| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:01
- Nahlásit
LenkaK
Ti jsou kráááásní....
Jinak to byla matčina sklenička Já sem bohudík abstinent.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:03
- Nahlásit
LenkaK
Ty jo kolik jich bylo?
Naše labradorka u rodičů jich měla 11!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:09
- Nahlásit
janča
6 holek a 6 kluků
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:09
- Nahlásit
Tak jsem si je odškrtala v programu a jist jich mám spočítaných 8, takže tipuji že 9 možná 10, jestli byla nějaká i pod tou haldou...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:11
- Nahlásit
A ti 4 chudáci byli vespod, jo?!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:19
- Nahlásit
Romaine
jj ti 4 byli pod tou haldou.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:20
- Nahlásit
Teda na to jak bylo dnes venku tu bylo pěkně mrtvo - zítra to holky napravte!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:22
- Nahlásit
LenkaK
A přežili, jóóó?
A nebyli pak trochu placatý?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:24
- Nahlásit
Romaine
Možná trochu jo,ale mlíko mámy to spravilo.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:24
- Nahlásit
Brou noc...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:26
- Nahlásit
Brou brou...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 22:26
- Nahlásit
Tak to potom jo
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:32
- Nahlásit
b]Katri[/b]
Tak já si taky zkusím tipnout,snad mi to vyjde víc jak u emikami Tak to bude 5.3.,když říkáš,že to bude víc kusů,tak já tipuju 4: 3 kluci a 1 holka
LenkaK
3těnátka jsou kráááásnááááá Možná,že bych taky ještě někdy chtěla( když by byl barák) buď labradora(líbí se mi hlavně černí nebo čokoládoví) nebo zlaťáčka
Romaine
Montík ,teď když jsme bylio doma,taky mamce ochutnal za skleničky víno
Darina1
No,on je zatím doma sám-tuk,tuk,tuk-celkem hodný,asi spíš spinká a to hlavně na gauči,kam jinak moc nesmí-i když se nám tam večer,když spíme pěkně cpe,chvíli ho nechám,ale pak ho zase vyhodím,abychs emohla v klidu roztáhnout a nehlídat,jestli ho zalehávám nebo ne.Ráno o víkendu,když jde páníček do práce a já ještě ležím-hop a je u mně Jinak já mu to nechávám v misce,on nechodí uždibovat,ale fakt se tam jdeč tak 4 krát denně napapat,ale když je tu sám,tak si toho ani nevšimne,nevím proč,ale když přijdu,tak to pak zbaští všecjno,že má asi hlad nebo já nevím...(protože tu bl naposled 7 hodin sám a granule neubyly a pak zmizely,že celý den nežral)
Jinak Monty je už pěkně velký a těžký,nevím,kolik má,nemám přiležitost ho zvážit,ale přijde mi,že iuž má hoooodně ale je to už aspon poradny pes,tenkrat,lkdyz jsme si ho privezli,jsem se ho bála i po hlavičce pohladit,jak ji měl malilinkatou a te´d ho můžu pořádně pomuchlovat
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 10:49 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Romaine
No to víš Romanko Dášenka má štěňata, já už nejsem akční páč dvě stě se už projelo, kluci jsou v poho, manžel je doma a to my máme jeden počítač tak, že je o něho bitka, venku je škaredě, v televizi prdlajz, takže co zbývá jedině pod peřinu a rozjímat s prťulkama.
krecinek
Kracinečku počkej až přijde puberta, pak si s pomeň, že v tom nejsi sama. Doufám, že my to už máme za sebou ačkoliv včera než jsem se vrátila z obchodu tak si jen tak pro srandu králíku rozkousal korkové prostíraní. No a pak mi vysvětli jak ho mám potrestat. Ze začátku jsem se snažila tak, že to ros kousané jsem vzala do ruky ukazovala mu to a křičela fuj, jenže pak začal se schovávat když jsem se vrátila tak jsem od toho to trestu musela ustoupit. No a dělám to tak, že se snažím dát všechno víš což je aspoň do višky dvou metrů a když se k něčemu dostane náhodou něco vyvede tak už to beru tak, že je to moje blbost.
Bíško nikdy nic za ty svoje tři roky nevived. Damišák ten je spíš akční a je na něm vidět, že se nudí.Proto vyvádí tyto věci. No je to správné štěně.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 13:17
- Nahlásit
LenkaK
No koukám, že jsou fakt všichni stejní. Mě ten můj zase ze stolu o víkendu sežral 10 dkg šunky pro děti, je to taková lepší šunka. Tak jsme si k snídani dali chleba s máslem a Candy se nám jen chechtal
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 13:20
- Nahlásit
Candy
No tak šunku mi Bella vyplivne. Ale vařené kuřecí masíčko...to neodolá. Becky je živá popelnice a sbagruje vše.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 13:30
- Nahlásit
Candy
Tak to je šikulka
LenkaK
A jak to dopadlo s tím masem, zachránila si ho, a hodila sis ho zas do omáčky nebo ho stačila sežrat, nebo co, myslím, že si psala že jen kvičela a táhla maso po koberci, ale jak to dopadlo jsem už asi nedočetla. A co sis dala k obědu ty? No my také nesmíme nechat něco na stole. Je to děs, pořád někdo šmíruje, jakmile tam něco nechám a jdu si něco přidat, tak šup, hned tam někdo vyskočí a už mi něco krade nebo líže z talíře, ale u nás už byly sežraný chlebíčky, a ty já moc miluju, to mě tenkrát dost namíchlo, ze stolu karbanátky, tady se žerou knížky, co mě teda také dost štve, takže ty psí co mám většinou po ruce, tak jsou celé ožrané, vypadá to jako kdybych s nima bůhví jak zacházela, nové jsou ale ožrané.
Dneska jsem letěla na poslední chvíli zaplatit MVP Praha, fakt nehodlám tu drahotu 700 kč při druhý uzávěrce platit ještě o dvě stě kč ví, jsou to vyděrači, no to je fakt děs, víte kolik peněž musí za ty psi vybrat? mě by jen zajímalo kam se ty peníze pak podějou, to musí být taková suma a to tam většina lidí ma tak dva až tři psi, ne jen jednoho. Jdu jen s Deniskou, té bude již 9 měsíců, no a s Wiki nevím, záleží na okolnostech, koukala jsem na Litoměřice, nebo hold na podzim zas ta Praha. Nyní jsem si dala štěňátka do pelišku ke mě k pc , k topení abych je měla na očích. Jsou napapkaný a rozvalují se tady a spinkají. Už zase přibrali, ten hromotluk poslední pejsek má již 310gr. Jsou to pěkní pořízkové. ta bílá holčička je nejmenší ale už je také pěkná. Hledám ta jména, už něco mám v hlavě ale líbí se mi jich víc než mám štěňat. Tak to je pak blbé rozhodování. Ještě musím přijít na ta příjmení, zda dám někomu Joy, nebo něco jiného. Zrovna ti píšu a ty se Lenko připojuješ.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 13:58
- Nahlásit
emikami
Tak v omáčce jsem měla dva kousky masa. Ten co šlohla Becky a nestihla odtáhnout do pelchu jsem vyhodila. Byl docela jetý a nějak jsem na něj neměla chuť.
Bella dnes šestý den hárá a blíží se jí ,,radovánky"
Doufám,že ten den dobře trefíme. Před pár dny jsem slyšela,že se nesmí připouštět moc brzy jinak je málo štěňátek. Tak nevím.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 15:39
- Nahlásit
LenkaK
a kolikátý den chcete jet na krytí? Hele ty chceš asi hodně štěňátek, že? Z vlastní zkušennosti ti mohu ale říci, že 4 jsou tak akorát, když měla 5 bylo to fakt dost, i ty 4 když chci srovnat u cecíku tak to dá zabrat, a to jsou ještě mrňata až jim bude měsíc to je pak větší nářez, fena pak při tom stojí, jinak se tam nevejdou a samozřejmě trpí kluby, jak na ní štěnda vysí. Také bych chtěla mít 6 štěňat, ale když vidím tyto 4 tak si říkám, ještě že tak, pak je mamina docela chudák, a Bella asi není větší než Emilka, spíše menší, tak si početný vrh radši moc nepřej, tak prostě akorát.
To co píšeš jsem ještě neslyšela, když pojedeš brzo, buď ji pes nebude chtít, nebo ona jeho, pokud pojedeš v dny kdy pro ni budou plodné tak to stejnak neovlivniš, jen abys pak ty správné dny nepropásla. Podle čeho se budeš řídit, abys uznala za vhodné jet na krytí. Sperma tam vydrží 48hodin. Doufám, že se ti to povede, protože Bella Mia bude první z mého odchovu co bude mít štěňátka.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 16:19
- Nahlásit
Holky,tak dneska pes dostal zabrat dopoledne jsme byli cca 2 hodiny venku,potkali jsme jeste jednoho maltezacka a jednu fenecku,se kterou si strasne rad hraj a ona s nim,dovadeli spoli snad pul hodiny ted jsme byli zase na hodinu,zase si hral s pejsky a zase jsme potkali tu jeho oblibenou fenecku,tak zase radil,no,ten vam pak vypadal-sama vetvicka a listi,o cerny packach az k kolenum ani nelmuvim tak doufam,ze dneska uz bude hodny Je....on uz je na pelisku a spi,nj,ma asi dost Ale to ja taky,litam za nim,protoze on skoro celou cestu bezi,kdyz mu hazu balonek nebo se honi s pejkem tak to je jak torpedo.Taky jsem se mu dneska schovala-bezel jak silenej dolu z takoveho kopecka a ja šla opatrně za zatáčku,úplně jsem sešla z cesty a koukala...Chvíli nic-kdo ví,kam až ten lump běžel pak najednou zase vidím bílou střelu,která si to bez přemýšlení a bez zastávky letí plnou(dosti šílenou)rychlostí na louku,kde jsem mu předtím házela míček...No,ale to už jsem nevydržela a zavolala ho,protože on vůbec nevypadal,že by se chtěl zastavit,běžel bez rozmýšlení,jak byl rozdovádění,kdo vím,kam by až běžel,možná by oběhl celý ten okruh,než by mě našel
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 16:41
- Nahlásit
emikami
Já jsem něco podobného četla v knížce od veterináře. Je tím myšleno,že když se fena nakryje na začátku plodných dnů je štěňat méně. Když je to uprostřed nebo ke konci je jich více.
Chystám se v pondělí na veterinu na výtěr,abych si byla jistá. Ale počítám,že v úterý nebo ve středu pojedu na krytí.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 19:20
- Nahlásit
LenkaK
tak to je 10 nebo jedenáctý den, což je normální. no já chodila dříve 9,11,13, a měla různý počet štěňat, nyní jsem byla 10,12,14 den. s Kami jsem minule jela 11den, a bylo brzo, nebylo to nic moc, pes lenošil sice to bylo ale nespojili se tak říkala že to asi není ten správný den, tak jsme museli hned druhý den, ale hodinově jsme to nějak vypočítali, už nyní nevím jak, aby to nebylo moc brzo zasebou, asi 20hodi. mezi tím. takže jsme byli nakonec 12den a 14den.Sleduj ocásek , když ji nad ním podrbeš od kdy začne uhýbat ocáskem ke straně, když uhýbá už tak že se připravuje, tak fakt uhne dost fest ke straně,je jí to drbání nahoře na těle nad ocasem příjemné, no a Emí ta má nejraději když ji ještě plácám na zadeček, snad víš jak, to drží a pak když přestanu je šťastná jako blecha, jako kdyb to měla a pořád nastavuje, je to její mám, možná se bude chovat stejně. Při krytí ji budeš muset asi trochu pomoci, zespoda rukou nadzvednou pipinku aby se trefil, možná se bude kulatit a tudíž by se tam nemohl dostat.Mám ruku od hlavy mezi nohama až k pipince a tu pak prstama mu ji tam podržím, pak to jde. No máš před sebou perné dny, někdy to není tak jednoduché jak se zdá a připrav se že asi bude poprvé dosti křičet a možná třeba i kousat.Kolikrát měl ten pes vrhů a po kolika štěňat?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 21:43
- Nahlásit
LenkaK
Teda ti jsou fakt nádhení!!! Tak máte celekm 3 pejsky?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 21:48
- Nahlásit
LenkaK
Jo a otom pozdějším nakrytí to asi bude tak že čím později tím více vajíček se uvolní, a tím pádem asi víc štnátek... zrovna dneska jsem to četla v knížce...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 23:51
- Nahlásit
emikami
Při krytí ji budeš muset asi trochu pomoci, zespoda rukou nadzvednou pipinku aby se trefil, možná se bude kulatit a tudíž by se tam nemohl dostat.Mám ruku od hlavy mezi nohama až k pipince a tu pak prstama mu ji tam podržím, pak to jde. No máš před sebou perné dny, někdy to není tak jednoduché jak se zdá a připrav se že asi bude poprvé dosti křičet a možná třeba i kousat.
Ještěže mám psa
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 08:16
- Nahlásit
emikami
Ty bído tak to je síla. Ještě, že mám psi.
Romaine
Romčo cosi jsem slyšela, že se prý pomáhá i psům. Já nebudu pomáhat, buď to půjde a nebo ať se to hoch naučí. Snad mu příroda pomůže.
Chudák fenečky, oni u toho i křičí i koušou.
LenkaK
Leničko tak to vám opravdu budu držet prsty ať se to povede.
Všem pejskům posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 08:32
- Nahlásit
Ahoj, ráno, když jsem byla s pejskem, tak šel hned kadit, ale nešlo to a hrozně kňučel. Takhle ještě nikdy nekňučel. Nakonec se na třetí pokus vykadil, ale jen trochu. Myslíte, že je to jen zácpa? Předevčírem rozkousal klacek a něco asi spapal, co jsem nestihla vytáhnout, ale to už se stalo i dřív a vykadil to v pořádku... (edit: včera kakal normálně!) Sežral vám už pes trochu klacku? Vůbec se mi to nelíbí, ale nestihla jsem mu vše vylovit z huby Máme mu dát něco, aby ho to prohnalo?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 08:32
- Nahlásit
Romaine
To je fakt,já myslela,že si to příroda nějak zařídí sama
emikami
Jak se mají štěníci?
Ranní úlovky:
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 08:39
- Nahlásit
krecinek
Darina1
Já vím, že se má pomáhat i pejskům, ale to by udělala matka a nebo smůla... Ani nemáme žádné zkušenosti...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 08:44
- Nahlásit
Romaine
třeba mlíko by mohlo pomoct???
|