijeďte podívat a podpořit.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 19:18
- Nahlásit
katri
Tak jestli chceš Standu přemluvit, pošlem na něj Janinu. Když jsem jí řekla, že si možná necháš Dirtyho - jejího favorita - tak zatleskala jak panenka ručičkama a Standa má fakt smůlu.
No ale uvědomuju si, že jí šlo jedno štěndo za druhým do ruky a ona pak vzala do náruče Dirtyho a řekla: "Mami ten je super"
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 23:00
- Nahlásit
katri
Taky držíme palečky
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 23:17
- Nahlásit
Aknah
Taky jsem si toho Soft crate všimla, ale to už se mi teda víc líbí ten 4pet.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 10:45 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
My máme doma boudu ručně vyráběnou ze zbytků krabic.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 10:46
- Nahlásit
Ahoj holky, jdu se s vámi asi na delší čas rozloučit. Počítač je opravdu kaput a na ten co nám pučil kámoš nejde nainstalovat windos, je špatná základní deska. Ještě se to snažíme řešit, ale vypadá to dost bledě. Takže se tu zatím mějte a pozdravujte pesany, já jdu dělat věci do školy, bohužel v ruce a to nemám ani šanci stihnout
Robbymu budou v pondělí 2 roky, tak je oslaví na chalupě, bohužel asi za deště.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 11:38
- Nahlásit
LenkaK
Lenko jak to děláš s Bella Miou, když má teda dlouhou srst a máte zahradu, pouštíš ji ven jen na vyvenčení, nebo tam tráví za hezkého počasí několik hodin. V jakém stavu ti pak přijde domů, sprchuješ ji pokaždé packy, nebo ji vyčešeš trávu z chlupů, no my nosíme teda opravdu domů hnusy, listy, klacíky - ty se teda do srsti pěkně omotají, listy takové ty suché to se rozdrobí a nejde to pořádně vyndat, no každopádně se mi to nelíbí. U Denisky to jakštak jde, ale Wiki jak se venku stále bojí, tak si sedá často na prde. a kolikrát tam kde je největší bordel,prach,listy,klacky no děs. pak ji mohu vyčesávat, sprchovat, vyčesávat.
Jak se má vnoučátko Angelka? Už abys měla ty stránečky, také se těším, snad budete víc fotit, protože Becky to jsem viděla pár fotek že se to dá na jedné ruce spočítat Ale jestli se do toho pustila Verča tak to bude super, jsem zvědavá jakou jste zvolili barvičku.
Také mě zajímá, co dělá v bedně Angellka když u ní Bella není? Pokud teda nespinká, je jí tam smutno? Jak mě říkala kámoška, že by to fakt nechtěla, že jim je tam moc smutno. Hoď ji tam nějakého plyšáka
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 12:23
- Nahlásit
Dášenka
JJ,suché listy jsou u nás bězné a jeste jak je sucho,tak je na lesni pesine tolik prachu a Monty se v tom nekolikrat válí...domu toho nosime spousty a spinavy je az hruza....a to kdyz tady byla posekana trava na travniku,moooooc rad se v tom valel a byl same seno,ale co, korebec je tmavy,tak se u nas nejake to rozdrolene listi ztrti a z dlazby se to taky lehce smete....ps mame ted jiny problem,strasne se mi cuckati,srst a tak hustou,ze ji hreben sotva projede a kdyz to nejde hladce,kouse a knuci,ach jo,je to boj A vcera mel velike kliste hned nad okem,to letos uz podruhe a vzdycky si toho vsimneme az kdyz uz je kliste ohromne tak jsem mu vcera dala novou pipetku duowinu,jelikoz se ta minula po samponovany asi smyla
|
janča
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 12:34
- Nahlásit
Dášenkakrecinek
Nám Gweny domů nosí taky hrůzy. Zvlášť když je na chatě, kterou máme vlastně přímo v lese. Ale je tam fakt šťastná! A já trávím večery vyčesáváním Což nelibě nese, i když na její obhajobu musím říct, že je moc trpělivá. Teď jsem jí vykoupala, ty jo to byla voda!!!!!!
|
janča
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 15:20
- Nahlásit
Tak holky, takhle s námi Gweny slavila Janičky narozeniny.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 15:40
- Nahlásit
Dášenka
Klacíky a podobný bordel jsou fakt hnus. U Phoebe se to ještě dá úplně v pohodě vybrat, ale ona ja zas taková hééérečka a cíťa, že jak má nějaký klacík mezi nohama, tak si sedne a vykousává si ho, takže domů toho moc nedotáhne. Už máme "povel" "pojď, panička pomůže". Elincé, té je to fuk, co má v chlupech, hlavně že otravuje Phoebe a krade jí balonky. To se pak doma nestačím divit, co si to přinesla... Já holkám sprchuji nohy pokaždé, co přijdeme, pokud je mají hodně šedé, tak i šamponuji. A už během sprchování jim hrabu mezi nožky a vytahuji klacíky. Pak si jednu vezmu na ruce, položím na záda a vybírám... (u Phoebe mi to fakt stačí vybrat v tom sprcháči).
Neboj, fotek tam bude víc a krásných!!! Ještě musím na Lenku zatlačit, aby jich našla víc, ať jich tam má co nejvíce.
Teda úplně jste mě holky znervóznili, doufám, že vaše naděje nezklamu a bude se Vám ten web líbit. V pondělí bychom to měli spustit. Už to mám hotový, jen to Lence dovezu.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 18:11
- Nahlásit
janča
No to je krásná fotka, havančí holčička jak má být
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 18:12
- Nahlásit
Teď jdu zrovna Candyho česat, Jinak si s ním taky užívám, když přijdeme z procházky, přesně to co popisujete.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 11:39
- Nahlásit
ahojky všem, posunuji aby jsme nezapadli až bůchví kam. je tu totiž nějak mrtvo, toa asi bude tím hnusným počasím.
Pro ty kdo nám včera drželi palce mám dobrou zprávu.
Jack - V1, CAC, Nejlepší pes - získal nádherný pohár
Tucynka- VN1 - získala taky pohár a moc se posuzovatelce líbila. škoda jen že ještě je v dorostu a né již v mladých to už by jsme doma měli další titul.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 12:33
- Nahlásit
katri
Gratulujeme
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 13:04
- Nahlásit
katri
Také gratuluji, krásný posudky. To víš , že jsme drželi palečky, ale tím to asi nebude. Máš na stránkách také nějaké fotky z výstav a to i z Prahy?
|
katri
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 13:12
- Nahlásit
Dášenka
Ahoj Dáši ještě jsem nedala na naše stránky ani výsledky a fotky z Budějovic, z Prahy ani z té Lysé. Z Lysé moc fotek nemám. Manžel totiž hlídal naše 2 děti a šli jsme na řadu dost rychle. takže jsme byli i brzy hotoví a jeli jsme domu. Posudky byly moc pěkné. jen jackovi vytkli trošku nakadeřenou srst oproti tucynce. Na tucynce nenašla jedinou chybičku. S prací na stránkách trošku zaostávám, vůbec totiž nestíhám. Ale budu se to snažit napravit.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 13:20
- Nahlásit
krecinek
Dášenka
holky děkuji za gratulace.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 15:38
- Nahlásit
Dášenka
Bella venku tráví většinu dne a hraje si s Ajdou a Becky. Nepustím ji na hraní jen,když je bláto a taky teď co má Angee vyběhne jen na chvíli.
Angee když je v bedně sama tak většinou spí nebo se vzteká. Zatím má ještě očka zavřená.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 15:57
- Nahlásit
katri
Také se připojuji k gratulaci, to jsou perfektní výsledky!!! A myslím si, že má Jack a hlavně Tucynka před sebou úspěšnou výstavní kariéru.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 17:49
- Nahlásit
Verca
Teda úplně jste mě holky znervóznili, doufám, že vaše naděje nezklamu a bude se Vám ten web líbit. V pondělí bychom to měli spustit. Už to mám hotový, jen to Lence dovezu.
No to víš,když na to čeká několik lidí, tak to je velká zodpovědnost ale určitě zklamané nebudeme a bude se nám tam líbit, také hlavně že si konečně budeme moci něco prohlížet Nějak si nedovedu představit, že ten web udělaný vemeš a dovezeš ho Lence. Jakse to dělá???? To se tad určitě kocháš s mou malou vnučkou viď? Oproti mě máš velkou výhodu, že se na ni můžeš jít juknout, bohužel mě se té šance nedostane, jedině že by ji také Leni zabalila, poslala mě poštou, já bych se s ní tady pomuchlovala, seznámila s holkama a babičkou a zase bych ji poslala zpět Jsem zvědavá jak se nám kóča vybarví, tak je teda fakt černobílá, podle fotky se mi zdálo fakt že to až tak černé není no dle jaké. viděla jsem asi tři.
Takže zda jsem to správně pochopila tak ten web si dělala dle představy Lenky? barevně, atd.???
Kdo má chuť včera jsem se mordovala s webem taky, už se mi to zase okoukalo, a oposlouchalo, tak jsem tomu dala trochu jiný kabátek a také melodie, i mírnou změnu v menu, ale toho si asi málokdo všimne, celý den jsem se s tím mordovala až do dvou do rána, také není jednoduché aby fungovali všechny odkazy tak jak mají. No ale je to. Když sem už byla skoro hotová, jako já myslím totálně dodělaná tak jsem dělala web Britušce a nevěděla jsem jaké barvy sladit, tak jsem nahonem udělala něco, že to kdyžtak předělám, tam je to jednoduchý je to pár stránek, no a nakonec jsem zjistila že se mi to její skoro líbí víc. Tak kukejte a kritizujte www.havanese-wild-angel.net
|