| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:46
- Nahlásit
Darina1
No jenže zase je rozdíl v tom, že Biško to dělá, když cítí konkurenci, ale Eli to dělá ze strachu, což si myslím, že je velký rozdíl. Kdyby si chtěla něco dokazovat, tak jí seřvu, ale když vidím, že má fakt strach a cení zuby ze strachu, tak se jí spíš směju, že je hysterka, že se nic neděje... Ono stačí, aby někdo vyjel na PHoebe a Eli to viděla, tak jak se k ní ten pes přiblíží, tak už cení zuby předem.
Dagmar Fišerová
Já taky bohužel žádné chov. stanice neznám....
|
katri
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:18
- Nahlásit
Ahoj holky,
děkuji všem za gratulace a tipy jmen. Jeste jsem sama nad jmenama nepremyslela.
Potřebuji ale poradit. Nafotila jsem včera fotky a chtěla jsem je sem dát, ale nejde mi to přihlásit se do galerie. Prostě mi to nebere přihlášení. Ale přitom do diskuze psát můžu. Nějak to nechápu, asi jsem blba nebo co.
Jinak štěňátka jsou nádherná, mamina to zvládá s přehledem a konečně se ji začíná pořádne zpouštet mléko.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:25
- Nahlásit
katri
To je zvláštní. Pokud chci přidat fotku do galerietak se už znova nepřihlašuji.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:38
- Nahlásit
LenkaK
Leni mě to taky připadá zvláštní. Jsem normálně přihlášená ale když chci přidat fotku do galerie tak mi to napíše že se musím přihlásit. Tak snad se mi to běhenm dne nějak podaří zprovoznit.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:51
- Nahlásit
katri
jo, ono to někdy tak dělá. Mě to jednu dobu dělalo celkem dlouho. Nemohla jsem tam nic dát. musíš to zkoušet dál. anebo se přihlásit jinak, tzn. znovu se zaregistrovat pro galerii.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:53
- Nahlásit
Verca
Víš co je zajímavé Verunečko, že Biško jak je venku tak jako správny samec přečůrává jiné pejsky, ale Damišáka ne. V něm asi nevidí tu konkurenci.
Teď jsem se vrátila z venku a čumím co kluci vyvádějí a on náš Damišák naskakuje na Biška. Nedávno to bylo na opak, že maléj se musel schovávat celý den před starým no a teď mu to mlaďoch začíná vracet. Já stále říkám, že mám doma tu menšinu 4%.
Chudák kdyby teď kom přišla nějaká fenečka mezi ně. Ty by ji snad psychycky a fyzicky zničily.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:05
- Nahlásit
Darina1
Phoebe je odolná. ta je okouzlí oba. Je to stará koketa a nakrucovala by se před nima a ňafala na ně.... No úplně jí vidím.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:08
- Nahlásit
Verca
No víš co jak ty dva vidím tak opravdu i Phoebe by měla co dělat aby to ustála. Jsou to prostě erotomani.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:41
- Nahlásit
Verca
Tak to teda nevím po kom to zdědila, Kamí je flegmatik, mazel a dobrák, a otec Elí myslím agresivní nebo něco takového také není. Já tohle teda u holek neznám. Emi sice vyjíždí po psech a chlapech, ale začla to dělat až po prvních štěňatech, sice je pravda, že jako štěně měla asi 3 nepříjemné příhody a to se pak může dostavit v dospělosti, ale jako štěně....fakt nevím, jedině v nějakém kolenu že by takový někdo byl. Deniska nejde k cizím lidem, a když přijde někdo k nám tak chvíli štěká, pak dá pokoj. Venku se nenechá pohladit, oproti Wikince která je plachá nechá se od každého, tohle prostě nepochopím.
Holky štěnda, opravdu již vydávají zvuky, snaží si cumlat pacinky a začínají si spolu tak maličko už hrát, no to co jim tělíčko dovolí. Dneska to tam začlo zase kakat, Emi asi dělala co mohla, ale všimla jsem se že mají šp. prdelky jen dvě štěnda, a to druhé byl Fabien, tááákooovýýý dlouuhýýý hooovííínnkkoooo a Emí ho odmítla zbaštit, musela jsem ho uklidit za ní, a už vzít štěnda pod kohoutek a umýt zadečky, jinak už by to asi nešlo.
|
Kass
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:46
- Nahlásit
emikami
Ahoj promiň, včera jsem byla nějaká unavená šla jsem spát už před devátou. Jo kdybych věděla proč to mám rozházaný... Dneska jsem byla u doktorky. Buď vitamíny, nebo stres může to být taky cista a nebo jen mi začala vadit antikoncepce co mám. Prohlídne mě a zjistí. Nevím podle mě to bude stres a vitamíny. Jsem hrozně unavená, pořád, blbě se soustředím, mám modřiny po nohách a nevím z čeho. Do toho se svým chlapem zrovna pohádkový vztah nemáme. Takže stresu z týhle strany je dost a celkem dlouhodobě. A ty si myslíš že to máš přechodem? Kolik ti je? Podle fotek teda nevypadáš na přechod. A já? Jmenuju se Jitka. Původem jsem z Prahy ale co se mi narodil syn což je rok a půl, bydlím na Moravě v takové malé vesnici mezi Šumperkem a Olomoucem. A přío to tu nesnáším. Mám přítele. Mluvím o něm jako manžel. Ale nevzali jsme se. Miluju ho a on mě, ale je tu hodně ALE, který spolu často řešíme a jsme chvíli spolu a chvíli od sebe. Jo málem bych zapomněla v říjnu mi bude 20 let. Otěhotněla jsem během školy, takže jí dodělávám dálkově. Jsem ve čtvrtém ročníku na Obchodce a ještě rok mi chybí. Teď už alespoň nějaký info o mě máš.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:57
- Nahlásit
Kass
Díky, no tak to sis ze synkem pospíšila, tak to si mladičká, to budeš mít jen nějakou poruchu, nechci se tady o tom rozepisovat, přece jen se to sem nehodí, ale jen, cysta to být může, a vlastně cokoliv v tvém věku, hlavně to nezanedbej.
No mě bude letos 50let takže já doufám, že to je právě přechod, ale jelikož tu jsou i jiné problémy, které to mohou způsobovat, takže se neví a já to vše už hodně dlouho odkládám, protože se věnuji holkám a štěňatům, a vždy si vymyslím něco dalšího, jen abych to zase mohla odložit.Fotky klamou No je fakt že když jsem byla asi před dvěma lety s vnoučkem venku, tak si mysleli že je to moje dítě, že mi je tak 35 let max. do 40. když jsem řekla, probůh néééé, já jsem jeho babička, tak na mě zírali , že jim kecám. Tak nevím jak mě ty lidé vlastně vidí, také záleží, jak se člověk zrovna cítí, jak se upraví, a zda je zrovna hubený či tlustý. NO já cestuji stále mezi 50-55kg na 73-78kg. což je dost velký rozdíl, nyní jsem právě v té vyšší kadegorii a musím se dostat zase trochu k té nižší. Takhle to je stále dokola. Ty máš Bellinku? Havanskou, či jakou???
Tak jsem se právě nacpala toustama ze sýrem a kečupem, mňam, mňam, nechtělo se mi vařit tak jsem si udělala tuhle dobrotu. ale to jsem pěkně našvihlá, dcera mě přinesla nějakou upečernou buchtu, jen jsem do ni kousla abych věděla na co se mám na odpoledne ke kafíčku těšít, a mňam, byly tam i oříšky, tak už abych vytrávila ty toustíky a mohla se pustit do buchtičky. No jsem prostě žravec. Okolo pc, jsou samé dobroty, čokoláda, musli tyčinky, brambůrky, no prostě bordel, ale je zase co dlabat.ale to většinou mě chytne až po 21hod.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:59
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Jestli se nebudete zlobit, a co vy chováte za plemena??? Vaše jméno je mi povědomé. Myslím že se dost probíralo na ifauně. Nejsem si ale zcela jistá, a drby mě moc nezajímají, ale myslím, že bych se nespletla. Jorky chová paní Grygarová R. ale nyní štěnda určitě nemá.
|
Kass
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:16
- Nahlásit
emikami
Já nespěchala, přišlo to samo. Byl to šok ale teď bych neměnila. Jen je toho občas moc. Ale to má každý. S tím jídlem... To mi povídej. Zrovna týden bojuju s dietou. Nezhubnu totiž jindy než v tomhle období. Loni jsem dala 8 kilo teď ještě 8 chci a budu spokojená. Ale je to boj. Jak si začala psát o jídlu tak mám slin plnou pusu. Musím vydržet. Co začne teplo tak nedám dolů ani deko.
Taky jsem ti tipovala těch 35, víc ne. Taky vypadám na míň což mi zrovna příjemný nebylo, lidi jsou fakt svině ty poznámky když jsem s malým. Ale co už jsem si zvykla. Já vím svý a hotovo.
Mám Isabellku. Je to havanský psík. Asi o měsíc starší než Deniska. Posílala jsi mi sem tekrát její fotky protože mi nešly dát. Poslala jsem ti je na mail a ty je dala sem. Chci s ní jít na výstavu ale nevím nevím. Pořád to vodítko. Jen doufám že se nestane to že ji to naučím a pak se mi rozhárá. Kdy ty chceš jít s Deniskou?
|
Kass
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:44
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Dobrý den. Slyšela jsem slova chváli na stanici Blerio. Ale bylo to skutečně jen z doslechu, nezaručuji to. Sama o ní nic nevím ale je to www.blerio.wz.cz
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:50
- Nahlásit
emikami, LenkaK
hele tady http://www.blerio-bison.wz.cz/ měli vrh B u bichon frisé a jednu fenečku pojmenovali Bella Mia.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 16:00
- Nahlásit
Kass
Vodítka se bát opravdu nemusíš. Mě Bella taky tahá na normálním vodítku. Na výstavu jsme začli trénovat skoro v necelém roce a naučila se to. Ty máš mladou fenečku a tak se to bude učit určitě lépe. Jde o to nevzdávat něco co jsi ještě nezkusila. První výstavy jsem se otřesně bála. Říkala jsem si,že Bella není hezká,neumí chodit a ani postoj. Postoj pilujeme ještě teď. A přesto dá se říct,že co výstava to úspěch. Špatná známka na výstavě byla vždy jen naší chybou.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 16:17
- Nahlásit
Verca
Hm. ne jen tam Verčo, ale i paní Peš....z Perl. údolí si tak pojmenovala svoji fenku jen přidala ještě jedno jméno a to je zde......http://www.perloveudoli.wz.cz/ramec-nahac i.htm moc dobře ví, že jsem měla tohle jméno. ......
Kass
jsem přihlášená na konec dubna v Praze, doufám, že se mi nerozhárá, ještě jsem u ní hárání nepostřehla. bylo by mi líto penězl
|
Kass
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 16:25
- Nahlásit
LenkaK
Opravdu. Tak snad to půjde. Pořád tak nějak nevím. Je to takový trdlo. Je zvyklá běhat hodně na volno a když má vodítko tak si stejně čuchá a běhá jak chce. Musíme pořád trénovat. Snad to zvládnem. Navíc má na bříšku chlupy delší ve předu než vzadu. Má jako by takovou vlnku.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:21
- Nahlásit
emikami
No já to nemyslela tak, že to jméno ti ukradli. tA paní možná ano.... Bella Mia není až tak neobvyklé... ale zato krásné. Ale chápu, že tě to štve, mě by to štvalo taky...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:25
- Nahlásit
Verca
Já jsem jméno Bella Mia už našla na více seznamech. Myslím,že je plno jmen,která se opakují.
Kass
Trdlo je protože je mladá. Když venčím Bellu tak ji mám taky na flexivodítku. Ale párkrát za procházku ji dám nakrátko a spojím to s povelem ,,pěkně" A když tahá tak za vodítko trochu škubnu a řeknu přísně ,,netahej". Pokud s ní chodíš na procházku pravidelně tak to půjde snadno. Hlavně se rozhodni co nejdřív jinak si to spackáš jako já.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 20:04
- Nahlásit
Verca
To samozřejmě nevím, a je mi to jedno, rozhodně když někoho budu znát, a pokud se ho nezeptám nedám štěněti stejné jméno, a pak vlastně ta paní dala to samé jméno v té chovatelské stanici také dál.
LenkaK
Vidím ho opravdu jen občas. Ne tak často, možná že chodím jinam na jména než ty. Mě se to jméno také hned zalíbilo a proto jsem ho bez váhání dala, kor když jsem vlastně měla Bellinku 11let. Je to takové vznešené jméno , že?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 20:35
- Nahlásit
Tak takhle Gweny dnes pořád čekala jestli předce jen něco nezbylo k snědku.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 20:46
- Nahlásit
katri
Gratulaci už jsem ti psala, tak ještě ty jména - docela se mi líbí: Digby a Deisy.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 21:53
- Nahlásit
emikami
Máš pravdu zní vznešeně.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 13:35
- Nahlásit
Vy jste toho zase napsaly! Kdo to má stíhat číst, nebo i odpovídat...
Verca
Jo, mám menší monitor, tak něco se ukazuje jinak, ale většina stránek je dělaná právě na tento typ monitorů a nebo mají dané pevné hranice a všude se toukazuje stejně - vysvětloval mi to kámoš co do toho dělá a teda moc sem nepochytila
Co Phoebe? Snad je už úplně v pořádku!
katri
Také gratutuluji ke štěňátkům a dovoluji si navrhnout nějaká jména:
Psi
Denny Dream
Dante Dream
Dorian Dream
Diego Dream
Fenky
Dee Dream
Dafné Dream
Dea Dream
Nevěděla sem, jestli se mám smát nebo plakat..
Djakonna
Dkch
Džu-džu
Ricky-ticky-tavi
Remington
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 20:28
- Nahlásit
Ahóóój, tohle vám musím napsat:
v březnovým Světě psů je na straně 50 soutěž v poznávání plemen psů. Tentrokrát tam jsou bišonci, a je úkolem poznat který pes mezi bišonky nepatří. Tak jsem v rychlosti na stránku mrkla a řekla jsem si "no jasně to je tenhle" a odeslala jsem SMS s odpovědí. Zpátky mě hned přišla reakce na mou odpověď a s překvapením jsem si přečetla, že má odpověď není správná. Tak mě to naštvalo a psy jsem si prohlídla znovu důkladněji a pak jsem chybu našla. Fakt jsem se zastyděla, že jsem nepoznala.....
Schválně, pokud máte ten časák, zajímalo by mě jestli jste se na poprvé trefili
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 21:22
- Nahlásit
Candy
Ahoojky..
Tak to si musím jít ten Svět psů hned zítra koupit nějak na to už zapomínám
Já už časopis Pes přítel člověka a Svět psů sbírám od roku 1998 a mám toho úplně moc už už to pomalu nemám kam dávat a těch plakátů z nich.. no hromada
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 21:34
- Nahlásit
Candy
Já ten časák nemám tak pak napiš,co to bylo ale bez fotky to asi moc cenu nemá,vid?
Jínak dneska jsme jeli do trutnova a prezili jsme bez blinkání!Měl 1/4 kinedrylu a téměř celou cestu spinkal mě pod nohama(posunula jsem si dál sedačku a dala pod ní ručník).Ze začátku sice knoural jako miminko,ale pak se uklidnil...tak jsme snad na to konečně přišli Jěště vám musím napsat,co se mi dneska přihodilo: šla jsem ráno tak na hodinu do lesa,psa samozřejmě puštěnýho (už fakt docela přijde i od psa,jinak chodí na 100%),u silnice jsem ho vzala do ruky a pak zase pustila,říkala jsem si,že na těch cca 100 m ho uvazovat už nebudu....no a ted to hlavní: před barákem je trávník,kam lidi-prasata házejí různé zbytky,kosti atd,tak tam nechodím a chodím přes chodník.Jenže jsem si všimla,že tam je na kupičce nakrájený suchý salám(jako,kdybyste ho vyndali zrovn az papíru),což mi přišlo velice podezřelé,z okna by tam už nikdo nedohodil a už vůbec by to nezůstalo n akupičce.Navíc od pár lidí jsem slyšela,.že už se párkrát stalo,že se v okolí pes otrávil...No,měla jsem při sobě sáček na hovínka,tak jsem ten salám do toho vzala,aby to nějaký pes nesežral a šla k popelnici-asi 20m,koukla jsem ještě na psa a šla.Ale když jsem se vracela,pes zrona něco našel a začal to žrát,no,rzeběhla jsem se k němu a řvala-fuj,fuj,fuj,ten to strachy pustil(pak se ale bál a musela jsem ho k sobě lákat,aby přišel,bál se,že dostane vynadáno)Byl to zase suchý salám na kolečka,kus vedle byla ještě jedna kupička,které jsem si nevšimla naštěsí to hned pustil,sice asi něco málo sežral,olizoval se,ale je celý den v pohodě,tak to sand opravdu byl jen salám,nebo téměř nic nesežral...no,zdálo se mi to přinejmenším hodně podezřelé...Samozřejmě,že ho tkolem baráku nepouštím,jenom v tom lesa,ale ted vím,že nesmím udělat ani tu nejmenší výjimku ze všech
A ještě mám dotaz:
Kolik pohybu tak ten můj prcet může mít???(5 měsíců)Přítel pořád říká,že ho uštvu,když s ním chodím na tu hodin až hodinu a půl...ale on pořád lítá,bere klacíky,skáče,běhá,fakt někdy hodně napřed,pak se zastaví,a když ho dojdu,tak zase vystřelí dopředu...je jedno,jestli jdu pomalu,on běhá jak blázen(hážu mu i míček,někdy n alouce běhám s ním....)já fakt moc dobrý odhad nemám,ale zkusím si tipnout-chodíme možná tak v průměru 5 km,ale fakt odhad nic moc Myslíte,že si štěně samo řekne,kdy má dost,že to pozná???? že by třeba knucel,nechtel jít dál apod???Nechci mu nějak ublížit,vím,že se ti může projevit až v dospělosti,ne ted....
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 23:13
- Nahlásit
Katri
Tak Blaní také zkouším, co by bylo pěkné za jména, škoda že máš jen jednu holčičku, teda zda si to správně pamatuji, protože se nyní narodilo kolem mě hodně štěňat. Necháš si ji, nebo ne? tak já budu psát jména. Třeba se ti některé zalíbí.
Daisy Mae, Daya, Dayis, Dayli, Desie, Diandra, DAYA DEASY,DIDIEN, Debbi Daysi, Diane Di, Debri Dea,Diandra,/Joy/? , Dellis Dejzi,
Damien, DARTH VADER, Dickens, DARNEY, DENIS DARK, Domenico, Don't Worry, Dru Joy, Dansy Dex, Damián,
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 23:49
- Nahlásit
krecinek
No vidíš, já myslím, že si na jízdu v autě zvykne. Candy s námi taky takto cestuje, a moc rád! Zrovna dneska jsme jeli do Dvora Králové vyzvednout s přítelem auto ze servisu a vzali jsme ho sebou. Cestou zpátky jel Candy se mnou v autě a celou cestu spal vedle mě na přední sedačce. Když jsme pak přijeli domů před barák vůbec nechtěl vystupovat, ležel furt na sedačce a koukal proč nejedem
S tím pohybem to je myslím v normálu, pokud s ním vyloženě neběháš maratony, tak si ten pohyb určuje sám pejsek, na co stačí. Candyho jsme měli jako tříměsíčního na dovolený na Šumavě a vyšlapal s námi na Boubínskou rozhlednu a to jsem ho taky cestou chtěla nosit. Měla jsem na něho tašku, ale to se mu vůbec nelíbilo, mručel a vpouzel se, že jsme ho museli pustit na zem a to byl nejspokojenější. No a minulý rok, to už mu bylo rok a půl s námi každý den, celý týden ťapal po Tatrách a taky se nechtěl nechat nosit. Je to prostě turista. Tak si myslím, že tvůj Monty bude asi podobnej.
|