| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:34
- Nahlásit
LenkaK
No vidíš. ale to je daleko, tam má docela výhodu, pro lidi kteří to mají do Prahy, nebo v našem okolí daleko. je tam jen jedna, či dvě chov. stanice. a má to tam už napsané? Jo a fakt měla labradorka štěně přes jedno kilo? to je hodně, ovčáci mají prý tak půl kg při narození, a ty píšeš 1,5 je to vůbec možné, ovčák je také velké plemeno.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:36
- Nahlásit
jééé, nyní mě to došlo, kdyby se narodila 20.3. tak to já budu mít 50tiny, to by možná bylo znamení abych si koupila další fenku, já dám hodně na datumy.
Darinkojak si to myslela s tím jménem, budeš nějaký vymýšlet, nebo jak, páč jsem to nějak nepochopila
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 07:11
- Nahlásit
kdyby se narodila 20.3. tak to já budu mít 50tiny, to by možná bylo znamení abych si koupila další fenku, já dám hodně na datumy.
mankote, je to tu zas...
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 08:10
- Nahlásit
emikami
já myslím že o holčičky budeš mít rvačku
Romaine
Teda, příští rok v napodzim bysme možná chtěli štěňátka že by se Robby s Bambinkou "náhodou" potkali ?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 08:14
- Nahlásit
Verca
Já mám narozeniny o 4 dny dřív než emikami, že by to taky bylo znamení?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 08:52
- Nahlásit
bisonka
že by?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 09:14
- Nahlásit
Holčiny, drbete ale nepíšete žádné jména.TAK SE POLEPŠETE a šup, šup honem vymýšlet.
Já jsem včera zapojila manžela páč pro naše pesany vymyslel jména on, najít jméno pro malého pejska je tak obtížné a ještě to písmeno F, tak jsme včera vymýšleli a škrtaly až nám zůstalo toto Frodo, Faustík a ještě mě napadly tyto, ale to manžel řekl, že to je tak pro vořecha Flíček, Ferda.Budeme dál přemýšlet až nás napadne něco pěknějšího.
bisonka
Bišonko ona Verunka ví proč Phoebe rozmluvila Biška, on má vadnou češku což je dědičné a mohly by to mít po něm štěňátka a nemuseli, ale to riziko tu je. Stupeň té vady nemá ani jedničku, ale má to tam. Kdybych byla nezodpovědná tak ho nechám z operovat a nikdo nic nepozná. Pak by se všichni divili co to ty štěňátka ma jí za vadu. Takže Biško bude panic až do konce života.
krecinek
Kracínku ona chovatelka od Montyho opravdu udělala chybu a vy taky, minimálně by se mělo štěňátko vzít od maminy až v 7-8 týdnech.
LenkaK
Leničko u nás je to to samé géj představení. Nedávno to přišlo na Biška a Damišák se musel celý den před ním schovávat. Když se mu povedlo naskočit tak ten blbec Damiš držel jak hluchý dveře.Biška to drželo celý cen, ale za takové dva dny to chytli Damišáka, ale na štěstí ho to nedrželo celý den. Tak, tak se žije u nás u Farníku.
Verca
Verunko nestěžuj si, že musíš rozmlouvat Phoebe, ale co mám říkat já když to na něj příjde a to si piš, že to nejsou jen slova,ale taky činný, chudák Damišek, ještě že není mokrý.
emikami
Dášenko Damišek taky byl koupený až ve čtyřech měsících a to ta paní má velkou premávku lidí u sebe doma, to je ta paní co střiha ty pejsky a to ona neprodávala hned ze začátku draho mislim, že to bylo 8000kč no a já ho pak koupila za 5000kč no nekup to. Za těch 5000kč jsem koupila Biška který nemá PP.
Pac a pusinky posíla Biško a Damiško.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 09:24
- Nahlásit
emikami
Já to myslela tak, že každá napíše sem její nápad na to jméno, ale opravdu každá a ty si potom vybereš to nejpěknější co se ti bude líbit.
Vydíš tam výš jsem napsala co nás napadly a že musím uznat, že nic moc. To chce nějaké originální, mazlivé a malinké. Mě napadají jen na velké psy. A to se na tak malého špunta nehodí. To písmeno F taky moc nepomůže, no vidíš teď mě napadlo Fridolín.
Tak teď určitě pochopíte proč ta zodpovědnost nemůže zůstat na mě.To bych tomu drobečkovy nemohla udělat, jak bych se mu mohla někdy podívat do očí až bude chodit na výstavy. To opravdu nemůžete po mě chtít.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 09:29
- Nahlásit
emikami
Tak já začínám. kluk Falco, holka Felice
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 09:33
- Nahlásit
Takže ta jména:
Fiona Face Fabiana Faedra - tak jak jdou po sobě, tak se mi to líbí ( a nad těmito jsem se fakt zasmála Filomena Furie)
Furby Filip Falco Felix (Fobby )
Pro kluky se mi hrozně moc zalíbil Furby! Je to fakt moc pěkné. Těch jmen na F zas tak moc není nebo jsou divná...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 09:58
- Nahlásit
Darina1
Teda to jsem o Biškovi nevěděla, že má problémy s nožkou....ale když to nemá ani jedničku, tak to problémy mít snad nebude...
Teda vy se tu furt Romaine s Bisonkou domlouváte, jak budete krýt Bambi, ale že by Bišonka řekla, že je Bambi lesbička, tak to ne.... Phoebe oblbuje nejen pejsky, ale i fenečky. no jen se přiznej Bišonko!!!!! A nebo tu mám vložit důkaz????!!!
Já už to tu psala, ale :
Feby, Faiby, Frenne (Freny),Fiona /Fyona
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 10:44
- Nahlásit
Verca
Verunečko jak si byla u nás kdysi tak jsi si určitě všimla, že Biško levou packu nadnáší a tím jsem na to přišla. Jemu to absolutně nevadí, ale štěňátka po něm by mohly mít i větší stupeň. Takže má kluk u trejch.Vetka říkala, že to není ani na operaci, jedině kdybych chtěla aby nenaskakoval na té tlapce a nebylo by to tak vidět. Zatím mu to nevadí a do budoucna uvidím.
emikami
Dášenko dívala jsem se i jaké dávají jména psům co chodí na výstavy a našla jsem jen jednoho Falaris, takže to písmenko je opravdu optížne.
Mě by se třeba i líbilo Frodo Falaris, ale spíš mi to opravdu připadá tak na velkého psa.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 10:58
- Nahlásit
Darina1
A co takhle Frodíček Falarisek ? To už je drobnější
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:01
- Nahlásit
emikami
Našla jsem další Flanagán, Foxi Fox.
Děvčata kdo bude vystavovat v Ostravě 15dubna? Já už poslala přihlášku.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:05
- Nahlásit
LenkaK
Leničko asi jo je to pěkné když se to řekne zdrobněle. Každé jméno si skloňují ať vím jak to zní.
On si potom majitel stejně pejska pojmenuje podle sebe, ono jde o to kdyby s ním chodily na výstavy tak ať to není nářes. Damišek má v papírech Damian.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:08
- Nahlásit
Verca
My se nedomlouváme. To by byla čistě náhoda
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:11
- Nahlásit
Ještě mě napadlo...když má dáša ráda dvě jména.... Frody Kolísek
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:31
- Nahlásit
Darina1
Tak to je bobek malý Nějak by mu to chtělo zpříjemnit....
Verca
Ty bonzáku!!!! A podívala ses co jsi napsala? Phoebe oblbuje nejen pejsky, ale i fenečky
A Bambinka neni lesbička ale Phoebe beztak požívá nějaký samčí parfém a děla jí to dobře když po ní holky skáčou ...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:37
- Nahlásit
bisonka
Bišonečko to jako jak zpříjemnit? Že bych mu jako koupila velikánského bílého medvěda? Samozřejmě chlupatého a vycpaného pilinami. Ať si kluk myslí, že ma fenečku?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:41
- Nahlásit
jinak mě se líbí jména pro kluka: FALCO a pro holku: FLORIE (florinka
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:43
- Nahlásit
Darina1
No tak nějak a nejlépe kdyby byl plyšák na baterky a ještě se hýbal.... ať si bobek taky užije ...
(jo jinak jmenuju se Věrka )
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:51 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit
Romaine
Souhlasím že žádná cílená domluva to není Ale každý ( i Verča musí uznat že Robby s Bambinkou by byli krásný pár
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:58
- Nahlásit
bisonka
Věruško beru na zřetel, ale mě se to oslovení pro tebe tak líbilo.Tak též se mi líbí oslovení kracinku.
To víš já stará bába taky zapomínám a vím, že jste se již představovali, ale je nás už tady víc a já si to fakt nezapamatují.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 11:59
- Nahlásit
Darina1
To je v pohodě Říkej mi jak je libo. Jinak moje sestra se jmenuje Darina
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:02 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
bisonka
Věruško a je taky v mích letech? No tak to si považuj takové jméno abys svíčkou hledala. Vidíš jak jsem se to oslovení naučila hurá baba čurá.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:06
- Nahlásit
Darina1
No je jí 20 je mladší než já... Děkuji za oslovení Ty si expertka
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:11
- Nahlásit
bisonka
Věrušinko tak to si přičti k jejím ještě 27let a tolik mi OPRAVDU je, fuj to je hrůza.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:13
- Nahlásit
Darina1
Ale prosimtě neměj depresi Člověk je tak mladý jak se duševně cítí a chová... a je jedno jestli je ti 20 nebo 40...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:41
- Nahlásit
bisonka
já se dneska cítím na 2 měsíce. Chce se mi pořád spát.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:48
- Nahlásit
LenkaK
No to je snad nejlepší stav ale horší pak je když musíš sedět v práci nebo ve škole a spánek je přísně zakázaný....
|