| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:39
- Nahlásit
Verca
jojo,ten můj je myslím taky temperamentní až dost Jen kdyby mu to tak vydrželo už napořád...I když,někdy je fakt dost divokej,třeba přecházíme silnici a on si vzpomene,že si vezme vodítko do huby a bude se přetahovat,vrčí atd...teď jsem s ním byla na hodinu u řeky (mám dnes volno-nevolno,rozhodla jsem se dělat jarní úklid ),aby se mu ten les neomrzel. A on lítal jak blázen, málem šel za kačerama i do vody Jinak ho dneska srovnal jedenjezevčík,normálně si ho hned hodil na lopatky,až jsem koukala Jo a největší radost z úklidu má ted rošták,protože je to tu zatím jak po výbuchu a on si v tom lebedí.každou chvíli najde něco zajímavého as odtáhne si to na svůj pelech...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:43
- Nahlásit
Verca
Verunko jak popisuješ hraní Phoebe tak to je ala tuty Damišák, on si i sám takhle dokáže vyhrát a Biško ten opravdu je gaučák ten jen se mazlit, koukat a spat. Na pusinky jsou oba, Když Damišák se při hře rozdovádí s kousáním jen mu řeknu " Damišáku běž si pro aportek" pak ho drží a mě to nebolí.
Candy
Candiku popisujte jak na to já se učím s váma.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:50
- Nahlásit
Verca
Verčo moc moc díky
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:51
- Nahlásit
ach jo tak zase nic, ale už jsem vložila adresu z Vlastností
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:52
- Nahlásit
Darina1
Já vždycky říkám Phoebe: Kde máš hračku? a ona najde cokoliv a když řeknu, kde je balonek? tak to vždy přinese balonek. to je vždycky tak roztomilé, jak mi rozumí.
Anebo úplně zbožňuji, jak Phoebe něco vykládám a ona pořád točí tou hlavou ze strany na stranu, jak kdyby mi rozumněla a když malinko změním tón, tak jí otočí zase na druhou a pořád tak dookola.
Eli je v tomto taky srandovní: něco jí říkám a ona na mě čumí stylem: nechápu jako proč mi to říkáš, když ti stejně nerozumím.
Taky mám doma dva protiklady.
Eli letí za hračkou jen když za ní letí Phoebe, aby jí ju mohla ukrást. Jde to vidět i na tom videu, jak házím Phoebe balonek.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:04
- Nahlásit
Tak ještě další pokus
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:06
- Nahlásit
Holky já to vzdávám, budu muset vkládat forky přímo z mých stránek.
Ale díky vám za rady.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:10
- Nahlásit
emikami
Ty pamlsky myslíš asi Frolici ne? viděla jsem to jednou ve zverimexu a bylo tam napsané, že je to krmivo, ale používají to lidé jako pamlsek.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:45
- Nahlásit
Verca
Ne to nejsou Frolic
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:46 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Candy
Tak to zkusím já, uvidíme co to udělá .....
Kdybys chtěla něco odmazat, tak řekni. ju?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:00
- Nahlásit
emikami
Jůůůů jak jsi to dokázala???
Ale počkej ještě něco vyzkouším, možná vím čím to je. Momentek ......
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:02
- Nahlásit
Verca
Nestresuj, jeslti tam pudem tak tě podpoříme )
Jo a jak popisuješ phoebe tak tak to dělá bambinka úlně, naposledy s prasečím uchem (apropo dovola bch tě informovala že už prasečí ucho není na světě, ale celé zbaštěně!!! )
Romaine Janik
holky a počkejte co až na výšce!!! před každou zápočtovou písemkou mám větší nervy než před celou maturou a zkoušky už ani nekomentuju....
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:04
- Nahlásit
Teď už to musí vyjít!
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:10
- Nahlásit
Huráááááááá
Předtím jsem nezkopírovala celou adresu
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:14
- Nahlásit
janča
Jani díky za pochvalu
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:32
- Nahlásit
ještě další .....
|
janča
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 14:14
- Nahlásit
Taky přidávám dnešní fotku Gweny. Seděla mi na židli jako modelka.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 16:17
- Nahlásit
Co je to za titul- ***Slovenský šampión krásy*** Jak se to dá získat? Nikdy jsem o takovém titulu nic neslyšela.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 16:19
- Nahlásit
Candy
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 17:57
- Nahlásit
MartinaClaudi
pokud získáš potřebný počet titulů CACIB, jestli se nepletu, tak dostaneš titul šampion krásy.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:52
- Nahlásit
emikami
Verca
O fenku se bát nemusíte. Některá štěňátka dali na kojení jiné fence,které se narodily jen dva štěňata. Mají doma ještě jinou bez PP,které o dva dny dřív porodila.
Ale je to síla tolik prďolků. Prý porod začal někdy po obědě, ale první štěně se narodilo ve čtyři ráno. Věděli,že nebude mít zase jen tři,ale počítali tak s max pěti. Taky byli překvapeni a trochu nešťasní jak to budou zvládat.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:53
- Nahlásit
Candy
Prosím tě jak to děláš,že má Candy tak dlouhé fousy? Bella je má pořád hrozně krátké.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 11:18
- Nahlásit
Takže ve 14 hod začínám se Scio testy a končím v 18:15. Mezi tou dobou máte jen jednu práci: myslet na mě ať to nezvořu Ne fakt, občas si vzpomeňte.
Jdu se chystat, pa pa, stavím se večer.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 15:30
- Nahlásit
LenkaK
To si myslím nejde ovlivnit, jedni pejsci na to mají dispozice jiní ne. Candy zase třeba nemá tak dlouhý chlupy na hlavě. Jinak mě letos mrzí, že nemůžu na výstavy, Candy si vykusuje chlupy na zadní noze a vypadá to děsně. Teď ho hlídám a čekám až to doroste.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:13
- Nahlásit
Candy
A nemůže na té nožičce mít nějakou ranku nebo štípanec od blechy? Byli jste v přírodě a tak mohl chytit nějakou potvůrku,která ho kousla a teď ho to zlobí.
Že by měl krátké chlupy na hlavě se mi nezdá. Bela má zase řídký ocas. Eli od Verči má na ocase nádhernou hřívu.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:25
- Nahlásit
Máte někdo zkušenosti s tímto norkovým olejem?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 20:28
- Nahlásit
Tak tady jsou nějáké dnešní fotky Claudinky.
Tato první je bez blesku:
A tady jsou ostatní:
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 21:12
- Nahlásit
MartinaClaudi
Teda to máš ale krasavici!!!! hezký účes
A ksichtíkem mi strašně připomína naší Bambinku...
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:28
- Nahlásit
bisonka
dějujeme
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2007 18:59
- Nahlásit
MartinaClaudi
Hezké fotečky
Jinak holky,dneska jsme byli na Matějský a Montíkoj koupili takové hnědé,malé roztomilé štěnátko na baterky, které štěká a skáče, že bud emít príma hračku a on se ho bojí!Vrčí na něj,pak před ním utíká,pak stáhne ocásek a jde si sednout k hlavním dveřím,jako že už u nás nebude,když máme teď jinýho
Jo a zítra asi půjdeme na tu veterinu ohledně zubů,když bude čas...Má totiž z půlky vylezlé nové špičáky a staré drží ještě pevně a asi to moc normální už není dbeska mu sice vypadla další stolička(už asi třetí celkem),ale jde to prostě pomaleji,než rosotu nové...tak jestli zítra večer pojedeme,dám vědět,jak sme dopadli.
|