Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:26
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:27
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:28
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:30
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:32
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:33
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:34
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:36
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:37
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:38
- Nahlásit

Tak to stačí

janča
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:44
- Nahlásit

Romaine
Krásný momentky, zvlášt ta jak usnul v té polici! Fakt super.

janča
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 19:50
- Nahlásit

Přidávám taky jednu. Gweny byla dost rozlobená.

krecinek
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:08
- Nahlásit

tak já taky jednu přidám

Takhle vyváděl dneska a teď má hody,koupila jsem mu dobrůtka a dala od každého ochutnat,tak nejprve zmizelo dlouhé střívko(alias špageta),pak markies junior,teď žere pedigree rask a uzlík z buvolí kůže-to víte,jak se přezubuje.tak už hledá do čeho by se zakousl venku má v hubce každou chvíli klacík.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 21:21 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

krecinek
janča
Chválím fotky a že jste se přidali! Ale nějak to tady vázne Kde zase všchni jsou? od zítřka mám zas školu, tak to se sem dostanu minimálně já

Ps: edit z pidali na přidali

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 01:39
- Nahlásit

Holky vy jste šikulky. hezké fotky, a hned jsme o jednu stránku postoupili.
Tak jsem konečně dala dohromady ta jména, tak kdo je zvědavý co jsem vymyslela tak jukněte, hele a nechte mi také tlapku ve vzkazníku nebo v návštěvní knize, jo?????
A také jsou tam dvě podobná videa, zatím se může filmovat jen toto, to jsou čilé dost. světlo nic moc. ale vidět něco je. Tak já padám únavou do postele a to jsem hladová, asi budu muset ještě vzít nějaký dlabanec. Doufám, že Emi dnes už nebude 4 krát kakat, jako včerejší noc. Nějak se to od rána zastavilo, tak budu doufat, že budu spát v jednom kuse aspoň do 6 hodin. Páčko

janča
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 08:20
- Nahlásit

emikami
Jména krásná, moc se ti to povedlo dát dobromady, budoucí páníčci zase nebudou muset nic měnit.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 08:51
- Nahlásit

Emikami
Tak a teď se s tebou nebavím!!!! to byla určitě vypočítavost, že jsi dala té bílé jméno Feby, že?!!! To je fakt krásné jméno.

Ale ty ostatní jsou fakt parádní jména i Felis...no prostě super se ti to povedlo.

Candy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:51
- Nahlásit

emikami

FABIENA chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... je sladkej, a kdybych měla možnost pořídit si třetího pejska, tak neváhám, ale pak bych si musela pořídit ještě dalšího, protože chci mít i barevnýho havaňáka. No jo, tak to je....

Candy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 12:56
- Nahlásit

koukněte na toho mýho dospěláka...

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:10 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

janča
Jani spolu už jsme si mejlíkovali, ale díky.

Verca
Tak si mě zase pobavila , tak, tak, věděla jsem, že se mnou mluvit nebudeš, no ale jelikož opravdu nakonec se mi Feby líbilo víc než Fren, Franceska, a Federika, tak to vyhrála Feby, Febinka, i třebí Fíbí, Febinečko, no atd. Ale abych pravdu řekla, tak to na sebe prásknu, Feby měla být ta s těmi flíčkama, a Feliska ta maličká bílá, ale pak jsem to fakt udělala úmyslně kvůli tobě, aby si zase u toho počítače kleka, no kurňa, ona dala zrovna té bílé to jméno Feby,, si tě fakt dovedu živě představit. No ale já vím, že si ji brát nebudeš, takže ono nakonec bylo jedno komu jaké to jméno dám. Obě jsou hezká. A jak se vám líbí to Lowe? Kdysi už jsem to také chtěla dát, ale pak nějak jsem přišla na něco jiného, tak tehlekrát to zvítězilo. ale že jim ty jména sedí že?
Tak, Feliska má již 314gr, Frenki - 310gr., Febynečka 282 gr. a Fabienek 364gr., a ten se dnes tady tak posr.....že jsou všichni žlutí od hovínka. Je tu takový krásný vzdoušek.Pořád to cítím, ale bohužel, větrat se moc nemůže, topí docela málo.Snad nenastydnou. Chtěla jsem fotit, ale sešlo z toho , protože to žluté z nich zrovna moc dobře nejde umýt , a pod vodu je dát ještě nemohu, takže musím počkat, až je umeje Emilka, a až se to nějak různě všude otře, či co.

Candy
Je to prostě fešák, moc se mi líbí, ale moc, moc.

Holky, jedno překvapení, začla mi hárat Brituška se z toho po......tak nyní se mi zahřívá mozek co s tím??????

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:15
- Nahlásit

emikami
no správně si mě představuješ.... jsem si říkala, že to snad není možné, že zrovna té celé bílé dá jméno Feby, které jsem dala na první místo v oblíbenosti jmen. Máš mě holt prokouknutou.

Už máš pro Britušku ženicha?

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:18
- Nahlásit

Verca
Pro Britušku ženicha mám již od jejího narození
No jo, tak trochu prokouklou tě mám, ale Veru já nevím co s tou prací, budeš mít dneska čas, nebo tam mám volat, budu si připadat jak idiot.

Vím že toto sem nepatří, ale tohle mě vždy dostane, je mi z toho smutno a fakt mě bolí na prsou. Sice nevím kdo byli ti dospělí líde, ale když si představím zbytek rodiny, je mi zle.Tohle by se stávat opravdu nemělo.

http://www.novinky.cz/krimi/po-srazce-dvou-aut-zem reli-dva-dospeli-a-male-dite_109702_rhcn2.html

janča
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:41
- Nahlásit

Candy
To je super fotka. No jo, ženich k pohledání

Taky se ti líbí Fabien, viď?

emikami
To z těch štěnátek nevyjdeš! Nebo si nejsi jistá, zda jí necháš nakrýt?

Candy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:11
- Nahlásit

janča
Jo jo Fabien je fešák, už v tomhle věku je moc pěknej, má prostě roztomilejší "ksichtíček" než ty ostatní

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:59
- Nahlásit

emikami
Jména krásná,já bych hned baral Fabiena a říkala bych mu třeba Fabi,Fabíku...Fakt mi připomíná toho mýho,jak je největšíCandy
Fotku bohužel nevidím

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 16:44
- Nahlásit

Holky,kouknětě,můj pes umí lítat

a ještě pár foteček z dnešní procházky:
On je prostě poděs,jsme s ním venku hodinu (normální až rychlekší chůze-žádný,že ujdu pět metrů...čekám...nene,já prostě jdu a on většinou letí přede mnou.Jen z počátku se moooooc loudá,to stojí,kouká a když vidí.že já jdu,tak si takm dvakrát poštěkne a pak nasadí fofryje k prostě k neutahání.někdy si říkám,jestli mu tím nemůžu ublížit...ale on by snad poznal,kdy má dost,ne?

Koukněte:nic mu neunikne

Jak se teď přezubuje,pořád žvýká nějaké klacíky:

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:08
- Nahlásit

A takhle kouzelně si umí poprosit o něco k snědku

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:15
- Nahlásit

krecinek
Teda tak takovou procházku bych také brala, tam snad máte sucho? U nás je pěkně hnusně, šla jsem ven s Emí a nějak jsem si neuvědomila že by mohla přijít dost špinavá, mohla jsem ji blbec dát obleček a ušetřila bych si dost práce. Když jsme přišli,byla doslova jak černá bota, Britušku stačilo jen osprchnout tlapky, zadeček a bříško, ale Emi jsem musela vykoupat uplně celou, stejnak jsem se na to chystala, už dlouho nebyla, ale ještě jsem radši chtěla počkat až bude štěňátkům aspoň 10-14dní, ale tohle nešlo, cecíky úpně černé, ještě se jí asi 3 krát zamotal klacík do chlupů tak si vždycky sedla, skoro lehla a chtěla si ho vyndavat, tak jsem vždy křikla a lovila jsem klacek, no ale bohužel , stejnak jsem to nezachránila, byla od země od bláta a takto jen vytřít ručníkem to se mi ji ke štěňatům nechtělo pouštět, no použila jsem štěněčí šampon a trochu kondicioneru, bylo to ale děs, protože chvilku trvala procházka, hned i nakupuji, pak koupání a musela jsem ji skoro do sucha vysušit, ostatní holky zavřené v pokoji, Brituška s námi v koupelně, to jsem si fakt dala. Nebyla vůbec k udržení jak chtěla za štěňatama, takže dobrou hodinku si tu mrňata sama pospala, pak už jsem ji musela pustit, hned si lehla a začla kojit, jedno štěně začlo hned trochu prskat šampon voní, i když jsem ji tímto šamponem druhý den po porodu umyla celou prdýlku a zadní nožičky, no tak nyní je pořád pozoruji a bojím se aby jim to něco neudělalo, no snad ne, ale přece ji nemůžu k nim pustit špinavou, takže v tomto počasí s ní snad buď ani nepůjdu, nebo musí mít olbeček i s nožičkama, takto by to fakt nešlo. Radši přeperu obleček než Emi
Že jim nemůže ten šampon ublížit, že ne?????

Holky, vy mě fakt zlobíte tak ptala jsem se zda se vám ten podklad na webovkách líbí víc než ta zelená co tam byla. a nyní jsem se zase ptala, co říkáte na to druhé jméno Lowe, ale jinak všem moc děkuji, za pochvalu jmen. Však jsem vybrala dvě jména jak jsem slíbila, kluka a holčičku, sice měla vybrat jedno Darinka ale vzdala se ho, pak jsem chtěla říci Janče, ta byla druhá v pořadí, také že ona vymyslela jméno Fabien, a Feby Verča. Tak snad se Darinka nezlobí, no a dvě jsem si vymyslela sama. Ale bylo to těžké rozhodování , měla jsem tu ještě pár jmen. Normálně vybírám jména daleko později, ale když jsme to tu začali sázkou, tak jsem to už měla v hlavě a nešlo to zastavit. Jak psala Katri, jsem také taková pověrčivá.

Katri
Blani , vám se to také již blíží, že? no a mé známé, té bude rodit fenečka číňánka nahatého koncem března, konečně vysněná štěňátka,již dvakrát po sobě se ji krytí nezdařilo, a nyní konečně od jednoho proutníka, co má již spoutu miminek, se to konečně povedlo, také už na to má nejvyšší čas, myslím, že jí jsou 4 roky. je to jentaktak, někdo sice říká ideální věk mezi 3-5rokem, ale já s tím zásadně nesouhlasím. pro mě to je jako kdyby řekli o ženské ať rodí nejlépe mezi 35 - 45lety první dítě. Mladší fenky to zvládají lépe, a další porody jim už nečiní takové potíže, samozřejmě nesouhlasím, nakrýt roční fenku , jako to někdo dělá asi bez pp.A zase jsem se rozepsala

janča
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:23
- Nahlásit

emikami
Nevím, ale myslím, že jim šampon neublíží, vždyť si ho osprchovala ne? Víc by jim hrozilo z toho bláta, kdybys jí neumyla - dle mého tedy.
1.strana webu se mi líbí moc, víc než tamta a Lowe je super, pochvalu jsem myslela i na to druhé jméno.

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:47
- Nahlásit

emikami
No,tady bylo vlhko,ale jinak ok,nastestí.Ale packy měl taky černé,šel hned do umyvadla,tak jako pokaždé,když se teď vracíme z lesa.Ten šampon snad neublíží,ale pro klid v duši se třeba zeptej veta,ale myslím,že to je lepší,než kdyby cucali hlínu a bláto...
Jinak pozadí se mi líbí.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání