| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:28
- Nahlásit
Verca
Tak nevím, jestli sem slepá a nebo je to tam chvíli, ale teprve dnes jsem si všimla sekci Střední pudl na tvých stránkách a znovu jsem si příběh Gity přečetla - jsem ráda, žes ji našla tak skvělý domov! Snad najdete skvělého veterináře, kterývám řekne, že s vámi bude ještě móóóóc let...!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:50
- Nahlásit
janča
krecinek
tak konečně mi někdo odpověděl, tak to jsem ráda, snad je to lepší než to zelené, sice to mělo také něco do sebe, ale tohle se mi zdá veselejší.
Romaine
U Verči jsem nebyla docela dlouho, ale pudlíka jsem se všimla už dávno ale možná také ne, hned. Nyní není tolik času si prohlížet weby.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:09
- Nahlásit
Romaine
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_5466_3.html koukni tady... je tam pokračování příběhu. Jsem lempl a na web jsem to ještě nedala. ale vypadá to,ž e to bude mít nad očekávání dobrý konec.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:28
- Nahlásit
Tak takhle vyhlíží Gweny u výlohy ve firmě.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 13:44
- Nahlásit
A takhle vyhlíží moje holky.
Mimochodem.. Bella je dnes nakrytá.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:10
- Nahlásit
LenkaK
Ty jo, tak jen ať to vyjde. A co byla ochotná? Šlo to hladce?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:16
- Nahlásit
janča
Včera to nešlo i když chtěla. Prostě to chtěla jinak- ona na něj.
Bellu doma nemám. Musela jsem ji tam nechat. Chtěla jsem aby byla nakrytá aspoň dvakrát. Zítra bude už doma.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:31
- Nahlásit
LenkaK
Leničko tak to držím 10prstů ať vám to vyjde. Pomáhala jsi, přidržovala jsi, strkala jsi si vatu do uší?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:36
- Nahlásit
Darina1
Děkuji Vezla jsem ji za ženichem včera. To jsem ještě asistovala,ale nepovedlo se. Večer jsem jela domů a až dneska se to podařilo. U toho už jsem nebyla. Dostala jsem jen sms že se to podařilo. Více budu vědět večer.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:38
- Nahlásit
LenkaK
Tak teď už jen, aby to dopadlo a narodila se nádhernááááá štěnda.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:41 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
LenkaK
Leničko ještě než jsi odjela já ti psala to to. Mohla jsi to mít blíž.
No Leničko a proč tak daleko když za rohem sídly takový fešák Damišák a při nejhorším posloužíme i Biškem. Dovolím ti abys sis vybrala.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 18:58
- Nahlásit
LenkaK
Teda,další štěnátka na obzoru
Jinak dneska jsme potkali venku 4 měsíční boloňačku a ta byla poloviční jak Montík Ten je sice o měsíc starší a kluk,ale myslela jsem,že boloňáčci jsou větší jak maltézáčci(max myslím 25 cm a 4 kg,ale mě se ten můj zdá těžší.Jinak už jde do puberty: nejen že mu padají zoubky,ale už čuchá ke každému patníku a lampě,zvedá už i nožičku a dělá si značky-je to sice ještě tak trochu legrační,protože on zvedá opačnou nožičku než má (nečůrá n alampu ale jakoby od ní )No,ale je to tady,to to tak rychle uteklo...Taky už to"zkouší při hře na fenky,dneska dokonce na jednoho štěněcího kolegu,ale to už jako zkouška vůbec nevypadalo
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:27
- Nahlásit
Darina1
Děkuji za nabídku.Jen se obávám,že ženich by byl zklamán. Na výstavě si ji už pěkně očuchal a zamluvil.
janča
Snad to vyjde.Věřím,že ano. Vždyť ještě nejsou na světě a už máme tři zájemce
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:53 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit
Janča
LenkaK
Ty vaše holky jsou pěkný zvědavky, čučej z oken, aby jim náhodou něco neuteklo
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:34
- Nahlásit
LenkaK
S Candym přejeme k dnešnímu svátku všechno nejlepšííííííííííííííííííí
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:36
- Nahlásit
KDE VŠICHNI JSTE?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:54
- Nahlásit
Ehm, kdybyste někdo se chtěl mrknout na náš web, tak se nedivte, že to nejede, jaksi jsme ho po roce zapomněli uhradit a bude to až tak v březnu. Díky za pochopení.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:58
- Nahlásit
Verca
no jo, ufouni ti to stopli
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:49
- Nahlásit
Teda,holky,vy to zanedbáváte Candy Má pravdu,kde všechny jste?
LenkaK
Taky se přidámvám,Leni,všechno NEJ
Montymu je dneska 5 měsíců a ráno mě překvapil-místo do travičky jako fenka,šel rovnou tady k velkému smrku,co máme a "hodil nožku" jako profík
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 15:01
- Nahlásit
Taky přeji Lence vše nej k svátku a jako dárek ty krásná šťeňátka přeji!
krecinek
Candy
Kde sme? No já ve škole a pak se opět učím. Kde vy, že tu jste už ve 12?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 15:03
- Nahlásit
Romaine
Taky chodim do skoly myslim,ze ta moje je i celkem casove narocna,bohuzel Pak prijdu,du tak na hodinu,nekdy hodinu a pul ven,pak kouknu sem a nikde nikdo....
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 15:05
- Nahlásit
Romaine
No já mám puštěný net v práci, tak sem tam na diskusi juknu a furt nikdo nikde....
|
janča
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 15:40
- Nahlásit
Romaine
Já mám taky net v práci. Jo jsme tu i starší ročníky no!
A Leni - VŠE NEJ K SVÁTKU!!!!!!
A napiš co Bellinka, jak se vrátila a jak to tedy probíhalo.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:19
- Nahlásit
Leničko přeji ti všechno nejlepší k dnešnímu svátku
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:03
- Nahlásit
janča
Já mám taky net v práci. Jo jsme tu i starší ročníky no!
Taky budu mít net v práci pokud se nedostanu na vysokou
krecinek
Taky chodim do skoly myslim,ze ta moje je i celkem casove narocna,bohuzelPak prijdu,du tak na hodinu,nekdy hodinu a pul ven
Do kolika máš školu? Já mám nejkratší do půl 3, jinak tak do půl 4 nebo do 5!
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:10
- Nahlásit
Romaine
No,já mám už od rána od půl osmý a pak tak různě:třeba do půl druhý,do půl jedný, do půl pátý...ale přednášky povinné nejsou,že? A třeba zrovna zítra mám laborky od půl devátý do pěti.Pátky mám ted nastestí volné,ale druhou půlku semestru už ne,budu mít zase jiný laborky,který trvají jeden a půl dne v týdnu...v tomhlee ta škola časově náročná je a k tomu ještě dojíždění...
Kounete,takovou číču máme doma-no vlastne mamka,je to uz dávno její
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:45
- Nahlásit
emikami
Tak už vím,kolik měl Montíček,když se narodil.Kam se na něj hrabe Fabien-měl 180g!!! pěkný macíček a zůstalo mu to do teď
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:45
- Nahlásit
krecinek
No já mám školu i od 7 Ale to je jedno. Hlavně za 3 měsíce maturuji, tak opravdu moc času nemám...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:50
- Nahlásit
Romaine
Nj,to jo ale já se stejně učila na maturu až o konzultáku a o svataku-ale to fakt poctive,pac sem zjistila,ze nestihám Tak se pripravuj prubezne,pak budes v klidu...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:57
- Nahlásit
krecinek
No já musím průběžně, protože maturuji ze 6 předmětů a nevím, jak bych stíhala naučit se to v jednom týdnu..
já se stejně učila na maturu až o konzultáku
???? Co to je ????
|