| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 17:58
- Nahlásit
Dášenka
jj, přesně tak. Základ dle představ Lenky. Barvu si vybrala sama, i jak to má zhruba vypadat - menu, nadpis (jen barvy jsem doladila k té základní barvě)... Pak jsem udělala šablonu, kterou jsem jí vyfotila a poslala k souhlasu a pak dělala vše podle toho.
No normálně si představ, že ten web hodím na flashku, dám ji do kabelky, nasednu na vlak a překopíruji to do jejich pc.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 18:43 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit
Katri
tahle fotka je super....
máš tam málo fotek štěňátek
Indy mě připomíná Denisku
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 18:48
- Nahlásit
Verca
[i][No normálně si představ, že ten web hodím na flashku, dám ji do kabelky, nasednu na vlak a překopíruji to do jejich pc./i]
jsem to teda ale popleta, nyní si mě fakt rozesmála
Jsem si vůbec totiž neuvědomila že má vlastně doma ten front. page, a že se to tam jen přehraje. teda já to mám v dokumentech, a ono se mi to ve fr. page otevře. asi tak nějak to máte i vy že?
No ty jsi šikulka prostě, a ještě vlakem jo? Tys neměla holky sebou?
Jak ses pomuchlovala s maličkou, vyprávěj aspoň něco,zvedá hlavičku???
Lenko hoď nám sem také nějaké videíčko, já ji chcúúú také vidětttt....
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 18:50
- Nahlásit
Tu fotku co jsem sem dala, tak tu byla, pak tu nebyla, tak jsem to udělala znovu, ale v té menší verzi, nechápu že s těch estránek, ty fotky zde tak špatně fungují, takže možná ji zase někdo neuvidíte
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 19:12
- Nahlásit
Dášenka
já tam teprve jedu zítra. Malou jsem viděla jen jednou, chvilku po narození, hned mi vlezla do výstřihu košile a tam usla. Je slaďoučká. Už se na ní moc těším. doufám, že na ní budu mít zítra dost času.
mě se to neotvírá hned ve FP, já to mám uložené jako webovou stránku, takže ta ikonka má logo netu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 20:16
- Nahlásit
Tak mám holky blbou zprávu. V sobotu jsme měli jet s Phoebe a Eli na výstavu do Hlučína - je tam klubovka bolonáků a maltézáků, která je pořádaná v rámci Slezské výstavy psů. Řeikla jsem si, že proč bych nepřihlásila i Eli na zkoušku. Posuzuje Polák,takže super. Dokonce by byla Eli i jediný havaňák na výstavě. Ale... Dneska začala Elinka hárat. Jsem na jednu stranu ráda, že to konečně přišlo, ale taky jsem smutná, protože jsem se těšila. Tak tedy jedeme jen s Phoebe a ten den bude Phoebe i bonitována.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 23:51
- Nahlásit
Verca
A jak může být Elí na výstavě, když je to výstava bolo a malt.???? Nebo si to myslela tak , že by tam byla jako jediná na výstavě jen jako na kukandu???
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 07:16
- Nahlásit
Dášenka
Nééé, to je Slezská výstava a v rámci ní je výstava bolo a maltez, víš? Takže Eli je přihlášená na tu krajskou a Phoebe na klubovku. No uvidíme, jestli se nějak rozhárá
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 09:52
- Nahlásit
Všechny zdraví Claudí.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 11:01
- Nahlásit
MartinaClaudi
ta je krááásnááá!!!!
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:48
- Nahlásit
MartinaClaudi
Kdopak mě to krade fotky z webu???? Kdopak mě loupe perníček a tahle stojí také za skouknutí
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit
..a z dřívejška se mi líbí tato, nechápu jak se tam udržela
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:47 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
Teda Krásne fotky,hlavne na tom ponikovi Montík se koni boji a to jsem ho mela jen v naruci a sla ke konim zepredu ke zlabum,jenom proste k jejich hlavam a on se drzel jako kliste zato labrador,ktery tam u koni zije(cca 3 roky)je porad jak malej a skace po nich,kdyz se vedou z auta do chliva,otravuje je i u zlabu-provokuje,mladas
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 17:32
- Nahlásit
Dášenka
Už jsem zvědavá jak vymyslím kam dávat fotky, mám všechny stránky přeplácané a není tam ani 1% místa.
Potřebovala bych něco abych tam měla místa alespoň jako Vy. Perníček loupeme já a Claudí pro všechny tady, aby po dlouhé době viděli nějákou její fotku, to jsem zvědavá jak to vymyslím. Ten rámeček je super, moc se mi u těch fotek líbí.
Na poníkovy Claudí někdy jezdí, samozřejme ale pomalu a jde někdo vedle ní, je dost široký a tak se jí dobře sedí.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 17:43
- Nahlásit
MartinaClaudi
Jéééé já vídím dvoubarevnou Claudinku. Vepředu bílá a vzadu hnědá , dobrá kombinace
|
janča
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:42
- Nahlásit
Tak tohle jsem ukořištila. Jinak Gweny je momentálně po sprše, ukořisťila u našich na zahradě slimáka a prozkoumala ho důkladně
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:47 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit
Candy
Ale byl by to také super havaňák co? Napůl světlý a na půl hnědý, mně by se to líbilo. To asiještě nikdo nemá
janča
No fůjjjjjj... slimák...ale,.... ten pohled - to si asi ještě možná labužníkuje když sežrala takovou lahůdku, nebo ho jen zkoumala a ještě žil když si na to přišla ? No ona by ho asi nesežrala viď? Jak to zkoumání probíhalo, štěkala na něj, šnečku, šnečku vystrč růžky .....já ti je ukousnu haf, haf.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:55
- Nahlásit
Holky,tak ted jsme se vratili od reky.kde jsem ptkali jednu super kokrici,ktera se s Montym honila (on ji i docela stacil),obcas si sla do reky a pak po sobe skakali...no,ten vypadal,byl cely vlhky,spinavy a v chlupech takove ty odkvetle popadane kvety jiv,hruza,ale jak byl stastnej A pak jsme potkali asi pulrocni bisonku,jenze ta byla hezky bila,asi koupana,tak jsem toho myho spindiru musela mit na voditku a jen se ocichavali...panick by ji stejne z voditka nepustila,jeste se pry boji.ale jak se pusinkovali,no,laska na prvni pohled a jak ji Montik vystekaval a lakal ke hrani,ale to neslo. A aby toho nebylo malo,jeste jsme dnes potkali jednu krizenku nisonka,kter si sice moc hrat nechtela,ale ti dva si naproti sobe lehli a prestekavali se No,neni to uprostred panelaku kouzelne? tak jsme pak radeji uz sli,abychom nepohorsovali okoli. Tak,to byl Montikuv myslim poradne uzity den,hlavne si uzil tu honenou s kokrici,kus jsme sli s pani spolecne,takze se vyradil snad dosyta
|
janča
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:06
- Nahlásit
Dášenka
Na slimáka neštěkala, ale normálně si ho vydloubala z trávy a pak dělala nenápadnou, až když jsem zabystřila, že tam má asi něco fakt zajímavého - a to se = něco zcela nevhodného, tak si na něj lehla, abych jí ho náhodou nevzala a pak se v něm vyválela. Super prostě.....
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:03
- Nahlásit
janča
Tak to muselo být dobrý.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit
www.silesiaamistad.com
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 13:36
- Nahlásit
LenkaK
nadhera, moc pekne stranecky, budu k tobe chodit na inspiraci, moc se vam holky povedly.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 13:37
- Nahlásit
Aknah
Děkuji za pochvalu,ale větším dílem je to práce Veroniky.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:15
- Nahlásit
LenkaK
Hezke
Prosim o radu-Monty je ted samy cuchanec,prestoze ho kazdy den cesu,ale problem je,ze jak ho to vic zataha,klidne se po mne i ozene...je neco na zacuchanou srst,co by usnadnilo cesani?I kdyz ty chuchvalce jsou ted spis jen na ustrizeni Po koupeli(koupu tak jednou mesicne)pouzivam kondicioner na splyvavou srst,ale ted se cucha stejne...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:15
- Nahlásit
Bude to třeba ještě trochu doladit. Zjistila jsem,že ne vše funguje jak má.
Verca
Jsem něco zkoušela a asi kapánek rozhodila
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:20
- Nahlásit
krecinek
Děkuji.
Já používám při česání sprej od Bea Natur č.13 Rozčesávací kondicionér vital. Docela pomáhá.
Mě se taky stávalo,že se po mě Bella oháněla. Dostala jsem radu od psí kadeřnice,že jí to nesmím dovolit. Musíš být důsledná a nopomínat. Někdy je třeba i zatahat. Teď to pilujeme ještě s Becky, ale už je to celkem vpohodě. Ona je Becky celkově cíťa.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 16:02
- Nahlásit
LenkaK
Tak jo,taky to zkusime dopilovat...mam podezreni,ze se mu mozna meni srst za dospelackou...proto se to tak cuckti,je to mozne?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 18:18
- Nahlásit
krecinek
Ano máš pravdu kracinku, Monty ti roste do chlapa a opravdu se srst více cuchtá. Treba vydržať.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 18:47
- Nahlásit
krecinek
ahojky, kdyz se mi takto zacuchal Fredy, velkou merou lajdactvim panicky, tak strasne moc pomohlo vykoupat a condicioner od Hery, konkretne ktery najdes na strankach Fredyhotady
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 18:50
- Nahlásit
katri
velikanananska gratulace, mysleli jsme na vas, ja drzela palecky a Fredy tlapicky. jste sikulkove sikovni a hlavne nadherni
|