Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:10
- Nahlásit

LenkaK
uz to hledam, ale nemuzu to najit. Fredy taky chodil na zahon na jahody, ale jen sladky, kdyz nahodou utrhl, ktera byla malo sladka, tak ji vyplivl a vzal si jinou.

Aknah
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:12
- Nahlásit

http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTM3 Mw==&akce=detail&id=18118
nasla jsme zatim tohle, aje to od te same firmy, ale nei to ono, tohle 50% to co mam doma bylo 100%

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:14
- Nahlásit

Aknah
to ona taky, je odpoadkáč , ale já to právě chci odlišit, "výchovné pamlsky" od běžného jídla

Aknah
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:17
- Nahlásit

blanulinka1
zjistila jsme, ze je to fuk, nebo aspon u fredyho, hlavne, ze neco dostane a je mu jedno co, kdyz ho cesu, tak si pakjde sednou pod skrin, ze ktere dostava pamlsky a sedi tam tak dlouho dokud neco nedostane a je mu fuk co dostane

LenkaK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:19
- Nahlásit

Aknah
Tak to Bellu taky honí mlsná. Sedne si před skříňku kde mám ty dropsíky a prosí. Klidně tak sedí 2minuty.

janča
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:22
- Nahlásit

blanulinka1
Gweny k 1. narozeninám dostala od sousedů pytlíčky odměn od GIMBORNU (nejsem u toho, snad jsem to dobře napsala), jsou to malinké kostičky křupavé - dělají různé příchutě. To jí jede.

Aknah
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:26
- Nahlásit

LenkaK
jenom dve minuty. kdyz se mi stane, ze jdu neco dleat, jao treba uklidit vycesane hlupy a nic m nedam, tak si pro mne prijde, at koukam splnit svou povinost

monka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:26
- Nahlásit

blanulinka1
ja mam tiez lososove pamlsky 85% http://www.propejsky.com/store/goodsdetail.asp?str GoodsID=$000000E8$00000001 Ale psom, ktore nemaju radi ryby nechutnaju. Chce to vyskusat.

monka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:27
- Nahlásit

Aknah
aj ja Ta vitam

Aknah
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:28
- Nahlásit

monka
Monicko, moc rada te vidim. jak pak s emate s Lukym a Rostou?

Aknah
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:29
- Nahlásit

LenkaK
to co sem dala Moka, ten odkaz tak to je ono, to jsou ty pamlsky, po kterych se fredy muze uzrat

monka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:33 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Aknah
mame sa dobre, len mame vela prace na pozemku, ktory sme kupili na cvicak. Od brezna mame naplanovane zavody v agility-Ostrava, Opava, Hradec Kralove, Brno, v srpnu ideme na tabor agility do Vetrkovic. S Lukym cvicim 3x do tyzdna. A co vy? Cvicite este agility? Uz si si nasla dobry cvicak?

Aknah
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:35
- Nahlásit

monka
vy jste se teda do toho pustili, taky jsme se pustila do nekterych veci, mam dole 20 kg. ale ps nikomu to nerikej, chci taky zacit zase cvicit agility,ale az na jare, vis jak se fredy umi zamazat a s takovym coklikem cestovat opravdu neni zadny med

emikami
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:35
- Nahlásit

blanulinka1

http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=6 745

http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=7 8

http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=7 9

http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=1 0601

Moje holky milují hodně toto, ale není to zcela tak maličké,v obchodě to stojí ale už 90kč, a zde to nedávno neměli.

http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=9 251

Mini kostičky, 100g. Příchuť: jehněčí, kuřecí, s lososem, s dršťkami , pak se prodávají v obchodě, takovéhle malinkaté kostičky, to je vyníkající jako pamlsek, protože jsou opravdu drobné a můžeš toho dát víc, jen si myslím, že jsem měla kuřecí či hovězí a od jiné firmy, ale to je jedno, toto vidím skoro v každých chovat. potřebách, je to mrňavé a měkké.ale musí to zůstat zavřené, když to máš doma delší dobu.

monka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:36
- Nahlásit

Aknah
Ty jo, 20kg! Tomu sa hovori pevna vola.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:37
- Nahlásit

monka
rybyčky ona ráda, jak vařenýho lososa, tak hlavně lososové granulky To zkusím...smrádeček to je její
janča
od Gimbronu máme mléčný dropsíky, ale ty jsou dost veliký, takže na cvičáku ji to musím překousnout na půl...dobrota

emikami
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:39
- Nahlásit

LenkaK
Teda v první chvíli jsem se lekla, že chceš krýt Bellu s jejím tátou, ale pak jsem si uvědomila že Bella není Becky, . mi to došlo. No to mě také mohlo napadnou, že by jste s ním mohli krýt, ale to sis mohla počkat, možná tam bude štěndo jako je Becky, a mohla sis nechat svůj odchov. Pejsek je moc hezký, takže snad vám to vyjde, štěnda budou jistě úžasná, bylo by fajn, kdyby některá byla barevně i po otci. Zatím pa.

monka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:46
- Nahlásit

Aknah
a este budeme mat v srpnu druheho psa, steniatko NSDTR od Abbey Rose Sexy Rexy. Uz sa velmi tesime.

janča
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:50
- Nahlásit

To ona si ještě 1 štěndo nechá, viď Lenko? Nebo ne?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:59
- Nahlásit

janča
to ještě nevím. Pokud bych někdy pořizovala dalšího havaňáčka tak asi jinou barvu než máme a asi jinou krev.

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 15:07
- Nahlásit

blanulinka1
Já dávám svýmu štěndu tohle,moc mu to chutná
pak mu kupuju ještě takový barevný maličký kostičky "spešl" pro štěnata,má rád i šunku a teď tu právě likviduje prasečí ucho-to ho zabaví n acelé hodiny
Ale když ho scičím,dávám za odměnu ty srdíčka.je v tom i bitin,takže dobré na srst-Ale ten můj by jich zhltl celou hrst

krecinek
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 15:08
- Nahlásit

blanulinka1
Jinak dávám ještě takový ten salámek,stojí asi dvacku,ale to už kouskuju,no...a dneska jsem mu zkusila koupit střívka nebo co,tak jsem zvědavá,jaký budou mít úspěch

Janik
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 16:18
- Nahlásit

Aknah
Ahojky!
Jsem ráda, že Tě zase po dlouhé době tady mezi náma vidím a taky prosím o nějakou aktuální fotečku Fredyho...

Moničkotak už jsem poslala tu přihlášku je dobré, že si tam ve volném čase dělá každý co chce... to se mi moc líbí. Budeme to mít s Andym takový rekreační týdenní pobyt Už se tam strašně moc těším, jen je škoda, že už nejsou místa v tom prvním, kde jsi přihlášená ty....

monka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 16:36
- Nahlásit

Janik
myslim si, ze to bude super a budete s Andym spokojni. A pristi rok si to domluvime dopredu, aby sme boli spolu Ked budu nove informacie ohladne cvicaku, alebo zavodov v Olomouci, tak Ti dam vediet.

Janik
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:15
- Nahlásit

monka
Jo takysi myslím, že se nám tam bude líbit.
jo ohledně agility mi určitě dej vědět
pozdrvauj Lukyho

Verca
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:23
- Nahlásit

ale ps nikomu to nerikej,
ehm, teda nééééé že bych poslouchala, ale..... gratulujiiiiiiiiiiiiii!!!! to je fakt mazec, jsi dobrá!!!!!

Hele holky, že se mám!!! domluvila jsem se u LenkyK, že jak budou mít štěňátka, tak si vezmu spacák a budu spát celé noci u nich. hééééééč! chudák manžel o tom ještě neví... Tak a teď mi můžete závidět!

LenkaK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:29
- Nahlásit

Verca
to říkáš komu Veru?

Verča se se mnou ani né tak domluvila jako spíš mi to oznámila.

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:29
- Nahlásit

Ahojky monka Aknah Janik
samozřejmě i ostatní. Aknah moc gratuluji k tomu Tvému úbytku, to je super. Jelikož celý život bojuji s kilama tak vím jakou z toho úspěchu musíš mít radost. Já shodila 16 kg a teď je zase budu rychle nabírat. Ale tohle je takové radostnější tloustnutí. Když to všechno dobře půjde, tak se doma budeme radovat z přírůstku a nebude to štěňátko.

Aknah
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:44
- Nahlásit

Martina
gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, mam obrovskou radsot a drzim palecky, aby bylo vsechno v poradku, to je krasna zprava

Janik
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:46
- Nahlásit

Martina
Martinko tak to teda taky strááááášně moc gratuluji

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání