| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:20
- Nahlásit
Verca
No já hyperaktivní člověk abych něco nezvládla. Samo, že budu chvíli učit jednoho a pak druhého. Mě jde hlavně o to, že se vylítají a při tom se něco naučí. Víš u nás v městě nesmí být pes puštěn na volno, takže si myslím, že ten cvičák bude nejlepší, ale ono to je o tom, že to je taková školka pro ty malé kuliferdy, samo že tam můžou i velcí pejsci já si totiž všimla, že Damišák zbožňuje všechny velikosti no a Bišo ten je zase nejraději kdyby to byla fenečka aspoň velikostí labouše a nebo NO ať se nemusí moc ohýbat k frndule.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:34
- Nahlásit
Darina1
Teda, tak to jsi šikula. Vím, že agility se dá takhle se dvěmi psy cvičit, ale nedokázala jsem si představit, jak se dělá poslušnost...
My v Těšíně máme mít psy na vodítku a jsou určené některé ulice, kde se může bez,ale my chodíme na volno a dokonce jsem se jednou ptala jednoho policisty (to jsem je ale měla na vodítku), když jsem čekala s Peťou na další policisty (boural nedaleko našeho baráku), jestli by moc vadilo, jestli bych je pustila a on říká, že nééé, že pokud někoho nesežerou, tak to nevadí. A pak se s nimi dokonce muckal. ale to jsem měla fakt štěstí na hodného policajta. Ale takoví nejsou bohužel všichni. U nás se to až tak nehlídá, celkem dost psů chodí navolno. halvně na sídlišti.
Hele kdyžmůžou parkovat lidi na chodníku přímo u pracoviště policie a nedostanou botičku,tak proč né my chodit s malými psy bez vodítka. Ale samo, že když vidím policajty,tak je beru na vodítku.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:49 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Verca
No zapomněla jsem připsat Verunko, že taky bude hóóódně záležet i na tom jak to vydrží moje nožičky páč jsem takový kripl, že co chvíli říkám au,au,au.
Policajti i u nás sou super, pamatují si mě ještě z dob kdy jsme měly NO a vždy byly řádně zabespečeni, takže nějaký malý přestupek se řeší malou domluvou, ale můžeš natrefit i na prapodivné spoluobčany a já se nemíním s každým dohadovat. Tak to u nás je tak to tak beru a předcházím konfliktům.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:52
- Nahlásit
Darina1
Však jasně, já jsem ještě ani s lidmi problém neměla, tak proto si tak "vyskakuji"... Moje psiska jsou většinou odvolatelné, takže v pohodě, jen se někdy až moc pletou pod nohy... Ale jak říkám, je to proto, že jsem si hubu ještě nenabila.... /ťuk ťuk).
Dášenko, vím, že máš nemocné nožky, takže vždy, když něco takového napíšeš (cvičák, výstavy), tak vím,ž e to závisí na tvém momentálním stavu. Věřím, že kdybys měla nožky zdravé, tak běháš agility, chodíš na cvičák, vymeteš každou výstavu apod.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:59
- Nahlásit
Verca
Jo tak Dášenko jo. Už jseš úplně jak já. Ach ta paměť na ty jména. Takže páčko jedu pro taťuldu a jedem střihat. My budeme zase krásni. Vždy jak je přivezu od paní Králove tak se znova zamilují.
Pacinky a pusinky posíláme tvým kočičkám Biško a Damiško.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:12
- Nahlásit
Darina1
NO když můžu být já Veverička. Ale vůbec jsem si neuvědomila, že zdrobnělina na Darinu nemůže být Dášenka, že by to bylo pro Dášu. Já si tvoje jméno moc dobře pamatuji, jen jsem chtěla něco "nového", nějakou zdrobnělinu a nějak mi to nevyšlo. No jo...při pondělku....
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:14
- Nahlásit
Verca
No já si říkala, cožéééé???? Ale Verčo , mě teda také bolí nožičky, ale to že bych chodila na agility a vymetla každý cvičák a ještě k tomu ty proklaté výstavy, tak to na mě teda fakt nesedělo. No ještě že to pokračovalo dále, ale řekla jsem si, že si zvolila pro Darinku hezké jméno No mě kdyby nebolela zádíčka a nožičky, tak bychom chodili tak leda na dlouhé procházky a na cvičák, na agility už bych toho potřebovala víc, a výstavy bych v pohodě vynechala
Veru, to video je super, fakt, hudba skvělá, ale pročpak si nehodila míček také Elí ??? Mě to bylo moc lítooooo. Jak jste tohle dokázali udělat? To bych také ráda uměla. Zdravím Peťu a řekni že je opravdu šikulka.
