Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Kass
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:24
- Nahlásit

Verca
Jo tak, děkuju.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:25
- Nahlásit

Kass
Já používám povel když vykročíme ,,jdeme" a pak chvílím ,,pěkně,hodná"
Myslím,že kruh se ti bude špatně říkat.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:27
- Nahlásit

katri
Gratuluji!!! Tak to je nadílka tlik prďousků.

Kass
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:30
- Nahlásit

LenkaK
No ještě jsem to neslyšela,ale toho co jsem neslyšela je moc.

Holky proč má mít vlastně jiný povel na normálním vodítku než na výstavním? Nebude v tom mít mišmaš?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:35
- Nahlásit

Kass
Já vlastně povel ,,pěkně a jdeme" používám i běžně.

Kass
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:35
- Nahlásit

Verča
A šlo ti to dobře s "kruh"?

katri
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:36
- Nahlásit

LenkaK
Leni děkuji za gratulaci. Je to pekný chumel ten mrňousků. Mamina to zatim zvlada s přehledem, tak snad jí to vydrží.
Až budou štěňátka čistější tak Vám sem dám nějaké fotky. Ale vypadají skoro stejně tedy zatím jako steňátka Emikami. Jen jsou o neco mensi.

Kass
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:37
- Nahlásit

LenkaK
Jo to malá taky zná. Ona je na poveli celkem šikovná. Řeknu jdeme tak je to v pořádku ale pak říct pěkně to se pomalu nestane. Bude to boj. Myslíte že to stihnu?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:38
- Nahlásit

Kass
Jinak náš veterinář používá k oslovení peska bez rozdílu velikosti např. prďousek,prďulka,smrďulka,šmudlinka. Zni leračně,když na Dogu řekne prďulínku. A jedné holce s křečkem říkal,, dobrý den paní velkochovatelko"

Kass
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:39
- Nahlásit

katri
Je ty máš štěnátka? To je úžasný... Taky gratuluji.

Kass
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:45
- Nahlásit

LenkaK
To zní.. Jinak když jsme u těch veterinářů, měla jsem takovou krávu. To byl děs. Normálně mě odmítla dát tu vylepšenou vakcínu. A taky že se Belinka chudák osypala. No už je to dlouho zpátky ale když si na to zpomenu ještě teď mě chytne vztek. Naštěstí jsem našla jiného. Je sice dál, ale je užásný a Belča se ho ani nebojí. Což je skvělé.

emikami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:17
- Nahlásit

katri
Blani, tak to ti fakt moc gratuluji, no jo , musela si mě o jedno štěně předhonit, že? a zas jen jedna holčička? tak to máš fakt smůlu když jich potřebuješ víc, a bude konečně pro tebe nebo se zase nad někým smiluješ. Hele tak těm zájemcům dohoď mou havanskou holčičku, zatím je Feliska volná. Tak ať krásně přibývají, váha asi nic moc, ale možná jsou maltézáčci menší. Ti moji už jsou cvalíci, ale přijde mi že Feby dnes byla nějaká zima, ona jí tam totiž Deniska lízala ucho, a já tak trochu ještě podřímávala a Emi byla bůhvíkde, pak jsem ji vzala a ona to měla studené a mokré, tak jsem ji musela chvíli chovat a zahřát, pak přišla Emí a nakrmila je, tak u ní se vždy zahřejí, nyní zase spinkají jako nemluvňátka,začínají ale už asi občas čůrat sami, takže nyní nastane pořádné uklízení, aby pod sebou neměli mokro. Jo pokud mě něco kloudného napadne, zkusím nějaké jméno vysmolit. No do 3tího je ještě daleko, ona fakt rodí takto brzo? a ještě k tomu už po třetí se ti stalo že přijdeš o začátek porodu ba i štěně venku, no to se mě stát nemůže abych to zaspala, bylo by to krásné probuzení, bez práce, a nyní jak miminka bumbají u mamči, jééé. to by bylo krásnéééé.
Kámošce se včera také narodili štěnda. Má krásnou nadílku jsou to číňánci a narodila se jí také 4 štěnda a tak jak mě, 2 holky a 2 kluci a všichni jsou nahatí, z toho má velkou radost, protože je o ně větší zájem, než o labutěnky, tam je i o dost rozdílná cena. Mají krásnou váhu všichni tak kolem 180gr.fotky už jsem viděla, musím je dat krycímu pejskovi na web, ale dnes to nestihnu.

Kass
Jo holka , také bojuji s chůzí u nohy, právě jsem to tu někdy včera psala, ona je zvyklá na 8mi metr. flexi, takže mě stále startuje, trochu se to zlepšuje, ale já jsem na to stará, abych k ní byla nějak sehnutá a stále hladila, nebo i venku dělala několikrát výstavní postoj. a nyní jsem na to ještě k tomu dost a dost unavená. Dnes mám ještě k tomu depku.

Verča
S těmi stránkami nemáš pravdu, někdo si udělá svůj soukromý web s tím aby si to mohl kdokoliv prohlídnout, ale pokud tam nemá svůj banner s tím že si jej můžeš dát na své stránky, slušnost je prostě se zeptat. Někdo si to přát nemusí mít svůj odkaz na ledajakých stránkách. Např. je spoustu lidí co mají bez pp pejsky a weby a tam např. by třeba svůj odkaz nechtěli mít, už trochu znám lidi a vím co lidi umí udělat, a proto když chci něčí odkaz mít na svých stránkách, prostě napíši mejla a zeptám se, to je to nejmenší co mohu udělat, pokud nemá baner vyrobím si ho, pošlu jim ho, zda to tak mohu mít, zda se jim to líbí a je to v pohodě, nikdo mi teda ještě neodmítl, ale je fakt že většinu lidí co mám na webu znám víc než méně.Někomu by to nevadilo a někomu by mohlo velmi, v každém případě ať už je to nějak postižitelné nebo ne, v každém případě je slušnost se zeptat, a já bych neriskovala to že bych si tam banner dala bez ptaní. Navíc, např. já si také nepřeji mít odkaz na moje stránky u jedné chovatelky, protože s ní nechci mít nic společného a to ani odkaz na str. nechci aby mě s ní lidi nějakým způsobem spojovali.

Kass
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:23
- Nahlásit

emikami
Jo ráda bych tě potěšila ale s depkou jsem na tom stejně. Je to asi to počasí. Nechce se mi ani nic dělat, musím jít uklidit, uvařit, měla bych se učit. Navíc jsem zas dostala menstruaci. Nějak mi to začíná blbnout. Jsem asi celá rozházená. Venku prší a prší. No děs. Kdy chceš jít na výstavu?

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:31
- Nahlásit

katri
Předem moc gratulují a už honem šup, šup fotečky. Tak že díky za tu poctu a abys věděla, že mě humor neopouští tak navrhují Dáča s Dačova. Super no ne.
emikami
Štěňátka jsou kouzelné. Hned bych si jedno od tebe pořídila.
krecinek
I když je Monti zatím malé štěňátko, ale určitě kdyby ti to udělal znova tak ho usměrni.
Kass
My máme taky jiný povel do kruhu " běžíme". Já mam takový blbý zlozvyk, nemůžu se stále odnaučit povely co jsem dávala na velké psiska a někdy je to opravdu legrace.

Holčičky měla jsem doma trápeni s Damiškem. V pátek jsem je pustila na vylítaní a samo, že si něco našly na snězeni.
Pak jsme přišly domů a maléj se vyčůral na peršan což už dávno nedělá, začal hodně pít a zůstal celý bez nálady, jen se stále schovával. Tak jsem co dvě hodiny běhala ven a moc jsme čůraly a k tomu měl hodně tuhou stolici, ale taky co dvě hodiny. Trvalo to až do pondělka a pak se začal zlepšovat, teď je již v pořádku hravý, veselý tak jak znám Damišáčka. Bylo mi moc smutno když jsem ho tak viděla bez radosti, bez dovádění a bez nálady. I jsem si pobrečela.
Ale už je to v pořádku. Tak jsem moc ráda a šťastná jak blecha a můžu zase napsat pac a pusu posíla Biško a Damiško.

Zany
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:22
- Nahlásit

Díky, tozn., že pro odkazy na CHS od mých dvou plemen, musím každého kontaktovat a zeptat se ? A platí to i pro stránky klubů nebo různá psí fora jako cz.pes, můj pes apod?

krecinek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:53
- Nahlásit

katri
Jé,mooooooooooooc gratuluju,teda,pět kousků je na maltézáčka fakt výkon a máš je malinký,ten můj měl 180g,už jsem top tu psala emikami,ale Monty je bez PP a už teď je asi jasné,že bude mít o něco málo víc,než má mít(je mu 5 měsícůa má 3,7 kg)
Darina1Verca
Však já říkla,příště půjdeš teda s náhubkem,když jsi takový a veterinářka řekla,že to ne,že to už by jo muselo být,tak to tak zlé snad nebylo.Sice jsem ho držela,ale hlavičku měl zády ke mně,jen jsem se lekla a myslela,že to bylo "jen tak"ale sestřička se tvářila zaskočeně a říkala-takový malý a chtěl mě kousnout a když si ho pak muchlovala,tak se ho ptala,jestli jí chce jěště kousnout.No,fakt jsem se lekla,ale doufám,že se to už opakovat nebude,jinak je opravdu VELMi přátelský,na lidi i na psy.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:10
- Nahlásit

krecinek
je opravdu VELMi přátelský,na lidi
Láskou by je sněd,že jo?

Když jsem byla naposledy u vet. měla jsem Bellu v přepravce. Byl tam veterinářův něco jako zdr. bratr. Přišel k přepravce a dělal na Bellu ťuťuťu a Bella na něj vrrrrrrrr. Taky ho chtěla láskou sníst.

krecinek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:14
- Nahlásit

LenkaK
Ne,on fakt na každého,kdo ho pohladí nebo promluví hezky,hned vrtí ocáskemNo,ale asi dal najevo,ze si nenechá všechno líbit...

krecinek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:29
- Nahlásit

katri
Jména pro hafíky: Dasty,Dick,Dream,Dan(Daneček)...
Holčičkaaisy,Diana,Dášenka...

krecinek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 14:30
- Nahlásit

katri
Nějaký překlep místo toho řehnícího se smajlík amá být D,takže Daisy

krecinek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 16:19
- Nahlásit

Ještě sem vložím pár foteček a už se musím jít vážně učit
Dnešní honička
Takové háro má,když mu sundám skřipeček
Takto si okusuje ocásek
Takhle hezky umí koukat A takto se směje velmi nebezpečný pes(pozor,kouše),když ho škrábu na bříšku

krecinek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 16:20
- Nahlásit

To je ten poslední obrázek,asi jsem ho předtím zapomněla vložit

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 16:27
- Nahlásit

Katri
Gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Moje tipy jsou
Dája nebo Daja, Dee, Dixi(e) pro holčičku. Hrozně se mi Daja líbí a Darince se říká taky Dája.
Pro kluky Dusty, Darley, Dago, Darri

emikami
ök

LenkaK a Kass
no jo, já taky vlastně říkám "jdeme" a pak "tááák je hodnááá, šikulaaaaaa". To byl jen návrh,aby jsi kdyžtak vymyslela nějaký povel, jestli ti to bude vyhovovat víc...

emikami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:20
- Nahlásit

Zany
No myslím, že takové veřejné stránky jako je např. cz pes, že na to jistě svolení nepotřebuješ. a co se týče klubových stránek, to fakt nevím, já se jednou příležitostně ptala, když jsem s někým od klubu mluvila, ale to bych řekla, že takové odkazy si tam jistě bez ptaní dát můžeš. Já mám hlavně na mysli, osobní stránky každého z nás, prostě kdo tam nemá banner který veřejně nabízí, tam se prostě ptám.

Kass
Tak když si to tady již nakousla, tak já to zase pro změnu opět nedostala. Jsem také rozházená, jednou dvakrát nic, pak zase po 10ti dnech. atd. ale já jsem rozházená buď přechodem a nebo miomama (((( , a proč si rozházená ty? Já teda zase vůbec nevím kdo ty vlastně si a kolik ti je let?

Jo a s Brituškou z toho sešlo, rozmysleli jsme si to

Candy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 00:48 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit

katri
Moc gratuluji ke štěňátkům a také se přidávám k ostatním s návrhem jmen pro mrňouse. Tak zatím mě napadla dvě jména, pro holčičku Destiny a pro kluka Damien (a to je myslím Damišek, že?)

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:01
- Nahlásit

krecinek
Kracinku zapomněla jsem ti napsat, že když měl Biško asi dva roky poprvé mi vyjel, ale opravdu hodně a to na pejska až jsem s toho byla paf. Od té doby si na to u něho dávám pozor. On totiž některé pejsky nemusí cíti v nich konkurenci, ale když má možnost a něco se mu nelíbí tak se postaví vedle a čumí jinam. Teď už to vím tak to hlídám a je to v pohodě. Do té doby byl Biško taky přátelsky, ale lidí se bál a hlavně dětí. Teď co máme Damišáka tak se přestal bát a už všechny miluje i děti, jen někdy ty pejsky nemusí.
Candy
Candiku ano jméno Damišek je v papírech Damian.
katri
Vidíš to je nápad Dája to tu ještě nebylo, ono se mi opravdu tak říka. Ještě mě napadlo Dárlin, Deryl.
Verca
Verunko no vidíš to mě s těma jména ma ani nenapadlo i to jméno Darri je taky podobné jmému.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:12
- Nahlásit

Holky, vy se koukám věnujete i malým plemenům. Mohli by jste mi poradit?

Potřebuji odkaz, nebo info na nějakého hodně kvalitního chovatele (chovatelskou stanici) trpasličích špiců nebo jorkšírských teriérů. Chci ale takovou stanici, kde je v pořádku zdraví, je možné vidět oba rodiče, jezdí na výstavy, mají úspěchy a je pro ně důležitá i socializační fáze štěňat - nechávají štěnda déle u feny. Prostě toho nejslušnějšího chovatele.

Dík.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:14
- Nahlásit

Darina1
když měl Biško asi dva roky poprvé mi vyjel
no jo, láska dělá divy. Anebo myslíš i jiné "vyjetí" než s Phoebe?
Ono opravdu, jak pejska znáš a najedou vyjede, kór když ho znáš 2 roky, tak to člověka překvapí a je to z toho paf. Já se taky pořád připravuji, že Phoebe může někdy na někoho vyjet, protože je to prostě jen pes. Ale jinak je právě jak Biško, že když o něco jde, tak sedí a kouká bokem. To Eli je víc "akční", u ní jsem připravená pořád, že na někoho může vyjede. Stačí aby se jí někdo nelíbil a už cení zuby, ale to až, když jí ten nesympatický pes hodně otravuje a cítí se ohrožená. Ale zatím to zůstalo jen u cenění zubů, ale taky je to ještě štěně... A přiznám se, že sama nevím jak v této situaci reagovat...jestli jí pokárat anebo to nechat tak.Ale prozatím to nechávám tak,protože vždy k tomu měla důvod (někdo jí otravoval, bála se a tak cvakala zubama). Spíš vždycky překvapeně reaguji: "Eli??? co to bylo????" Nejdřív jsem z toho taky byla paf, hlavně když tohle udělala ve třech měsících na kamarádčina pittbula, tak jsem trnula. Pořád jí otravoval a ona už neměla kam jít, tak po něm cvakla zubama.

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:29
- Nahlásit

Verca
Jo,jo Verunko opravdu jsem myslela to poprvé za přítomností Phoebe.
Já to řeším tím způsobeném když mi ti Bišo udělá tak ho seřvu a i vykudlím. Damišák zatím nic ten je stále taková opička, ale zatím je mu jen 14měsícu uvidím co bude dělat až dospěje.
Dagmar Fišerová
Tak to bohužel takové chovné stanice neznám a ani tady v okolí nikoho nepoznám kdo by měl ty to pejsky. Ráda bych vám pomohla, ale bohužel nevím.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:34
- Nahlásit

Darina 1

Zkusím to dát jako nové téma - jak tak koukám, nebude to asi jednoduché. Dík.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání