| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:31 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
LenkaK
Candy
holky tak ja vam neco reknu, jo?
zacala jsme Fredymu varit a ten pacholek mi plive zeleninu okolo misky.
docela by mne zajimalo jak to dokaze v ty tlamicce rozdelit, mrkev, hrasek a kukurice zustala na misce a okolo ni
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:44
- Nahlásit
Aknah
To ti věřím, to oni moc dobře uměj. Ten můj teď nežere samotný suchý granule a tak jsem si ho naučila na to, že mu do mističky granulí dám malou lžičku konzervy nebo nějaký dobrý psí paštičky atd., ale musím to v těch granulích pořádně zamíchat, tak aby byla každá granulka tím masíčkem navoněná. Když najde suchou granulku, tak ji taky vyhazuje ven z misky. No je to šikula rozmlsanej.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 15:47
- Nahlásit
Aknah
Becky mi taky dělá popelku. Dostala jsem vzorky granulí Firs Mate a tak jsem je přimíchala do těch,na které je zvyklá. Nové sežere a staré plive vedle. To vlastně dělá Marfušu.
Popelku dělá když jí dám rýži s masem. Maso do bříška, rýže vedle.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 16:42
- Nahlásit
Candy
LenkaK
jsou to pacholci.
vcera jsme byli prvne na vycviku i v tydnu a zaciname cvicit 2x tydne. tak jsem na prcka zvedava a hlavne na sebe, zd aho ubeham, v ramci kondicniho cviceni jsem si koupila svihadlo
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 17:20
- Nahlásit
Aknah
tak to jseš dobrá, já jsem chtěla s Candym taky chodit na agility, ale v Hradci mají cvičáky tak blbý termíny, že se mi vůbec nehodí.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 17:32
- Nahlásit
Candy
u nas je to bohuzel velmi podobny, ted jsme teda nasla cvicak, kde cvici i v terminu kdy muzu, ale to znamena, ze chodim na dva ruzne ato neni moc dobre, protoze kazdy trener cvici malicko jinak
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 18:11
- Nahlásit
LenkaK
Zkouším já, snad to nevadí. First Mate mi je sympatické krmivo ale dost často o něm čtu že není kvalitní, tak nevím. No oni mršky novinku vždy vybírají.Purinou krmit nemohu kvůli Wikince a tou Nutriencí si nejsem stále jistá, a pořád to mám v hlavě, čít teda krmit, Tak mám v plánu zase zakoupit nějaké kilovky jestli by si něco nevybrali, nevím proč mám pořád pocit že ta Nutrience není to pravé, přitom si myslím, že by mohla být dobrá. Mám tady z výstavy Nutra Nuggets, ještě jsem jim to nezkusila dávat, zkusila jsem jim dát Kronch-losos, a to si vemou jako chuťovku, ale vet právě říkal že by tím psa nekrmil,ani by to nikomu nedoporučil, tak to zatím nechci míchat.Tak budu vybírat, no ale když říkal že superpr. jsou jen ty čtyři známé značky, tak fakt nevím zda se tomu dá věřit, že je tam napsáno superpr. a ono by to nebylo, tak ono snad by také nevadilo kdyby to bylo prémiur, hlavně aby to bylo kvalitní a dobře po tom holky prospívali, a neměli žádné problémy.Jenže to co je na obalu tomu nemusíme věřit, jak říkají, no a laik to prostě nepozná.
Angellka již krásně kouká na svět. Je to pěkný macíček. Už máš pro ni nové páníčky? Leni zda je to možné požádala bych tě celkem o tři fotečky Angellky, nyní jak je ještě jako mimi, pak tak nějak až ji bude měsíc, a pak ve dvouch měsících než půjde z domova, ráda bych ji dala k Bellince na stránky,že má mimčo,ale myslím že stačí takto jen tři. Pokud ano, mohla bys mě je prosím zaslat na mejl. Děkuji Tak ti tady píši a zrovna ses přihlásila na skype
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 18:13
- Nahlásit
janča
Jani, pěkná fotečka, hele neboj, jestli vemu sebou Britušku, tak se jí určitě nezbavíte. Ta je na klíně stále někomu, a může ho vidět prvně, je vlezlá jako klíště.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 18:24
- Nahlásit
Holky ............. Candy má dnes 2 roky!!! ........... budem střílet šampáňo
wampirelli
Calimu taky všechno nej k jeho druhým narozeninám od bráchy
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 18:59
- Nahlásit
Candy
...2 roky dnes máš a tak ti jdem všichni blahopřát, neseme ti také psaní od naší paní, vše nejlepší, hodně zdraví, radosti a dobrot......Dagmar a její 5tičlenná psí smečka
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 19:58
- Nahlásit
Dášenka
Jůůůůůů to je nádhera, takovejch krásnejch obrázků. Candík moc děkuje za přáníčko od tvých holčiček a od tebe.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 20:07
- Nahlásit
krecinek
Ahojky, tak ten problém se srstí je opravdu kvůli tomu že přeměňuje srst za chlapskou. Ale neboj, je potřeba jen každý den a nebo alespoň obden česat a za pár měsíců to bude dobré.
Aknah
super fotečka. ten si umí tedy udělat pohodlíčko a mít hezký rozhled.
janča
díky za super návštěvu a utahání a pomazlení našich hafunků. Janičce tto tam mooooc sluší. Je pěkně obložená, hlavně že tam má svého oblíbence. A kdyby jste potřebovali rozrůst smečku tak řekni já tam pošlu na chvilku Jacka a nebo rovnou Dirtyho.
Candy
LenkaK
Holky díky, konečně mi dneska někdo po tom hrozném uhoněném dni zlepšil náladu. Dokonale jste ty vybíravce popsali. Ale musím přiznat že to mám doma také. Těhotným fenečkám přilepšuji masem a nebo paštikou. Zamýchám jim do toho granulky, těstoviny a nebo rýži. Ale postivě to olížou a v mističkách zůstane jen čistá a dokonale umytá rýže a nebo granulky. vypadá to jako bych je trápila jen suchou rýží a ještě se tak smutně podívají. koukej paničko čím nás krmíš, dej nám tam nějaké maso.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 20:25
- Nahlásit
Tak tady máte toho mýho oslavence
katri
koukám, že jsou všichni stejní
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 20:26
- Nahlásit
Candy
Tak to přejeme s Andym hoooodně zdravíčka do dalších let a hodně úspěchů
|
katri
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 20:32
- Nahlásit
Candy
taky přejem Candymu hodně štěstíčka, zdravíčka a hlavně ať nikdy nenarazí na špatné lidi a nebo psy.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 21:02
- Nahlásit
Candy
Gweny a celá naše rodina přeje Candymu moc zdraví a pořád tak spokojený život jako má teď. A taky případně nějakou hezkou nevěstu, aby běhalo po světě takových Candíků víc !
katri
Jo jako že bychom vytvořili to nové plemeno jo? Jak jsme to říkali maltézo-havaňák? Když může mít Lenka Angelinku jako polovičního labradora!
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 21:20 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
Candy
Přejeme Candíkovi vše nejlepší k narozeninám.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 21:38
- Nahlásit
Janik
katri
janča
MartinaClaudi
Všem Candík moc moc moc děkuje
|
wampirelli
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 22:05
- Nahlásit
Candy
Calimero moc děkuje a přeje bráškovi vše nejlepší k těm druhým narozeninám.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 07:19 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
Candy
Tak Montík taky přeje všechno NEJ a hodne dobrutek
Tak jsem vcera rezignovala,hodila ho do vany, poradne vzala kondicionerem,rozcesela,trochu prisrihala a bohuzel vsechny cucky ostrihala,uz to fakt neslo,ja nevim,oni se mu delaji snad pres noc,jeden mel opravdu ohromny. Taky si to zhorsuje tim,ze s to porad kouse a tim jeste vic zacuchava a z cesani ted mame oba stesy-ja specham,protoze on se mi snazi vyvliknout a jakmile ma nekde trochu zacuchano,tak zajeklne a ozene se a ja mu vynadam a tak je to porad...pak si ale velice rad bezi pro odmenu No,je to ted boj,ale snad to pujde lip,kdyz je vykoupany v kondicioneru a trochu zkraceny-museli jsme mu ostrihat i obvod kolem usi,tam mel srst jako vatu a jeste trochu ma, ale to uz primo na uchu a museli bychom ho vzit asi ten kousek strojkem...no,ale ten nemame. Holky,ten ted vypada,s tema zkracenyma usima Ale jak je po tom belicim samponu cistoucky,jen doufam,ze mu to aspon par dni vydrzi Skoda,ze nemuzu zatim vkladat fotky,tenhle pujceny PC nam nekomunikuje s hardwarem,ani i nevsimne,ze je neco pripojeneho,jenom reaguje na mys,ale na tiskarnu atd... vubec ne,nevim proc,kdybyste mel nekdo radu,jeslti je na to treba nejaky progrm nebo tak,tak sem s tim...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 11:17
- Nahlásit
wampirelli
krecinek
Díky za přáníčko! Váš Candy
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 11:30
- Nahlásit
krecinek
Nevím jaké máš Windows, ale myslím si ,že budeš muset jednotlivé ovladače pro tiskárnu atd. přímo nainstalovat. Ke každému hardware je většinou instalační CD, ze kterého ovladače můžeš nainstalovat. Pokud nemáš instal. CD, je nutné najít ovladače na internetu.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 19:55
- Nahlásit
Tak holky to se mi povedly fotky, co? No Gweny je prostě modelka!
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 07:43
- Nahlásit
Candy
Diky
janča
Hezke fotecky
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 18:50
- Nahlásit
Ahoj HOlky, tak hlásím, že jsme z dnešní výstavy zpět. Phoebe získala na klubovce V1 a CAC a dostala šampon od Bey Natur, polštářek a krásný pohár a Elinka získala V1 a Krajského vítěze! nenašel na ní jedinou chybu, moc se mu líbila. A z tohoto titulu mám hroznou radost, protože to byl posuzující z Polska a byl nezaujatý....
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:12
- Nahlásit
Verca
VELKA GRATULACE
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:19
- Nahlásit
Verca
Moc gratuluji, mám též velkou radost, že to tak dopadlo, Elí je teda šikulka, a jak to celkově zvládla s její bázlivostí?Byla si s ní v kruhu ty nebo Péťa? Běhala pěkně? Tak se těším na fotečky až dáš na web. Elinko jsi velká šikovná krásná holka a doufám,že se ti to povede i nadále.Posilám ti pusu a pohlazení.
|
Dášenka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:21 - Změnil/a: Dášenka
- Nahlásit
Verca
Jo a CAJC nedostala??? nebo zde nebyly zadávány, ale to asi jo, když má Fíbí CACE
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:35
- Nahlásit
Verca
Naše familie se ke gratulaci přidává.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2007 19:41 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Dášenka
Psala jsem že Phoebe byla na klubovce a tam se CAC zadával. Na krajských se CAC nezadává ani CAJC. To co dostala je maximum, co dostat mohla. ještě možná vítěz třídy, ale ten pán byl tak nějak zmatený z té klubovky, my jsme šli hned po ní, a chtěl jí dát CAJCe a ta jeho "poradkyně" mu řekla, že může zadat jen výborná a pak dodala i Krajský vítěz. TAkže kdyby řekla víc, tak si jsem jistá, že to dostane. Na závěrečné kruhy jsme nečekali, protože se už zatahovalo a bylo to za dlouho a jak jsme jeli, tak už lilo....
No Peťa mi zařídil, aby Eli posoudili hned po klubovce, jinak by šla až předposlední, a my jsme potřebovali jít s Phoebe na bonitaci. Tak jsem vzala rozespalou Eli na klec a začla jí rozčesávat ale tak hrozně foukal vítr, že to vůbec nešlo. Tak jsme naklusali do kruhu a chtěl po nás jenom přímku, nechtěl ani kolečko. Pak jsem jí dala na stůl a tam stála nádherně v postoji, naprosto v pohodě. Pak když ten posuzující diktoval, tak si mu Eli opřela hlavu unaveně na ruku. Řekl,že má přátelskou povahu, že je elegantní a pěkná, super proporce, super pohyb...no prostě že má všechno super. No posudek máme v autě, nechce se mi pro něj jít, tak tu klidně zítra přepíšu ty krásná slova, co nám řekl.
Elinka byla fakt úžasná, chodila krásně, trošku jsem se bála toho posuzování na stole, protože pokud Elince se nějaký člověk nelíbí, tak před ním uhýbá anebo se krčí, tenhle posuzující byl fakt super, nejdřív jí hladil a hlavně z něj vyzařoval takový klid. a hlavně taky byla Eli pěkně rozespalá. takže ani nějak neprotestovala. Ale když jsme nacvičovali v kruhu před posuzováním a bylo tam víc psů, tak se celkem šprajcovala, ale to si myslím, že by šlo odnaučit,aby si jich nevšímala, ale přeci jen to byla její první výstava...
Mám krásnou fotku jak je Elinka v postoji na stole,ale bohužel to tu nemůžu hodit,možná později.
krecinek
děkujeme!!!!
|