| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 18:17
- Nahlásit
LenkaK
Super,štěnátko a možná a víc
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:35 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:47 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit
tak sme holky ostříhané!!!!
Darina1
Tak to se snad uvidíme, a co Bambinka bude se klukům líbit????
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:26
- Nahlásit
bisonka
Bišonečko Biškovi určitě bo to je takový erotoman, že každá fenečka je s něho na nervy. Damišák ten zatím jen na hrátky volá pejsky, ale v čera za se ty dva měli šou mezi sebou ( 4 % ) a trvalo jim to takových pět hodin. No prostě chlapy.
Posíláme ti pacinky a pusinky ať ti to učení samo skáče do makovičky to ti pře jou dva fešáci Biško a Damiško.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:57
- Nahlásit
bisonka
Hezká
Holky,Montíkoj rostou druhé stoličky, a protože mu nevypadly ještě ty první,tak mu ty nové rostou jako by z boku dásně, dělá se mu jako druhá řada zubů a to do stran
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:15
- Nahlásit
Tak já musím něco prozradit....
Věruško, přejeme ti všechno nejlepší k tvým narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky, ať se ti v životě daří!!!! Verča, Phoebe, Eli
Bambuška je krásná, už se na ní s holkama těšíme!
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:31
- Nahlásit
bisonka
Jé,ty máš narozky? Tak všechno NEJ NEJ NEJ
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:48
- Nahlásit
bisonka
No bišonko aniž bych jen náznakem tušila, že máš narozki tak jen tak jsme ti popřály, ale když to teď kom vím tak ještě připojují k těm přáním móóóc velikou lásku proto, že ta patří k tvému mládi. Hezky to oslav. Budu večer na tebe myslet v jakém jseš stavu.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:59 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Verca
Heč, já to také vím, však tady na mě bafá káždou noc ICQ, až se vždycky leknu
Není to vidět ale funguje to
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:07
- Nahlásit
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:11
- Nahlásit
Tak snad vám to také bude fungovat, ostatní jsou na webu, jsou tam videa z vrhu D a F obnovena. Hlas si prosím vypněte, je to hrůůůůůůůůůůůůůůůůzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:11
- Nahlásit
emikami
Jéééé,ti jsou roztomiloučcí
Holky,prosím: Jak je to s těma zoubkama? Já nevím,ale přijde mi,že mu rostou už nové,ale staré tam má všechny,tak te´d má papulku plnou zubů a je v tom veliký zmatek...Poradí si s tím sám,nebo mu má zkoušet,jestli se mu už nějaký kýve nebo tak? Ta paní,od které ho mám,říkala,a´t dáváme pozro na tohle u šičáků,že by musel třeba na trhání ale že už je to takové u stoliček...Já nevím,jak to je?jak to měli vaši hafani s řezubováním?Díky
|
janča
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:26
- Nahlásit
bisonka
Taky ti přejeme všechno nejlepší a Gweny ti posílá pac a pusu.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:40
- Nahlásit
krecinek
Většinou zoubky padají a rostou nové a to hlavně u předních zoubků, tam snad nemá všechny ne? Zůstávají dlouho špičáky, i moje holky měli celkem 8 špičkáků, 2 horní zůstávali, jelikož byla Denis na kýle, tak ji je vytrhli, ale ještě byl čas, říká se snad tak do 10ti měsíců, že by měli vypadnout.Wiki zůstávali horní špičáky, staré a měla již nové, drželi teda fakt dost pevně, a už ji bylo půl roku, tak jsem si říkala, tak tohle se asi jentak nehne, no a najednou jsem zjistila, že ji jeden chybí a za nedlouho vypadl i ten druhý, vůbec jsem ale nespozorovala že by se zoubek hýbal, držel jak přilepený a najednou byl pryč.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:47
- Nahlásit
krecinek
Kracinku my jsme nikdy neměli problémy ze zoubkama, ale slyšela jsem i o takových věcech co popisuješ. já být na tvojem místě tak to hlídám a jakmile by se mi to nelíbilo tak mažu k vet. Jistě ti holky poradí lépe, určitě s tím měla některá s kušenost, tak chvíli vyčkej a kdyby nic tak příští týden ke konci bych mazala na vet.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 10:47
- Nahlásit
emikami
He, ale já byla první, kdo jí tu popřál.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:07
- Nahlásit
Darina1
emikami
No, právě že se mi top moc nelíbí,nikde tam nemá žádnou mezeru,spíš hodně zubůa je v tom nějaký guláš,jsou křivé a nevyznám se v tom..trochu mu tam teče krev,možná,že mu už nějaký vypadne...no,počkám a uvidím,přinejhorším bych s ním musela k veterinářce. Má tam staré zuby a nad nimi v dásni na obou stranách se dere zub nový,je tam takový bílý kousek..no,uvidíme,snad to bude dobré.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:08
- Nahlásit
krecinek
Naší Belince zůstali staré špičáky skoro do roka. Jeden potom sám vypadl a ten druhý musel vet. vytrhnout. Becky je skoro přezubená. Už jen čekám kdy vypadne poslední špičák.
Myslím,že ti nejlépe poradí vet. kdy jít na trhání.
Dávej mu kostičky z bůvolí kůže nebio nejakou tužší psí žvýkačku.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:16
- Nahlásit
krecinek
Hele jestli chceš pomoct se zubama, půjčím ti naší Gweny
Takhle je kontrolovala a počítala svojí kámošce labradorce.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:29
- Nahlásit
LenkaK
Má tu různé uzlíky,tyčinku a kost Pegigree Rask a vůbec si topho nevšímá...asi mu koupím prasečí ouško,do toho se pustí Venku žužlá klacíky...No,možná mu jeden vezmu i domů,ale dělá to hrozný bodrel.Snad mu ty staré co nejrříve vypadnou,jeden vypadá nadějně,jeden jeho konec je trocu uvolněný a teče mu z toho krev..tak se to snad srovná samo.Já právě taky čekl problém až u špičáků...
janča
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:33
- Nahlásit
krecinek
Tak to moje holky šrotují kostičky a žvýkačky jako o závod. Bordel z klacíků znám dobře. Kolikrát si Becky nějaký dotáhne domů a ani si toho nevšimnu. Schová ho někam, a až jsem z dohledu tak jde na věc. Ale stejně nejraději má tužky,které kluci nechají ležet na zemi.
Pokud mu trochu teče krev tak to se nějaký zoubek uvolnil a vypadne.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:58
- Nahlásit
LenkaK
Taky tužky, jo? To Gweny taky, ještě lépe propisku čmajznout ze stolu. A miluje buvolí tyčky. Já jí koupím vždycky tu dlouhou a vydrží jí okusovat fakt dlouho.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 12:25
- Nahlásit
krecinek
Myslím, že si děláš předčasně starosti, kolik mu je tak půl roku?Někdo přezubuje dříve někdo později, pokud ti v pohodě žere, tak ho asi nic nebolí, kdyby tomu tak bylo pak by bylo lepší jít na veterinu, ale oni většinou jak rostou nové zoubky, tak vytlačí právě ty první zoubečky pak to padá jak hrušky ze stromu, když bys to nesledovala během krátké doby, uvidíš jen nové zoubky, horší je to s těmi špičáky, ty někdy zůstávají ale říká se že do 10ti měsíců se to trhat pod narkozou nemá, že by se mohl nějak poškodit skus či co. Ale tím že Deniska byla na té kýle a měla narkozu, tak jsem se radila, zda vytrhnout či ne, no a poradil mě, že určitě jo, že to bude hned,rozhodně lepší než za 3 měsíce znovu na narkozu. Myslím, aby ses neplašila, ono opravdu v jednu dobu tam bývá v tlamičce zmatek, že ani skoro nevíš jaký zoubek je nový, jaký starý, a např. Wikince té teklo hodně krve s jednoho zoubku na straně, nějaká stolička, jak ležela za mnou na polštáři, pořád jsem cítila nějaký puch, a pak jsem cítila že se pořád vrtí, to bylo snad kolem půl 3 ráno, zjistila jsem, že si packou pořád tře tlamičku, tak jsem si rosvítila a koukám že se jí tam ta stolička dost hýbe, tekla ji krev, ale zoubek držel, tak jsem přes kapesníček jí ho pomohla vytrhnout, moc to nešlo ale nakonec byl venku a bylo tolik krve, že jsem ji tam musela dát tamponky, a stisknout tlamičku aby se to zastavilo.Neboj, ono to začne určitě padat, kolik mu je???
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 13:38
- Nahlásit
Hrozně moc vám VŠEM DĚKUJU za přání, opravdu to potěší.. A Verčo, ty bonzalko jedna na tebe si ještě něco vymyslím
Darina1
Neboj, v vpodroušeném stavu nebudu , protže nepiju a navíc jen tak lehce to doma s rodinkou oslavím
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:28
- Nahlásit
LenkaK
No,ty věco z uvilí kůže mu moc nejdou,ani botičky Leží mu to tu už snad tři týdny!
emikami
Je mu půl roku.Asi máš pravdu...Jen mě to překvapilo,jak to tam je všechno páté přes deváté,jen jsem myslela,aby mu ty nové narostly dobře a neměl nějaký špatný zkus.Ale je fakt,že asi jak postupně porostou,tak teprve vytlačí ty staré...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 07:48 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
Copak je tohle za pejska???(Nápověda se skrývá na stránce 218,tuším)
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 08:05
- Nahlásit
krecinek
vy máte dalšího pejska?
takže už nefuní?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 08:12
- Nahlásit
Verca
Ne,nefuní a ani nemusí snášet dlouhé rozčesavání,přejedu ho a je to
Ale jak vypadá!!!
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 08:16
- Nahlásit
A to je vrchol mého uměleckého díla No,snad až mu to trochu odroste....Včera jsem se s ním piplala snad tři hodiny-koupel,stříhání,zase stříhání...a pak uklidit tu strašnou spoušť...A výsledek-máme doma nového pejska-něco mezi pudlíkem a ovečkou Ale aspoň je to na léto praktické.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 11:52
- Nahlásit
Ahojte holky.
Nějak nechtěně jsem se dostala na americkou stránku kde jsou fotky všelijakých psích kříženců klidně odlišných ras. Koukněte sem -> http://www.dogbreedinfo.com/americancaninehybridcl ub.htm jako ti kříženci Bišonků jsou někteří strašní :'(.....úplně jsem byla překvapená co ti lidi jsou schopní s tak krásnými pejsky udělat
|