Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:25
- Nahlásit

Janik
Je fakt neuvěřitelně chlupatý...nedělajse mu dredy? Ale vypadá moc hezky-upraveně.Ale bišonek,i když jsme nad ním přemýšleli,mě odradil právě kvůli své srsti.Je to jedna velká chlupatá kulička

Verca
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:25 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

krecinek
nevím ani co jí může být, protože doktor jí prohmatával břicho a ona ječela bolestí jak blázen, tak se toho fakt děsím, co jí může být.

Jdu spát, dneska jsme doma samy, tak se bojím bojím. doufám, že usnu.

krecinek
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:26
- Nahlásit

Verca
Pak hned napiš...ale snad to nebude tak zlé...no,však uvidíš

Janik
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 22:26
- Nahlásit

krecinek al enení zas tak chlupatý podívej se na stránky a je tam na pár fotkách ještě více
nedělají se mu dredy..jen možná pár na nožičkách, když ho špatně učešu ale jinak v pohodě já s úpravou srsti nemám sebemenší problémy

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 23:31
- Nahlásit

Janik
Je moc krásný, a fotky jsou velmi povedené. Asi to je zas něco jiného takového chundeláče muchlovat než havanského psíka. Myslím, že jsem si ještě žádného nehladila.

Verca
Pročpak ses nám nesvěřila dříve? Veru, píšeš, že má průjem již pár dní , a mohu se zeptat, co si proto dělala? Veterinář zvolil určitou diagnozu, a jakou zvolil léčbu? antibiotika či dietu, nebo dal ji něco? má ještě průjem? co se týče těch průjmů, nám opravdu vždy pomohla ta probican pasta. ta se může dávat i normálně, jsou v ní živé kultury a vitamíny. Nám to teda vždy zabralo, a to měla Wikinka ve stolici i krev. Emí průjem po porodu, možná si to ani nedovedete představit. co jsem těch pár dní s tím průjmem v noci prožila, a nakonec opravdu zabrala zřejmě ta pasta, měla i dietu, ale hlavně kvůli tomu aby se pořádně najedla, už asi dva dny se pustila mimo i do granulí, krmím ale opět Purinou pro plan, a dnes jsem ji už to maso a rýži nedala, konečně odpoledne jedno docela pěkné tužší hovínko, snad to zůstane, i když to asi nebude zcela super, jelikož čistí štěnda, takže stolic bude víc, a asi ne tak tuhých.To se ale dá vydržet, jen aby už nekakala v noci, dnes zase si vybrala 4hod. ranní a to hned dvakrát po sobě, jen co jsem si lehla, a příjemně zavřela oči, škrábala na balkon znovu.
Píšeme tu o čemkoliv , Fíbí má takový problém a ty nám to ani nenapíšeš, nakonec ji při vyšetření bolí i bříško, musel ji dát přece nějakou léčbu. snad jsem to nepřehlídla, jsem docela ospalá.některé příspěvky jsem jen přelétla.

Jinak, mám docela dost práce, tak sem někdy jen najuknu, ale ani nepíši, navíc dnes tu byla trochu jiná dizkuze, ta už se mě teda léta netýká tak jsem do toho ani nechtěla vstupovat.
Štěnda pěkně rostou, začínají otevírat očička, už mají škvírky, fotky stále nic moc, včerejší celou sadu mohu hodit do koše, nelíbí se mi snad ani jedna. není to jednoduché tyhle mrňata fotit. Zatím to vypadá, že se všem vybarvuje i ta krémová barva, ještě u té malé Feby, nevím zda bude čistě bílá, či bude mít také krémové ouška. Už se těším až na mě juknou, s očičkama, už to bude moc hezkoučké, už se i víc umí plazit, a začínají zvedat hlavičky. Je to legrační.

Veru, tak snad to nebude s Fíbí vážné, a vysvětlit ti co to vlastně znamená, přesně si to nyní nepamatuji, co že to ji našel, zvýšenou močovinu??? promiň že si to nepamatuji, nechci se vracet na předešlou str.

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 07:38
- Nahlásit

emikami
Tak až otevou očička,tak je prosím vyfoť
Jinak nevím,jestli si to četla,ale už vím,kolik Montík vážil,když se narodil,byl holt macek už od mala,měl totiž 180 g!!! Myslím,jestli jsem koukla správně,že má víc i než Fabien
Jinak já už takykrmím Purinou pro plan puppy small breed,snad mu chutná i víc a je určitě lepší. Doma na ni měli pěknou akci, 3 kg za 350 ale co jsem koukla v Tescu v pet centru nebo jak...tak tam tu 3 kilovku měli téměř za 550,to už je rozdíl...

Verca
Snad to bude opravdu dobré,snad ji doktor rychle vyléčí...

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 09:09
- Nahlásit

Trošku posmutnělý...

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 11:07 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit

Phoebe

Ahoj Phoebenko, panička mi povídala, že jsi byla u pana doktora, tak jsem se lekl co ti je! Věřím, že budeš ale brzo zdravá jako rybička. Myslím na tebe a držím všechny tlapky!
Pac a pusu posílá Candík.

monka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 11:21
- Nahlásit

Verca,
a nema zanet tlusteho streva? Teraz sa to u psov velmi casto vyskytuje. Veterinari na to predpisuju antibiotika a dietu a za 2-3 dni je pes v pohode.

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 11:51
- Nahlásit

Ahojky zdravim.

Veru snad se ti prdolka brzo uzdravi, co pak doktor na to?

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 11:54 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

jsem tu jen na skok, byla tady zadost o aktualni fotky Fredulky, tak konecne se povedlo neco nafotit

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:39
- Nahlásit

krecinek
Ano četla jsem že měl 180gr. také jsem již takové štěně měla. Také záleží na to s kolika je štěňat, ale není to směrodatné.Byl to pěkný cvalík, když se to blíží k 200gr. tak jsou to již pěkní pařízkové, kolem 150gr. to je dobrí, ale kolem 100gr. to jsou fakt mrňouskové, no vidíte a takovou váhu měla Eisinka, ta byla nejmenší, a jaká je pěkná, a také hned po ní Endy. Ale o něm již delší dobu nic nevím, tak doufám, že je zdravý jako řípa.

Candy
Chtěla jsem se kolikrát zeptat, Candymu ta ofina takto drží stále ke stranám, nebo mu to upravíš před focením? Padá mu to také do očí? Ty mu dáváš přes den nějaké sponečky, aby mu to ke straně drželo? nebo také děláš culíky, nebo nic???
Deniska když nemá culík, tak má chlupy až pod čumák, Wikinka to má zatím ještě kratší, Candy to má asi až někam pod bradu, že?

Tak holky, dneska jsem spala skoro celou noc. Po 14ti dnech, tak to je prima, ale ještě bych spinkala. Emi jak papá granulky, tak měla nyní tuhou stolici, tak jsem šťastná jako blecha, už příště placentu dám sežrat buď jen jednu, nebo radši žádnou. bylo to hrozné. Tak zatím se tu mějte, zase najuknu, zajímalo by mě jak je Fíbí, myslela jsem že se tu Verča objeví, a není tu, snad se to nezhoršilo

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:42
- Nahlásit

Aknah
Ahoj, tvůj Fredíček je stejnej jak můj Candy, není to taky náhodou "Vampírek" Je moc pěkný.

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:43
- Nahlásit

emikami
Byl ze tří štěnat,má ještě dvě menší sestřičky a šel na svět jako poslední.V týdnu asi pojedeme před vzteklinou n aodčervení a drápky,tak ho zváží,tak dám vědět,kolik má dneska.
Tak to je fajn,že už sis aspoň trochu odpočala

Jinak také b ymě zajímalo,jak to má Candy s tou ofinou,líbí se mi to tak...my jsme mu ji zase stříhali - je to dobře vidět n até fotce nad Candym..., takže teď culíčky ani skřipečky dávat nemusím

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:45
- Nahlásit

Aknah
kolik mu vlastně je?na těch fotkách,co je ostříhaný vypadá tak roštácky,jako ještě štěndo...

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:50
- Nahlásit

Candy
Ahojky, Vampirek, myslis Vampireli? jestli ano, tak ano, je od pani Herčíkové. v nedeli mu bylo 15 mesicu, takze stenatko uz neni, ale pubertalni rostak urcite. strihala jsem ho vcera, vsechyn fotky jsou ze vcerejska, pred zasahem a po zasahu)))) my nechodime a ani nebudem chodit na vystavy a stejne je nejspokojenesji, kdyz se muze projit louzi, tak jsem rada, ze nemusim udrzovat dlouhou srst. kolik je candymu

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:24
- Nahlásit

emikami
krecinek
jasně, že tu ofinu před focením upravuji, líbí se mi když je dlouhá a drží do stran. Ale normálně mu takhle hezky nedrží.
Teď jsem ani už delší dobu nedávala žádné skřipečky ani culíky,
protože jak mu ta srst roste a je delší a delší tak sama mu do těch stran padá, samozřejmě ne úplně ale nevadí mu to, ani mu to nedráždí oči.
Montíkovi to moc sluší

Aknah
Jo jo myslím Vampirelli.Candymu budou v květnu 2 roky. Strašně to uteklo.....
Jinak Candy je úplný opak, než by šlápnul do louže, tak ji raději dlouze obejde a to je zase pro jeho dlouhou srst lepší, i když pak hrozně rád lítá v trávě a to někdy nabere takový mety, že pak udělá třeba tři kotrmelce za sebou a je celý obalený od trávy, větviček, listí atd., určitě to znáš.

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:35
- Nahlásit

Candy
Jé,s tím listím mi to ani neříkejJak potkáme pejska nebo někoho,kdo si ho mazlí,tak se v listí vyválí a domů mi nosí půlku lesa a to tu srst ještě nemá tak dlouhoujinak kaluže...no,to tak yzatím ještě nepochopil,že se mají obcházetto se diví,proč ho táhnu jinam

janča
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:41
- Nahlásit

CandyAknah
Tak Gweny taky louže nemiluje - naštěstí!, ale jinak je to aktivka strašná. Úplně ale miluje, když manžel seká na chatě trávu, tak to v ní lítá, dokud není úplně obalená, musím vždycky počkat, až tráva uschne a opade z ní.
Dnes za ní byl na návštěvě kamarád jorkšír, byl úplně chudák zmožený z tý naší bláznivky. Tu vitalitu jí fakt někdy závidím.

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:41
- Nahlásit

Candy
Jinak díkyAle ostříhat celého...no,nevím,na to si asi netroufnu,to svěřím do rukou odborníkům

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:47
- Nahlásit

Jinak hoky,pomoc,co pouzivat proti parazitum???Ja spot on pro stenata od Hery,aplikuje se to po koupaní a ydrzí to 30 dní,je to 100% odbouratelné a přirodní a neškodné,ale má tu jednu chybu-je po tom celý mastný!!!takže,kdybych někomutvrdila,že jsme ho vcera koupali,asi by na me tak divne koukal...Uz jsme mu to jednou davali a ta mastnota pak asi behem 14 dní uplne zmizi,no,ale prece...delaji to tak vsechyn vyrobky?Co byste mi doporucili pro stene za antiparazitika?

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:59 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

Holciny, tak ja vam odpovim vsem naraz a by si najdete to sve ano?

Fredy kaluze miluje, prikladam foto jako dukaz mych slov, vzhledem k tomu, ze nevi co znamena byt na voditku, tak ho netahnu pryc. chodime hodne na prochazky do lesa, vracime se vzdy s pulkou v jeho kozichu, listecky, vetvicky, bodlaky, ostruzini, no proste vsechno co potka, jiz nekolikrat jsme ucpali odpad.

Fredulka se strasne rad honi s jinymi cokliky podel plotu a minule tam o neco zakopl, zda o svoji packu ci o neco jineho nevim,a le to salto bylo naprosto ukazkove.

Jani, ulne si Gweny dokazu predstavit, jestli je aspon rochu takovy pometlo jako Fredy, tak uplne zive.

Krecinek, ja strihala Fredyho vcera sama, strihame strih ala poulicni smes, takze zub sem, zub tam nevadi, kdyz jsem ho nechavala strihat prvne, tak jsem byla v salonu, bylo to drahe jak blazen a zubate upln stejne jako to mam ja.

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:01
- Nahlásit

krecinek
nevimjaka antiparazitika mas presne namysli, ja odcervuji a pak mu davam od jara do podtimu advantix proti blecham a klistatum, nic jineho nedavam, jednou dostal stronghold.

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:09
- Nahlásit

Aknah
ahoj aknah Fredy je pekny rostak

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:13
- Nahlásit

Orry
Ahojky, no vsak ho znas, mozna je jeste horsinez byval. omlouvam se musim bezet, jdem na ockovani pa pa

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:24
- Nahlásit

krecinek
oni tyhle spot-on(y) jsou všechny na podobný bázi, taky jsem to minulé léto Candymu nechala aplikovat a pak se mu za krkem chlupy lepily a chemlonovatěly mu.

Aknah
no to je vodomil, to ti v létě musí skočit do každýho rybníka. Určitě rád plave, viď?

janča
koukám, že jsou všichni stejný pometla

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:28
- Nahlásit

chemlonovatěly
CO TO JE???

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:34
- Nahlásit

Romaine
no, že je měl jak chemlon, takový vatovitý a drsný,
promiň musela jsem se smát, jak jsi se zeptala.....

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:37
- Nahlásit

My říkáme muchlík nebo plstík...
Neva jen se směj... ale kdo se směje naposled..

Candy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:40
- Nahlásit

Romaine
no vidíš, nemohla jsem si na to slovo vzpomenout.
Že mu zplstnatěly jsem chtěla napsat

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání