Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 18:58
- Nahlásit

emikami
Teď přemýšlím ty jsi měla dvě číňanky? Myslela jsem, že Cherlinka byla s PP.

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 20:36
- Nahlásit

Darina1
rozhodčí je naprosto v pohodě, je spravedlivý, má jen radši mohutnější psy, tohle bylo pro mě nejvýraznější... ale jinak je naprosto v klidu, není ani moc přísný, připadal mi velmi spravedlivý.

Emikami
stačilo mi to. Díky moc! Možná by bylo lepší, kdyby sis mohla odpočinout,protože kdo ví,kolik by se ti rarášků narodilo a jestli ostatní chov. stanice měli problém s udáním, tak by to v tvém amlém bytě mohl být i problém....

Martina
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 20:45
- Nahlásit

monka
přidávám se ke gratulaci. Luky je šikulka a ještě k tomu fešák.

monka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:19 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Martina
dakujem Ti za gratulaciu. Som velmi rada, ze si sa ozvala. Ako sa mas? A co miminko? Kedy sa ma narodit? Uz pripravujes psa na miminko?

monka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:29 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Darina1
aj Tebe dakujem O Ostrave som tu nepisala, lebo sa mi zda, ze na tomto fore neni o sport s bisonkami moc zaujem (samozrejme sa tu najdu aj vynimky)-pise sa tu hlavne o vystavach, chovateloch, obcas tu niekto druheho napadne a to ja nemam rada.
Darinka, ked pojdeme zase do Ostravy alebo niekde pobliz, tak Ti dam vzdy vediet, slubujem.
Najblizsie zavody mame 22.4. v Slezske Ostrave http://www.klubagility.cz/kalendr/2007/Propozice%2 0Zonovkar%202007.doc
7.-8.4 mame trening s panom Grygarom v Prahe.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:02
- Nahlásit

monka
Moničko a to jako co, že mám gaučáky tak taky můžu se juknout na závody a hlavně když je tam někdo známy, to mě potom víc baví.
Ty další závody mi nejdou otevřít takže nevím kde ve Slezské Ostravě, abych vůbec věděla jak se tam jede.
Martina
Martinko já si nepamatují jestli jsem ti již poděkovala za radu ohledně těch skvrn okolo těch očí. Nám to moc pomohlo a snad do budoucna vždy pomůže.
Verca
Veverko děkují za vyčerpávající odpověď.

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:24
- Nahlásit

monka
Ako sa mas? A co miminko? Kedy sa ma narodit? Uz pripravujes psa na miminko?
Děkuji za optání, teď se mám už dobře. Nevolnosti, které u mě trvaly čtyři měsíce, už pominuly, takže teď už si to opravdu užívám. Miminko je taky v pohodě, už kope jako o život, má se narodit 4.8., ale já jsem si to naplánovala na 1.8. protože máme s manželem 15 let od svatby, tak co by si přál za hezčí dáreček ne? Fenečku nepřipravuju na miminko nijak, to se asi ani nedá, ale je v pohodě. Sousedka když tady čekala mimi, pes to vycítil a všude doma všechno značkoval, byl takovej divnej a až se mimi narodilo tak to bylo zase v pořádku. Doufám, že to zvládneme.
Darina1
Teď nevím co máš na mysli, jednou jsem tu psala o tom peroxidu, jak mi poradil veterinář, jestli to bylo ono.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:26
- Nahlásit

Martina
Ano Martinko to bylo ono. Tak moc pěkně děkujeme.

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:29
- Nahlásit

Darina1
Vůbec není zač, ráda poradím, když mám co, i když tady jste proti mě všechny ostřílené a zkušené kynoložky, takže většinou nemám co radit. Já ten peroxid teď používám taky. Jestli jí mám denně něčím matlat a nebo jednou za týden trošku peroxidu, tak myslím, že jí tím moc neubližuju. Zrovna včera večer jsem jí to dělala a dneska to má opravdu lepší. Stejně mi teď všechny gely, vodičky a mastičky došly.

monka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:35
- Nahlásit

Darina1
ja Ti verim, ze sa rada pozres na zavody a stretnes zname tvare . Ale tazko sa mi diskutuje, ked tu nikdo nezavodi, netrenuje napr. agility, frisbee... Ja mam ine zaujmy ako vy a ja to chapem. Aj vystavy su velmi narocne, ale uz je to ina tema a ja nemam cim prispiet.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:36
- Nahlásit

Martina
Martinečko já to klukům piplala ze začátku každý den až se jim to zlepšilo a pak 2-3x za týden. Teď jsem jim to asi už 1měsíc nedělala, jinak vypadají úplně v poho. Ono asi taky záleží jestli je hodně i prachu, myslím že i to má na ty jejích oči vliv.
No a nikdo se nemusí bát, že jim to ublíži když to přežily mojí kluci tak už každý, já jsem dost razantní. Jo a u nás ta vodička stojí 25kč, takže výrazní pokles sumy o proti těm gelům.

monka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:41
- Nahlásit

Darina1
je tam napisane Kynologicke cviciste ZKO Slezska Ostrava-mapa tam neni

monka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:44
- Nahlásit

Martina
budem Ti drzat palce, aby Ti vsetko vyslo tak, ako si prajes a hlavne zdrave a pohodove miminko

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 11:47
- Nahlásit

monka
to seš hodná, díky moc.

janča
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 12:24
- Nahlásit

Martina
Ahoj Marti, ráda zase čtu od tebe příspěvek!!!!
Je super, že jste v pohodě, užívej si to, jen jestli bude horké léto, jak slibují, bude ti asi ouvej. Ale co, mimi za to určitě stojí. Tak buď na sebe opatrná.

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 12:40
- Nahlásit

janča
ahojky, jj, taky se toho horka děsím, starší holčina se narodila v září a to přes to léto bylo fakt krušný. Snad to nějak zvládnu, vyrazím s Dessy na procházku, fláknu sebou někde do stínu a bude to.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 13:10
- Nahlásit

Martina
Ahoj Marti, nedávno jsem ti tu psala, jak se ti daří, protože jsem viděla tvůj snímek z ultrazvuku v tvojí fotogalerii. Ale asi sis toho nevšimla. taky Vám držím moc palce, ať je mimi hlavně zdravé a ty taky!!!!

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 13:22
- Nahlásit

Verca
Ale asi sis toho nevšimla
Veru, nevšimla, to bych určitě reagovala. Někdy tady něco pročtu, ale vaše příspěvky jsou kolikrát tak dlouhý, že se mi do toho ani moc nechce, jste úplné spisovatelky. z galerie jsem to zase smázla, dala jsem to tam jen na jeden den, aby se koukly holky co teď řeší porody a těhotenství. Takže taky díky

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 14:22
- Nahlásit

Martina
no vidíš a já to stihla okouknout.
Hele, já zas tak dlouhý příspěvky nemám, to jen vyjímečně, na to tu máme jiného přeborníka.

krecinek
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 14:38
- Nahlásit

Ahoj holky,nějak nám blbnr notebook,asi odchází display takže se tu te´d asi delší dobu neukážu a ani nebudu zřejmě moci dávat nové fotečky na Montíkovy stránky(ale nějak už se to pokusím zařídit...) Tak držte palce,aby to nebylo nic vážného,jelikož v dnešní době být bez PC není nic moc

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 16:59
- Nahlásit

Verca
Verunko jak tak čtu stále tady přeješ, koukáš a radíš, no že by ses taky na něco vrhla, takové malé, milé, růžové a uplakané.
Tak co ty na to a partner, no jako že je třeba zvedat tu populaci to výš mi starší to již nezachráníme.
krecinek
Kracinku tak to nám bude smutno.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:58
- Nahlásit

Darina1
takové malé, milé, růžové a uplakané.
bude...ale malé, milé, bílé, chlupaté a"mami" nebude říkat mě, ale Phoebe.
na mimi se ještě necítím, mám teprve 22 a času dost. Peťa by chtěl, ale já pořád cítím, že nemám tu jistotu, co potřebuji mít. A to třeba vlastní bydlení. Nechtěla bych mimi přivést do podnájmu a v dohledu pár let to na podnájmy vypadá, protože potom bychom chtěli baráček....

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:41 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Verca
Verunko ty bys toho chtěla Já chcúúúúú téééééžžžžž baráááčeeekkkk, i se mi o tom dneska zdálo, že má manžel přivést někoho známého se k nám podívat na byt, a oni že mají nevyužitý baráček, pak jsem se ale probudila a zjistila jsem, že to byl sen, a tak jsem si řekla, tak to já radši ještě budu chvíli spát a snít , že ty lidé přijdou a vymění si to snámi, zavřela jsem oči a spala jsem dál, ale dál si nic nepamatuji, jen vím, že fakt jsem se nechtěla do reality probudit,ale asi mě probudili pískající štěňata. Ne ale to sidělám legraci, oni piští jen ve dne když chtějí ven a to ne moc. ale ráno jsou tak hodní, ale tak strašně, ještě je tma a sotva na ně vidím, když otevřu oči, ale vidím jak tam sedí a koukají směrem ke mě nebo si hrají a jsou tak hodníííííí, tak rozsvítím lampičku a už stepují. To jsou tak hodní štěňátka, že ani nevím jak víc je pochválit. Nic neušpiní, chodí na plínku, a to na 90% i po bytě si plínku vyhledají, no jsou strašně šikovní, a vůbec se nebojí, jindy někteří z nich, než překročili práh pokoje na který byli zvyklí tak se několikrát vrátili úprkem zpět, ale tihle, ty za mnou chodí jako kuřátka, jindy třeba mají krk s hlavou v druhé místnosti, ale nohy a hlavně ty zadní natažené dozadu, málem že nepřepadnou, ale vždy si to rozmysleli, tady u těchto jsem neviděla ještě náznak, že by něco prozkoumávali tak že by se něčeho obávali, pohybují se po bytě jako kdyby to prostě všude znali.
Včera jsme prodělali tetování, a očkování. štěňátka jsou zatím ok, hravá, veselá, tak snad to tak i zůstane. Ouško jim asi trochu bolí jak si hrají a koušou se do nich, tak začne vždy někdo pištět. Tentokrát jsem očkovala Nobivacem puppy DP - jsou to jen dvě nemoce. Tak doufám, že jsem neudělala chybu, docela se shoduje více veter. že těmto malým štěňatům postačí jen tato vakcína. Nobivac je navíc podle mě lepší vakcínou než jsou jiní, tak doufám, že není víc výrobců. Barvu v ouškách mají černou, zatím jsou štěnda čistá. Na fotky vůbec nemám čas.

Fabienek ještě nemá svojí rodinu a podívejte jak je krásný. Lidičky volají ale pak rozmýšlejí, kdyby se na něj přijeli podívat, určitě by bez něj neodjeli.Za týden je již odběr. Ale chtěla bych pro něj někoho mooooocccc miléééééhooooo, je to náš mééééďaaaaa miloučký. Už si na něj moc zvykám. Sakra.

Romaine
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:14
- Nahlásit

Fabianek je fakt milááááček! Kdyby takto zůstal, tak je můj, ale frisáček je frisáček. Počkám si na Robbyho miminko!

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2007 14:29
- Nahlásit

Tak a je to tady !!!! Fabienek už má svou rodinu, a hádejte koho pak?????

Volná je Frencis Lowe

To máme stále překvapení, že?

janča
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2007 17:54
- Nahlásit

emikami
ÁÁ tak Gabča dala na srdce! Neodolala nutkání! Je nádhernej, fakt moc!!!!!!!!!!!!!!!

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:01 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Tak vám přináším reportáž ze včerejšího krásného dne.

Při procházce jsme potkali úúúžasného boloňáčka, který byl stejný trdlo jako Phoebe a pěkně se proháněli, no byla to láska na první pohled a jmenoval se Monty
to je pan Monty sám
Pak jsme došli na naše oblíbené místo, do parku:

A tady je pro Emikami důkaz, proč není s Elinkou natočené video, jak aportuje balonek: Takový má Eli zájem o aport. prdí na to z vysoka.

A pak za námi přišla.... hádejte, kdo to je?

a pak následuje odpočinek v podobě hryzání klacíku

janča
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:20
- Nahlásit

Venku bylo včera opravdu krásně a my byli na návštěvě. Naši kamarádi mají Ajdu té je 16 let a Rikiho. Jen když jsem fotila se pěkně po chlapsku k holkám otočit zády.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:34 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Tak ještě pár foteček s Ronym - hovawartem. Je to děsné zlatíčko, ale tím, že je to štěně, tak je trošku na P a E neohrabaný a občas ty naše opice zakvičí, když na ně máchne tlapou.
Tyto fotky fotil jeho páníček:

Takhle ho Phoebe ignorovala, když jí nechtěl dát pokoj...otočila se k němu zády, bucla si a hryzala klacek... a tak toho Rony sprostě využil.

A tady do toho parku chodíme:

Candy
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:26
- Nahlásit

Verca
janča
Ahoj holky, máte tu krásné fotky z venčení, to je paráda.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání