Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:35
- Nahlásit

emikami
A jak se mají miminka?Kdy vlastně otevírají oči a začinají prozkoumávat svět?
Verca
Mněnic moc nenapadá,Katri i emikami mají ale názvy moc hezké
jinak aby se neřeklo,tak taky přispěju svou troškou:
white diamond
happiness ebeli
ebeli light

Jinak Montík je čím dál divočejší,dneska jsem s ním byla hodinu v lese,lítal jak šílený,třeba to vzal úprkem přede mě a zastavil se až tak po 30 metrech a takhle téměř celou cestu,pak po mě pořád skákal,chtěl házet míček,pak se třeba chvíli zastavil,aby si mohl jak šílený honit ocásek,pak jsme potkali jednu bíglici,tak ještě na ní dorážel(no,zdálo se mi,že už i trochu jinak-no,už ho asi začínají zajímat fenečky...) a už se mu kýve i jeden zoubek!Jojo,je to ted pěkný rošták a bude hůř,děsím se toho,až dorazí puberta

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:49
- Nahlásit

Ještě mám dotaz...Může při přezubování okusovat velký kosti???Dneska jsem mu koupila takovou kost od pedigree

Ale je pro středně velké psy,nevšimla jsem si tohoAž pak,co jsem mu ji dala a šla vyhodit obal...kostička mu chutná,jenom mám strach,aby mu to něco neudělalo se zoubkama...

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:50
- Nahlásit

ježííííš,to je velký obrázek,omlouvám se...ale na těch stránkách,kde jsem ho našla,byl ocela maličký...

Candy
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:01
- Nahlásit

krecinek
Myslím, že se nemusíš bát, že by si něco udělal. Okusování je pro něj v tuto dobu (když přezubuje) přirozené. A je lepší když kouše kost Denta Rask než např. naše oblíbené boty nebo el. kabely.

Candy
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:05
- Nahlásit

Holky za chvíli budeme mít 200-stou stránku

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:07
- Nahlásit

Candy
tak ok,jeste ma i boticku z buvoli kuze,aby nic nezacal okusovat z nabytku jo a zoubek uz nema,uz to zacalo
Jinak s tou 200 stránkou to je super

Candy
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:13
- Nahlásit

krecinek
Jo a učíš ho na čištění zubů? Já jsem to nějak flákala a nyní se Candymu začíná dělat zubní kámen (tyhle malá plemena na to trpěj). Když mu teď chci čistit zuby, tak se mu to nelíbí, protože na to není od malička zvyklej. Ale musím s tím teď PRAVIDELNĚ začít, aby to neměl ještě horší.

janča
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:22
- Nahlásit

Candy
A čím mu budeš čistit?

Candy
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:35
- Nahlásit

janča
Mám pastu pro psy i různé typy kartáčků. No výbavu mám, teď jen začít s pravidelností čistit

janča
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:43
- Nahlásit

Candy
No já vůbec nevím, jakou bych měla koupit. Lidská prý určitě ne, zase některé psí prý jsou nanic a veterinář mi řekl, že je úplně nejlepší, když kouše ty čistící kosti, že to zabírá víc. Já si taky myslím, že i když kouše něco co čistí, tak se nemůže dostat všude a ten kámen se dělá, ale těch past je! Fakt nevím jakou.

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:48
- Nahlásit

Candy
No,snaha by byla...kazdy den mu to "cistim"ale nelibi se mu to,jediny co je,ze mi olize pastu z kartacku,ja mu nejak v rychlosti osmrdlam zuby vzadu,na predni stranu se moc nedostanu...ale ted to budu delat peclivejc,at se mu to libi nebo ne,protoze mu uz porostou druhy zuby...doted to bylo,aby si zvykl na to,ze mu tamneco strkam...ale ze by mi otevrel tlamku a nechal ji chvili tak,tak o tom si asi muzu nechat jen zdat...
Jinak mam kartacek n aprst,je cely z mekkeho plastu(i stetinky,jsou takovy kratoucky) a zubni pastu mam od Gimbornu,jeste mi vydrzi asi dost dlouho a pak mu chci koupit enzymatickou,je pry lespi,stacio nanest jen na dasne...a kartacek mu asi kopupim taky pak novy,taky na prst,ale uz s normalnima stetinama.

janča
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:53
- Nahlásit

Tohle je Gweňdi oblíbená kost. Čím větší, tím lepší. A taky je to klackoman, včera táhla asi 3x větší klacek než je ona skoro celou procházku. Lidi se rozplývali a já furt uhybala klacku, abych o něj nezakopla

Candy
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 19:56 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit

janča
Tak třeba můžeš zkusit tohle, já mám něco podobnýho
URL

janča
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:01
- Nahlásit

Candy
Díky za tip.

Candy
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:02
- Nahlásit

krecinek
Taky chci sehnat tu enzymatickou pastu, ty enzymy prý rozpouštějí zubní plak, je tedy asi účinější.

janča
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:16
- Nahlásit

Holky vy myslíte toto:
C.E.T enzymatická zubní pasta pro psy a kočky - Virbac TIP

C.E.T enzymatická zubní pasta pro psy a kočky - Virbac Pasta od společnosti Virbac. Drůbeží příchuť 70g. Odstraňuje plak, redukuje tvorbu zubního kamene, snižuje zápach z tlamy.
Množství: 70 g.

Naše cena: 181,00 Kč
Doba dodání (dny): 2
Objednací číslo: 17-9-6
Výrobce: Virbac
ks

Použití: používejte zubní kartáček pro zvířata s měkkými štětinami. Čistěte zuby denně nebo podle pokynů veterináře.

Složení: C.E.T. dvojitý enzymatický s

janča
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:18
- Nahlásit

Ne že bych na Gweny šetřila, ale ta cena my přijde trochu jak to říct, ujetá!

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:28
- Nahlásit

janča
Candy
krecinek
Mám pro Robbyho taky nějaký čistící gel na zoubky. Čistíme každý 3. den a stačí, když si to dám na prst a projedu mu VEČER (kdy už nic nejí) po zubech ze všech stran... Jen bůvolí věci a tak nestačí, protože plak se stejně dělá. To stačí jen když je prcek.

krecinek
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:29
- Nahlásit

janča
No,já mám to pastu od Gimbornu:Nedostatečná zubní hygiena nebo dlouhodobé krmení konzervovaným krmivem může být pro zuby psů škodlivé. Pravidelné používání pasty ZAHN CREME odstraňuje zubní kámen, posiluje dásně a zlepšuje dech díky mentolové přísadě. Pasta obsahuje speciální vlákninu
cena:162Kč
Takže.... tu enzym.bych klidně brala.tuhle mám už témeř tři měsíce a jsem asi v jedná třetině,takže vydrží fakt dlouho...ale ted bych si tu enzymatickou(ani tuhle) taky zrovna dvakrát nemohla dovolitale až přijde ten čas a budu ji potřebovat,tak si ji asi koupím,je to rychlejší a lepší než obyčejnější a nemusela bych se s ním asi tak prát...

bisonka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:33
- Nahlásit

Romaine
mě se líbí sweet white elibe,

tydle:
PHELVERPET

PETELI PHEVER

ELIPHOVERPET by většina lidi ani nevyslovila a stále hodně lidí neumí vyslovovat anglicky tak pro ně i některé anglické názvy můžou být problém...

Mě napadlo:

White Happiness

Phoeli Happiness

Phoeli Snowflake

Silesian Snowflakes

třeba mě ještě něco napadne

emikami
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:39
- Nahlásit

http://www.jimmy.cz/obchod/scripts/podrobnosti.php ?IDZ=629

TOTO JE DOBRÁ ZUBNÍ PASTA, A POKUD SI PES NENECHÁ ČISTIT ZUBY, DÁ SE APLIKOVAT JEN NA DÁSNĚ, NEBO PROSTĚ DO KOUTKŮ ZUBŮ A ONO TO SAMO PŮSOBÍ.

bisonka
TO BYLA LEGRACE JEN TA PRVNÍ JSOU ANGLICKÁ

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 20:55
- Nahlásit

emikami
Jo, jo, tato pasta fakt funguje. Ještě nikdy jsme nebyli na čištění zubního kamene. Fenky mají 8 a 3 roky. Zuby skoro jako perličky.

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 21:59
- Nahlásit

Holky, tak jsem upravila právě 286 fotek a ještě jim musím dát rámečky, pak je nahraji na net a stránky by měly být zítra plně v provozu! Takže teď už je skoro vše a zítra budou vloženy ještě fotky a pak hurá - už na to alespoň měsíc ani nešáhnu
Hodím i nějaké foto pak sem...

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 08:31
- Nahlásit

katri
Tak mů typ je, že se narodí 3.3 dopoledne a počet 2kluci a 2fenečky.
Nezapomeň si mě zapsat!

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 08:49
- Nahlásit

Rozebíraly jste čištění zubů u těch malých prcků. Já jsem nikdy moc nečistila zuby ani u velkých plemen, šlo opravdu jen o zapomínáni a lenost, ale Nikdy naši psi nebyly na čištění zubů ultrazvukem a nikdy neměl žáden pes ani fena problém.
Dostávali každý den hlavně suchý až tvrdý chleba a k tomu ty buvoly věci. Vždy měli naší psy hezké zuby. U těch dvou mojich malých to aplikují to same a byli jsme na očkováni a moc nás chválily za zuby. Biško měl možná za ten svůj život čištěné zuby asi tak třikrát a to jen, že mě to při koupeli napadlo. Damišákovi jsem vyčistila teď poprvé a to před výstavou. No a to měli dětskou pastu perličku, čištění jim vůbec nedělá žáden problém.
Takže u nás se preferuje suchý chleba a máte vidět jak jsou hafani za ním staháni.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 08:59
- Nahlásit

Vymýšlejí se tady názvy chovné stanice. Já se připojují k pisateli co psal o tom, že anglické názvy dělají na výslovnost problém. Příkladem sem já opravdu mám s tím problém. Nikdy jsem se neučila cizí jazyk mimo maďarštiny, ruštiny a slovenštiny.
Takže já opravdu preferují české názvy. Ptala jsem se manžela co si déme za název chovné stanice až bude Damišák uchovněn. Vymyslel toto Dája z Havířova a to proto, že mě každý takhle zná a to Dája mám hodně známe. Každý prý hned bude vědět kdo to je.

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:16
- Nahlásit

Tááák hrozně se mi teda líbí to Ebeli, ale to už bohužel existuje, takže nejspíš zvolím Elibe, což je taky super a k tomu se mi děsně líbí happiness. Pka i ty, co mají v názvech White, ale zase si říkám... Dáša už tam má taky White... a navíc, když mám i havaňačku, která je barevná, tak white se asi moc nehodí. Taky se mi hrozně líbí snowflakes a well joy se hrozně dobře vyslovuje a jestli to teda má znamenat "studna radosti", tak to je moc krásný, ale nevím, jestli tam náhodou nechybí of.
Phoelizní taky moc krásně, ale jelikož by se to mělo správně vyslovovat Fíli, tak nevím, jak by to někdo vyslovil....teda spíš by to komolil...
Mám hlavu z toho narvanou, že mi asi rupne.

DÍKY MOC VŠEM, CO MI TU DALI NÁVRHY, HROZNĚ MOC JSTE MĚ INSPIROVALI!!!

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:19 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Darina1
Darinko já mám ale pocit, že chovatelské stanice jsou jen u feneček...musela bys mít fenečku.
A anglický název vymýšlím proto, že bych chtěla jednou prodávat i do zahraničí a angličtina se používá hodně. Taky jsem chtěla český název, ale s tím, co bych chtěla, se to nějak neslučuje...
a taky se snažím najít slova, která se čtou přibližně podobně jak se píšou. tzn. happiness - hepines.... a když to někdo vysloví tak jak se to píše, tak to nerve uši.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:39
- Nahlásit

Verca
Veveričko já nevím a jen si myslím, že i pejsek má chovnou stanici. Podívej se holkám do PP a uvidíš, že jejich fotříkove mají taky chovnou stanici.
A já budu mít taky chovnou stanici nejen ty.
Pa,pa a pusinky posílají Biško a Damiško.

Darina1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:44
- Nahlásit

Děvčata dva krasavci co bydlí v nejmenovaném městě vám a vaším pejskům a samozřejmě fenečkam posílají krásného Valentýna, hodně lásky a moc oblíznutí k tomu pac a pusu od Biška a Damiška.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání