Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
janča
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:43
- Nahlásit

Aknah
Hele ta fotka je naprosto úžasná, ale to tu kaluž ještě nepoužil, viď? Úplně si ho ale dovedu představit po jejím použití!

Gweny je trdlo, miluje všechny lidi i psy, na ty velké teď poslední dobou začala štěkat - přijde mi to jak obrana - ale jak jí nechají aby se k nim přiblížila, tak jim nedá pokoj. Když jí bylo asi tak půl roku, tak doslova přeskočila stojícího!! labradora. Je to zkrátka živel!

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:43
- Nahlásit

No jo, každý říká něco jiného. Když řeknu muchlík, taky někdo neví co to je...

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 16:00
- Nahlásit

Aknah
Super fotečkaNj,já ho možná na poprvé ke střihačce vezmu...prý to stojí tak cca 200Kč.Zatím máme ještě čas,ale až mu to ještě víc doroste,tak to bude nutnost( i když se maltézáci správně stříhat nemají,ale ten můj je bez PP ),aby taky mohl pořádně běhat

Candy
Nj,tak to si asi nevyberu,spot on dělají se srstí divy a obojek nechci,aby měl pořád,tak tu hnusnou mastnotu asi zkousnu.nejhorší je,že si ho ani chvíli neužiju čistého a voňavého po koupeli,když se to hned pak aplikuje...
Mimochodem,dneska si ten blbeček zase pochutnával na hovínku,bleee ale jinak už aspoň přijde celkem dobře na zavolání-Tuk,Tuk,Tuk a ódpadky typu kapesničék,papírek většinou už taky na fuj pustí...

Verca
Co Phoebe????

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 16:15
- Nahlásit

Aknah

my jsme ted v puberte, takze taky veselo kdyztak jukni na nase stranky a radi te uvitame v navstevni knize www.rocky.wbs.cz

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 16:50
- Nahlásit

Holky,omlouvám se,te´d to tu trochu zahltím fotečkama,ale nemůžu si pomoct Tak mě snad neukamenujete.
Dnešní vycházka

Monty rád běhá:

A rád skáče:

A pak vypadá takhle:

A pak se zmůže už jen na nějaké to ohryzávání a válení se v listí (domů si pak vodím půlku lesa ):

A doma je už hotový a provádí jen tuto činnost:

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:43
- Nahlásit

krecinek
tvuj fotoserial je jako kdyby jsi popsala takovy bezny den Fredyho, jen s tim rozdilem, ze Fredule si noci klacky domu a hlida si ho i ve spanku

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:46
- Nahlásit

Orry
kam chodite na agility?

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:47
- Nahlásit

Aknah
Jé,já mu taky dneska vzala jeden domů,protože se od něj prostě odmítal hnout No,tak na to,že jsem tu dneska gruntovala,tak to tak vůbec nevypadá,všude samej bordel z lesa a třísky od klacejku,ach jo

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:51
- Nahlásit

krecinek
jo jo tak to odnekud znam, nejradeji ma ty co z nej loupe kura a to je pak bordel po celem byte. jsou to zlaticka, ted je uplne hotovy, byli jsme na ockovani a nejak ho to vycerpalo

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:58
- Nahlásit

Aknah
Nejhodnější jsou,když spinkají Tén můj se ted ale probral,protože jsem si šla udělat večeři a jakmile slyší ledničku,je na nohou a kouká,co by kde spadlo,aby to sežral. Přijde mi,že je venku k neutahání,chodím s ním tak na hodinu a více,dneska třeba 2 krát na hodinu a to jdu fakt celkem svižně,žádné loudání a čekání.A on dovádí čímdál víc,mám pak pocit,že to s ním musím projít celé znova unaví se jedině,když potká své oblíbené pejsky.ale to taky někdy nefunguje,zrovna včera jsme celou dobu šli s krysaříkem,honili se jak blázni-no,ten můj měl kratší nohy,tak mu sotva stačil a stejně jsme přišli dom a chtěl si hrát....Ale dneska opravdu zalehl a spinkal

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 19:31
- Nahlásit

Emikami a ostatní
Nepsala jsem to sem, protože mi to nepřišlo až tak akutní. Navíc jsem neměla skoro vůbec čas.
Začalo to tak....Dala jsem jí konzervu pedigree a ona měla z toho průjem, tak jsem jí dala hladovku a pak jsem normálně dala granulky a zase průjem. Pak se to spravilo, apk to začlo zase, dala jsem smectu- pomohla- pak zase průjem. Člověk to prostě bere jako, že se pokadí po konzervě, nebere to jako nemoc. Až pak, když se to vracelo, tak jsme jeli za doktorem a on jí prohmatal břicho, tak řvala a pak jí vzal krev a Peťovi řekl výsledky, že má zvýšenou močovinu v krvi, že má být max. do 7 a ona má 7,8. že prý se nemusíme hned děsit, že by to byly nemocné ledviny, že to může být i krvácení ve střevě, ale že jí musí znovu vyšetřit, ale na to musí být zdravá. Dál nám nějaké prášky a nasadili jsme dietu - jeden den jen hodně rozvařenou rýži, pak přidat trochu libového kuřecího, pak trošku víc kuřecího, pak 1:1 s rýži a pak bude převažovat masíčko. tak nám to řekl.... Na kontrolu teda jedeme v pondělí. Asi si budu brát dovolenou anebo přítel pojede sám.
Teď už ani pomalu nekadí. Jen málo, ale tuhé hovínka. Ale zase hrozně čůrá. nevím, jestli z těch prášků anebo z rýže nebo já fakt nevím....
Phoebe je jinak pořád stejně čiperná, furt blbne a řádí, směje se na nás...takže nám ani nemocná nepřipadá....snad to bude jen nějaká "banalita".
Omlouvám se, že se zase opakuji, ale Emikami měla tolik otázek, že jsem to raději popsala znovu a podrobněji.

janča
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 19:43
- Nahlásit

Verca
Nevím, aby to fakt nebyly ty ledviny, když takhle čůrá, kdyby jí to čůrání nepřešlo, radši o víkendu cinkni veterináři. Budeme držet palce, ať je to fakt jen banalita.

krecinek
Krásné fotky, moc hezký seriál. Jsou to všechno zlatíčka. Gweny je vysloveně klackoman - jak uvidí klacek, tak ho musí nosit a kolikrát mnohem delší než je ona. Jen mě trochu štve, že když jí upadne z tlamy v půlce silnice, tak je rozhodně důležitější klacek než aby přeběhla rychle na chodník.

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 19:51
- Nahlásit

Verca
Tak snad to bude dobré,uvidíš...zase kdyby ji bylo něco vážného,tak nebude blnout,ale poznáš to není...teda,aspoň myslím. A janča má pravdu,raději se zeptej veta,jak je to s tím čůráním...jinak držím palečky!!!

janča
Díky To Monty taky kolikrát bere takovou vlikost,až se tomu směju je tam třeba taková velká spadlá větev,u té se zastavujeme každý den a dneska se dokonce pustil do takového stromečku,co mu sahaly větve až na zem.Asi si myslel,že ho vyrve neco co A tady v trávě u baráku jsou také klacky,takže vylezeme ven a místo toho,aby čůral nebo kakal,tak si hrcne do trávy a žvejkáNo,dneska jsem mu klacek prostě vzala domů.aby mu třeba nezachutnal nový nábytek...

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 20:34
- Nahlásit

Verca
Ahojek, doufám že bude Phoebinka v pohodě a není to nic vážného! Všichni od nás vás pozdravujou a Bambinka vzkazuje Phoebince ať kouká být rychle v pohodě že si chce zas zařádit!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 20:35 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Verca
Verčo, tu konzervu co si ji dala, bych teda osobně nikdy nepoužila, ale to je každého věc. Že bych měla moc otázek mě nepřijde, a že ses opakovala, tak to také ne, jen v tom, že má močovinu v krvi, a lépe a jasně si to podala. Myslím, že to snad nebude vážné, protože by asi nebyla veselá, je to vždy příznak že to není vážné, ale člověk nikdy neví. Mě tak trochu nešlo do hlavy že by ji dělal ten odběr krve, po tvém vysvětlení jak to bylo mi to je jasné. Myslím, že Fíbí má problémy s jídlem dost časté, myslím že to máte již po několikáté, nevím zda to měla již i předtím, ale prvně co si pamatuji to začalo když si ji chtěla převést na vařenou stravu, pak si měnila nějak ty granule a měla také problémy, nevím co bylo mezi, ale nyní si ji dala konzervu, kterou zřejmě asi neměla, se domnívám teda, a opět problém.Já ti pochopitelně nic nevyčítám, aby nedošlo k omylu, jen si myslím, že to má opakovaně. Nyní jedla tu Nutrienci, nevím zda ji plně sedla, asi jo, protože ses nějak o tom již nezmiňovala že by to dělalo problémy. Co kdybys vybrala nějaké kvalitní granule, které jsou dietní a ty bys ji dávala, pak pár pamlsků, které máš ozkoušené, a kdyžtak nějakou zeleninu, tvaroh, atd. ale jen co máš vyzkoušené. Např. kvalitní granule jsou od Hillsu, bohužel ale 2 kg. stály u veterináře 400kč. ale třeba by se dali sehnat levněji. Hodně si také chválí Trovet, to má také jen veterinář, nevím zda by byl u vás dostupný, též mají i dietní, myslím že jistě i od jiných značek jsou dietní, možná že ji něco nedělá dobře, někdo žere tu dietu celé roky a je to vše ok. a pokavad ti to schválí veterinář, a pejsek nehubne, prostě bych to neměnila, hlavně bych již vůbec neexperimentovala. Také se opakuji, zkus se zeptat veterináře na tu Probican pastu, já jsem ji používala již minimálně 5 krát, už dříve, na štěndo, které mělo nepravidelnou stolici, další případy si nepamatuji, nyní na Wikinku, též napr. stolice+krev, a nyní na Emí, opravdu silný a páchnoucí průjem po porodu. Vyhnuli jsme se veškerým antibiotikům, jen Kamí je měla nedávno, to spíše vypadalo na nějakou nákazu. Nebo třeba dáváš ty vitamíny , člověk si myslí že pejskům prospějí, ale třeba ji zrovna nemusí sedět ta značka, nemusí se to projevit hned, ale později. Já například beru Apoibuprofen, musím ho brát skoro každý den, a opravdu ho beru již určitě min. 2 roky, když ne na páteř, tak zase na bolest hlavy. Obvodní mi řekl, no dávejte si pozor na ledviny. Tak jsem řekla něco v tom smyslu, jako že mě to snad upozorní, a pak že je přestanu brát a budu brát třeba jiné, ale on mě vystrašil, že prý to tak není, což nevím zda je pravda. Že prý ledviny fungují, ale najednou prostě přestanou, no to mě opravdu velmi potěšil. Takže nevím zda mě chtěl postrašit, či je to pravda. ibu..beru stále dál takže uvidíme co bude do budoucna s mýma ledvinama.
Paní co mám od ní Britušku tak svým pudlíkům dává vápník-Biocal denně, myslím že říkala tak 1-3 tbl. přesně nyní opravdu nevím. ale jedna tbl. denně to myslím nebyla, moc jim to chutná a tak to mají jako pamlsek, když jsem se o tom zmínila vetovi, tak se zhrozil, že se to vůbec nesmi, že to je hrozné na ledviny, že se tam pak něco tvoří, neumím to vysvětlit, jak mi to v rychlosti řekl, jelikož mám koupenou plnou pixlu, tak jsem se ptala zda mohu dát holkám třeba 1 tbl.za týden, to říkal, že to ano,takže když si vzpomenu tak jim nějakou dám. Paní jsem na to upozornila , ale jak se zařídila to už nevím. Prý to mám dávat až po porodu, ale zase jiný říká, když bych dávala moc vápníku tak může fena i zemřít, takže se to nyní také bojím Emi dávat, ale říkám si že ji snad nějaká neublíží, ona to nerada polyká, je s ní problém, a tak jsem ji dala dvakrát za sebou půlku, a za dva dny jí to třeba z opakuji. Emi je zatím v naprosté pohodě, tak snad již nic nehrozí. Nějaké odvápnění nebo tak něco.
Jsem ráda, že je Fíbí také veselá. a jestli se ti chce, tak zvaž ty granule, třeba má nutrience také dietní, neznáme se až tak dlouho, nevím jak to měla Fíbí od malička a čím si ji krmila, zkus se vrátit zpět, někdy to muselo mít nějaký spouštěč a nyní se to opakuje při nějaké změně. A jestli jsem měla moc otázek, tak se nezlob, vím, že když se nám pes po....takže si to tady nebudeme hned psát, ale jak si psala měla to opakovaně, nevím jak ostatní, ale já bych byla bývala ráda kdybys to napsala, buď abychom ti mohli sdělit své zkušennosti, nebo tě jen podpořit. Tak se měj fajn a pohlaď za mě Fíbí a Elince dej pusinku. Fotila jsem štěnda, došla baterka, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Snad z toho něco vyberu. No a jestli se mohu ještě zeptat. Elinka žere stále tu Nutrienci Juniorku, a baští to s chutí? Chci holkám koupit 3 kg, jentak na chuť, když jsou na to zvyklé nemělo by jim to činit problémy. Nyní jsem tady měla zbyteček té Dermy, mimo Emí se do toho pustili myslím všichni.

Můj vet má dobrmana, snad jsem to tady ještě nepsala, a konečně jsem se dostala k tomu abych se zeptala, jaké granule on zvolil pro svého psa. Sestřička mě řekla, že dostává Purinu pro plan a Hillsku, že je jedno co má, a že to střídá třeba po třech měsících, možná třeba skrmí jeden pytel kuřecího, pak koupí jehně, pak třeba losos. pak Hilsku, a takto to pořád mění. Jsou na stejné úrovni a psu to velmi vyhovuje. A vím, že to dělá spoustu lidí, že koupí pytel kuřete, zkrmí to a pak zase lososa, ale ne jeden den to , a druhý den něco jiného to ne.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 22:02
- Nahlásit

emikami
Phoebe předtím, než jsem jí rozhodila zažívání tou změnou z granulí na vařené a z vařeného na granule, neměla problémy. (za tu děsnou chybu si fakt rvu vlasy už pěkně dlouho) Je to celkem ještě krátce zpět, takže možná je ještě náchylnější, ale dozvěděla jsem se, že kapsičky pedigree jsou celkem dobré, ale že konzervy jsou pěkný šunt, což jsem nevěděla, nikdy s kapsičkami neměla problém a jak jsem dala pedigree konzervu, tak se P pokadila a Eli v pohodě. Pořád dávám nutrienci, nemají žádný průjem, max. když sežerou něco, co jim nesedne, ale to je fakt vyjímečně.
Uvažuji ještě nad tím, jestli třeba nemůže mít nachlazený močový měchýř, že jak jí prohmatával, tak jí to bolelo a pak začala děsně moc čůrat. Byla jsem před chvíli venku, tak pádila jak šílená se vyčůrat a čůrala hrozně dlouho a na dvakrát. a jestli ten průjem nebyl "jen doplněk". prostě že měla oslabenou imunitu tím začínajícím zánětem moč. měchýře a tak se ten průjem nějak nechtěl zastavit. ale to jen spekuluji, vůbec nevím, jestli zvýšenou hladinu močoviny může mít ze zán. moč. měchýře.
Mám dojem, že ta nutrience derma je pro psy s citlivým zažíváním, ale musím se mrknout...

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 22:14
- Nahlásit

Aknah
kdyz kliknes na "agility" (v uvodu, zluty napis) dostanes odkaz na cvicak je to Praha 5

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2007 00:02
- Nahlásit

Verca
Říkala jsem si to, že si to jistě vyčítáš, ale psát jsem ti to nechtěla, může to být tím ale nemusí, takže si vlasy nervy, ale někde , pokud teda nebude nemocná, že by to mohla mít buď dědičné, nebo něco, tak spouštěč někdy být musel. Mohlo to podpořit to jídlo, jednou to, pak zase ono. Já vařila Bellince celých 11let, ale byla na to zvyklá, myslím že jsem snad ani žádné vitamíny nedávala, dříve jsem také neměla internet, milovala piškoty jako holky, a měla každý den maso s rýží, takové ty kuřecí drůbky, krky, stehýnka, jatýrka, žaludky, hovězí, ale když měla kližku tak se vždy po.....tak tu jsem nekupovala. takže to jsem stále střídala. často měla mrkev. jinak fakt skoro nic jiného, a byla zdravá jako řípa, až na záněty uší. a to jídle nebylo, už když jsem si ji přinesla jako štěně, strašně smrděla, a já se klela , cože jsem to udělala , že jsem si koupila psa. to nemohu vydržet, držela jsem ji pod mou postelí kde jsem měla ruku v jejím pelíšku. a pak jsem zjistila že má ten zánět, to děsně smrdí, z toho se jí stal chronický zánět, takže to byl náš boj. ona měla nadmíru dlouhé uši, a psi s dlouhými uši na záněty trpí, jelikož to není větrané. někdy jsem ji je svazovala aby se trochu větrali.Myslím, že jsem používala kapky Chronicin. ale to mě náhle napadlo, tak snad je to ono, protože je to už několik let. Když jsem ji zkusila dát granule , kdepak, nevazal si ani jednu. takže bylo pořád vařené. Fíbí může být opravdu na jídlo háklivá, pokud to nebude nic jiného, budeš muset najít nějaké granule, a ty jí dávat prostě pořád, dokud ti je nebude odmíta, vitamíny bych nyní na čas zcela vysadila, nic se jí nestane, když je nebude mít., Ano máš pravdu, jak si to napsala, tak jsem si vzpoměla , že ta Derma je pro ta zvířata, která jsou alergická na jiné jídla, ale to neznamená že jí to musí sedět. nevím zda to má s dietními granulemi něco společného. a třeba ji nesednou ty bylinky, co člověk ví. Fakt bych ji ale koupila tu pastu. Vyrovnává nerovnováhu ve střevech. Zeptej se aspoň na to, s tou pastou bys nic nezkazila, i kdyby řekl že to je zbytečné, pokud by ti neřekl, není to vhodné. Já bych ji prostě zkusila. dává se jednou denně, jeden dílek.
Také jsem měla dávat při dietě tvaroh, žádný pacholík nebo tak, to je moc tučné ale tvaroh, co nejméně tučný, a kupodivu, to žrali a to i Emí. a víš co jim nyní dávám? býlí jogurt. jeden všem dohromady, a jak se všichni olizují. bez cukru, obyčejný jogurt s těmi živými kulturami. Rozhodně to bude zdravější než pacholík. no myslela jsem zda se nepoto, ale zatím je vše ok. jen Wikinka má trochu řidči stolici, ale to může být tím, že jim přisypávám hilsku, a třeba ji nesedne. jen tak pro chuť , mám tu ještě dva malé pytlíčky.
Hele kéž by to byl nachlazený močák, ale psala si že dostala prášky, oni ty léky můžou být močopudné, a tak může chodit více čůrat. Když je nastydlý moč. měchýř, spíše by chodila často a dělala by jen kapičky, někdy by třeba neudělala ani kapku, ale jelikož by ji to nutilo šla by jako čůrat. to si teda myslím já.
Fabien má holky už 510gr. to je ale kus kluka. Fotky se docela povedly. snad bude čas z nich vybrat. ale držte se když jsem to spočítala kolik jsem jich udělala, tak jich bylo 200. vůbec mě to nepřišlo, fotila jsem bez blesku, takže je to ok. ten menší kluk má nejvíc otevřené očička, ostatní mají jen škvírečky. Holky jsem fotila dohromady a ať na ně koukám jak koukám, nevidím moc žádný rozdíl,jen v tom že je jedna menší a druhá větší, a to i hlavičkou, takže se nedá říci, zda ta menší až bude mít gramů co ta větší zda nebude vypadat stejně. Fotka stejnak klame, nikde nejsou zcela ve stejné rovině, pak se třeba zdá, že ta menší má větší hlavu nebo naopak. Jen ta menší stále vypadá jako bílá, a to i ouška, i když se mi zdá, že tam mírný náznak již je.
Také bych byla vystrašená , jak měla Kamí ten průjem, tak kakala jen řídkou vínovou kaši, to bylo děs, strašně jsem se bála. takže vím jak ti je. Papa. a snad bude zítra, vlastně již dnes lépe. Držím palce.

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2007 10:01
- Nahlásit

emikami
Koukala jsme na tvoje stránky n afotečky mimísků,jsou prostě užásní nejvíc se mi líbí Fabien Ta fotka,jak si vyvaluje bříško

Verca
Tak jak je na tom dneska Phoebe?

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2007 15:18
- Nahlásit

krecinek
Phoebe už průjem vůbec nemá, řádí pořád stejně. Papá pořád rýži s masem, tak se oblizuje až za ušima.

emikami
víš, já právě nevím, jestli čůrá anebo jen tak čupí a dostane ze sebe pár kapiček. na trávě to těžko poznám a ona čůrá jedině na trávu a je tak nízko, že ani nemám šanci se mrknout, jestli z ní něco jde. každopádně tam děsně dlouho čupí, tak 5x déle než normálně. a pak poodběhne a zase nanovo. no uvidíme, chodíme s ní ven častěji, protože tu tak po 3-4 hod. od posledního venčení kňučí, že chce ven.
NO já nevím, ale když si na nějaké granule zvykla, tak nikdy pak průjem neměla. Takže asi citlivé zažívání až tak mít nebude. a možná ten průjem měla fakt jen z konzervy...kdo ví. Navíc je to jen pár měsíců od té "chyby" s jídlem, tak si myslím, že jak si zvykne, tak bude ok. uvidíme, jaké jí bude vet dělat testy a jak to vyjde. každopádně si na konzervy už dám pozor, možná ani dávat nějaké nebudu. Dělala jsem to spíš vyjímečně, že jsem jim nějakou konzervu přidala a teď od toho raději upustím úplně. Doteď jsem jim přidávala jen jogurty s probiot. kult. anebo žloutek, někdy tvaroh. Tak u toho zůstanu. Nikdy jim to problém nedělalo a ještě jim to děsně chutnalo.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2007 15:32
- Nahlásit

JO a musím vám ještě povyprávět jednu příhodu....
CHodím holky venčit kolem šesté ráno a to je ještě tma. Tak jdeme už směrem domů a holky se najednou zastavily na chodníku a obě se dívaly jedním směrem. Jak jsem k nim přicházela, tak jsem si všimla velkého německého ovčáka, jak je bez vodítka, náhubku a šel k nám stylem, že se plížil- byl takový přikrčený, jak kdyby chtěl lovit. Jeho páníčky jsem neviděla, tak mě málem omylo. postavila jsem se před psy a přemýšlela, co budu dělat. Jak se blížil, tak jsem slyšela, jak vrčí a na mě šly mdloby. Blížil se blížil a já se "probrala" z mdlob a věděla jsem, že budu muset něco udělat...pak jsem se zaposlouchala a zjistila jsem, že to nevrčí ten pes,a le Eli!! Mrknu se za sebe a ona ta hrdinka jen vykukovala zpoza mých noh a vrčela na toho psa. Pheobe samozřejmě vrtěla jako obvykle ocasem a hned by si šla beztak hrát... No pejsek se nakonec těsně před náma otočila "na patě" a pelášil někam za roh. Byla jsem sice vyděšená jak malé děcko, protože v okolí nás nebyla ani noha, ale jak jsem viděla vrčící Eli, tak jsem se stejně musela smát a na strach úplně zapomněla. Chtělo by to fotku, no,...

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2007 16:47
- Nahlásit

Janik
Janičko, koukej http://www.kchb.dogweb.info/forum_index.php?vlakno =2 náhodou jsem našla tyto stránky a je tam inzerce, kde nabízí CHS z Podchotucí štěňata po Blondym za 12 500. To není až tak moc ne? předtím ti paní říkala, že prodávají za 17000, ne?

Candy
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 12:05 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit

něco zkouším

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 19:01
- Nahlásit

Verca
Tak jak je Phoebe? A kdy jdete k tomu vetovi?

emikami
Co dělají mimonka,dodáš zase nějaké fotečky?

Jinak o víkendu(oba dva dny) jsme byli porvé s pejskem ve Stromovce.tak nejdřív tak trochu koukal,když byl navolno(kde byl větší klid)držel se nás,chodil celekm dobře na zavolání(asi třikrát i od psa!!!)Málem nám odešel s jednou paní-prostě se k ní přifařil a kráčel s ní(pak se to stalo ještě s jedním pánem )ale jinak si nás hlídal Pak si chtěl hrát s jedním velkým,moooooc hravým psem(asi taky štěndo),ale ve velikosti obra-no a když ho to "štěndo přišláplo, ten náš kvičel jako když ho na nože berou,půl parku koukalo,kdo a kde to vraždí psa! vélel se v trávě jako klubíčko neštěstí a ani se nezvmohl na úprk,musela jsem si pro něj dojít(páníček velkýho hafana jen celkem v klidu koukal),věděla jsem,že mu nic nedělá,ale ten řev byl šílenej(nevím,ale byl prostě moc hysterickej,bál se)a taky jsem měla tak trochu strach,aby sio ten pes třeba nemyslel,že když monty tak kvílí,je to kořist....ale pak bylo vše ok.
Takhle hezk ysi hrál dneska:
Že tě přeskočím?

Něco ti pošetám,jo???

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 19:13
- Nahlásit

Verca
Verunko je to super cena po tom Blondym. ale momentálně přemlouvat nemůžu.stěhujeme se do většího bytu a bude to stát naše dost peněz, takže tedkomu nemůžu :'( ale je to škoda taková dobrá příležitost

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 19:30
- Nahlásit

Janik
Já to nemyslela tak, že by sis ji koupila. jen jsem si toho všimla a tak jsem si řekla: Jééé, to musím ukázat Janičce. Jen abys třeba v budoucnu nezoufala, že po Blondym jsou štěňata jen za 17000.

Krecinek
Jedeme tam zítra. Jinak žádné změny.

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 19:35
- Nahlásit

Verca
Tak snad to bude už dobré

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 21:55
- Nahlásit

Verca
Tak ať vám to dopadne zítra dobře. No a vypadá to lépe s tím čůráním? Hele , já bych řekla, že horkou kandidátkou na jedno případné štěně černé se znaky od Lenky po Bellince si ty? Co????? Hihi. že jsem to uhádla!!!!

krecinek
No konečně jsem se dostala k tomu abych zase něco vytvořila, upravila, hodila na web a nyní vás s tím snad potěším zde.

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 22:19
- Nahlásit

Další fotky jsou na webu a je tam jedno kratičké video, jak se mrňata již umí hýbat. nezapomeňte na aktualizaci stránky.

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:14
- Nahlásit

emikami
miminka jsou překrásná.

Tak jsme zpátky od veterináře. Byla tam nějaká mladá šťabajzna, tak snad tomu rozumněla... Phoebe je už v pořádku, ta zvýšená močovina prý mohla být tím onemocněním, ale že jí neměla až tak moc zvýšenou. Testy se teda znovu nedělala, stejně měla v sobě antibiotika. Jenže....teď zas Eli. Elinku jsme taky léčili, protože měla minulou neděli večer průjem a tak jsme jí brali s sebou, tak jí dali projistotu taky antibiotika. Všechno bylo v pohodě, jen Eli teď v sobotu k večeru dvakrát zvracela a pak i v neděli ráno. Ale to bylo všechno. Nějak jsem to až tak vážně nebrala, myslela jsem, že to má z toho sežraného klacku. Nebo má už té rýže s kuřetem dost. Navíc, když včera večer odpoledne byl klid. No dneska jí furt natahovalo, tak už jsem zbystřila a byla jsem ráda, že jedeme k tomu veterinářovi. Po cestě tam bylo všechno v pohodě. Přišli jsme do ordinace, dala jsem jí na stůl a pak jsem si všimla,že se nějak moc oblizuje, tak jsem jí chtěla dát honem dolů, jenže jsem to nestihla a hodila takovou šavli, že by se za to nemusel stydět ani dva dny chlastající ožrala....Tak nám řekla,že je potřeba jezdit na injekce, ale pak si všimla, že to máme k nim kapku dál (40-50km), tak nám dala znovu antibiotika a dala jí nějaké dvě vitamínové injekce. Oběma budu nadále vařit rýži s kuřetem, aby si jedna druhé nezáviděla a uvidíme, co nám řeknou ve čtvrtek, to tam pojedu s Eli sama.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání