| Autor |
Zpráva |
Candy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:57
- Nahlásit
Verca
Veru všechno nej k svátku
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:30
- Nahlásit
Verca
I já se připojuji s gratulacemi
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:50
- Nahlásit
Verca
Verunečko vše nejlepší a nejpěknější k tvému svátku ti přeje Já, Biško a Damiško.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:41
- Nahlásit
Verca
Také přeji všechno nejlepší a pořádně to oslav.
emikami
Ta vakcína se jmenuje Eurican. Bylo to vše dohromady. Poradím se s ním, kdyžtak taky na tom očkování zvlášť. Ještě dnes je hodně unavená a spí.
Candy
Hele nemáš u sebe naší Gweny? Ta podoba je tedy neuvěřitelná.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 13:16
- Nahlásit
janča
No však oba jsou od p. Herčíkové, ne? takže podoba je jistá, nebo se pletu?
Verča
Jestli Verčo dnes svátek máš, tak ti k němu chceme ze srdce blahopřát. Hodně štěstí, zdravý , lásky a radosti to vše od nás. Dášule, Emi, Kamí, Brituška, Deniska a Wiki. a pár nenarozených štěňátek.
LenkaK
Kdepak, Emí nefuní, ale chodí už jako kdyby měla štěně bůhvíkde, a dnes jsem se vůbec nevyspala. Nejdříve jen co jsme usnuli, mě vzbudila Wikinka, za hlavou stále něco dělala, tak rozsvítím a ona si lovila zoubek, stoličku, držela tam,ale asi ji to vadilo, i ji to krvácelo, tak asi v půl 3 ráno jsem ji trhala zub, krve docela dost, ještě jsem to nezažila, ale vytrhla jsem ho, dala jsem ji do tlamičky ubrousek, krev se zastavila, ale byla z toho taková celá přešlá, fůj a ten smrádek z té krve, to fakt já nemusím, jednak krev nemám ráda, dělá se mi z ní špatně, a když ji cítím, brrr, prostě tohle nemusím, měla i špinavé fousky, tak jsem ji ještě musela jít umýt tlamičku od krve.Pak jsem jim dala všem piškotu, protože všichni to cítili a byli jak zběsilý co se to děje, hlavně Emí, pak se trochu napila, jen mírně, šoupla jsem si ji pod peřinu a zahřívala, protože byla trochu mokrá, a usnuli jsme , zřejmě, za hoďku přišla Emí, a stála, a stále, tak já říkám, Emí co jééé, lehni siiiii, no a ona stála, tak ji makám na pipku zda není mokrá, nebo zda tam třeba už není štěně no ale nic, ale večer jsem se všimla, že má pipku už zvětšenou a takovou upatlanou, to je již takový předporodní výtok, tak to já nazývám, a celé už to má asi dost dole, štěnda tam fakt dělají snad kotrmelce, to cítíte nožičky, jak buší do bříška, no fakt tohle je super, takové vlny a kopance. No a pak mě vzbudili ještě jednou, ale to už jsem byla tak hotová, že si to už nepamatuji. Nyní si tu spokojeně chrupká a štěnda tam vyvádí. Normálně se dopoledne nacpala s chutí, tak nevím, třeba bude žrát ale až do porodu, když ji ta konzerva tak chutná. Pořád doufám, že to bude na konci týdne, nerada bych aby mě napínala až na další týden, to bude dcera v práci od rána do večera, musela by zamknout kadeřnictví a letět domů.Mám sice jednoho veta po ruce, prý by přijel, pak ještě jednu, ale ta je ještě dražší, pak bych zkusila mého veta, no ale ten je dost zaneprázdněný tak to nechám buď by měl volno nebo ne, a pak mám známou, ta je porodů dost znalá a ta se mi nabídla, že přijede kdykoliv, ale 100km je daleko. Tak nevím, stále doufám, že to s dcerou zvládneme opět sami, ale sama bych na to být asi nemohla.Ještě se člověk musí postarat o další holky, nemohu je zavřít na několik hodin do jiného pokoje a nevšimat si jich. No uvidíme, uf, uf, uf. je to sice krásné, ale přece jen pokud člověk je citlivější a nemá porody doma jak na běžícím pásu a skoro mu je jedno jak si to příroda zařídí, tak je to záhul na nervy.Je z toho i člověk unavený, když to trvá pár hodin a sedíte u feny na zemi, no prostě, jednou si to také prožijete. Katri určitě ví o čem mluvím.
Nyní Wikinka spí tak, že má prdelku se zadníma nožičkama v pelíšku a to ostatní má na zemi. Je to teda legrační, jinak jsem vložila kratičké video na její str. ještě jsem nejukala zda to funguje, tak se můžete podívat. ale zrovna si hrála u černé sedačky, tak je to trochu tmavé ale co vyvádí vidět je.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 13:54
- Nahlásit
janča
Ne ne, je to kluk jako buk Ale myslím, že nejsou s Gwen ani nijak příbuzní a jsou si fakt podobný
|
janča
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 13:57
- Nahlásit
emikami
Teda porod musí být zážitek. Budu na vás moc myslet, aby to bylo bez komplikací a dopadlo to dobře. A e-mail už si doufám, dostala, díky za banner, jdu ho tam teď dát.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 15:48 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit
Verunko taky ti přeji všechno nejlepší k dnešnímu svátku!!
|
katri
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 16:39
- Nahlásit
Uf, to jste toho ale napsali za poslední týden. uplně jsem se zhrozila když jsem to viděla. myslela jsem že se tím asi nepřelouskám.
Tímto Vás všechny zdravím a Verče přeji také vše nejlepší k svátku.
emikami
Ahoj tak jak to vypadá s porodem. jak jsem tak četla tak asi vítěz nebudu když se k ničemu holka nemá. Ale bude lepší když bude rodit později.
janča je mi líto Gwenn. Chudáček malej, takovou hroznou reakci. U nás v Husinci na to známým umřel Jorkšír. Veterinář mu píchnul kombinovanou vakcínu i se vzteklinou dohromady. Prý se to tak dělá. Ale je to blbost.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 17:02
- Nahlásit
Holky díky moc za přání!!!! já si všimla až dnes, když jsem zapla pc a najel na seznam, že mám svátek. takže je hezké že jste si všimly, díky!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 18:13
- Nahlásit
Ahoj holky, všem moc děkuji za gratulace. Janča se ptala, že by ten kluk? No to fakt nevím, manžel v to doufá,i když pořád říká, že je mu to jedno, to víš, dvě holky a fenku už má, tak asi touží po nějaké změně. Ještě máme stolitrové akvárko a tak ho uklidňuju, že pár samečků tam určitě mezi rybičkama je. Já bych asi taky radši kloučka, ale spíš kvůli tátovi, ale holky chtějí holku, takže všem se stejně nezavděčím. Ale v dnešní době, kdy skoro žádné těhotenství, možná i otěhotnění není bez problémů budu šťastná jak bleška až budu mít zdravé mimi v postýlce. Už jsem přeci jenom skoro pětařicátnice, tak už jsou rizika větší, ale koukeněte zase na takovou Žilkovou ne? Díky té se opravdu uklidňuju.
Veru jelikož mám dceru Veroniku, tak moc dobře vím, že máš dneska svátek. Sice asi gratuluji jako poslední, ale jak se říká pozdě, ale přece. Takže všechno nej nej nej, ať se Ti splní všechno co si přeješ a seš moc a moc v životě šťastná.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 18:32
- Nahlásit
emikami
Já v tom mám guláš. Myslela jsem že má rodit Kami a Emi má dovču. A ono je to asi naopak. Jasně že nemůže ještě funět. Přece bude rodit 10.2. jak jsem tipovala.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 20:05
- Nahlásit
Tak jsem se msem konečně dostala - Verco také ti přeji vše nej a Robby posílá olíznutí
Holky, můžu vás poprosit, aby jste mi napsaly někdo sms (775311098), pokud se štěnda narodí 9. či 10.2.2007? Já tu nebudu a chci být informovaná... Pošlete ji z netu zdarma... Nebo i e-mail - ten mám v mobilu. Moc děkuji!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 20:09
- Nahlásit
LenkaK
Já teda doufám, že toho 10.2. jo, protože jsem to taky tipovala - teda myslím
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 20:44
- Nahlásit
janča
Ano email došel, jsem ráda, že se ti hodí. Nejdřív jsem si říkala, hmmmm, já nejsem přítel a pak jsem se našla nahoře no mám to také tak rozdělené, jen mám všude bannery.Jinak nemáš zač, ráda jsem to udělala.
LenkaK
No jistě že Emí, Kamí má dovolenou tak ať si ji užívá, ale co hárala, vůbec si s holkama nehraje, až jsem ji viděla někdy předevčírem si na dvě minuty hrála se štěňatama. No a uvidí, zda ji to přejde, nebo zda se jí ještě objeví falešné březí a bude krást Emí štěnda s bedny, štěstí že Emí si je pěkně hlídá, a nepustí tam nikoho. Deniska asi cítí již mlíčko v cecíčkách, protože ji tak divně učmuchává a olizuje cecík, holka jedna velká, klidně by si asi ještě bumbla, a Emí v klidu leží , jen povrkává ať toho nechá, Deny se bojí, má před mámou respekt , tak si lehne také a dělá to nenápadně a plazivě se k ní přibližuje, pak ji upozorňuje pacinkou, jako že jen trošku, je to legrační, myslíte, že vědí, že Emí je máma Deny a Deny že ví že je Emí její máma??? Nebo na to zapomenou, i když jsou spolu.
Romaine
Neboj, někdo ti určitě dá vědět, nepropásneš to, třeba budeme rodít až po 11. co člověk ví. Určitě dostaneš sms několikrát
Nyní jsem holila Britušce čumáček, tak jsem to zkusila i na Emí ji doholit bříško, měla ho jen nůžkami a ještě chloupky překážely, no a ona držela, chtěla jsem až později, aby ji to nějak nestresovalo, ale nijak ji to nevadilo, tak už má připravený i cecíčky.
katri
Jo holka zlatá, to by musela začít rodit zítra už, zatím nyní žádné náznaky, tak to asi ty nebudeš, no ale víc budeme vědět až zítra.
Datumy mám zapsané, tak se to nemůže splést, tak holky, jestli chcete, tak já dávám jednoho klučíka, pokud se narodí aby vítěz vymyslel jméno od písmene F. Aby to teda nebylo tak drahé, souhlasíte? Vyhovuje to všem? Hele ale nějaké normální jo, a mám ráda, když jsou jména dvě, jako je např. Eleonor Joy, aby to něco vystihovalo pěkného. nebo jelikož jsem dala Dendre tak jsem mu přidala Beny, protože Dendre to jsem dala kvůli jedné paní, její klučík číňan se tak jmenuje, tak byla moc ráda, no a jelikož se to nějak moc skloňovat nedá, proto sem přidala Beny, a také že mu říkají, Beny, Beníčku.
Jo a LenkoK, jak to že na mé stránky tak málo chodíš??? jinak by si věděla že bude rodit Emí, jo a navíc zde byly fotky, to sis myslela že to je Kamí No prostě bude mít Bella Mia nevlastní sourozence.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 21:16
- Nahlásit
emikami
ALe nějak se mi to popletlo. Potom jsem si uvědomila jak to je.Na tvoje stránky chodím tak 3x do měsíce.
Deniska musí vypadat legračně.Taková velká holka...
Doufej,že ti vítěz nevybere něco jako Frantíček Frantík nebo Fifinka Fifi
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 22:14
- Nahlásit
LenkaK
Jéžiši, Frantíka prosím neeeeee, jednoho mám doma Fandu, který zapoměl dát do vany po koupání zpět hadici od pračky a já jsem si klidně prala, měla na stole Emí, stříhala jsem jí zadeček, aby bylo vše dobře při porodu přístupné, a najednou slyším, jako kdyby někdo pustil vodu, si říkám, co toje? tak jsem honem dala Emí na židli a peláším do koupelny, ale to už byla plná vody, hodila jsem hadici s které už prakticky nic neteklo, byla to předpírka, do vany, vypla jsem pračku, pak ze zásuvky a půl hodiny vytírala, no samo, že jsem hned volala mého Fandu, holky fakt mi jeden doma stačí , a pěkně jsem mu to vyčinila. No a to druhé jméno, Fifinka Fifí, to prosím přenechte jiné chovatelce, to se nehodí k mé chov. st. ale k jiné a to z Farmy zvířat prosím vždy si ke jménu musite přidat Wild Angel, joooooo oo ooo ooo ????!!!!! Myslím, že tu nikdo tak krutý nebude.
Deniska vypadá legračně, ale je to hrozně hezké, už jste jukli na poslední video Wikinky? jak si píská s balonkem? je to kratičké a tmavší, ale je tam vidět jak je už velká.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 22:20
- Nahlásit
emikami
Pokoušela jsem se podívat,ale nefunguje mi to. To bude našim počítačem. Dělaly se na něm opravy.
To jsem tě popíchla s tím jménem, co?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 00:01 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
LenkaK
Co ti nefunguje ???? Jsem asi mimo !!!
Naše mamina. tak co myslíte, kolik jich tam může být????
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 08:48
- Nahlásit
emikami
to video mi nejde spustit.
Vždyť ona má to bříško jako nafukovací. Přivazuješ ji aby neodletěla? Já to vidím na tři prcky,
|
janča
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 09:08
- Nahlásit
emikami
Jak si můžeš myslet, že bych na tebe zapoměla a nedala tě do odkazů
Teda Emi má bříško krásný, ale jak jsem tipovala 2 holky a 1 kluk.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 09:18
- Nahlásit
emikami
Emi to moc slusi,uz j efakt na rozsypani
janča
Nene,přece v tom bříšku jsou dva kluci a jedna slečna,jak jsem tipovala já
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 09:59
- Nahlásit
emikami
Emi už má pěkné bříško. Možná by tam mohli být i čtyři šťěňátka. Já se ale obávám, že nevyhraju s tím mým tipem
a to jsem si už vymyslela dvě krásný jména.
LenkaK
s tím jménem to bylo dobrýýýý
|
janča
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:45
- Nahlásit
krecinek
No uvidíme, uvidíme.
LenkaK
Fakt dobrej nápad s těma jménama. Co se ti emikami nelíbí na Fifince fifinkové? To Wild Angel tam nějak přilípneš.
Hele já navrhuji toho Floyda. To se vám nelíbí? Floyd Wild Angel.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:02
- Nahlásit
A ještě mě napadlo: Fabien, Fredy, Frederika.
Vidíte jak se snažím? A to pochybuji, že vyhraju.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:15
- Nahlásit
janča
Candy
Dobrý... ale emikami se to nezdá. A vůbec nechápu proč
FABIEN
FABLE
FABRIZIO
FACE
FAIR
FAKSON
FALAFEL
FALCO
FALCON
FALK
FAMBONG
FANDANGO
FANFAN
FANG
FANT
FANTAN
FANTOM
FARAON
FARAVEL
FARIO
FARKAGO
FARRAD
FASCY
FATAL
FATME
FATS
FATSO
FATYS
FAUN
FAUST
FAUSTO
FAWN
FAXON
FAYR
FEDOR
FELIX
FELL
FELLON
FELOW
Víc mě nanapadlo
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:16
- Nahlásit
krecinek
To mně se líbí Falco No,ale co když to budou samé holky?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:20
- Nahlásit
Ještě bych měla vymyslet pár pro holku,že?.... tak třeba FABIA
FABLE
FACE
FAIDA
FAIDRA
FAIRY
FAJITA
FALLANDA
FANA
FANCY
FANDANGA
FANNY
FANTAGIRO
FANTASIA
FANTASY
FANTASY FREEN
FARAH
FARIO
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:22
- Nahlásit
krecinek
Dám jich tam víc jestli chceš
|
janča
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:23
- Nahlásit
LenkaK
Já jsem chtěla pochválit, že se snažím a ne takhle přebít!!!
Těch jmen existuje co? Fakt jsem se divila co jich je!
|