| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:50 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Darina1
Tatínkové jsou tak pojmenováni po chovatelské stanici, kde se narodili, ale štěňata nemůžou mít nikdy ve svém jméně chovatelskou stanici svého otce. Takže i kdyby jste měli chovatelskou stanici, tak pokud nebudeš mít fenku, tak nikdy ten název nevyužiješ. aspoň, tak jsem to pochopila já.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:55
- Nahlásit
Verca
Verunečko to nevadí, ale Damišák bude mít chovný název. To vím, že štěňatům se píše mamina, ale taky když uchovním Damišáka tak si musím vybrat název chovné stanice.
No to tak ještě fenečku chudák, ty dva erotomani by ji nervově zničily.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:57
- Nahlásit
Darina1
Darinko chovatelskou stanici má opravdu jen fenečka. Pes má pouze Krycí list. To, že mají v papírech chovatelskou stanici znamená, že se v nějaké ti pejsci narodili. Třeba náš Robby - podle PP Berry z Mitterovy pily - Mitterova pila mají za jménem všichni jeho sourozenci, protože majitelka chovné fenky si pojmenovala stanici Mitterova pila. Pak muajitelé, kteří si koupili jeho sestřičku a chttěli by chov. stanici by měli fenku jménem Brigite z Mitterovy pily a název stanice by si dali třeba Wild Angel (použiju to emikamino ať nemusím nic vymýšlet). Takže jejich štňátka by byly Třeba Angelika wild angel.
Snad sem to vysvětlila srozumitelně...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:03
- Nahlásit
Romaine
Romanko no nepochopila jsem ani ťuk, ale to neva tak budeme mít Krycí list a tam budeme chovní. Heč.
Já měla vždy jen fenky, ale nikdy jsme nekryli páč štěňata od NO vychovat v paneláku musí být síla.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:05 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Darina1
zjednodušeně... pokud nemáš fenečku a ani nechceš do budoucna fenečku, kterou budeš krýt a chtěla bys na ní chovat štěnda s PP, tak nemá cenu vyhazovat penízky za chovatelskou stanici, protože jí nikdy nepoužiješ.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:15
- Nahlásit
Romaine
ELIEBE
hele už sis to vyslovila nahlas? pokud bys to teda nečetla "Elib", ale četla bys to tak, jak se to píše, což hodně lidí bude.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:20
- Nahlásit
Verca
Romaine
Dobře Verunko ukecala jsi mě, nebudu mít chovnou stanici, nebudu vyhazovat zbytečně penízky, ale stejně my jsme chovanci od Dája z Havířova, to pro ty kteří nevědí kde mě hledat.
Moc děkují přítomným za vysvětlení. Teď už to chápu takže od teď se představujme chovanci Biško a Damiško od Dáji z Havířova a tečka.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:25
- Nahlásit
Verca
Darina1
Myslím, že by ani nedovolili mít chov. stanici, když není fenka. My Krycí list už máme a tam píšeš jen jméno psa.
Verca
Právě já to vyslovila tak jak sem to napsala a to se mi líbí
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:33
- Nahlásit
Romaine
Romanko teprve před malou chvíli jsem to pochopila, no a Teď si s toho dělám už jen legraci.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:38 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Romaine
Ty nezapisuješ do formuláře, jestli máš nějakou fenku nebo tak. ty nemusíš mít žádného psa a můžeš mít chovatelskou stanici.
Darinko, tak chovanci jo?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:42
- Nahlásit
Verca
Verunečko a co jiného jsou ti mojí dva kokoškové no fakt jedině chovanci, vždyť je chovám jako vlastní. No uznej, že jeto tak.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:48
- Nahlásit
Darina1
Když někdo řekne "chovanci", tak si představím nějaké chovance z ústavů jako vězení pro nezletilé a tak.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:50
- Nahlásit
Verca
Ty nezapisuješ do formuláře, jestli máš nějakou fenku nebo tak. ty nemusíš mít žádného psa a můžeš mít chovatelskou stanici.
Aha, tak takhle dopodrobna sem to nezjišťovala. tak to potom jo...
tobě se líbí Eli jebe?
Já tam J nepsala a toto mě ani nenapadlo. Je vidět na co myslíte slečno
Darina1
V pohodě
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:53
- Nahlásit
Stále jste děvčice nezodpověděli můj skromný dotaz což se vůbec, ale opravdu vůbec nehodí.
Takže kdo pojede, půjde a nebo vystavuje v Ostravě na Černe louce dátum je 15.dubna.
A radím vám abyste mi odpověděli nebo vás budu stále otravovat a nebo pošlu na vás svoje chovance. Kdo neví jak chovanci vypadají tak se podívejte do galérie a strach vám nedá spát.
Žádne pusinky a pacinky od chovanců Biška a Damiška až si zasloužíte tak vám to pošlem.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:13
- Nahlásit
Darina1
No já sem neodpověděla, protože tam nejedu
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:14 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Darina1
Prosím neříkejte chovná stanice, páč je to chovatelská stanice, začínám být na to alergická, což jsem teda nikdy nepomyslela, že budu, když jsem já sama na to byla upozorněna. Je ale fakt, že to některé lidi prudilo a nyní se jim nedivím. Chovná je totiž fena či pes, stanice je chovatelská. Tak se děvčata prosím polepšete.
Pes může být jen chovný, ale feny musí mít chovatelskou stanici, pokud budou chovat, aby jejich děti nesly následně jejich jméno chovatelské stanice. Krycí pes zůstane puze krycím chovným psem. Toť vše. Dělám stránky paní, která má též krycího chovnýho psa, ale chov. st. nemá,a taktéž i ti ostatní, a jak se zde psalo, třeba moje štěně se jmenuje Carlos Wild Angel, protože ho porodila chovná fena Silke Satya v chovatelské stanici Wild Angel, proto již nese můj název chov. st.
LenkaK má - Bella Mia Wild Angel - nyní má svoji chovatelskou stanici a její štěňata již ponesou za jménem příjmení její chovat.st. to S....nepamatuji si to, a krycí pes z Beilýho Luče bude jen zaznamenaný v PP jako otec.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:23
- Nahlásit
Romaine
No tak jedná odpověděla, šup, šup a co ty další. Nic, já vám to stejně neodpustím, my máme pamatováka.
emikami
Dášenko moc se kaju a promiň, ono to je opravdu tak a asi bych byla i já alergická. Já se polepším, ale stejně jsme chovanci.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:23
- Nahlásit
Darina1
Moji sestře taky říkáme Dája Tak to je dobré Dájo z Havířova JO a jak si tipla narození štěňátek na 3.3. tak přesně tento den se narodila Bambinka!!
Verca
Co říkáš na ty Brilliant heart nebo White destiny? Mně se to druhé hrozně líbí, bílý osud..... Protože bišonek (ať už havanský či jakýkoli jiný je prostě osudová záležitost
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:27
- Nahlásit
bisonka
Věruško nekecej a honem napiš jestli jo a nebo ne.
Hurá baba čurá za chvíli uděláme 200.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:29
- Nahlásit
bisonka
Verca
Hlasuji pro White destiny - to je fakt super. Ale ne, to bude moje až budu mít fenečku
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:30
- Nahlásit
Darina1
Co jestli jo nebo ne?? No už ať sme na 200
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:30
- Nahlásit
emikami
Asi jsem taky napsala chovná, ale ono je to rychleji napsané, tak proto. Jinak většinou píši jenchov. Ale taky se budu snažit to nepsat. Kdyžtak to neber osobně, jen je torychleji napsané
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:31
- Nahlásit
Romaine
Mně se to taky moc líbí. Hned bych to dala ale hold my chov.stanici mít nebudeme když je naše myška bez PP... ale i tak bude mít s Robbym krásné štěňátka
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:31
- Nahlásit
bisonka
Proč myslíš, že tu řeším blbosti Ale pšššt... Nikomu o tom neříkej
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:33
- Nahlásit
bisonka
Pokud se náhodou potkají
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:34
- Nahlásit
Už jen pět příspěvků - po tomto 4, pokud mě někdo nepředběhne
|
Darina1
Člen |
- Nahlásit
bisonka
No Věruško to jestli přijdeš na tu výstavo do Ostravy. Je vidět jak pozorně čteš mé psané slovo. Tak se honem polepší!
Vypadá to, že jsme astrologicky spojení. Tolik znamení.
|
bisonka
Člen |
- Nahlásit
Romaine
No samozřejmě jen náhodou, odkud jste?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:36
- Nahlásit
Darina1
Ahááá ale jo to sem četla.... no já nevím jeslti budu doma ale šla bych se podívat.. Budeš tam s Damiškem jo?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:37
- Nahlásit
bisonka
Z Brna a vy?
|