Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
katri
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:39
- Nahlásit

Ahoj holky, tak tipy porodu a počtu štěňat si píšu.A aby to bylo spravedlivé tak taky nabízím vítězi pojmenování štěňátka. Jméno bude na písmeno D.
A když se bavíte o tom názvu ch. stanice když máte jen psy. Tak jsou to zbytečně vyhozené skoro 3 tisíce. Protože je to kničemu. Založit si jí sice můžete i když nevlastníte ani jednoho psa nebo fenu. Ale je to potřeba pouze tehdy když odchováváte štěňata, ptrotože je to něco jako příjmení u lidí. Dle toho se poznává od jakého chovatele pochází.
Darina1 a na výstavu do Ostravy nejedu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:39
- Nahlásit

bisonka
No samo, že tam baudem a né jenom Damišák, ale i Bišák a k ním chovancům počítám i mého manžela, takže celá rodina. Komplet sakům prásk. Z burcují i syna, taky patří mezi významné chovance.

katri
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:40
- Nahlásit

Huráááááááááááááááááááááá 200 stránka.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:42
- Nahlásit

katri
Tak to je nespravedlivé já se snažím celé dopoledne a ty přijdeš a máš 200.

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:43
- Nahlásit

Romaine
Z Českého Těšína....

katri
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:44
- Nahlásit

Darina1
Promiň, já byla skoro celé dopoledne s dětmi venku. Teď jsou unavené a mají chvilku povolenou pohádku. Tak jsem se šla podívat co je nového a napsala jsem příspěvěk. Bohužel nebo bohudík skočil hned jako první.
Heleď ale ještě budeš mít šanci pri 300 tém.

bisonka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:45
- Nahlásit

Darina1
nebuď smutná, jsi v první desítce na 200. stránce
S tou výstavou ješttě teď nevím, podle školy no .. Jo?

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:49
- Nahlásit

Darina1
Co máš z toho já na to jak debil čekám taky a když ten příspěvek píšu, abych byla první, tak se mi restartuje kompl! Krám jeden blbej. To máme z toho,že jsme si to chtěli ukořistit pro sebe...

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:53
- Nahlásit

katri
Nevěř tomu, že bude mít 300. já už takhle projela i tu 100 ... Ale to neva

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:53
- Nahlásit

katri
Ne prominu a na tu 300 se te da fakt připravím. To si piš, už mě nedostanete.
Tak sem nasurděná, že jdu papat.
bisonka
Ne neuznávám, kdo bydlí tady blísko ten to má povinně. Takže žádná Praha, ale pro tebe a okolí povinnost.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:54
- Nahlásit

Romaine
Ne, ne zoubky jsem si dělala já.

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:05
- Nahlásit

Darina1
Uvidíme u 300

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:15
- Nahlásit

Tak já jdu k babičce též na oběd. Stejně jak se dosáhlo 200, tak všichni zmizeli...

katri
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:27
- Nahlásit

Romaine
To nebude tou 200 ale asi dobou na oběd.
Darina1
Doufám že se na mě moc nezlobíš, jen jsem chtěla přispět dalšim příspěvkem a ejhle ona tam rovnou skočila ta 200.
Budeš brát jako kompenzaci pojmenování štěňátka?

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:29
- Nahlásit

Romaine
tak teď ses prozradila ty. u nás totiž puberťáci říkají, že když někomu hrabe, kape na maják, šibe, tak že mu jebe. vůbec mě nenapadlo to co tebe. u nás se tohle pro "onu věc" nepoužívá.
Takže jsem to myslela tak, že Eli šibe. a když to čteš, tak ti to stejně z toho vyjde, i když tam není j,jinak by mě to nenapadlo. Jen jak jsem to vyslovila nahlas, tak jsem se až chytla za pusu, co to ze mě vyšlo.

Darinko, já pořád zvažuji, protože Eli Phoebinku pořád škube a má to tak nerovnoměrně, že to vypadá děsně. navíc srst nemá super dlouhou, jak by na výstavu měla mít. ale asi se tam přihlásíme...

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:40 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

vy se tady tak činíte, že jsem musela část příspěvku z předešlé str. vymazat, okopírovat a vkládám zde. Takže.....

Verčo já nemám v chov. st. WHITE mám WILD takže to není bílý anděl ale divoký anděl. Za chvíli napíši co znamenají asi tak tyto názvy.

SHAGY JOY .....chundalaté štěstí

GLOW CRYSTAL ....svítící krystal

WHITE JOY .......bílé štěstí

SHAGY LUCK ........chundalatý, šťastný,...tohle jse asi nedomyslela..

GLOW JOY .....svítící štěstí

WHITE CRYSTAL .......bílý krystal

WELL JOY.......pramen štěstí, studna štěstí, well je také dobro

no bohužel se v angličtině nevyznám zda by tam někde měla být nějaká předložka. ale to Well Joy se mi moc líbí ....to bych si nyní stoprocentně dala, a vyslovuje se to lépe, než Wild Angel.

sluncem ozářená krajina - sunlit countryside

sunshine - sluneční záře

slunéčko - golden bug

luck diamond - šťastný diamant ...to se také dobře vyslovuje

LUCK CRYSTAL.....šťastný krystal

Verčo je toho hodně co se dá spojit.

toto ale u mně vede....WELL JOY.....GLOW JOY .......WHITE CRYSTAL ..

a co toto. je to správně ?....SHAGY golden bug .....chundelaté slunéčko.

STARIS SHINING ....SVÍTÍCÍ HVĚZDA ....SNAD JSEM TO OPS.DOBŘE

No tak já jdu také něco dělat. Mimča už zase přibrala, už jsou to mackové, jdou dost nahoru, za pár dní budou mít 300gr. mají se k světu, jsou čilí, umí pěkně pískat a také dobře kakat.
Opět jsem se nevyspala, Emi si dala přes den s průjmem přestávku, ale začala zase asi ve 4 hodiny ráno, a asi 5 krát. to bylo zase děs, pořád vstávat a v noci na balkoně v pyžamu to uklízet.
Nyní jsem ji dala namočené granule s černým čajem-prášek, to staví průjem. ty granule jsem zcela udělala na kaši a dala jsem ji tam kuřecí maso, nepochopím jak z toho umí vybrat to maso, a ta kaše z granulí tam zůstala pro holky, no něco snad snědla, ale jelikož granule nejí musím dnes obj. ty vitamíny. jinak by asi ji to nestačilo.

Darinko na výstavu nejedu.

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:50
- Nahlásit

Jé,200 to tu taky musím být

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:57
- Nahlásit

emikami
mankote, mě už hrabe, vždyť vím, že máš Wild a nechápu, proč si od včerejška pořád říkám White.... no děs, moc se omlouvám.

SHAGY golden bug to je super...
A co Elibe Joy ?

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:04
- Nahlásit

Verca
No a co to znamená to Elibe ??????

krecinek
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:06
- Nahlásit

emikami
Elibe...no přce Eli a Phobe teda,takovým způsobem jsem aspoň já přišla na to ebeli, znělo mi to totiž o něco líp...

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:31
- Nahlásit

krecinek
mě se taky víc líbilo Ebeli, ale pak jsem zjistila, že přímo tohle je už obsazené.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:55
- Nahlásit

Verca
a jak si to zjistila???

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:32
- Nahlásit

Verca
Tak já toto slovo nepoužívám vůbec, ale tady to opravdu znamená tu věc... Ať si to řeknu kolikrát chci, tak mě tam to J prostě nejde. Ale tak to je jedno. Však to je tvůj názor. A Phoebe už je chovná?

Janik
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:36
- Nahlásit

Ahoj holky...taky musím napsat do 200stránečky! Všechny moc s Andym zdravíme

Candy
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:47
- Nahlásit

Darina1
Já jsem se chtěla na výstavu přihlásit, ale Candy má oškubanou jednu nohu a tak čekám, až to zaroste, takže do Ostravy nejedem. A jsou ohroženy i Budějky. To mě mrzí, protože jsem se tam chtěla vidět s Jančou a Gweny.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 16:20
- Nahlásit

katri
No tak jo, jak myslíš a když mě tak pěkně prosíš. tak já to beru, ale jedině pod tou podmínkou, že budu vítěz.
emikami
Dášenko tos mě fak naštvala, že ty nepřijedeš vždyť to máš jen takoví kousek.
Verca
Verunko moje milá uzávěrka první už byla a já ji neprošvihla a ty jo. To jsem zlomyslné, že.
Candy
Candulinku tak já ti poradím jeden fígl co jsem již radila Veveričce, vem dva prsty nejlepší palec a ukazováček, chyť mezi tyto prsty pramen chlupů a tahej, až ti Candy bude řvát. Tuto proceduru opakuj aspoň 3krát denně a výsledek se dostaví. Ovšem nevím jaky, ale to se pozná.
No a zato, že jste mi slíbili 300 tak jsem se odfučela a posílám pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 17:47 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Když jsme na té dvousté stránce a je ten sv. Valentýn, tak Vás zvu na znovu zprovozněné www stránky Robbyho www.bisonek.wbs.cz Těšíme se na vaši návštěvu a vzkazík v Knize návštěv!

Aby jste neřejkly, že jsem ji sem taky nedala - pozdě, ale přece.

janča
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 18:16
- Nahlásit

Candy
No to mi neříkej, že nepřijedete do Budějovic! To by byla smůla! Ach jo.......

LenkaK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 18:28
- Nahlásit

Darina1
Nemám to daleko,takže já na výstavu jedu.Ale jen na čumendu neb Bella pokud se to povede bude tou dobou mámou.

emikami
Silesia Amistad

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 18:50
- Nahlásit

LenkaK
Leničko tak jo dělám si čárku. No samo, že to nemáš daleko, to by bylo kdybys tam nepřišla.
Holky bude prča v tom kdyby se mi něco stalo a já nemohla. Každého tady lanařím a já hlavní osoba se nedostavím.
Kdyby náhodou se se mnou něco stalo tak byste mi předvedli Damišáka některá která tam budete. Ono nikdy nevíte a Damišák se předvádí sám on jde s každým a výstavu si vychutnává.
To jsem vám zase připravila brouka do hlavy, no to víte já sů samé překvápko.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání