| Autor |
Zpráva |
janča
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 12:18
- Nahlásit
Ahoj holky, taky se hlásím, diskuzi čtu, jen nepřispívám. V práci moc nestíhám.
LenkaK
Tak ještě jednou gratulace k dvěma budoucím štěndům! Už se těšíš co?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:33
- Nahlásit
janča
Děkuji. Těším se moc. A doufám,že tam budou tři,protože se bojím aby nebyla moc velká. Když jich je málo bývají větší.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 14:16
- Nahlásit
Tak tady jsou nějáké Claudinčiny nejnovější fotky
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 14:40
- Nahlásit
Darina1
a mě jsi mezi hříšníky nejmenovala, to máš u mě schované
Já jsem tu taky nějakou chvíli nepřispívla, protože jsme byli na dovolené v alpách (i s Candíkem), Jestli chcete můžete kouknout na naše nové fotky na mých stránkách.
MartinaClaudi
Claudince to s novým kamarádem moc sluší. A to s vámi chodí králík na procházku jako pejsek? Nezaběhne se do pole?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:10
- Nahlásit
Candy
Candulinko no aspoň vidíš jak jsi již zde dlouho nebyla. Takže co to znamená? Hned ti odpovím nadýchat se smradu a hned začít psát, bo se budu určitě mračit.
MartinaClaudi
No vidím Martinko, že se lepšíš. Prosím tě taková jedna všeteční otázka a to jako vykrmíte to ho králíčka a co pak, no já bych věděla hóóódně mám ráda všelijaké omáčky.
Jinak jsou nádherní, Martinko a kurát dávej pozor páč králíček je hlodavec a okusavač, když jsem měla morče musela jsem ho dát pryč páč Biškovi vyhryzaval v srsti kolečka, on si Biško leh a morče si s ním dělalo co chtělo. Vůbec jsem o tom nevěděla až u stříháni na to přišla paní a řika mi jak to, že Bišo má na levé straně kolečka no a my věděli odkud vane tajfun.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:27
- Nahlásit
Darina1
Chceš vědět jak bylo na horách? No bááááječně, celý týden sluníčko. Na sluníčku bylo jak v létě na pláži, i sem se trochu připálila. Candymu se to moc líbilo, proháněl se po bílých zasněžených pláních. A tam jsem si uvědomila proč mají havaňáci dlouhou srst na hlavě, tak že jim zakrývá i oči. Na tom sluníčku se totiž nedalo koukat bez slunečních brýlí. No a Candy měl chráněné oči právě tou srstí. Kdyby jsme ho nechali, tak s námi lítá i po sjezdovce.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:46
- Nahlásit
Holky prosím poraďte mi postup jak sem dostat fotku, když ji mám tady ve fotogalerii na cz-pes. Mě se to stále nedaří. Moc moc díky.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 16:49
- Nahlásit
Candy
Candyku já ti neporadím ohledně fotek nato jsou tady jiné expertky.
No a takový dotaz proč jste nekoupily Candymu kšiltovku a brýle s UV filtrem. No ty jsi ale lakomec.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 17:11
- Nahlásit
Candy
No ten králík chodí na vodítku jako pejsek, na některých fotkách je to i vidět. Člověk by si myslel že se uštve, přece jen je menší než Claudi, pořádají spolu závody, jdou po chodníku a když Claudi zrychlí, králíček taky a tak se furt předhání až jsou to trty.
Darina1
No ten králíček není náš, je jedné mé kamarádky. No myslím že by ho nesnědli, je to přece jen člen jejich rodiny a mají ho moc rádi. No z normálního ušáka v králikarně by trochu masa bylo, ale ze zakrslého asi moc ne. Claudinčin kožíšek se mu líbí, ale mylím že kdyby mu to Claudí dovolila, tak by se v jejím kožíšku radši vyvaloval jak v posteli. No já myslí že by mu kožíšek nechutnal.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 17:32
- Nahlásit
MartinaClaudi
Ten králíček je skvělý,já taky takového měla,byl šedý,beraní-uši dolů a přerostl a moooc zlobil,poslední dva roky musel dožít u jedné paní na zahrádce v králíkárně(dožil se asi 8 let),ale pouštěli ho...
Candy
Fotku sem dáš jednoduše-klikneš na ní pravým myšítkem,označíš její adresu,dáš kopírovat,klikneš na ty geom.tvary a dáš vložit...
Jinak holky,ten můj pes je fak tasi hyperaktivní...Byli jsme na hodinové prochajdě,cca 5-6km,lítal jak splašený, hopkal v poli jako zajíček,vrčel a lítal a zapomněl,že se velkých psů tak trochu bojí(trochu očmuchat,pak se požit na záda nebo stáhnou ocásek,plížit se,popř.kňučet a ječet) a hrál si s jednou ohaří slečnou.A ted mi tu mručí pod nohama,v hubce medveda Ale zase hezky spinká,když je tu sám...A ani nežere,miska byla netknutá,tak nevím,jestli proto,že je tu sám a je mu smutno,nebo proto,že prostě spinká.Ale co,kdyby měl hlad,sežere to
A jak jsem ho opižlala,tak má i "nové jméno" říkáme mu:Montíšku,ty náš Vojtíšku...Teď jsi úplně jiný hafík,tak jsi Vojta a až zase dorostěš,budeš Monty
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 17:49
- Nahlásit
Ahojka, moc všechny zdravím. Opravdu není moc času nazbyt. Občas sem juknu ale zase prchám pryč, pokud nemám potřebu reagovat. Že tu dlouho nejsem to není jen těmi štěňaty, jsou strašně hodní, skoro nedají žádnou práci, spíše si ji přidělávám já, aby měli pohodlíčko, aby měli rovně pelíšek, aby je nic nemačkalo, aby jim nebyla ziminka , atd, atd, Porodní bednu jsme již složili, a dali ohrádku, musela jsem vyřešit kam ji dát, když jsem ji tu měla v loni, neměla jsem sedací soupravu, byt byl prakticky prázdný, porodní bedna se sem docela vešla, ale ohrádka je 120x120cm. tak jsem vystěhovala jednu skříňku do kuchyně před dveře, takže z obýváku do kuchyně nejsme průchozí a tam jsem ohrádku dala,myslím, že je to tak docela dobré, místa je málo ale nijak mi to nepřekáží, jelikož pozorovat takové nádherné šmudlinky je naprosto okouzlující.
LenkaK
Jsem ráda, že to poznáš a že moje, naše Bellinka čeká miminka, takže budu babičkou??? Věděla jsem že to vyjde, a že bude mít aspoň 1-2 štěnda, no a uvidíš zda tam bude to třetí, no Emí měla minule také jen dvě, tak velká moc nebyla, ale nebyla prvorodička. Buď ráda, že jich bude mít málo, ona moc velká není, viď? a bude rodit a kojit poprvé, tak to pro ni nebude tak velká zátěž.Nevím jak někteří havaňáci krmí 6-7 štěňat, i když by to bylo velmi příjemné, mohu vám říci, že bych to nechtěla. max. 5štěňat a i to je pro malou fenku dost.Nyní má Emí 4, a můžu vám říci, že co začli růst tak už byl problém jak je k cecíkům nacpat.Nyní dlouho již kojí radši ve stoje a jsou z každé strany, ale když leží na boku a prakticky má volné jen cecíky z jedné strany, tak se těžko hledají ty dolní.Kolikrát jdu když vidím že 4té štěně prostě nemá úspěch cecík najít, šmejdí tam jako blázen a nic, tak mi je ho tak líto, že jdu a musím ho tam někam mezi ně vrazit.Dá se to někdy těžko.Jsou to již kilový cvalíci a sotva se tam vejdou, nevím jak by se tam naskádaly ještě dva nebo tři navíc.Ono přece jen tu fenku to nějakým způsobem zrujnuje, i když Emí je velká pohodářka na tohle, a strašně brzo se zotaví, Nyní jsem ji koupila vitamíny pro březí a kojící feny, měla jsem ale dříve,no nějak jsem to nestihla, Giom Mega III. doporučila mě to vlastně Katri, a nyní od ní čekám balíček s dobrotkama a různými věcičkami, dokonce Gabrielka toho také využila a na Frencisku si u ní obj. také pelíšek, přepravku a vše co je třeba. Takže tímto chci ještě jednou Katri moc poděkovat za velkou ochotu. Také jsem obj. pelíšek 70cm. mělo to být pro štěňátka, ale asi si ho již moc neužijí, škoda, tak snad holky nebo ta příští.
MartinaClaudi
Claudince jsem nechala také poslat dobrůtku, která se u nás velmi osvědčila, holky to milují a mohou se zbláznit když jim pamlsky házím. A navíc jsou poloměkké, a na 1.5kg. levné.
Doufám, že se Claudince budou líbit i hračky. Už ses dlouho neozvala, ani nevím jak se jí daří, čím tedy krmíš nakonec, ještě máš Nutrienci? Přibrala Claudinka něco? To krmení co ti posílám, to je vlastně normální krmení, prý, ale hodně to používají jako pamlsek, ale pokud by to Claudince chutnalo a dělalo dobře, tak jako krmení bys to mohla používat, a je to velmi levné.
Verča
Kdy máte tu výstavu? Jestli chceš mohu ti přeposlat ten gel, co mi poslala Raja, já ho používat nebudu, u nás to moc úspěch nemělo, a stejnak jakmile bude po výstavě, očička budu rozhodně vystříhávat. Navíc nerada používám takové věci, tak řekni, a jakmile půjdu na poštu, pošlu ti to, je toho tam ještě opravdu hodně.Aspoň se to zužitkuje.
Jak jsem ti volala, tak jsem chtěla poradit, dostala jsem vzorky od paní od Al systemu, ale stále jsem se nemohla dostat k tomu Denisku v tom vykoupat, nakonec jsem si dovolila zavolat této paní , která mi poradila co mám a jak použít. Takže jsem použila nějaký ten šampon a kondicioner, a to prý by stačilo, ale když jsem Denisku vyfenovala, tak mě přišlo že má o polovinu srsti méně. Má ji opravdu velmi jemnou, přišlo mi že ji má až přesušenou, tak jsem se bála aby se jí to do výstavy nějak neulámalo, začla se už dost puckovatět na některých místech, a pak řve u česání jako kobyla, Nakonec jsem tedy rozředila ještě ten ochranný olej. krém a hodně jsem ji postříkala a znovu trochu profenovala, a pak měla srst opět tak jako předtím, jen mě mrzí , že jsem ji předtím nevyfotila. No tak příště. Ale má to hodně jemňoučké. Rovnou jsem zároveň tím vším vykoupala i Wikinku, obě jsem šoupla do vany, a už to udělala při jednom, ta ji má ještě dost kratší, a řekla bych že má také jemnější srst. Co mi trochu vadí, že Wiki se dost hrbatí, ale kolikrát ji vidím stát dobře, takže si myslím, že to je tím jak je plachá a tohle si pěkně nějak osvojila. Výstavní postoj umí, ale když tuchodí, tak má hlavu, pak jamku , pak vyhrbené tělo a dokulata zadek, a často má ocas tak jakoby dolů a špičku nahoru, tohle já neznám u holek, a Deniska tu běhá rovně, a ocásek má věčně na hřbetu.
Jak se ti LenkoK jeví Becky? Chodí rovně, už se ničeho nebojí? víš kolik ti váží? Tak to je asi tak vše.
Jinak štěnící rostou opravdu krásně, při mazlení mi olizují bradu, tahají fusekle, už hezky dovádí, občas udělají kotrmelec, baští trochu granulky, a dokonce už i suché chroupají, a také už jsou cíti hodně zoubky, ještě jsem to moc nekontrolovala ale už je mají asi všichni proříznuté. Jsou opravdu moc hodní. Vylítají se, napapkají a zalezou si do ohrádky, a zase chrupkají, když se vzbudí, tak si někdy hrají a někdy hned stepují u dvířek. Jen co začalo, že kolem 5-6 hodiny, chtějí papat, a do ohrádky se Emí nedostane, a také se chtějí proběhnout a vykakat, takže jsem tak hodinku s nimi vzhůru a pak si ještě hupnu do postýlky.
Také jsem měla pár návštěv, což mi zabralo také nějaký ten čas, a jediný volný pejsek, je Fabienek, můj miláček ještě s Frenciskou. Samozřejmě je mám ráda všechny Filípek a Feby jsou takový malý raubíři. Ale vždy se najde nějaké štěně které víc přiroste, včera večer zrovna Fabienek nějak nechtěl usnout, už byla asi půlnoc, tak jsem si ho vzala k sobě do křesla a on byl mooooc spokojený, asi po 15ti minutách jsem ho dala do pelíšku, ještě na mě mrk, zavřel očka a spinkal, tak jsem honem také hupsla do mého pelíšku abych nikoho nerušila a mohli jsme se prospat.
Co se týče Britušky tak její březost se dozvím tak za týden. Mám spíše podezření že březí je, protože sezřala Emilčino hovínko, a to nikdy neudělala, a trochu si líže bříško, moc tomu sice nevěřím, ale maličké příznaky tu jsou, dokonce dnes po čůrání zadníma nohama tak zvláštně nadskakovala jako koníček. Nikdy nezahrabávala za sebou, je klidnější , spavější, a stále si ke mě chodí lehat pod peřinu. No tak uvidíme. A jestli březí nebude, pak mě teda bude muset vysvětlit proč sežrala ten hovňous
Zatím páčko.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 19:57 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit
Janik
No, děkuji, snad to zvládnu... Teď máš trauma? Počkej na čtvrťák, to poznáš, co je trauma Mám přesně 2 měsíce a 2 dny do matury a trauma mám fakt velký! A to sem měla na výzo jen jednu dvojku, tak nechápu, jak můžou být holky, co teď propadaj tak v klidu?!
Jinak děkuji za přání k uzdravení, ale to mám na dlouho, tak snad se podaří..
Jinak Robby je teď zcela v pořádku, tak není co psát, jen to, že v noci spí semnou v posteli u hlavy (dříve v nohách) a napřed spí ke mně nalepený zády na boku a pak se otočí a jak ze spaní kope nožičkama, tak mě kope do obličeje! Naštěstí jen trošku
(edit.: jsem místo zobrazení smajlíků stiskla odeslání...)
|
janča
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 22:13
- Nahlásit
Candy
Krásný fotky Majko, jako vždy to tam Candymu ohromně sluší.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 22:24
- Nahlásit
Holky nečetla jsem zatím vaše přízpěvky jsen jsem neodolala dát sem odakaz. Pak že Havaňák má málo štěňat.
http://www.havanese.66.sk/php66/index.php?str=6
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 01:34
- Nahlásit
LenkaK
Tak to je nářez, je to sice fakt moc pěkné a také by se mi to líbilo ale chudinka fenka. dá ji to zabrat. Přes to, že by to byl můj sen, přesto bych to nechtěla, ale vybírat si člověk nemůže, tak by dělal vše co by bylo pro fenku nejlepší,jak ti prckové budou bumbat, tak to bych u toho chtěla být až jim bude tak 3 týdny.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 08:23
- Nahlásit
emikami
Tý jo, ty jsi Britušku přeci jen nakryla? já myslela, že jste se na to vyprdli? kurňa,takže první vrh hárlekýnů ve Wild Angel!!! juchuuu to jsem teda zvědavá na ty rarášky.
Dáši, jestli to tobě nebude k ničemu ten gelík, tak mě by opravdu moc pomohl. písnu ti mailík.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 08:26
- Nahlásit
Romaine
Romi, taky přeji brzké uzdravení a moc to s učením nepřeháněj. Phoebe nám taky spí mezi hlavama a, k mé smůle, zadkem ke mně a hlavou k přítelovi, takže tím bouchacím pytlem jsem já. taky mě parádně kope, ale jednou se jí povedlo mě tak kopnout, že jsem jí vyhodila k nohám a jakmile se přiblížila, tak jsem na ní zavrčela. Ještě aby mě vlastní pes tyranizoval.
LenkaK
Teda to je krása. tolik štěňat, ale souhlasím s emikami, taky bych se bála o fenku... a nechtěla bych tolik. nejvíc bych chtěla tak 4-5.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 08:35 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Verunko jestli se to povedlo tak to je Biško a dávám to sem abys viděla jak to máme pod očima.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 08:37 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
[/url]
No a toto je Damišák.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:04
- Nahlásit
Darina1
Když na to kliknu, tak to vidím! teda vy se máááááááteeeeee. a ten jejich pigment, paráda. ale co že jim to tak přestalo téct? U Damiška to je asi věkem, některým pejskům to v dospělosti přestane, ale ze to i Biškovi přestalo....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:12
- Nahlásit
A kdepak je Martinka? Viděla jsem nějaké nové fotky ve fotogalerii, ale nejen pejsků?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:38 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Darina1
Snad se nebudeš zlobit, ale koukej co jsem našla u sebe v pc?
To je krasavec, co?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:05
- Nahlásit
Tak sem zkusím vložit nějaký obrázek z mé fotogalerie na cz-pes, tak držte palce.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:07
- Nahlásit
Tak vidíte, že se mi to nepovedlo. Je tam jen bílej rámeček
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:14
- Nahlásit
Candy
Ale když na něj kliknu,je vidět Teda,jak jste Candyho od sněhu? A klikas n aty geom.tvary,nez to sem zkopirujes?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:06
- Nahlásit
Verca
Veveričko vůůůbec neva, že jsi si přidala Damišáka. Když tak koukám já bych chtěla ještě jednoho prďulu. Dva zatím stačí, hlavně že Damišák ještě nevyrostl z blbin já to mám tu temperamentnost u pejsku móóóc ráda a to jak dokážou strhnout člověka ke svím hrádkam. Biško je moc důležitý, já mam radši rošťáky oni jsou oba dva rasa Bišonku , ale ukázkově je každý jiný. V noci jsem se z budila a oni spali spolu na dece do sebe zatočení.
Včera jsem uvažovala o tom slzení a ono to může být i tím, že teď není tolik pilu a prachu protože přes léto to měli opravdu hodně až to tu poradila Martinka tak to se nám zatím osvědčilo a fak přísahám na psí uši a na kočí či drápek nemají s tím rezavím aspoň měsíc nic děláno. Uvidíme za se v létě.
Pac a pusu od Biška a Damiška .
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:32
- Nahlásit
Darina1
Já jsem na tom stejně, miluji temperament a když mi někdo řekne, že ty moje rošťačky jsou šílené, divoké, tak mi to lichotí a říkám: Jo a to já právě miluji! Phoebe ta by si pořád jen hrála, ale nikdy není otravná, dokáže se i sama zabavit. Jednou jsem jí nachytala, jak se převaluje v posteli, v puse takovou tu barevnou činku (co máte i vy), drží jí packama, škube jí a štěká si a měla úplně radostné očička. Anebo jednou blbla sama na gauči s uzlíkem a on jí spadl na zem a ona na něho štěkala, rozčilovala se, vrčela, vrtěla ocasem jak šílená, jak kdyby mu nadávala, co dělá nazemi, když si má s ní hrát. ale stejně si nakonec pro něj musela skočit. tohle je pro mě lepší než kino.
Elinku mám na mazlení,ale taky si ráda pohraje, jen má šílený stisk a když mě ve hře kousne, tak to řvu. není sice takový divočák, ale zase mě krásně pusinkuje a to já někdy potřebuji.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:35
- Nahlásit
krecinek
Tak já ti popíšu jak to sem vkládám: zobrazím si galerii, tam je vidět více fotek, kliknu na tu co chci vložit na diskusi a ta se zvětší, pak zkopíruji odkaz nahoře z adresy (řádek adresa v prohlížeči), v diskusi kliknu na ty geometrické tvary, otevřese okno, kde dám vložit, zobrazí se tam můj vložený odkaz a dám OK, v příspšvku se zobrazí řádek znaků, no a pak dám odeslat zprávu a obrázek není vidět jen ten rámeček.
Vím, že když sem dáváte někdo fotky z galerie cz-pes, tak se vám tu obrázek zobrazí.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:38
- Nahlásit
krecinek
Jéééé a na co jsi se přesně ohledně Candyho ptala? Já jsem to z té věty nějak nepochopila.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:39
- Nahlásit
Candy
vše děláš dobře až na jedno. Jak rozklikneš obrázek,který tu chceš vložit, musíš na něj kliknout pravým tlačítkem myši, vybrat "vlastnosti" a tam je url adresa a tu začernit a zkopírovat, potom postup stejný. jen jsi označila špatnou "adresu".
|