| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:08
- Nahlásit
Janik
to je děs, když se pokříží s bišonkami, tak je to pěkné, ale hnus je s čivavou, japanchinem a o jorkovi ani nemluvím...ale neviděla jsem je všechny. ještě že u boloňáků nejsu fotky.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:17
- Nahlásit
Verca
JO ty, ketré jsi vyjmenovala tak ti se mi taky vůbec nelíví ..... ty lidi vůbec nechápu
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 12:27
- Nahlásit
to jsou úplně nádherná štěňátka.
http://www.kolumbus.fi/sugerin/puppiesk.html
http://www.kolumbus.fi/sugerin/puppiesg.html
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 16:26
- Nahlásit
Janik
Tak ti kříženci jsou opravdu drsní třeba takový maltézáček s jorkem....
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:05
- Nahlásit
Radši na to ani nekoukám, protože jsem viděla naživo jak to vypadá. když je zkřížený bišonek a jorkšír...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:54
- Nahlásit
Montík v novém sestřihu-ještě jednou
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:56
- Nahlásit
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:25
- Nahlásit
Tak už mu koněčně vypadla i stolička čistila jsem mu zoubky a najednou koukám,že je katráček od krve,tak kouknu a tam čerstvá mezera...,chudák,ten zub asi spolk
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:04
- Nahlásit
krecinek
No vidíš kracinku ono to nakonec půjde pěkně samo.Jestli je u vás tolik sněhu co u nás asi 20cm tak buď ráda, že jsi ho ostříhala, my jsme měly tolik a tak velké kule, že jsme opravdu nemohli ani jít, musela jsem je vzít každého pod paži a donést domů.
Pac a pusu posila Biško a Damiško.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:23
- Nahlásit
Darina1
No, tak tady naštěstí sníh není a doufám, že ani nebude...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 08:45
- Nahlásit
Ahojky holky. V polsední době tady konverzace trochu vázne, tak tady něco přidám.
Březost Belly máme potvrzenou a na ultrazvuku byly vidět zatím dva plody. Bella nám březost taky potvrzuje a to svou žravostí. U taky sežrala Becky granulky. Včera si po docela dlouhé době chtěla opravdu sma od sebe hrát. Hrála si se mnou jen chvilku. Pak už si šla zase lehnout.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 08:47
- Nahlásit
krecinek
U nás je 30cm sněhu a stále sněží
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 10:25
- Nahlásit
LenkaK
Leničko my držely 8pacek a 10prstů ať jsou aspoň dvě. Hůrá tak se nám to povedlo.
Budoucí mamině posílají dva kluci pac a pusu od Biška a Damiška.
No a tady ta diskuze opravdu vázne, že se naštvu!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 11:17
- Nahlásit
Darina1
Mamino posílá Haf a pusu.
Už v tom mám guláš. Ty Darino jedeš na výstavu do Ostravy?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 13:53
- Nahlásit
LenkaK
Ano Leničko já jedu na výstavu vystavovat Damišáka a už mám i vstupák doma.No a ještě uvidím jestli přiberu i Biška. Takže jestli se přijdeš mrknout tak já tam budu určitě. Mě poznáš na 100%, základní znaky jak mě poznáš dlouhá, chudá, dlouhé vlasy a v nich nazrzlý melír. Toť můj popis mé osoby.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 14:24
- Nahlásit
LenkaK
gratuluju,další dvě kuličky na obzoru Jinak v kralupech zatím po sněhu ani pamíátky,ale v Trutnově prý nějaký je...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 15:46
- Nahlásit
Ahojky holky...
tak u nás včera strašně moc sněžilo...napadlo asi 30cm sněhu ale už to dneska taje, protože poprchává. Jako počasí fakt hrozné pro ty naše bílé kuličky
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 16:29
- Nahlásit
Leni, gratuluji k březosti Bellinky a přeji ať to pěkně zvládnete!
K váznutí konvrzace - já se omlouvám za nepřítomnost, ale v sobotu dělám přijímačky na VŠ, v pondělí a úterý maturitu nanečisto a další pondělí maturitní slohová práce, tak mám učení nad hlavu a ještě teď zdravotní problémy, tak nic jiného nestíhám.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 16:46
- Nahlásit
Romaine
Tak to držím všechny palečky a Andy všechny pacičky abys to zvládla, protože mě to čeká už za dva roky a mám z toho trauma už teď a snad se i brzo uzdravíš
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 16:48
- Nahlásit
Jo,já jsem taky tento týden celkem mimo,4 zápočtové písemky(že já nešla na jinou VŠ -jojo,závidím bývalým spolužákům,když píšou,že maj školu třeba jen tři dny i míň, žádné písemky apod.ale co se dá dělat) a vždycky se to učím den předem(jinak to nejde),takže taky nestíhačka...ale aspon sem občas juknu
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 16:49
- Nahlásit
Romaine
jojo,taky se připojuji s přáním brzkého uzdravení a a´t ti to dobře dopadne.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 20:56
- Nahlásit
Tak jsem si dneska všimla,že se mu klubou i druhý špičáky a ty první ještě drží...tak já opravdu nevím...zase na druhou stranu ta jedna stolička už vypadla,ale vypadá mu to v tý papule vážně děsně.tolik zubů,náký nakřivo...no,když se to nezlepší a nezačnou padat další,tak asi budeme muset po neděli k veterinářce, at nám řekne,co s tím nebo jestli je to tak normální...vážně nevím,je to můjprvní pes,já ani pžed tím nevěděl,že pejskům padají.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 07:07 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
krecinek
Kracinečku podle mě je to normální ony zoubky když začnou vypadávat tak to fakt jede pak jeden za druhým, ale je jedna pravda na dálku se špatně radí takže pokud se ti něco nezdá tak alou k vetovy.
Holčiny tak to je samo, že se musíte učit a připravovat, tak ať vás počítač moc nerozptyluje, ale sem tam jukněte a něco napište ať víme, že žijete.No a kde jsou ty jako Janča, Veverka, Dášenka, Gábi, Katri a Martinka ty ty osoby nemají žádnou vy jímku takže kdepak jste, z bitek má omluvenku studijní, ale co vy jmenované co vy nato.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 07:31
- Nahlásit
Darina1
MartinaClaudi vyjímku má. Je to taky ještě školačka. Dagmar s Katri asi mají plné ruce práce s kojením a přebalováním. Veverka se fláká v práci,o Gábně a Janči nic nevím.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 07:37
- Nahlásit
Darina1
Veverka se hlásí!!!
Já tu občas skočím, ale nějak to tu vázne, tak nic nepíšu. Lence jsem pogratulovala už dřív, tak jsem tu gratulaci nepsala.
Darinko, už se moooc těším, až se zase uvidíme na výstavě. Ale jsem nervák, jak si vždycky vzpomenu na výstavu, tak mě rozbolí břicho a přitom jí nevystavuji já, ale Peťa. Ale na mě je ta úprava.... Sice jí srst udržuji pořád, ale Eli se na jejím krku vyřádila a tak je zboku pěkně oškubaná, no doufám, že jak jí vykoupu a vyfoukám, tak to nepůjde vidět. Ale co mě "štve", že jí najednou zase začalo děsně téct z očí a to tak, že se jí to dostává i mezi očička a ať vysouším, jak chci, má to rezavé... tak se teď s tím trápíme, gel dochází a peníze na nový nejsou. Ale snad se mi to nějak podaří vaspoň zesvětlit. Tobě pořád funguje ten 3% peroxid? Uvažuji, že to budu kombinovat s tím gelem, ať mi do výstavy vydrží.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 07:53
- Nahlásit
LenkaK
Leničko moc děkuji za vysvětleni.
Verca
No konečně veveřice se mi zda, že dostaneš na pudel.
K tomu 3%, klukům jsem to dělala ze začátku stále asi tak 14dní pak co třetí den a jak jukneš na naší galérii tak uvidíš, že už to nemáme tak hrozné a asi tak měsíc co jsem jim to již nedělala ( už mají vypálené oči ), jen jím vytáhnu ospalky a je klid.
Veveričko ty budeš taky vystavovat v Ostravě? Já nejsem nervozní já si říkám buď na to má a nebo né, mě jde hlavně ho uchovnit když už má ty PP, já mám s toho jundu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:35
- Nahlásit
Darina1
Darinko, já nevím proč, ale já jsem prostě nervák, ať si říkám, že o nic nejde, jsem bohužel trémista. Proto raději nechám Peťu vystavovat, který má z toho stejnou bžundu jako ty a děsně se na to těší. Tak jsme si to pěkně rozdělili: já péče o srst a Peťa Phoebe předvede. Naštěstí je šikulka a stojí krásně v postoji. Peťa je takový pohodář, on na ní určitě přenese svou pozitivní energii. Když jsme byli na naší první výstavě, tak jsem byla tak nervózní, že jsem to přenesla i na, jindy úplně vyrovnanou, Phoebe. Takže asi tak. a pak jak jsme byli na druhé výstavě, tak to Peťovi a PHoebe spolu tak slušelo a ladilo, že jsem byla naprosto unešená.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:56
- Nahlásit
Olouvám se že jsem tu tak dlouho s Claudí nebyla, nejel nám internet, e-mail ani telefon. Pak jsem se musela ještě učit a teď jsem nemocná.
Claudinka má nového kamaráda, je to zakrslí králíček, jsou s Claudi velcí kamarádi a chodí spolu někdy ven na procházku(když je venku teplo)
LenkaK
gratuluju,další dva plyšáčci na obzoru
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:22
- Nahlásit
MartinaClaudi
děkuji
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:45
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko byla jsem ve městě a fakt jsem přemýšlela kde pak jsi se nám s tratila, ty vado tys tu snad nebyla už čtvrť roku.Tak se děvče polepši a chci vidět fotečky Claudinky a králíčka. Tak se děvče čiň.
Verca
Verunko já kdysi taky byla šáleny trémista, ale čim je člověk starší tím se méně zaobírá prkotinami světa. Nechávám spíš tomu volný průběh a tvrdím, že to za ty nervy nestojí. Pokuť nejde o smrt tak si počkám. On když byl i syn ještě malý taky se mu ledacos při trefilo, stále jsme měly rozbitou kebuly, všichni na okolo mě jančily a nevěděli co si mají počít jen já v tu chvíli zahodila nervy, zůstala absolutně klidná a hned jsem věděla co mám dělat a jak pomoct. V tom mě obdivoval i manžel, že to tak svedu. Já si život užívám s úsměvem na rtech a málo co mě ví vykolejit.
|