Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 09:46
- Nahlásit

krecinek
Kracinečku určitě Montiho ostříhej. Damišák měl teď kom dlouhou srst co mu ještě zbyla po výstavě, Takže vím co znamená suché věci v srsti. On to tak hrozně nesnáši tam to mít, že je schopny si sednout i do louže jen aby to vytáhl. Teď kom co to má kratší je to o moc lepší.
Kracínečku za čína PUBERTA! Už tě neposlechne na první zavoláni, ale treba vydrž ať.
katri
Šup, šup fotečky. A prosím tě když si necháte tu fenečku tak kolik už budete mít těch pejsků?
Držíme pacičky na další spojení.
Verca
Verunko já jsem tady.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:03
- Nahlásit

bisonka
Bišonečko tak ve škola jó a to se smí. Ty, ty, že dostaneš na pudel.
A nedám fotečky, páč jsem vyčůraná bo vás lákám do Ostravy.
Ve mu foťák a s kusim něco a pak budeme prosit našeho manžílka ať nám sem je dá.

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:08
- Nahlásit

Darina1
No jasně že smí Když je na přednášce nuda
kdy že to je přesně ta ostrava?

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:14
- Nahlásit

bisonka
Tak přesně je 15.4 černá louka. To neříkej ani ve snu, že na přednáškách je nuda, bo jak ti to profesoři zjistí tak ti toho tolik nandají až, až.
Tak už víš kdy musíš přijet domů?

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:45
- Nahlásit

emikami
Dášenko ještě jsem si s poměla, že jsi nás neinformovala o té paní co si měla vybrat mezi pejskem a fenečkou a jestli naše rady byli k něčemu. No a na čem jste se nakonec shodly. Vidíš jak jsem zvědavá bába.

Gabrielka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 15:50
- Nahlásit

Moc Vás všechny zdravím,
nejdřív Vám chci poděkovat za Vaše rady a názory ohledně výběru štěňátka pro mě, přítele a našeho 13ti měsíčního chlapečka. Nakonec jsem se rozhodla,že si od Dášenky vezmu holčičku, ale nejradši bych si je vzala všechny. Držte nám palečky a doufám,že jsem se rozhodla správně. Gabča

janča
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 16:19
- Nahlásit

Gabrielka
Ahoj, tak tě tu vítám. Jasně, že jsi se rozhodla správně. Francis bude určitě úžasná.

janča
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 16:26
- Nahlásit

Jo a koukejte holky, co mám za létající torpédo.

Janik
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 16:36
- Nahlásit

Gabrielka
Ahojky. Taky Tě tady mezi náma vítám
Myslím, že budeš s fenečkou určitě velmi spokojená
Jen tak krátce: Jmenuji se Jana, je mi 17 let a mám skoro 8letého Bišonka Frisé s PP.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 17:11 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Tak, že děvočky jak jsem slíbila tak jsem provedla. V galérii má přidané fotečky, no a jestli poznáte který je který. ]www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=1036 3 ]

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 17:26
- Nahlásit

Gabrielka
Gabrielko tak to jsem ráda, že přibyla další psí dušička.
No a něco o mě já se jmenují Darina jsem z Havířova, je mi 47let a mám dva Bišonky. První se jmenuje Biško, je mu 3 roky a kousek je bez PP. Druhý kuliferda je Damišák je mu 1rok a kousek a má PP.
janča
Tak to je fakt vrtule.

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 17:35 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Gabrielka
Ahoj Já jsem Lenka a mám půlročního maltézáčka bez PP MontyhoURL

LenkaK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 17:38
- Nahlásit

Gabrielka
Ahojky, vítám tě mezi námi děvčaty. Jmenuji se Lenka,je mi 27let a mám dvě holky Havanské. Bellu Miu necelé dva roky a Becky 5 měsícu. Obě s PP. Taky mám čtyřletou Labradorku Ajdu bez PP.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 18:50
- Nahlásit

Myslím,že jsme si pořídili místo psa králíka. Becky miluje ovoce a zeleninu. Kvůli jablku je schopná se postavit na hlavu. Manžel jí dal ochutnat hrozno a nakonec sežrala asi deset kuliček.
Taky vaši psi mají rádi ovoce a zeleninu?

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 19:23
- Nahlásit

LenkaK
Montík jablíčka přímo miluje!a taky mu občas podstrčím kousek kiwi nebo banánu,ale to už není ono,jablko vede!
Jinak dneska jsem zjistila,že ze spánku nejenom občas poštěkává,kope nožičkama a chrápe,ale dneska ležel na břiše,zadní nohy natažené jako žába od sebe,najednou se mu postavil ocásek nahoru a začal se mu vrtětnejdřív pomaličku a pak celkem rychle.A k tomu si asi dvakrát poblafnul

Gabrielka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 19:55
- Nahlásit

Ahoj holky, tak mě moc těší, jak se jmenuju už víte, je mi 31, mám 13ti měsíčního chlapečka Filípka (to už ale také víte) a bydlím v Praze. Takže mi domů shodou okolností přibyde další člen a ještě ke všemu taky na F už se nemůžu dočkat... Před půl rokem jsem musela nechat utratit jezevčici Nikitku a měla jsem před ní ještě dva odloženečky (kluky), jednoho oříška z útulku (ten už to má dědek také za sebou) a jednoho špice, pro kterého už nějak nebylo místo (bohužel ho porazilo auto). Tak dlouho jsem hledala na netu, jakou rasu pořídit do bytečku, ale aby se hodila i pro dítě až jsem narazila na bišonky a nějak jsem se rozhodla pro havanského. Právě objednávám úplně novou výbavičku, jako před rokem pro naše miminko .

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:25
- Nahlásit

janča
Super letadlo
Darina1
No,já se dám podatAle tipuju vlevo Damišáka a vpravo Biško????

Důkaz,jak je učení "zábavné"
Chvilka napětí...co to tam asi je zajímavého?

No to je teda nuda,už mě to nebaví...

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 21:33 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Gabrielka
Ahoj já jsem Věrka (21) a jsem z Českého Těšína (pár stránek zpátky,215 tuším ,jsem se štnátky u Dáši vyfocená,) studuju tady v Praze a doma u rodičů máme jednoletou bichonku frise bez PP Bambinku. Je super že sis vybrala bišonka, nebudeš zklamaná!!! Jsou to miláčci.

krecinek
To je bomba ty fotky !!!!!

LenkaK
Bambinka taky miluje ovoce i zeleninu komplet všechno!! Ale jablíčka asi taky nejvíc.

Darina1
Ještě nevím jeslti budu doma nebo ne, ale snad jo moc bych chtěla se přijít na Vás podívat. A myslíš že se můžeme přijít podívat i s Bambinkou na tu výstavu??
jinak tipuju že Biško je v pravo a Damišek vlevo ... nebo??

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 22:05
- Nahlásit

LenkaK
Lenko 3min. je sice málo, to se snad ani nedá mluvit o spojení,nebo ano??? ale i ty tři minuty můžou něco znamenat, jak jsem říkala, Emí nebyla u prvního a druhého vrhu vůbec spojená, ale překrývali jsme, a štěnda byli, a to mě ještě tenkrát vet řekl, že to nevypadá, ať přijdu za týden, asi za dva dny už jsem viděla boule jak se jí dělají na bříšku, no asi chtěl vydělat. Také jsem už k němu nešla. Stačí jen šuky, šuk, a je to tam. Tak uvidíš, pochopitelně to vysvětlovat nemusíš, ale mám dojem, že si psala že jste tam Bellinku nechali a druhý den si pro ni jeli, ne? Také to máte docela daleko, takže jste za dva dny na překrytí asi nejeli, že? no uvidíš, buď a nebo, to se nedá nic dělat.

katri mě požádala ať ji sem hodím fotky, tak jdu na to, ale mám tohle otevřené asi dvě hodiny, určitě přibylo dost příspěvků.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 22:31
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 22:33
- Nahlásit

Tak to jsou štěňátka Katri. tak se to podařilo. papa. nemám moc času, budu se snažit sem též hodit nějaké fotky. mějte se tu krásně. pa

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 00:05
- Nahlásit

Gabrielka
Gabčo já tě také zde vítám a snad vše dopadne dobře aby sis tady s námi pohla povídat, a já tak budu mít stále čerstvé zprávy Já jsem Dagmar a je mi už ani nevím kolik a mám doma 7 holek a dva kluky . tak, tak, to jsem tedy já .

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:13
- Nahlásit

krecinek
bisonka
Tak, tak děvčata vlevo Damišák a vpravo Bišo. Jé vy jste tak chytré a já myslela, že vás přečůráme.
emikami
Dášenko tak šuky, šuk, toť podařený výraz na dnešní zamračený den.
LenkaK
Leničko já mám doma popelnici Damišáka a u něho není problém jíst, hlavně když je to od páníčka tak zežere i kyselé zelí a i cibuli, o ovoci ani nemluvím. Biško ten si trochu vybírá, ale taky ovoce miluje jen už nemusí třeba to zelí.
bisonka
Bišonečko jasaň, že můžeš s Bambí jen si nesmíš doma zapomenout očkovák páč tě tam bez něho nepustí.
Pusinky a pacinky vaším miláčkům posílá Biško a Damiško.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:17 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Biško.

Gabrielka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 08:27
- Nahlásit

Dáši, neznáme se náhodou

LenkaK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 11:01 - Změnil/a: LenkaK
- Nahlásit

Tak já vám to už řeknu. Nevydržela jsem do pátku a byla jsem včera na sono. Na obrazovce byla vidět malinká tmavá bublinka. Paní veterinářka říkala,že jedno tam je určitě. Máme přijít za týden a potvrdí to už s jistotou.
emikami
Druhý ultrazvuk už bude gratis

janča
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:02
- Nahlásit

LenkaK
Tak velká gratulace. Tééééda, tak další štěndo (ne-li více) na obzoru. Tak dej pusu budoucí mamce.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:03
- Nahlásit

LenkaK
Leničko no vidíš aspoň jedno. Když už bylo to šuky, šuk.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:14
- Nahlásit

Gabrielka
Gábi, že by?????

LenkaK
hurá, aspoň jedno tam možná bude, no a pak se tam najde možná druhé které bylo schované a ještě nějaký třetí prcek Emi měla napoprvé 4 štěňátka, ale jelikož rodila 5hodin, tak to poslední co bylo menší se narodilo již mrtvé, černobílá holčička, moooc jsem ji oplakala, nechtěla jsem ji přestat masírovat a nechtěla jsem ji dát pryč. To tu byla dřívejší má veterinářka, ale jak jsem pak nad tím přemýšlela, tak si myslím, že kdyby šel porod tak jakoby jinak, holčička by určitě žila, asi vám tohle neumím vysvětlit, možná prostě tím, kdybych dříve měli už ty informace co mám nyní tak by se to možná nestalo, nechci svádět vinu na veter. ale myslím si že to byla její vina a že štěně se narodilo mrtvé proto, protože Emi do té doby než se narodilo dostalo 4 provokačky. Bohužel je tato vet. v zahraničí a nemám na ni žádné spojení abych se jí zeptala na název, co vlastně Emi píchala,jen nyní vím, že pokud to byl Oxytocin, tak ten se nesmí píchnout dříve než vyjde jedno štěně, jinak by mohlo hrozit prasknutí dělohy, no a myslím si , že ty provokačky to malé štěně prostě zabilo než se dostalo ven, měla 90gr. což není tak málo aby nepřežilo, byla krásně velká a nádherná, jen byla trochu hubenější, myslím že během tří dnů péče by se to vše spravilo, no ale to se vrátit nedá. Proč ji toho tolik napíchala nevím, prostě netlačila, jako první štěně šel Argusek a to hlavičkou, byl největší a měl hodně velkou hlavu, jakmile zatlačila jako prvorodička cítila bolest a přestala tlačit, podle mě by si s takovým porodem jaký měla kdejaká chovatelka poradila lépe než tato veterinářka.
LenkaK
Nechci tě strašit, ale měj po ruce veta, a dávej na tohle bacha, nevím jak ostatní prvorodičky havanských psíků, ale je to prvně, a bude cítit Bella bolest, třeba to půjde jako po másle, ale třeba také nebude chtít tlačit, a štěně prostě musí ven, někdo tam prostě nějak hrábne a štěně vyndá, jsou různé metody, nebo prý i přes konečník se dá štěně pošoupnout ven, jako vytlačit. U prvního porodu jsem nevěděla takřka nic, jen to z knížek, a to je hodně málo. Chce to prostě praxi, ani já ji takovou nemám, a nechci abych nějakou malou mou chybou přišla zbytečně o štěně. Pokud by sis nevěděla rady, mohu ti poskytnout telef. číslo na Petru Kristovou, nebo si to vlastně můžeš najít, nebo ji znáš, myslím i po telefonu by ti popřípadě při nějaké obtížnosti mohla poradit. Velké plemeno se možná nedá srosvat s tímto malým.
Doufám, že to vyjde, no také si už byla jako na jehlách co? To á jsem pokaždé ale vždy vydržím do toho 29dne. Musím, tady bych rozhodně druhý ultrazvuk gratis neměla, na to se v Praze teda nehraje.

krecinek
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 17:37
- Nahlásit

bisonka
Dík,to víš,Montík pilně studuje
katri
mimískové jsou užásní

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání