Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 16:29
- Nahlásit

Při běhu to někdy vypadá,že se směje:

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 16:30
- Nahlásit

Tady zuřivě vybírá zatáčku:

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 16:31
- Nahlásit

Tady je vidět v celé své kráse,ale do výstavního postoje to má předaleko Vidíte,jaký chlupate se z něj stává?

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 16:32
- Nahlásit

Takové(i mnohem větší) klacíky pořád tahá:

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 16:33
- Nahlásit

Takto je ted momentálně spokojený,protože dostal prasečí ouško(jen doufám,že se po něm nepočůrá jako minule,pije totiž pak strašně vody a od ouška se nemůže odtrhnout,tak to tady minule pustil,naštěstí jen na dlažbu)ale abych ho pochválila,dneska to vydržel 9 hodin!

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 16:38
- Nahlásit

S míčkem-co myslíte,udrží ho nebo mu vypadne?

Tak a musím se jít už učit Jinak cesta včera byla v pohodě!!!

A ještě vám napíšu,jak jsem se mu dneska na procházce schovala:
Byla jakási křižovatka dole pod malým kopečkem.On nahoře něco očmuchávall,já šla a nečekala a schovala se dole za skálou za takovou zatáčkou a čekala...najednou letěl z toho kopečka jako blázen na tu stranu,co obvykle chodíme...neviděl mě ale pořád,tak se rozběhl závodním tempem,bylo vidět,že se asi bojí,aby nebyl sám...Tak já na něj z druhé strany zavolala,ale on se nezastavil,v plné rychlosti to vzal obloukem,pak tady zpomal,a když mě konečně zahlédl,utíkal za mnou.Moc jsem ho pochválila.Ono to možná zní,že ho trápím nebo tak,ale prostě chci,aby se naučil,že si mě má hlídat,že se nesmí nikde zaběhnout nebo opomenout,abych s emu neztratila...On jde pak třeba přede mnou,ale zastaví se a ohlídne,prostě si mě hlídá

bisonka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:23
- Nahlásit

krecinek
To mi cheš říct že tady v Praze je někde tak hekzý lesík??

bisonka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:30
- Nahlásit

HOlky poraďte mi, chci do galerie vložit fotku ale kdžy dám přidat obrázek tak mi to napíše že se musím přihlásit, ikdyž už přihlášena jsem...

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:31
- Nahlásit

bisonka
Nene,je to v Kralupech
Neznas ze skoly nejakou Petru?Moje bývalá spolužačka,chodí taky na VŠE...

bisonka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:33
- Nahlásit

krecinek
No to bys musela říct příjmení protože znám hodně holek se jménem Petra...

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 19:37
- Nahlásit

Kuříková...z Trutnova. Mimochodem,zjistila jsem,kolik chodí na naši fakuptu lidí(jak si psala,že vás tam je několik tisíc...)tak do 200 se určitě pohodlně vejdeme...Jak jsou na tom další tři fakulty,netuším...

Verca
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 21:22
- Nahlásit

bisonka
Ahoj Věruš! Jsi na icq?

janča
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 21:42
- Nahlásit

Tak vám chci holky oznámit, že v sobotu Gweny úspěšně prošla bonitací.
Sice jsme nedostali takový bonitační posudek jako Candy, ale chovná, pokud uděláme ještě jednu výstavu je.

Verca
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 21:49
- Nahlásit

Tý jo, vy jste byli na bonitaci? Gratuluji!!!!!!!!!!!!!!

janča
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 21:59
- Nahlásit

Verca
Díky.
Co holky, už jsou v pohodě. Jestli jsi to psala, tak promiň, nestíhám vše pročítat.

Verca
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:05
- Nahlásit

janča
jo, už jsou obě v pohodě.
a jak se Gweny líbila? Kde jste jí vůbec nechali zbonitovat?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:07
- Nahlásit

janča
Taky se přidávám ke gratulaci. Kde bonitaci absolvovala? Myslím klub..

janča
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:12
- Nahlásit

LenkaK
Klub havanských psíků.

janča
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:16
- Nahlásit

Verca
No měli výhrady, musíme případně krýt s plnochrupým psem, protože jí vepředu dole chybí 2 zuby. Výstavu havaňáků jsme viděli, někteří se mi vůbec nelíbili, byť dostali tituly. Jsem jen laik, koukám jen na celkový dojem. Jinak Gweny tam byla naprosto spokojená, na to že jsme tam čekali 2,5 hodiny byla klidná a zvládla to bravurně.

janča
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:19
- Nahlásit

Z toho názvu mi vypadlo slovo. Klub chovatelů havanských psíků

Verca
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:25
- Nahlásit

janča
jí taky chybí dva řezáky?

emikami
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 23:38 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Verca
Taky, taky. Jinak dopadla s bonitačním kodem podle mě dobře. Záleží stejnak na tom kdo bonituje, a každý by ji sbonitoval jinak. Janča může být spokojená, Gwen je pěkná holčička a každý veterinář se nad chybějícími zuby nepozastaví, to je výmysl hlavně asi těch rozhodčích na výstavách, ale nikde není nepsáno, že se tam může s tolik a tolika zuby. Myslím, že zuby ani překážkou nejsou. Někdo to může zjistit, dá o něco horší známku nebo nezdadá Cajc, nebo tak a někdo´to ani nezjistí, vždyť všichní víme o čem jsou výstavy, a záleží kdo je zrovna rozhodčí, a také pak jak se tu i psalo, některým psům rozhodčí prostě nevoní, a nechce nechat na sebe sahnout u jiného je to jinak. takže to je všechno tak spletité, že já už si snad ani z ničím lámat hlavu nebudu.

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 07:54
- Nahlásit

emikami
Asi bude něco na tom pravdy, když mi kamarádka řekla, že když načichla k tomu, jak probíhají bonitace psů (a že se v tom šťourala...) u boloňáků a co všechno se přehlíží, tak by si jedině přivezla boloňáka ze zahraničí, nejlépe z Itálie. A jak tak koukám, tak u havańáků je to ještě horší, tedy především výstavy.

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:25
- Nahlásit

krecinek
Je to fakt krasavec!

Kde jste všichni?

Candy
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:46
- Nahlásit

Verca
Veru já tu jsem, ale zatím pročítám příspěvky za celý víkend, nebyla jsem na netu.

Ještě k tomu jak se "Krecinek" ptala na ten pohyb, tak jsem tím myslela spontální pohyb psa po venku, že ten pejskovi neškodí. Horší je to s výcvikem - skákáním (naprř. agility) atd. I když to vypadá, že jsme Candíka tahaly po tůrách už od tří měsíců, není to tak přesně. Byla to jedna tůra, která nebyla vůbec náročná a to jsme ho i přes jeho nevoli průběžně nosili. A pak s námi chodil až v těch Tatrách a to mu bylo už skoro rok a půl.
Jinak si myslím, že se nemají přetěžovat samozřejmě žádná štěňata, ale hlavně to platí pro plemena velká a obří a pro ty která mají dispozice k displasii kyčelních kloubů.

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:08
- Nahlásit

Candy
JO, tak jak to píšeš, tak jsem tě taky pochopila. Ale reagovala jsem na denní 1 a 1/2 hodinové procházky.
Já jsem byla taky s malou Pheobe na horách a střídavě jsme jí nosili a cupitala... jde hlavně o ten asfalt.

Candy
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:15
- Nahlásit

Verca
Teď mi přišel supr mail (video), pošlu ti ho e-mailem a i ostatním, pokud na vás najdu mailovku. Je to fakt super

krecinek
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 15:22
- Nahlásit

Verca
Díky

Dneska je venku náááááááádherně byli jsme spolu venku,ale raději jen tu hodinu,i když vypadal,že by chtěl ještě lítat.A to měl jazyk až na vestě! Dělal třeba kolem mě a jednoho psa,který vůbec nevypadal na to,že si chce hrát,obří kola.A dolů z mírného kopečka letěl jak šílenec
Jinak dneska měl netknutou misku granulí,tak jsem mu do nich přimíchala zbytek kuřete,co jsem měla v lednici a musela jsem mu to pak sebrat,aby najednou nesežral půlku denní dávkyNo jo,jenže asi za 1/4 hodiny se tu stavovala jedna holčička,co má krysaříka-kámoš Montyho,tak já šla s ním dolů,aby si jen pohráli,když už jsme byli chvíli předtím v lese a úplně jsem zapoměla,že chíli před tím sežral cca půlku denní dávky!!!Moc sice neběhal jako jindy,ale stejně...Nemůže mu to ublížit,myslím torzi žaludku????Ale ta snad není z běhání,je za skákání,ne?No,ale snad to bude ok,ted tu hajá a odpočívá a venku se moc honit nechtěl jako jindy,že měl plné bříško,tak sám se na běhání necítil...Jo a to jsem šli dolů s medvědem v tlamce!!! obmítal mi ho dát,vrátil se dvakrtá pro něj,tak jsem mu to dovolila.
Jinak dneska jedeme asi sand už na očkování proti vzteklině...

krecinek
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 16:13
- Nahlásit

janča
Jéééé,já si všimla až teď Gratuluju!!! a můžeš mi prosím popsat,jak to na takové bonitaci vypadá??

janča
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 17:04
- Nahlásit

krecinek
No jasně.
Zváží a změří pejska, jeho hlavu, obvod hrudníku, spočítají zuby, prohlídnou stavbu těla, packy, oči, srst.
Pak s ním chodíš a oni sledují styl pohybu.
Pak všechno zprotokolují, zapíšou zda je chovný a je to.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání