Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
janča
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 22:23
- Nahlásit

Romaine
Velká gratulace !!!!!!!!! A ještě jednička SUPER!!!!

katri
Standa říká 10 pesanů, ale oni se ty chlapy dají ještě přemluvit, že, takže to uděláme od dveří k oknu a budeš do ní jako pejsci skákat!!!!

Dášenka
Hezké fotečky, Brituška je fešanda.

Aknah
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 22:59
- Nahlásit

janča
tady je fotecka Aknah, jsme zvedava na Tvuj odborny nazor

janča
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 23:13
- Nahlásit

Aknah
Asi tě zklamu, není to můj šálek kávy. Ale to nejsou ani některé z těch co vyrábíme. Zákazník náš pán, co člověk to pohled a názor. Jen já jsem spíš na ty rovná hlavová čela. Ale jestli jsi dávala sama návrh tak to oceňuji - málokdo si umí říct, natož nakreslit co přesně chce

Dášenka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 23:46
- Nahlásit

dagmar divej se skrz mne a nijak nereaguj na ma pismenka.

Jednak si budu dělat co já uznám za vhodné, někdo jako ty mi nebude říkat, co mám, či nemám. a jednak prosím ke mě nemluv ani nepiš mé jméno. Já to též nedělám. Děkuji

Dášenka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2007 23:47
- Nahlásit

janča
Jani díky, mě šlo hlavně o to, jak se to krásně vyfotilo pouze mobilem, skoro lépe než foťákem.No ale Brituška je vždy štěstím bez sebe a vždy si ten klacek nebo šišku nese nahoru, za dveřmi se nám dělá sbírka

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 00:12
- Nahlásit

janča
jani nezklames, psala jse odborny nazor, ne chvalu co clovek to nazor, ale cely byt je ladeny do podobneho stylu v brize, takze.... davala jsem si sama navrh na postel, na dvere, na stolek, na botnik, no proste na vsechno

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 00:16
- Nahlásit

Romaine
gratuluji k jednicce, jsi bezvadna.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 00:22
- Nahlásit

LenkaK
Leni moc se tesim na fotecky

Candy
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:41
- Nahlásit

Díky všem za názory na domečky, už jsem se rozhodla pro ten 4pet, protože má tu protiotlakovou deku, ten T-camp má jako dno jen prkénko potažené látkou a plyšem. Jinak jsem na ty všelijaké přepravky a boxy na psy asi ujetá, protože mám doma už klec, tu používám na výstavy. Pak plastový box (do auta), několik molitanových tašek (Candíka v ní pokládám do košíku na kole). No a teď si objednám ten domek. No páníčka už asi klepne

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 08:54
- Nahlásit

Aknah
ahojky
copak je to za stenatko s Fredym?? (ze by se ti rozrostla smecka??)

jinak ta fotka loznice je moc pekna

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 09:23
- Nahlásit

Aknah
Fíha, to je tvoje ložnice? Tak takovou bych si taky nechala líbit. tak rychle sem dej další fotky tvých návrhů!

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:23 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

Candy
ani nevis jakou jsi mi udelala radost, myslela jsme si, ze jsem strelena jen ja, kdyz ma Fredy v kazde mistnosti pelisek, u mych rodicu ma pelisek, v aute vozim cestovni pelisek a ted ma i boudicku a chtela bych mu koupit jeste jednu na doma a premyslim jak vyresit auto, co je nejvhodnejsi do auta, jak se Ti osvedcila ta plastova prepravka a jak velkou mas?

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:27 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

Orry
ahojky, ne ne, mne se zatim nerozrostla smecka, to je mimisko moji sestrenice, ja byla jen dopravce.

Orry volala jsme k vam na agility, ale necvicite v terminu, ktery by se mi hodil

diky za pochvalu

Verca
neblazni, nemuzu sem dat fotky bytu, je to diskuze o bisonkach, to by se nam to za chvili zvrhlo uplne nekam jinam, ale muzu je dat na web, pokud te to opravdu zajima

A nebo pokud budou ostatni souhlasit, tak muzem vyhlasit tyden bytoveho desingu a kazdy muze dat fotecky bytu

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:54
- Nahlásit

Aknah
aha
a kam chodite ted na agi?? ja to taky moc nestiham, ted jsme zase po delsi pauze zacali..a rockyse to zacalo uz bavit...ale jinak jsme se vrhli na coursing a to je to prave pro rockyho...no vic se dozvis na strankach..tam je uplne vsechno vcetne fotek www.rocky.wbs.cz

ja chci taky fotecky bytecku jaky mas stranky?

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:14
- Nahlásit

Orry
koukala jsem na vas jak vam to jde, Fredyho by to asi taky bavilo,a le nebude dost rychly, no mozna to taky nekdy zkusime, ale u agility se musim hybat i ja to je to co mi vyhovuje
www.fredy.websnadno.cz

krecinek
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit

Ahoj holky,tak jsem zase po delší době tadyDoufám,že náš PCbude již brzy opravený a budu vám sem moct dát Montíkovy fotky...Jinak granule už sem tam baští, špičáky nám stále nevypadly,ani se nekývou,takže asi půjdeme na operaci A včer zdlábnul celý balíček papír.kapesníčků a pak 4 krát blinkal,chudinka

katri ahoj,ráda tě tu zase vidímMontík nám trochu prerostl,kdyz jsme se byli podávat za jeho maminkou,byla polovicni ,on má ted něco přes 4 kila...ted krmim purinou pro plan-puppy small breed,docela mu svědčí,ale rozhodl se stávkovat a granule moc nebaštit(a to ani u našich kočičí a to je už co říct )
LenkaK:malá je uzasna
Dasenka: Deniska i Brituška jsou krasavice
Romaine:gratuluju Jj,já to mám ted ve skole taky des-porad same zapoctove pisemky(sice je piseme cely semestr,ale ted jde uz o vse),same laborky a protokoly a za 14 dni zkouskove a tak malo casu na vsechno,treba jen tri dny na nauceni se pekne bichle,ach jo....Jinak bracha letos taky maturuje,uf,toto letiiii...tak at ti dobre dopadne i pisemna cast
Candy Monty má taky dva pelíšky a na 1 plus 1 je to myslím až až a ten box na kolo snad co nejdříve přijde...pak má přepravku do auta,ale stejně jezdí vzadu bez ní,nebo ji má otevřenou a občas v ní cestou i spinká.
wampirelli Já jsem Lenka,21,studuju a mám 7 měsíčního maltézáčka Montyho bez PP.

janča
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:21
- Nahlásit

Aknah
Ježiš týden bytového desingu, to nenavrhuj !!!!!!!!!! To by nám sem začal chodit manžel!!!!!

Plastovou přepravku máme do auta taky, klidně bych ti jí změřila, ale mám jí v autě a auto v čudu Ale je fajn, že je dobře omyvatelná, dekou jí můžeš vyložit dno a Gweny je v ní od začátku a celou cestu v ní spokojeně prospí.

A jste můry - dnes se mi zdálo o tom domečku. Jsem skoro nahlodaná - spíš dohlodaná
Candy
Neboj páníčka neklepne, jednak se mi zdál úplně v pohodě a klidně mu můžeš říct, že ho s největší pravděpodobností budeme kupovat taky - DOMEČKOMÁNIE

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:33
- Nahlásit

janča
jani,a le ja se klidne neco dozvim, stejne o pejsancich "meleme" to same dokolecka, tak proc se nepriucit? nebo neinspirovat?

Jani, velikost prepravky nespecha, ale kdyz mi ji casem zmeris budu rada, Fredy zatim jezdi na volno, stoci se do klubicka a spinka, jen se obcas prestehuje, podle toho kam zrovna sviti slunicko. Nesmi nas teda stavet pan policajt, to ho potom vita v okynku

a co se domecku tyce, jsem maximalne spokojena, dneska mam Fredyho v praci, protoze rovnou z prace jedu za Monkou, tak je v domecku i tady, zalezl si tam a spi, ma svuj klid a je spokojeny.

Pokud obcas nekam s pejskama jedete kde ho je potreba odlozit, tak je parada. Jen mi to neprijde vhodne na prenaseni i se psem, to dno je velmi tenke a vahu dospeleho psa by to nemuselo unest.

janča
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:57
- Nahlásit

Aknah
Změřím.

Spíš mi napiš, jak ten domeček využíváš. Konktrétně. V jakých případech. Abych si udělala představu, jak ho maximálně využít.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:28 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

janča
jani, koukala jsme na Tvoje stranecky, poradis mi jak se Ti dari udrzet Gwendu bilou okolo tlamicky? Fredy kdyz se olizuje, tak ma chloupky uplne hnedy.

domecek mame teprve od minuleho ctvrtka, takze zatim si toho moc neuzil, ale ma ho doma, kdyz jsme ted byli na tech zavodech, tak byl v domecku, odpocinesi tam, nema tam vedro, neplace tam.

na cvicaku ho tam budu davat mezi behy, aby mel cviceni jako by za odmenu a kdyz nebude chtit cvicit, tak pujde do domecku,a by videl, ze v domecku je to nuda, kdezto, kdyz delam co mam, tak si se mnou panicka hraje. a doufam, ze budem behat zavodne, tak na zavodech to valstne bez nej nejde, je tam tolika psu, ze kdyby byl jen na voditku, tak bude blaznit. asi by sel vyuzit i do restaurace, nekam psi nesmeji, tak ho soupnu do domecku a bude klid, nebo na tabor, tam byva vetsinou klec povinna.

Candy
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:42
- Nahlásit

Aknah
koukni na tuto přepravku, mají ji na www.baron.cz. Já mám tu samou, ale trochu starší model.

Candyho v ní vozím, není to sice na nějaké pohodlné lenošení, ale vejde se tam. Musím ale taky říct, že ji mám i při cestování někdy otevřenou a pak jak Candy chce, buď leží v ní, nebo vedle na dece. A koupili jsme ji hlavně proto, že přítel má tak "inteligentní" auto, že když jsme v něm chtěli na chvilku nechat Candyho samotného (tenkrát ještě bez přepravky), tak samozřejmě hopsal dopředu na sedačky a dozadu a pak spouštěl alarm, a když ne alarm, tak pouštěl všechny čtyři blinkry

janča
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:46
- Nahlásit

Aknah
No já jsem taky myslele na dovolenou, kdy jsme ubytovaní v penzionu nebo privátu, musíme jít někam bez ní - neriskla bych jí nechat na volno po pokoji. Tak jo proberu to s mojí půlkou a asi ho objednáme. Hele a rozkládá a skládá se fakt snadno?

Bílou okolo tlamičky - no Gweny ani moc neteče z očí a kolem tlamičky to taky nemá - asi geny. Jako Candy, ten je taky v pohodě. Nic spešl neděláme.

janča
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:50
- Nahlásit

Candy
Tak my máme taky podobnou.
Pro to cestování v autě je to lepší než na volno. Slyšela jsem jak lidi bourali a pejsek se smrtelně zranil o rozbité přední sklo. A nebo mi i lidi říkali, že může při nehodě, pokud je na volno i z šoku utéct.
Samozřejmě, že tím, že je zavřený mu to může být i osudné, ale to máte jako u autosedaček pro děti a pásů.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:58
- Nahlásit

janča
fakt snadno je to zip, tak ja ti to nafotim, aby jsi to videla. myslim, ze presne pro tyto¨pripady, kdy potrebujes aby hafan byl v klidu a nikde nic neznicl je to idelani

Candy
moc dekuju, nad necim takovym jsme premyslela a nei tam vedro? Fredy se stehuje po aute podle toho kam sviti slunicko, nejradeji jezdi vedle panicky na rucni brzde a nebo pod sedackou

krecinek
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:03
- Nahlásit

Candy
Jé,taky podobnu máme...a Montík taky spustil alarm,během chvilky,když jsme stavěli na benzínce

Candy
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:05
- Nahlásit

janča
Já chci ten domeček právě taky na ty výlety a dovolené, nebo třeba když jsme u někoho na návštěvě, taky každý nemá rád, když mu po bytě běhá cizí pes, tak ho šupnu do domečku a je v klidu. Zrovna minulý týden jsme na čarodky byli u kamarádů, byli jsme celý večer venku u ohně a kolem nás čtyři psy. Psy si hrály, blbly a myj sme je pořád museli hlídat, aby nevlítly v zápalu hry do ohně. Nebo potom večer padla rosa a jak si Candy hrál (mimochodem s Afgánským chrtem), tak byl jak čuně. Takhle bych ho dala (samozřejmě né na celou dobu) do domečku a všichni bysme byli v pohodě.

Candy
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:07
- Nahlásit

krecinek
No a právě proto ho máme v tý přepravce, pak je naše parkování bez alarmu

Candy
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:19
- Nahlásit

Aknah
Candy taky, když jede na volno, tak cestuje po autě, nejraději spí stočený do klubíčka na zadní sedačce, nebo potom vedle řidiče pod sedačkou, u mých nohou. Když je v přepravce a je vedro, tak pouštíme klimatizaci, aby bylo v autě příjemně i pro Candyho. Horší to bude, když budu pesany vozit v mém autě, to klimatizaci nemá.
Jinak si nemyslím, že by v přepravce bylo nějak víc horko, je vzdušná.

Aknah
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:21
- Nahlásit

janča
jani mas to nafoceny, slozeni domecku m trva cca 30 vterin i se zasunutim do tasky, ktera je soucasti skladani domecku

janča
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:27
- Nahlásit

Aknah
Taky nemyslím, že by tam bylo horko. Je tam průduchů dost.

Fotit mi jí nemusíš, mě šlo spíš o to, abych měla ověřeno, že je s ní lehké zacházení, někde napíší jednoduché a člověk s tím má co dělat. Tak proto

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání