| Autor |
Zpráva |
katri
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:58
- Nahlásit
Tak jméno pro kluka:
Fabrizio Sweet
Flash Harry
Fredie Joy
Jména pro holku:
Fantasy Star
Frezie Anabel
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:04
- Nahlásit
No,já tu to psala už dříve,než se štěnda narodila a už to tu i padlo: Filipe a Falco
no a pro holku třeba: Fanny, Fíbí, Flora...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:10
- Nahlásit
LenkaK
Frody Kolísek......nejen Verča ale ještě ty mi přívádíš křeče v břiše od smíchu. Včera se ptal manžel, od jakého písmene to bude, říkám od F jako Fanda, víš? a on , no vidíš a máš vybráno, bude to Frantík. říkám, tak to určitě !!!!!!!
tak vymýšlejte, něco se mi již líbí, počkám na všechny ale hlavně na Janču, ta byla také skoro vítěz
Lenko v noci jsem se cítila asi tak na 80let, páč jsem nemohla ani hnout rukou a nohou, dnešní noc katastrofa, Emi se rozhodla v půl 12 v noci srajdit, to jsou ty placenty, a to bylo že skočila na balkon na plínku a to byl rachot, tak jsem si říkala , tak tohle začíná moc pěkně, šla třikrát, v půl 3 jsem šla spát a myslela jsem si že už je vy.......no ale nebyla takže mě ještě asi 2krát vzbudila jak škrábe na balkon, no a také bůhví jak dlouho, třeba to hned neslyším, tak jsem chtěla vylítnout ale klouby stávkovali, a bylo mě hrozně zle, udělala jsem si v noci třezalku tečkovanou - čaj, dočetla jsem se v časopise že to je dobré na některé věci, zrovna chutná není no ale vypila jsem ji, a jak stále jen žeru, odpoledne jsem měla šlehačkový dort, pak koláčky, večer pěkně obléžený chleba se šunkou, sýrem, okurkou, no a v noci jsem trpěla, a ten čaj asi není dobrý udělat asi tak pozdě v noci, nevím, ale měla jsem chvílema zimnici a to tu bylo vedro asi, ale mě byla zima. Už jsem myslela že vzbudím manžela, no prostě fakt děsná noc, štěnda jsou zatím ok, hojí se jim pupíčky, ale asi to radši ještě zadenfikuji. Odpol. je zase zvážím.
Verča
Zajímalo by mě když si ukázala štěnda Péťovi jak reagoval.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:13 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
no jak asi mohl reagovat? že holčičku chce. jenže ostatní nám nehraje do noty. byt, peníze(nemyslím pořizovací cenu, ale dlouhodobě), štěnda Phoebe...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:19
- Nahlásit
Verca
Jaké štěnda Fíbí?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:24
- Nahlásit
emikami
no taky se jí chystáme krýt to druhé hárání - na konci roku. už asi měsíc vymýšlím název chov. stanice.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:25
- Nahlásit
Verca
a už si na něco přišla?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:26
- Nahlásit
katri
Na jména si opravdu šikulka. Tady bude tolik pěkných jmen, že bych se měla pokusit s Emí nějaké štěndo ještě vyšťourat.
Teda holky, ale moc mi nežere, i když jí dám jídlo do porodní bedny, aby je tam nenechala o samotě tak nežere moc i tu konzervu, co v březosti zblajzla jak malinu. Dnes ji uvařím kuřecí kousky, tak zkusím jen to, ale bojím se že kdyby měla jen maso, aby neměla srajdu dál, ale o rýži asi moc nestojí, ostatní holky zamnou chodí jako ocásky a dožrali to oni.
Jo a někdo se tu ptal jak reagují holky, no Kamí to je pohodářka ta byla s námi i při porodu, celou dobu ležela a pospávala na mé posteli, ostatní museli být zavřený, než to na Emí přišlo, tak k sobě pustila jen Denisku,bylo to strašně roztomilé, možná hodím i fotečku, nikoho jiného k sobě nepustila, no a honí hodně Wikinku, přitom ona tam ani nechodí, je mi ji moc nyní líto, ale co se dá dělat, Brituška se bojí se přiblížit, tak to Emí ví, že když se na ní jen podívá, že hned zkamení a na Denisku jen mírně vrčí, ale nechá jí se dívat do pelíčku, nebo před ním ležet, no odnáší to malá Wiki, tak ji často chovám. Teda kdyby jste viděli nyní ten bordel, no to je děs. Odpočinout chodím k pc, a nemám čas ani na nádobí, nebo pověsit prádlo. tak to tu pěkně vázne. No nyní jsme se nadlábly, a jdu něco poklidit. Venku je hnusný vítr, a tak tu zrovna teplo není, táhne to sem, nemohu ani otevřít balkon, zcela mi to vyrazí tím větrem.
Nejradši bych si vzala štěňátka do postele aby mi lezly po tváři, jsou tak heboučká , mňam, mňam, mňam.....no asi budu muset o víkendu už dát nějaký ten inzerát , ale budu pečlivě vybírat lidi pro tu druhou holčičku, jen tak někomu ji rozhodně nedám.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:27
- Nahlásit
bisonka
jestli máš nějaký tip, tak sem s ním. zatím nevím...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:28 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Verca
nechala by sis holčičku od Fíbí?
A co by ta chovatelská stanice měla znázorňovat, nebo představovat, já to vybírala podl Emí, Lenka zase podle města, že jo? tak máš v hlavě něco co by tam mělo být jako zaznamenáno?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:31
- Nahlásit
Verca
Tak nepřemýšlal jsem otom ale něco mě možná napadne
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:39
- Nahlásit
emikami
něco co by vyjadřovalo bišonky celkově. takové jako chlupatí plyšáčci, nebo něco s radostí, se srdíčkem...nevím.... ztělesněná radost...
|
janča
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:40
- Nahlásit
emikami
Tak tady jsou jména ode mě:
kluk - Floyd nebo Fabien
holka - mě se moc líbí ty co chceš i ty, takže Francheska a Frederika
Kdybychom měli dům, tak bych hned druhou holku brala. Byla bych dobrý adept?
katri
Emikami má pravdu, moc krásná jména si vymyslela, je vidět,že už máš nějakou praxi. A co vy, kdy to bude u vás?
A hele co jsem ukořisťila za fotku. Gweny tam vypadá jak netopýr!!
|
katri
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:47
- Nahlásit
Verca
Já dala do názvu jména mých dětí. Katri white
Katri - KATka, RIchard a White protože mám bílé plemeno.
emikami
Díky za pochvalu jmen. taky se mi moc líbí složenina ze 2 až 3 jmen. Teď jsi mě navnadila že už se mi pomalu honí hlavou jména pro štěňátka co čekáme. Ale jména vždy vymýšlím až po porodu. jsem nějaká pověrčivá.
Holky tak pomalu přemýšlejte nad počtem a pohlaví štěňátek. Ale ještě je čas. Termín máme kolem 4.3 - to je 63 den po krytí. Ale snad nebude zase rodit o týden dříve jako posledně. A to porodila dokonce 6 štěňat což je na maltézáčka hodně. Ale byli hrozně slabounky jak se narodily dřív. Tak nám jedno druhý den umřelo.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:48
- Nahlásit
janča
super fotka.Takové momentky jsou nejhezčí.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:51
- Nahlásit
katri
Já zůstanu u tipu co jsem měla u emikami.
3 štěnátka - 2 holky a 1 kluk
Hele a počítej, že se ti pak vnutím. Emikami je daleko, ale ty jsi kousek, takže si to nenechám ujít!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:53
- Nahlásit
katri
nad tím už jsem taky přemýšlela, ale nic kloudného jsem envymyslela. zkoušela jsem jména mě a přítele (Veronika a Petr) nebo Phoebe a Eli... ale nic...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 13:56
- Nahlásit
janča
jsi jako Verca. Ta u nás chce rovnou spát.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:00
- Nahlásit
janča
To víš že s Vámi počítám že se přijedete podívat. Neboj dám Ti pak hned vědět až budeme přijímat návštěvy. Moc se na Vás těšíme a doufáme že se zdržíte na hodně dlouhý kafe. Potřebujeme aby k nám lidi jezdily často. Nějak nám chybí ruce na drbání.
Verca
Hleď je to jen návrh ale co takhle PETRONIKA STAR nebo PETRIKA SWEET nebo ELIBE VICTORY ?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:09
- Nahlásit
katri
Hele když dlouhý kafe - tak my si vezmem klidně spacáky
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:11
- Nahlásit
janča
Ty bys potřebovala barák na dva psy???? já jsem v paneláku a mám 5 psů a to jsou stále semnou všichni v jednom pokoji, takže i kdybych měla 1+1 tak se tu vejdeme zcela pohodlně, ono je to znát jen když dostánou běhavou, ale pak se uklidní a spí, každá si někam zaleze, ani o nich nevíš. a když je návštěva několika lidí tak také, jen co očichají tašky, a dostanou nějakou dobrotu, tak se různě poskládají, někdo do pelíšku, někdo k nohám a nejsou ani vidět. Až budeš mít 10 psů, tak to je barák již potřeba, ale hlavně kvůli venčení.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:12
- Nahlásit
Mě se také hodně líbí jméno Fabien a jako druhé jméno Beauty,
takže FABIEN BEAUTY - pěkný ne...?
|
katri
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:15
- Nahlásit
janča
klidně to u nás nebude žádný problém. Barák je dost velký a hlady Vás taky nenechám umřít. Ale počítej s tím že se i do spacáku nastěhuje minimálně jeden pes. Jo a ani mýt se nebudete muset. Oni Vás totiž Ti naši psi dokonale oblížou.
Ale mám takový pocit že Tvůj tip nevyjde. Vidím to tak na 4 - 5 štěňat. Je zase jako koule a to má do porodu ještě skoro 3 týdny.
Potřebovala bych 3 holky a 2 kluky. To abych si mohla jednu holku nechat. Jinak mám na 4 štěňátka zájemce.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 14:33
- Nahlásit
emikami
Ne kvůli místu, to by se vešli, ale kvůli firmě. Jsme mimo byt od 8 do 18 a to bych tam holky nemohla nechat samotné a do firmy bych si dvě už netroufla. Někteří zákazníci těžko koušou i Gweny, natož kdyby byly dvě! A bohužel zákazníci nás živí!!
Kdyby byl barák a zahrádka bylo by to lepší.
katri
Teda a to prý malá plemena rodí málo štěnat. To je super, že už je máš rozebraný a ještě nejsou na světě! Jen aby ti to vyšlo.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:56
- Nahlásit
katri
tý jo, ty názvy jsou fakt super, hlavně ty dva poslední. teda ty jsi šikula!!!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:11 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Verca
ELIBE VICTORY....to se mi také líbí, ale stejnak vás nakonec něco napadne
SHAGY JOY
GLOW CRYSTAL
WHITE JOY
SHAGY LUCK
GLOW JOY
WHITE CRYSTAL
WELL JOY
Tak toto jsem dala zatím dohromady já.
Tak dnes jsem venčila dvě štěnda, Denisku s Wiki a volně Kamí. no to bylo děs. mít ty dvě malá venku a kolem kroužící Kamilka, přišla jsem domů a kdyby tu někdo byl tak si bude říkat kolik jsem si dala v hospodě piv. Nejhorší je, že každého koho potkám mě zastavuje, a jeden se rozplývá nad Deniskou druhý nad Wikinkou, že to zbarvení ještě neviděli, další nad Brituškou , též ....to je pudlík??? jéžiš,toto zbarvení neznáme, to je krásné,....no a člověk tedy nemá někdy na lidi náladu, kor když mrzne nebo vám pes lítá na vodítku jak je silný vítr.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:23
- Nahlásit
PHELVERPET
PETELI PHEVER
ELIPHOVERPET
PHOELI JOY
PHOELEN ...JOY
P+E JOY
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:28
- Nahlásit
KATRI MŮJ TIP - POROD - 2.3.2007 - 2 KLUCI A 3 HOLKY
A CO DÁVÁŠ V SÁZKU TY???
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:30
- Nahlásit
Tak mě napadlo SWEET STAR ELIBE (ELIEBE) NEBO SWEET WHITE ELIBE (ELIEBE)
Ještě místo ELIEBE: PHOELI
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 17:34
- Nahlásit
emikami
Jazykolamy
|