| Autor |
Zpráva |
janča
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 17:06
- Nahlásit
krecinek
A ještě jsem zapoměla, že hodnotí povahu. To jest jestli je pejsek nebojácný, nechá na sebe sáhnout, spočítat zuby atd....
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 17:35
- Nahlásit
janča
Takže jakoby taková soukromá výstava-posuzování bez konkurence??? A plánuješ štěnda?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 18:19 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
krecinek
No jasně že bez konkurence, to je to samé jako kdyby si šla na prohlídku sama ze sebou, změřili by tě, zvážili, atd. atd. a zapíší do protokolu, také bys neměla konkurenci kdyby ano, nevím nevím, jak bychom všichni dopadli
|
janča
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 18:22
- Nahlásit
krecinek
Tak nějak.
Ale konkurence nás ještě čeká, protože aby jí nefinitivně uchovnili, čeká nás ještě jedna povinná výstava.
A štěnda? Pak časem.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 18:31
- Nahlásit
emikami
Jak se mají miminka? a nevíš,co katri-jak se mají maltézáčci?
janča
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:15 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
krecinek
Miminka se mají dobře, mlíčka je hodně , mohli jsme mít ještě tak dvě štěnda, takhle jsou tak nabaštění, že pak jen lenoší
Maltézáčci od Katri se mají také dobře. Přibývají všichni jen není moc času.
Tak tady něco pěkného a zajímavého
Tak koho to tu máme???
Pro dotyčnou, omlouvám se, já to nevydržela
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:43
- Nahlásit
emikami
Já to tušila Ale vpohodě nevadí mi to....
Mamce se fotky taky moc líbi.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 21:03
- Nahlásit
bisonka
Rozumím tomu dobře,že si pořizuješ mimi?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 21:05
- Nahlásit
LenkaK
nene bohužel, idkyž bych ráda... jen sem se šla kouknout a pokochat
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 21:13
- Nahlásit
emikami
Wikinka na těch fotkách se tváří úplně jako Eli. kdyby byly stejně barené, tak je nerozeznám. Ten výraz je úplně stejný. tAkový ....ustrašený, tváří se tak, když jí je něco nepříjemné anebo neví, co se bude dít, čeká nějakou neplechu a tak...
A s tím "kurňa" už se teda, Dáši, polepším, jo?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 21:46
- Nahlásit
bisonka
No mě to napadlo nějak až večer, tak jsem si řekla, kurňa, hodím to na cz pes , jsem ráda že ti to nevadí, hele, ale že mají ta štěňata pěkný výhled, že jo????
Verca
No jo, ty si hodila řeč s bišonkou, viď? Hele já si na to už zvykám, a líbí se mi to, tak se radši nepolepšuj.
Jo a Wiki, to nevím jaký má výraz, já ho vidím denně, takže mě nepřijde vystrašený, navíc bišonce lezla až skoro za krk, takže vystrašená nebyla, až jsem byla překvapená jak se mazlikovala, dokonce i Deniska byla dost přítulná. No bišonka říkala, že je dost podobná Elince, že mají takový stejný čumák, a já jsem nedávno zjistila, že Elinka je celý táta. Když se podíváš na tu fotku Žolíka, tak ona je fakt celý on. Má spíš takový psí výraz než fenečí. Deniska a Wikinka budou asi také tímto odlišné.
LenkaK
No jen si Leni nemysli, když bišonka odcházela, musela jsem ji prohledat kapsy, protože chyběla Febynka, koukám do bedny a počítám 1,2,3 a kurňa kde je to čtvrté , no a bišonka v předsíni a Feby chudinka v kapse , jentaktak že jsem ji lapila a dala ´mezi brášky a sestřičky.
Zítra se mají přijít podívat na Fabienka, jsme se málem s tou paní umejlovali, ale moc se jí líbi, pejska již měli a moc se ji právě stýská, a ještě psala že její syn se jmenuje Filípek, a toto štěně je zrovna od F-Fabien, pak jsem ji napsala, že se správně jeden klučík měl také jmenovat Filípek, navíc ještě budou prý spolu slavit narozeniny, protože Filípek je narozen 10.2. a Fabienek 11.2. takže jsou i ve stejném znamení, tak snad se jim bude líbit. ale nechala jsem to otevřené, ať si vyberou, buď obra Fabienka nebo menšího Frenkiho. a dokonce je z Prahy, to by bylo fajn.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 22:11
- Nahlásit
emikami
To nevím, jestli je celý tata, já ho viděla jen zboku ve výstavním postoji. Ale jestli máš nějakou jeho fotku s tváří, tak budu ráda, když mi jí ukážeš tady nebo pošleš mailem.
Ale jestli má Elinka samčí výraz, tak Wikinka taky, protože ona má tu hlavu fakt úplně stejnou, až to není možné. ale všimla jsem si toho až dneska na těch dvou fotkách. Ten výraz podle mě nahodila při tom focení. To jí asi není až tak po srsti. Jako že je z toho otrávená. TAkhle se tváří Eli. a i z toho výrazu to jde opravdu číst. Fakt celá Eli.
Jinak Elinka je opravdu taková mohutnější, je perfektně osvalená, kdyby sis šáhla na její nohy, tak cítíš samý sval. A to jsem ráda, aspoň mám dobrý pocit z toho, že to nejsou gaučáci. Ale možná by se to neujalo na výstavě, nevím... Fenka má být křehčí, líbí se typy jako je Bellinka a to Elinka není... Ale zase je krásná svou chůzí... už vím..budeme jí říkal Eleonorec. a budu jí vydávat za psa a když se zeptají na výstavě, kde má kulky, tak řeknu, že je nervózní a asi se jí někam schovaly, že zalezly. Akorát ještě nevím, jak to udělám s pp.
Jo, mluvila jsem s Bišonkou, ale jen malou chvíli a smála jsem se tomu jak blázen, když mi to napsala o tom Kurňa. To bylo kurňa ganz dobré.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 22:32
- Nahlásit
Verca
Hele Veru, tohle mi teda nedělej, já se totiž u pc stále něčím cpu, a právě se cpu - Bueno choco - Nový věk pro zdraví no fak dobrá tyčinka, ale samý burizon a samo že mě zase skoro zaskočil, když jsem si četla toto - už vím..budeme jí říkal Eleonorec. a budu jí vydávat za psa a když se zeptají na výstavě, kde má kulky, tak řeknu, že je nervózní a asi se jí někam schovaly, že zalezly.
Tak to bys opravdu mohla říkat, už si fakt umím představit jak je má pes z nervozity zalezlý
Nebo také můžeš zapsat Elinku mezi psy a skočit si do kruhu s nimi, no a kdyby hledali kulky, tak bys začla ječet, jééééé, oni mě podvedliiii. já si kupovala psa a ne fenku, a mě bylo divné, že při čůrání nezvedá nožičku. Tak to já si teda budu stěžovat u jisté paní chovatelky
No a až si budeš stěžovat, tak já tady nějaké kulky vyrobím a pošlu ti je poštou, ty si s Elí jen skočíš na veterinu, no nebo tady běhá psů, tak si jednoho na chvíli půjčím
No ale nyní vážně, nevím zda jsou vysazené na malé fenky, jako je zrovna Bella Mia, myslím, že to není pravda, každý rozhodčí má rád asi něco jiného. Nevím jak u havaňáků, jo vlastně nedávno mě někdo říkal, že je jedna fenka moc maličká a že na výstavě s ní asi nebude moc úspěšná, ale u číňánů jsem slyšela že jeden rozhodčí má prostě rád velké feny a jinej zase ty prťata. Hele tam si nevybereš. Tam musíš jít, proběhnout se , Elí předvést, a nanechat si zkazít případně náladu kdyby dostala horší známku než V. Já měla jako první známku VD a myslíš že to semnou nějak hnulo? ani náhodou, pro mě to byla super známka, a nakonec jsme udělali junioršampiona, myslíš že jsem s tím vůbec počítala? tak to ani náhodou, a to asi během 4 výstav, myslím že to je docela úspěch a nebo prostě klika. chtěla jsem jí mít oceněnou než bude mít štěnda, ale že bychom získali nějaký titul, s tím jsem fakt nepočítala, mám radost, to jo, ale víc mě to nebere. Jen jsem na nás obě hrdá, že jsme to nakonec dokazáli.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 22:40
- Nahlásit
emikami
jak stěžovat u jisté chovatelky? Bych tě normálně nabonzovala a řekla tvé jméno, žes mě podrazila. Ale myslím, že kdyby šla v kruhu mezi psy, tak by si o ní mysleli,že je 4%, že chodí jak "baba". ona je v chůzi taková primadona.
Máš nějaké ty fotky Žolíka? Kurňa to je jméno pro interžampiona...takhle se jmenuje od sousedů vořech...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 23:31
- Nahlásit
Verca
Fotky nemám, jen to co má p. Gr. na webu. je tam opravdu jen ze strany, ani netuším zda tam má jiné, ale ona to podoba je vidět i ze strany. Dnes jsem grogy, mimořádně jdu dříve do pelechu. Buď na mě padla jarní únava nebo už jsem fakt unavená. Hlavně ve sbírání hovínek. Emí chodí min. 5 krát denně, Brita tak 3krát, Wikinka má mírnou srágoru, no já už jsem z toho hotová, u Emí se to dá očekávat, i když také nevím zda to tak fakt má být. Ona se nažere, dám ji co chce, a pak hned chce kadit, no tak co sežere to vykadí, nebo dávku předtím, jako kdyby to snad ani v ní nezůstalo. Štěndům budou v neděli 4 týdny, to to utíká co? a pak za týden je začnu již asi trochu přikrmovat, aby si zvykala postupně a Emí už začla trochu odpočívat. Holky dělalo vám dobře to dnešní teplo venku, mě teda vůbec ne. Mám snad návaly, no jo baba sem.S tím už asi nehnu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 08:58
- Nahlásit
emikami
No mě dělalo to teplo nadmíru dobře. Byla jsem se psy dvě hodiny venku (ke konci se přidal i Peťa) a obě mi míček aportovaly 1 a 1/2 hodiny a viděla nás při tom jedna paní s Bernským salašnickým psem a byla naprosto unešena, chválila nás a říkala, že je mám super vycvičené, což mě hooooodně potěšilo.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:00
- Nahlásit
Ahojte holky...
před chvilkou jsem se dozvěděla, že se v chov.stanici Moravia White narodilo 6 štěňátek Bišonků Frisé. je to nádherna a ještě k tomu když jich je 6... jsem úplně ráda
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:49
- Nahlásit
Verca
emikami
JO Wikinka a Eli mají ty ksichtíky fakt stejné, vypadají jak sestřičky
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:51
- Nahlásit
Janik
Jé, mají stránky na netu?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:46
- Nahlásit
bisonka
Mají ale jenom takové provizorní. http://bisonfrise.blog.cz/
Ale foteček tam moc není...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:56
- Nahlásit
emikami
Miminka jsou nádherná No,já bych si tady vybrala Fabiena Budu držet palce,at to dopadne.
Jinak holky,včera mi psa málem zajelo auto hrozný zážitek A už jsme byli i na vzteklině,takže jsme komplet oočkovaní a můžeme razit i do zoo (teda,kdyby byl čas a né samá písmka a škola jak je to teď )
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 12:56 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit
Holky koukněte sem: http://www.hardy-flap.se/e_f_agilityvalpar.htm jsou úplně roztomilí a jak mají pro ně ty překážky vyrobené je to krásné
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 13:34
- Nahlásit
Janik
to je naprosto úúúžasnééééé! to vidím poprvé. Super nápad. Stačí mít jen šikovného taťku, manžela nebo kamaráda, který to vyrobí.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:09
- Nahlásit
Verca
taky jsem to viděla poprvý
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:29
- Nahlásit
Tak poprvé jsem šišlala na monitor! ten odkaz byl super! Mimineška malinkýýýý a šitovný Jak še tam plažily a byly šikulci
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 10:20
- Nahlásit
Janik
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:57
- Nahlásit
Jsem nemocná a je mi špatně, ale momentálně jsem natolik zdopovaná práškama, že jsem byla schopná jít na chvíli k netu a dávám vám sem pár foteček pro pokoukání,potěšení,no a zárověň i pro posunutí, ať jsme zase o kousek dál
To je úlovek,co?
Montík si moooooooooooooooc pochutnal
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:58
- Nahlásit
Jeden malý portrétek:
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:59