| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 18:53
- Nahlásit
Aknah
Jeee,tak ten presne mam Jenze jsem mu pred par dny dala spot on Duowin a ten se smyva po samponovani Ale asi to jinak nepujde. Jinak mam od Hery i belici sampon a nemuzu si to vynachvalit,jen kdyby to tak chvili bile vydrzelo,ale to jdeme ven a vracime se spinavy,vyvaleny v prachu atd...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 19:02
- Nahlásit
krecinek
neboj, duowin by se jiz po dvou dnech vymyvat nemel, my teda mame advantix, ale to je hodne podobne. a zez kazde prochajdy jdete jak cunatka, tak z toho si nic nedelej, to my taky a fredy jeste miluje vodu, takze se mi vyjoupe v kazde louzi, kterou potka
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 19:12
- Nahlásit
Aknah
tak jo,diky za radu Jinak vodu nastesti moc nemusi,maximalne kouka na kachny u brehu a kdyz vylezou z reky,tak jeprozene,ale za nima nejdevi ze nesmi a snad ho to ani nelaka
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 19:18
- Nahlásit
krecinek
fredy vi, ze smi, panicka rezignovala a kdyz mu to udela radost tak at se vykoupe, v sobotu jsme sli na prochazku a prvni co bylo, tak vlezl do potoka
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:01
- Nahlásit
Aknah
Tak to Monty jen tak bazlive k vode cmucha,maximalne se jde napit
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:56
- Nahlásit
krecinek
To je taky možné. V téhle době je potřeba větší důslednosti a dobrou kosmetiku, která ti také může pomoct.
Já teď mám také období, kdy musím Bellu každý den česat.
Angella už začíná pěkně ťapat. Taky zjistila kudy máma opouští bednu a chce jít za ní. Má krásná dopigmentovaná očička a nosánek už má taky skoro černý. Už jen počkat jaký bude mít skus.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:58
- Nahlásit
LenkaK
Jéééé Angela má tak krásná kukadla.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 23:40 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
tak holky, musime se vam tez pochlubit, byli jsem na vycvikovem vikendu v agility a privezli jsme prvni stribrnou medaily ze sranda zavodu (horsi byt nemohla, pak uz byla jen diskvalifikace ) kdyby panicka nepodcenila prohlidku, nemusela Fredyho spatne navest na prekazku a ten by misto skokovky nesel na acko fotecky jsou na strankach , takze pokud se chcete juknout jste zvany
sem vlozim jednu, takto si Fredy prebral povel skrz
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:24
- Nahlásit
Aknah
Asi potřeboval větší rozhled. Beky už taky běžela tunelem. A jak se jí to zalíbilo tak jsem ji jednou tahala za nohy ven,protože se vrátila stejnou stranou,kterou vylezla.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit
LenkaK
tak to je super mas doma agilitaka, hura s ni na cvicak at nejsme jedini havanaci co ukazuji, ze fakt nepatri na gauc
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:37
- Nahlásit
holky rozhodla jsem se byt neverna havanackovi a pokud se nestane nic co by mi v tom zabranilo, tak si pristi rok v dobnu privezu stene australskeho ovcaka
|
janča
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:58
- Nahlásit
Aknah
No já to četla teď na tvých stránkách. Krásnej, ale na mě moc velikeeeejjjjj....
A co se týče Fredyho, spíš si myslím, že proběhnout tunelem mu přišlo strašně jednoduchý, chtěl si to trochu snížit ne?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit
Tak holky tomuhle já říkám láska. U Blanky s částí smečky
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:06
- Nahlásit
janča
neni to tak strasny, spali jsme v posteli ja, Fredy, australanda a jeji panicka a vesli jsme se vsichni bez problemu
Jani, kdyz on si obcas Fredy postavi hlavu a proste si udela co chce bez ohledu na to, co chce panicka dela ti to Gwenda taky?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:07
- Nahlásit
janča
to je nadhernyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, jak vsichni na ni koukaji tak oddane
|
janča
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:14
- Nahlásit
Aknah
No jasně, třeba když jí chci odvolat od psa a ona si chce hrát. To se ke mě vůbec nezná
Jo, jo, Janička si u Blanky moc užívala, všichni jsme měli pořád nějakého psa v ruce. Super.......
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:20
- Nahlásit
janča
a kdy se rozroste Tvoje smecka?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 10:27
- Nahlásit
Aknah
Vím já? Možná už ne, možná, že jo. Sama nevím, fakt.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:09
- Nahlásit
janča
a kdyby se smecka rozrustala, tak co to bude? zase havanacek?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 12:26 - Změnil/a: LenkaK
- Nahlásit
Aknah
My ty Agility máme jako terapii. Becky je hravá,ale zárověň bázlivější. Chodím s ní na cvičák,aby se lépe socializovala. A zdá se že to pomáhá. Navrhli mi tam,že by ji agility mohlo bavit, a zdá se,že ano. Teď jsem asi třikrát chyběla,protože mám ruku v dlaze. Ale už se těším jak zase půjdeme. Překážky bude Becky skákat až kolem roku. Dříve ji nepustí. Prý kvůli páteři.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:24
- Nahlásit
janča
Senza fotka
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:13
- Nahlásit
holky posunuju Bišonky nahoru
LenkaK
Stránky máš pěkné, a už se těším na nové fotečky Angee
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:08
- Nahlásit
Candy
Děkuji za pochvalu. Fotečky budu určitě přidávat.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:11
- Nahlásit
Candy
nene posunuju já
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 13:12
- Nahlásit
jéje nejaké divné. Asi jsou fotky velké.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 14:18
- Nahlásit
LenkaK
néé néé, já-á já-á
Tyhle fotky znám už z tvých stránek, ale jsou náký pidi (jako malý )
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 14:28
- Nahlásit
Candy
Asi ano. To víš,když to vezme do ruky amatér.
A budu to jájá
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 14:33
- Nahlásit
Musím vám napsat, co mi včera Candy proved. Neúmyslně jsem na stole v kuchyni nechala balíček s uzeným a zatím co jsme byli na návštěvě u bráchy (pejsky jsme nechali doma), tak Candy to celé sežral. To, že to byl Candy jsme lehce později zjistili, protože jsem s ním dvakrát v noci letěla ven vyčůrat. Po tom uzeným totiž vypil celej kýbl vody . Ještě, že si umí říct, žrout jeden.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit
Candy
Majko to chce delší příběh. S takovou to nedostaneš na další stranu.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:21 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit
LenkaK
no když nic dalšího ani delšího se u nás včera nestalo
Uvidíme kdo hupsne na 249-tou
|