Holky, jestli jste nebyli ještě na mém webu tak se změnila jména, Frenki je Filipe a Felis je Frenki
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:21
- Nahlásit
emikami
Dášenko tak srandičky, tak to kurňa fak jo. Počkej já na něco přijdu a pak ti to vrátím kurňa.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:41
- Nahlásit
Darina1
Darinko a co máš na mysli , jsem z toho vedle jak ta jedle KURŇA ŠOPIN
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:12
- Nahlásit
Ahoj holky, tak jsem zpátky z Německa a připravena si s vámi povídat Ve čtvrtek jedu konečně domů za Bambinkou tak už se nemůžu dočkat !!
Darina1
Dájo, my se jdeme k paní Králové stříhat ve čtvrtek!!
emikami
Jak se mají moje malinké štnátečka???
Verca
Video je fakt bomba Jen by mě zajímalo která z vás je raději TV hvězda
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:11
- Nahlásit
emikami
no to by musela mít Elinka o míček zájem. Však jsi viděla, že Eli běžela až za Phoebe...ona ej taková vyčůraná zlodějka. Pro míček běží jen, když ho má Phoebe a snaží se jí ho ukrást a Elinka to neměla zakázané za ním běžet. Říkala jsem: "přines!" a ot je povel pro obě, jen Elinka se o to vůbec enzajímala, jen na konci, když si všimla, že je Peťa vlastně natáčí a tak nechtěla být mimo záběr,tak se jako přidala, aby se neřeklo. To víš...Héééérečka!
To má Peťa program Movie maker, který je normálně ve Windowsech.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:16
- Nahlásit
Verca
Chválím moc pěkné video. Jste šikulky.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:20
- Nahlásit
Verca
Jé,to je bomba hlavně se mi líbilo to skákání
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:18
- Nahlásit
Verca
Verůůůůů to se vám opravdu povedlo. Moc pěkné.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:21 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Martina,krecinek,LenkaK
Teda holky, ani nevíte, jak moc tě ta vaše pochvala těší. Děkuji! vyřídím Peťovi, že je šikula!
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:50
- Nahlásit
Verca
Ahojky Verunko...až teď jsem se dívala na to video a fakt super! Takže pochvala ještě ode mě je fakticky šikula
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:04
- Nahlásit
Verca
No ale ne jen Péťa ale ty také, že to s nimi tak pěkně umíš. Asi to také zkusím.
LenkaK
Jé, Lenko, jak to vypadá s Bellinkou? Jak je to dlouho už, víte něco??? Je či není, co myslíš? nebo to už snad musí být měsíc od krytí ne? úplně mě to vypadlo z hlavy, co mám práce. Tak povídej, jsem zvědavá.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:12 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
děkuji!!! To potěší. Phoebe ta cvičí fakt skoro sama... je to hrozně veselý rarášek, který je pro každou blbost.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 22:13
- Nahlásit
emikami
Ještě to není měsíc. Více budu vědět po ultrazvuku, na který jdeme v pátek nebo pondělí. Ale spíše bych řekla,že není.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 23:38
- Nahlásit
LenkaK
Myslíš že není? Dle čeho tak soudíš? Proč by se to nepovedlo, nám se to povedlo, teda zatím vždy a ještě se ani nespojili, jak u vrhu A i B. No asi si u toho měla být také, ale ještě se uvidí, někdy to vypadá že to nevypadá, a pak tam nějaká mrňata najdou.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:43
- Nahlásit
bisonka
Bišonko my už byly včera a zase jsme fešák.
Verca
Veverko a pamatuješ si kdy jsem ti začala říkat Veverko? Bylo to v ten den kdy jsi napsala, že smrt Svobody tě dojala k slzičce a já si s poměla na jeden film který měl název Veverko neplač.
LenkaK
Leničko tak to mě moc mrzí, ale jak píše Dášenka snad se tam něco vydoluje.
Já ti říkala, že jsme za rohem.
emikami
No Dášenko co s tím myslím, však počkej nějaká kulišárna mě napadne a pak se těš i s úrokama bude vrácenka kurňa.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:47
- Nahlásit
Verca
Verunečko ještě jsem zapomněla připsat, že i když je Damišák ostřihány tak ty očička, šumaček a ten pohled je fakt celá Elinka kurňa.
Pacinky a pusinky od Bišonka a Damiška.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 09:09
- Nahlásit
Darina1
Darinko, ty tvoje příspěvky jsou vždycky takové krásně něžné, že to každého pohladí po duši, ať už je to určené jemu anebo ne...
Tak rychle nějakou fotku!!! Anebo ne, já si počkám, až ho uvidím na živo v Ostravě.
Tak na to jsem zapomněla, že jsi mi začala říkat Veverko po jeho smrti.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 09:20
- Nahlásit
Verca
Kdo si počká ten se dočká. Víš jak jsem já na tom s těma fotkama? Hned ti odpovím špatně Veverko.
Originál na živo je k nezaplacení, takže Ostrava to jistí.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:44
- Nahlásit
emikami
Byli spojeni je 3min. Být u toho jsem nemohla. Situace to nedovolila.Vysvětlovat to,ale nebudu.
Belinka jinak byla u toho levá. Jinak to krytí(a ještě jen 3minutové) bylo jen jedno.
No nebudu se starat. Když bude, bude dobře,když ne tak počkáme do příště.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:46
- Nahlásit
Darina1
No vidíš, kdo zaváhá....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 18:17
- Nahlásit
Kurňa ta diskuze tady vázne....
Emikami, no kde jsou nějaké nové fotky miminek?
HOOOOOLKYYYYYYYYYYYYy, kde jste všechny?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 18:35
- Nahlásit
Verca
Taaaaaaaaaaaaaaaaaadyyyyyyyyyyyyy
Ne,nějak teď nestíhám,ve škole pořád píšeme zápočtový písemky a nestojí to za nic
A paktaky,venku je tak krásně chodíme ted s Montíkem do lesa třeba i dvakrát denně,jednou na cca hoďinu a pak rychlejší a menší kolečko tak na půl hodiny.Dneska jsem zase vytáhla stopovačku,protože si ze mě začíná dělat blázny!dneska jsem ho dvakrát volala a on bud bezel dal,nebo kolem me zacal litat a poskakovat a uskakovat a zrovinka pred lidma,no,uzasny,tak jsem ho zase dala na provazek,aby si pripomnel,co ma.Na par dni ho tak necham a pak zase uvidim.
Taky uvazujeme a zkraceni jeho srsti,uz ji ma celkem hustou a dlouhou a vic funi,nevim,jestli proto,ze tak lita,nebo proto,ze je mu tepleji...a kdybyste videli toho sucheho listi,co si domu nosi v kozichu.ja nevim,ze si do toho musi lehat a valet se v tom.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 08:27
- Nahlásit
Ahojky holky,
Tak jsem tu jen na chviličku abych Vám řekla nějaké novinky. Tak štěňátka se mají skvěle, nádherně přibírají. Jména už máme vybraná a holčička asi zůstane opravdu doma. Jméno si totiž vybrala dcera, tak fakt bude musett zůstat doma.
Kluci se jmenují:
Dario Joy
Darling Sweet
Diamond star¨
Dirty dencing
A holčička je Dizzy of heaven.
Už teď ve 2 týdnech mají nádherně plnou pigmentaci čumáčku i očiček, vzali to pěkně hopem. A už se jim otvírají očička.
Snad budu mít chvilku čas sem hodit nějaké fotky a konečně přelouskat vše co jste tu za tu dobu co jsem zde nebyla napsali. Ještě jsem ani nestačila dát fotky na naše stránky. tak snad se brzy polepším.
Jo a jinak se nám začala hárat Lilinka, takže příští víkend jedeme za ženichem.Tak nám držte palce ať to dobře dopadne.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 09:35
- Nahlásit
katri
už se těším na fotečky a držím palce při svatbě
Darina1
I tak bys nám tady mohla hodit nějakou fotečku, já pak dám ostříhanou Bambinku
Verca
No taky mám pocit že se nějak málo přispívá tady, vždycky si chci číst ve škole a ono není co ..
|