Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:06
- Nahlásit

A takhle se mnou leží v peřinách,jo,to se mu asi líbí,když páníčka stůně...A to jsem s ním byla i na procházce-hodinové,ale pak jsem padla za vlast

Dneska měl průšvih!Počůral se do postele!Ale nemohl za to...měl včera prasečí ouško a po tom mooooooc pije,ráno asi v půl šesté zakňukal,ale myslela jsem,že chce jen do postele...V zápětí si skočil nahoru a já si ho vazal k sobě(stejně jsem nemohla spát,jak mi bylo zle a taky,aby neprobudil páníčka.Položil si mi hlavičku hezky na rameno,nějak divně koukal...a najednou cítím,že mám mokré pyžamo a polštář!No,dala jsem ho dolů,povlíkla a on se hned dočůral na koberec...měly jste vidět,ten provinilý výraz-pod ním tekl potůček a on hlavičku otočenou a smutně koukal.Pak si šel sednout ke dveřím a byl celý"zamlklý", a to i přesto,že jsem z toho nedělala vědu-jenom jsem řekla FUJ!,když čůral do postele,ale na tom koberci jsem ho div neutěšovala No,je to prostě miláček.

krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:09
- Nahlásit

A na závěr ještě jedna-spinkací:

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 18:49
- Nahlásit

krecinek
Tak to přeji brzké uzdrvení!!! Fotky jsou krásné a úplně si umím představit, jak smutně koukal. Taky si Robby ráno kňukne, že ho mám škrabat (v posteli už totiž leží ) a na čůrání už kňučí pořádně, ale věřím, že když ti není dobře, tak rozdíly třeba nevnímáš. Je mi líto Montíka, protože Robby, když měl průjem a vykakal se doma, tak měl ten samej výraz - určitě. Ani jsem mu neřekla fuj jak sem to zjistila - bylo už po akci, protože to bylo někdy nad ránem - a vzala sem ho ven. Tak tě chápu.

krecinek
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 19:56
- Nahlásit

Romaine
Nj,ten jejich pohled je všeříkající. Jinak teď se jen bojím,aby to montík nechytl... Dneska dostal jablíčko,aby měl nějaké vitamíny,tak snad to nechytne...
(Jinak uzdravit se rychle potřebuji-nemůžu si dovolit zůstat doma a v pondělí píšu dvě zápočtové písemky a ještě jsem to ani neviděla tak snad zítra - snad to už bude ok,já se vždycky probudím(jako třeba teď )a je mi hned líp

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2007 22:50
- Nahlásit

krecinek
fotky jsou nádherné.
Neboj, nechytne to. Jen dodržuj to, že na něj nešahej neumytýma rukama a nedýchej na něj zblízka....prostě hygienická pravidla.

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 10:41
- Nahlásit

Taky sem přidám pár fotek:
včera jsme měli návštěvu:
a fotky z dnešního ranního venčení:

krecinek
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 12:42
- Nahlásit

Verca
Hezký fotečky
Když on Montík má největší potřebu mě oblizovat,brát do hubky posmrkaný kapesníčky,který nestihnu včas vyhodit-a že mám teď spotřebu velkou a spinká se mnou v peřinách.Ale snad to bude ok.Akorát teď máme jiný problém...Ráno se vrátil s přitelem z venčení a přivárá od té doby jedno očičko,má ho zarudlý.Hrál sio prý s pudlíkem.tak jestli mu hránl nějak do oka,nebo jestli mu tam vlítlo fexi vodítko,nevím.vypláchla jsem mu ho a nakapala omtalmo septonex,tak to snad večer bude už dobré.A kdyby se to do pondělak nezlepšilo,bude´me s ním muset jít.Naše Micka taky přivírala očičko a měla zánět spojivek nebo tak něco a musela chodit asi týden na injekce,ale to měla spojený ještě s chřipkou.To on to má vyloženě až od raního venčení,tak mu tam prostě asi něco vlítlo nebo se praštil.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 13:08 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Verca
Verunko fo tečky super, ale mám jednu připomínku kde je něco vyfocené a nebo napsane o Terezce? Vidíš jaká jsi ani na ní moc nemyslíš. Tak šup, šup to honem naprav. Nebo se budu zlobit.
Jak jsem teď kom pozorovala jak vypadá Eli tak jsem zjistila, že má ten šumaček úplně stejný jak Damišák i ty svoje kukadla.
krecinek
Kracinku super Montik a je vidět, že je fakt šikula. Komu by se chtělo ráno z teplé peřinky na záchod když to může být i příjemné a hlavně v teploučku.
S tím očičkem jsi udělala vše v pořádku a to kapáni ještě zopakuj aspoň 3krát. Neboj do rána to bude super. No a hlavně honem se uzdrav a nevyvaluj šunky v peřinách, Monti chce ven tak alou.
Jo a neboj se nemoc od tebe Montik určitě nechytne. Oni ti naši pejsci zas až tak chytlavý nejsou, za dobu co chováme pejsky a to je asi 30let nikdy žaden od nás nemoc neměl a to se i s ni ma šušinkám páč se neudržím abych jim nevlepila hubana.
Pac a pusu posílá Biško a Damiško.

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 16:31
- Nahlásit

Darina1
Darinko, fotečky nejsou, protože jsem pujčila svým sestrám foťák a doufala jsem, že Terinku vyfotí, jenže se na to vyprdly a fotily jen sebe samé. A já když tam jsem, tak jak naschvál nemám foťák s sebou...
Ale nedaří se jí o moc líp, prptože rodičům se nedaří jí vymačkávat to mlíko, hrozně se brání,kvičí při tom a mamka jí neudrží.... Já jsem od nich daleko, abych jim pomohla. TAkže nevím nevím...mají antibiotika, léčí jí už třetí týden, ale je potřeba i to mlíko vymačkávat a to jaksi se nedaří. Ach jo.

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 18:59
- Nahlásit

Přidávám ještě z odpoledního venčení:

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 19:46
- Nahlásit

Verca
Veverko tak to je mi opravdu pudlíka ( a za se jsem popletla jméno PROMIŇ ) líto. To co popisuješ tak vím o čem je řeč páč to měla naše poslední NO, ale ti nic nebudu o tom psát, je pravda, že už byla letitá takže ji bylo 13let.
No opravdu jak juknu na Eli tak vidím Damišáka raráška.
No a pro příště se polepší s tím foťákem ať se nemusím stále zlobit.
Všimla jsem si, že máme i stejnou hračku a to tu činku taky Kaufland? Mojí kluci odmítají všechny míčky a plastové hračky, jen plyšové ty berou a to si s nima jen hraje Damišák, Biško velice málo.

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 19:54
- Nahlásit

Darina1
Tu činku dostala do výbavičky Elinka od Emikami.
Fakt si jsou podobní? to je dobré.

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:36
- Nahlásit

Verca
Verunko, super fotky, a koukám že Elinka roste už do krásy, má pěknou srst a také už pěkně dlouhou, začíná se mi opravdu moc líbit, asi ji končí puberta, a nyní už bude jen krásná princezna. To venčení je teda super, nožičky pěkně od bláta, to máš co mýt, že? Hela ta fotka, ale co nesou ten klacík, tak ta je přímo úžásná, to nemá chybu, měla bys ji poslat na ty slovenské stránky. já poslala další dvě fotky, štěňat, a už jednu opět zveřejnili. Až budu mít čas tak ti čmajznu nějakou fotku jo? a dám ji do Elíninky fotogalerie.

Děvčata chtěla bych se s vámi poradit. a prosím raďte rychle a hodně jo?

Paní má zamluveného Fabienka, ale pořád nevěděla zda pejska či fenečku. Má malého klučíka ročního, chce ´hlavně pro něj to nejlepší, má zkušennosti jak se psama tak i s fenkama. Jednu fenku jezevčici právě zrovna ne nejlepší, a tak by chtěla hodného pejska, klidného, samozřejmě že si je určitě vědoma, že havaňáci jsou temperamentní, ale jde o to, že by chtěla někoho kdo se bude mazlit a kdo bude přítulnější jak k ní tak i k malému. Nyní se někde dočetla, že prý pejskové neberou děti jako , ježiš já zas nevím jak to psala, jako konkurenci, no prostě že by asi třeba k němu nebyl tak hodný. Já na měsíčním štěněti ještě nepoznám, zda bude mazlivější Fabienek, nebo Feliska. Takže má velké dilema zda to nemá změnit.Fibísek ji padl hned do oka. ale líbí se jí všichni,asi se bojí aby ta fenka nebyla něco takové co měla tu jezevčici, že si s ní dost užila. Bavil by ji i chov, což jsem se dozvěděla až dneska. Fibísek se zdá, že to bude takový mazel , ale Feliska také, je fakt že jsem mluvila s dvěma majitelema, a že ty jejich psy jsou takové tvrdohlavější, a pomazlí se jen když oni chtějí. Verčo vím, že tvoje Fíbí zrovna umazlená také není, ale není to havaňák, myslíte že to je fakt pravda, to co se píše, že jsou fenky mazlivější, přítulnější a lépe se vycvičí, atd.? Jak je to s´vašima holkama a klukama. Prosím poraďte, Gabča se tu určitě staví, aby si přečetla vaše názory a brzo tu budeme mít o jednoho člena s havanským psíkem navíc, tak se tu pěkně rozmnožujeme.
Darinko, jak je to s tvýma klukama, sice jsou to frizáci, jak se oni mazlí, jsou přítulný?

pak je tu Roby, ale hlavně asi jako jediný pes s havaňáků je Candy, jak je na tom, snad se tu všichni brzo stavíte, abychom ještě mohli s paní Gabrielou to vše promyslet. Co myslíte vy, co by měla volit k ročnímu klukovi, nejde tady o věk, ví že to vše zvládne, jde o to že to je klučík, zda by byla lepší kombinace kluk a pes, nebo kluk a fena, co myslíte. No možná to píši všelijak, ale už mě to nějak nemyslí. Díky za rady.

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:42
- Nahlásit

Tak já to radši okopčila, to jsem nějak zblbla, jen aby jste věděli oč ji jde.

Všude ale opravdu píšou,takové ty rady pro ty,kdo si chtějí pořídit štěně,že fenka je všeobecně přítulnější, poddajnější, mazlivější a že pes jako kluk nepřijme dítě jako autoritu, kdežto fenka ano. Tak ti nevim.

Janik
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 23:16
- Nahlásit

emikami
Taky jsem hodně četla, že jsou fenky mazlivější a přítulnější. Třeba můj Andy se nevydrží delší dobu mazlit...on spíš se nechat chvilku pohladit, poškrabkat a hned pryč si lehnout vedle. Mám mladšího bráchu a ten je Andymu úplně ukradený. Neposlechne ho, aj když Tom zvýší hlas. A za ním se pomazlit už vůbec nepřijde.
Já bych osobně volila asi fenečku.

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2007 23:25
- Nahlásit

Janik
Jani díky, tak tohle je teda hodně k přemýšlení, docela si mě překvapila. To je zvláštní, a Andy za bráškou vůbec nejde si pohrát a pomazlit?

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 08:13 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

emikami
No,Monty je sice ještě štěně,ale malé děti přímo miluje!Nevím,možná je to tím,že ta paní,co ho od ní mám,má tři děti různých věků a jedno měla maličké...Montík,když vidí dítě(čím menší,tím lepší),táhne mě za ním a chce po něm skákat-no,reaguje,jako kdyby viděl pejska.Nebo když si tu na hřišti kluci hrají fotbal nebo hokej...nejednou mi za nimi utekl.Co se týče mazlení,mazlí se myslím rád,ráno si mi lehne na břicho,hlavičku mi položí pod krk nebo na rameno a nechá se hladit.Nebo když sedím u PC,přijde někdy ke mně a zakňukne a já si ho vezmu na klín jako kočičku...Já také někde četla,to o fenkách,že jsou lepší,cvičitelnější atd...Ale někde jsem zase slyšela,že pejsci jsou mazlivější,tak si vyber,že.Jinak Montík se povely učil velmi rychle,možná proto,že jsme formou hry cvičili už někde od 7.-8.týdne na obojek,vodítko,sedni,lehni....atd.je celkem inteligentní,ale také temperamentní a to hlavně venku.Vrčí a tahá vodítko,když má tu svou náladičku,lítá a tak...Je jako z divokých vajec.A co se týče autority,tomu dítěti jsi psala,že je rok,tak ten pejsek než dítě vyroste,už bude dávno za pubertou,bude vycvičený a poslušný,když ho k tomu budou vést.Nejdůležitější je,že si na dítě zvykne od štěněte.Jinak obecně myslím platí,že k malému dítěti je vhodnější velké plemeno,protože malý pejsek se cítí neohrabností dítěte více ohrožený(díky svému malému vzrůstu a větší "křehkosti" ) a může po něm ze strachu vyjet,velký psi jsou prostě víc pohodáři(samozžejmě také ne všichni)To jsem taky někde četla na netu.No,je to těžké...Taky nevím,jak se chovají fenky v době hárání,jestli nejsou třeba v tu dobu nervozní,podrážděné nebo naopak mazlivější?
Jinak já taky chtěla fenenčku z těch důvodů co se všude o nich píše,přítel nechtěl kvůli případným štěnatům a hárání.No,ale´dneska už bych neměnilaNo,ale je to jen můj názor,já moc těch zkušeností nemám a Montík je ještě přeci jen štěndo,i když poděs

Jinak očičko má už otevřené,ale pořád červené...tak snad to zítra nebo pozítří bude už dobré.

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 08:24
- Nahlásit

emikami
Jo a taky samozřejmě záleží na jedinci...kdo ze štěnat těm ostaním šefeje a tak...To už se možná brzy pozná,kdo bude dominatnější a kdo submisivnější,ne???I když se může povaha dost změnit-třeba ten můj byl spíš felgmoušek-prý:"Ten pejsek ten je takový klidas,ten si lehne a leží" říkala ta paní,když jsme přijeli.No a já si ho "udělala"k obrazu svému,na své plemeno je myslím vcelku temperametní dost a vždy se mě tak trochu dotkne,když jdeme po ulici a někdo se třeba zaptá nebo tak prohodí-To je pejsek akorát tak na gauč,že?Typický gaučák atd atd.

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 09:33
- Nahlásit

emikami
Dášenko odpovím ti asi takhle je pravda, že mám dva kluky oba jsou hodně mazlivý Biško jednou tolik a Damišek je mazel ale i rarášek který tě strhne na hraní i kdybys neměla chuť ani náladu, je to prostě šašek a Biško to je takový pán baron.
K dětem nikdy nějak nepřilnuli spíš se jich bojí, nikdy jim žádné neublížilo, ale je pravda, že ze žádným dítětem nevyrůstaly a tady je asi zakopaný pes.
Já kdybych mohla poradit té paní tak určitě fenečku. Za ty roky co jsme měli pejsky tak ze svojí zkušenosti vím, že opravdu fenečky se drží spíš domova a jsou lepší ovladatelné. Takže já hlasují na fenečku, i když může to být i opačně vyjímky se najdou. Stalo se mi, že jak byly kluci na volno chytly nějaký pach a šly do světa, mohla jsem na ně volat a opravdu bylo vidět, že mě nevnímají, ono i při těch pejskách je vidět, že jsou to páni psy tak jak při chlapech.
Jinak jsou to zlatíčka a myslím si, že tak malého pejska zvládnu levou zadní a teď už vím co od nich můžu čekat, horší je to s větší my plemeny.
Takže přejeme dobrou ruku při výběru a posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 09:48
- Nahlásit

Verca
Verunko fakt jsou si podobní a to tím, že i když je Damišák frisak tak stále má tu štěněcí srst a když se mi nechce jeden den česat tak tím, že má i dlouhé chlupy tak mu to spadne a i se mu dělá pěšinka. Tak fakt vypadá jak Eli.
Biško už je starší a jestli si spomínaš na Andoška jak byl stále pěkný s tou srstí tak Bišo to tak má a i paní Králova říkala, že Bišo už nemusí na stříhani co dva měsíce, že bude stačit co tři a je to i tím, že Bišo nechodí na výstavy tak nemusí mít tu srst tak dlouhou a stačí mu sportovní střich.

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 10:44
- Nahlásit

emikami
Tak sem tam si za ním přijde se na chviličku pomazlit, když vidí, že třeba brácha leží v posteli ale když ho Tom někdy volá ať jde k němu, tak nejde. Jako žádnou špatnou zkušenost s malýma detičkama nemá ale spíš se jim vyhýbá. Když u nich být nemusí, tak není. On teda radši za dospělýma ženskýma a venku, když ucítí nějakou fenčeku, tak nikdy z naší rodiny(teda kromě taťky) nemá šanci Andyho odvolat. Klidně si uteče.
Já bych teda opravdu volila radši fenečku.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 12:45
- Nahlásit

Dáši, Phoebe opravdu není až takový mazel, ale připadá mi , že to je spíš tím, že je děsně hyperaktivní a oan jako mazlení bere hru. al e když je v posteli, tak se ke mně krásně přitulí, lehne si mi na ruku a olíže mi tvář, spokojeně pomlaská a usne mi v náručí. Takže věkem se jí hodně povaha mění. A i když je Eli spíš mazel, tak taky se nechce nechat nosit na rukou, pomazlit na hrudi....ona si k tobě lehne, nechá se hladit, ale na klíně nevydrží. Hodně mě pusinkuje, což Phoebe nedělá,a le taky není až tak umazlená. Ale opravdu jsou fenky, i dle jiných, lepší na výcvik a některé berou malé děti skoro jako svá štěnda.
Phoebe když byla malá, tak děsně kousala, ale když přišlo k ní dítě, tak ho jen olizovala, nikdy jí nenapadlo ho kousnout. Děti miluje neskutečně, jak nějaké vidí, je to , jak kdyby viděla psa. Peláší za nimi a olizuje jim ručičky.
to Eli zas děti moc ráda nemá, bojí se, jak na ní letí s roztáhnutýma rukama a spíš od nich utíká, nikdy k nim sama nešla, nikdy se nenechala pohladit od cizího dítěte. Ale to neplatí jen o malých dětech, ale i o starších. Některé vydávají šílené zvuky a běží za ní s roztáhnutýma rukama a ona začne zdrhat a oni furt běží za ní, i když jim říkám,ať jí nehoní, že se jich bojí. Tohle mě dokáže vytočit a jakmile to nějaké děcko udělá, tak jdu pryč, nemíním si nechat vystresovat psa. A nejhorší jsou děti, kteří jsou na takových těch dětských kolech, jsou z takového plastu. Oni se z toho nehnou a pak honí psi i na tom a samo, že je vyděsí ten zvuk. To je Eli schopná letět až na konec sídliště, jak se bojí.
Takže Dáši, je to opravdu pes od psa,ale volila bych fenku. .

Elinka opravdu roste do krásy, je to kóča jak blázen. Určitě si můžeš nějaké oftky čmajznout, není problém.
Snažím se využít pěkného počasí a fotím je hodně venku, jen ty baterky málo vydrží, tak udělám 20 fotek a pak už nic moc. A z těch fotek vyjde tak polovina.
Elinka má děsně moc srsti,vypadá, jak kdyby byla vypasená, ale ona je hezky štíhlá, jen ta kupa srsti jí dělá takový vzhled. Má spíš mohutnější kostru, ale tlustá opravdu není. A představ si, že jsme jí s Lenkou měřili a má 28-29 cm v kohoutku.... Ale Phoebe má taky 27-28 cm... Holt mám na vyšší psy asi štěstí. Krmivem to určitě není, nikdy jsem je nepřežírala, dávám bacha, aby nebyly tlusté, nelíbí se mi to. Snad už Elinka víc neporoste. Však byla taky největší ze všech. Nevíš, kolik měřil její taťka? Ona je z boku opravdu jak on, jen nebude mít nikdy tak dlouhou srst, protože já Eli nebalíčkuju. Srst má Eli už hodně dlouhou a fakt není nic krásnější, než jak běhá a ta srst jí tak nadskakuje anebo když prosí a má tu srst jako závoj.
No to jsem se rozepsala....

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 12:58
- Nahlásit

DArinko
Dneska mi volala sestra, že Terezka je po operaci, že se doktor rozhodl jí ten zánět vyoperovat a že to vypadá, že to byl opravdu jen zánět a žádný nádor!!! super!!! Jen asi na výstavu do Ostravy půjdeme pěšky, protože nevíme, kolik ta operace stále + další léčení-bere si penízky až po léčení. Takže se pěkně plácneme přes kapsu. Au au.
Ale za tu radost to stojí.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2007 22:44
- Nahlásit

Holky, jestli chcete, tak se mrkněte na naše video. Je to natáčené foťákem, tak omluvte kvalitu.
Emikami, jde tam vidět trochu i Elinka.
http://www.youtube.com/watch?v=Zmf-P_wnksg

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 07:59
- Nahlásit

Verca
Verunko video se mi hóóódně líbilo, vyřiď Peťkovy, že měl super ruku při výběru hudby úplně k tomu jak vyšita.
Za se jsem si všimla popis stavby těla Eli a ty dlouhé chlupy ganz jak popis Damišáka.
Jsem ráda, že Terezka má po operaci a asi do Ostravy nepůjdeš ani pěchobusem páč by sis prošlapala střevíce a až zaplatíš vše tak opravdu na ně nebudeš mít. Já když jdu k vetce tak jak mi něco navrhuje vždy se ptám na cenu ať pak náhodou nejsem v šoku. Ta operace té naší poslední fenečky stála i s léčením 6000kč, ale byla to větší rasa což je NO k tomu se přidal vydřiduch vet a když šla na operaci tak se ještě zjistilo, že děloha musí pryč takže to byla i kastrace.

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 09:55
- Nahlásit

Darina1
no ten doktor je super a ani není tak drahý, ale přeci jen dvoje antibiotika, operace, léčení.... uf. Ale co,s tím jsem počítala, když jsem se rozhodla, že jí do útulku nedáme, jen se na to asi nedá připravit, myslím finančně. Nejdřív jsme ani nevěděli, jestli bude někdy operována....
Teda tak to se budeme muset na Damišáka na výstavě v Ostravě pořádně mrknout... jestli je ganz jak Eli.
Jsem ráda, že se video líbilo a ta hudba se mi líbí nejvíc. Že je Phoebe šikula, jak skákala?

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:27
- Nahlásit

Verca
Veverko Phoebe je fakt kurňa atlet.
Na výstavě uvidíš, že fakt kurňa ganz jak Eli. No víš to bys musela ho vidět když není připraveny na výstavu, když tu srst má moc dlouhou přesně jak Elinka. Na výstavě to bude zkrácene a do kulatá , ale ten vyzor tam kurňa je. Teď jsem je a kurát koupala a připravovala jdeme odpoledne k paní Králove, ale jen Damišák, Biško to má teď tak a kurát, ona ta srst když už jsou starší tak asi rychle neroste.
V dubnu začínám chodit každý týden ve čtvrtek na cvičák, už jsme přihlášeni, to víš potřebují obranaře.

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:36
- Nahlásit

Darina1
Teda těch kurňa tam ale je.
Tak ho musíš někdy vyfotit, jak to má neučesané a poslat mi to.
Tedafakt budete chodit na cvičák? a ty budeš jen s DAmiškem anebo jak?

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:04
- Nahlásit

Verca
Verunko ne, ne já budu chodit z obi dvouma, ale hlavně ať se něco přiučí poslušnost a hlavně budou tam mít hóóódně kámošu. Já jsem vždy chodila na cvičák a zjistila jsem, že mi to chyby a kluci se aspoň vyřádí no a možná půjdou i na zakus na rukáv :

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:06
- Nahlásit

Darina1
možná půjdou i na zakus na rukáv
už je vidím, jak vlajou na tom rukávě. :d
Tý jo a ty zvládneš oba? Tak to jsi teda dobrá, ale už tě vidím, jak je oba najednou učíš chůzi u nohy.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání