| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:56
- Nahlásit
Martina
Taky moooooc gratuluji!!!!
Aknah
Tobě taky gratuluji. Nějak jsem přehlídla to ,,ale ps ...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 19:59
- Nahlásit
LenkaK
zatim neni k cemu gratulovat, jeste musi jit dolu minimalne 20 pak bude k cemu gratulovat
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 20:13
- Nahlásit
Aknah
Ale je. Můj muž se v červenci taky rozhodl,že shodí pár kil. Teď má dole taky 25kg a chce ještě 15 dolů. Tak vím,že to není jednoduché.
Přeji ti pevnou vůli a málo pokušení na sladké.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 20:26
- Nahlásit
Martina
MOOOOOOOOOOOC GRATULUJIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
Nádhera! Tak je vše jak má být. A že by ten kluk?????? Ale vždyť je to fuk! A neboj se třema dítkama se kil neboj. Budou dole hned.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 20:31
- Nahlásit
Aknah
Je od tebe jsem ty kila nepostřehla. Teda to je úspěch!!!!!! Tak se drž a zbytečně to nepřeháněj!!!!!!!!! Štíhlost není všechno!
|
janča
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 14:54
- Nahlásit
Holky dala jsem na Gwenďi stránky do "ODKAZY" odkazy a banery na vaše miláčky. Prosím pokud jsem na někoho zapoměla, připomeňte se - ráda doplním. Emikami, bez dovolení jsem okopčila z tvých stránek holek banery. Doufám, že to nevadí.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 15:16
- Nahlásit
janča
Jééé já ti je zapoměla poslat, že? tys je chtěla asi. No ale pak psala Verča ať si to zkopíruješ od ní a Lenka má svůj také na webu, takže jsem to asi vypustila z hlavy.
Pochopitelně , že mě to nevadí, pokud se ti líbí a hodí, jsem jen ráda.
Holky zatím se k porodu nechystáme, Emí zatím chutná, a před porodem většinou den před už moc nejí, a ona baští, a bříško roste a roste, no nevím, ale zdá se mi že na tři štěnda je bříško velké, ale předtím měla dvě a taky jsem myslela že jich bude dle velikosti bříška víc. Doufám, že si to nechá na víkend. To by mě vyhovovalo, než přes týden,abych tu měla někoho po ruce.
Dnes jsem již mordovala Denisku česání, až mi ji bylo líto, ale nejradši bych s tím fakt praštila, tak už je skoro rozčesaná, ale je to histerka určitě, protože není možné aby ji to tak bolelo, skáče když se někde zadrhnu jako kobylka, radši ji dávám košíček, tolik nezlobí, a také nehryže do hřebenu, kterým bych ji mohla nerada zranit zoubek, a také se nemusím bát že by hryzla mě. Už se těším až ji vykoupu, a nějak proolejuji. Zřejmě vyźkouším ten ochranný krém od Alsyst. ještě to musím proštudovat.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 15:31
- Nahlásit
emikami
A jak často Denisku češeš? Jak jsem viděla Eli,tak má srst už dost dlouhou. Deniska je stejně stará,že? Když měla Bella takhle dlouhou srst tak jsem jí musela česat každý den jinak to bylo utrpení pro nás obě.
Tak já mám doma taky hysterku.Teď už je to sice lepší,ale ještě nedávno Becky ječela když jsem jí dala na stůl a chtěla jsem jí česat. Zjistila jsem,že když vyvádí tak na ní musím zvýšit hlas. Potom se uklidní a je poslušnější.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 16:04
- Nahlásit
emikami
Já je poslat nechtěla, to byl asi někdo jiný. Já si je čmajzla bez varování
Holky dnes jsme očkovali Gweny a byť jí veterinář dal protialergickou injekci (už jednou měla problémy), tak jí otekli oči a hlava. Jeli jsme tam s ní a prý se to někdy i přesto stává. Máte některá zkušenost? Byla to ta kombinovaná vakcína co se dává 1x ročně. Naštěstí otok za 2 hodiny opadl a je v pohodě.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 17:50
- Nahlásit
LenkaK
Moc pěkný pejsek.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 17:51
- Nahlásit
emikami
To sem chtěla já Ale ten Verčin už mám a Lenčin si také stáhnu od ní. Teď ale pracuji na jiných sekcích, tak nechci přeskakovat... Konečně sem s tím trochu více pohla, protože jsem nemocná a mám tedy čas. Ale nesedím u toho pořád, protože musím taky ležet. ideální by byl notebook
Aknah
Nedávno jsem si říkala, že bys nás mohla také navštívit... Tak doufáám, že nás zase neopustíš - alespoň ne na tak dlouhou dobu. I když je tu nejvíce havaňáčků, tak Fredy je vážně moc pěkný! Koukala sem na tu tvoji stránku s fotkami, ale není asi moc aktuální Takže se také jako holky řimlouvám za aktuální fotky.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 17:58
- Nahlásit
Emikami
bannery chtěla poslat Romaine.
Janča
je lepší u alergiků dávat vakcíny zvlášť. Já to dělám, ač nikdy alergickou reakci neměli. ;)
LenkaK
Deniska má prý ještě delší srst. Elince se ale cuchá srst jen na zadních nohách a zadečku, jinak když jí neučešu tři dny, tak je to úplně v pohodě...
Martina
Strašně moc gratuluji. Mám pocit, že už jsi o tom tady psala, že byste místo dalšího pejska chtěli mimi. tak to je fakt super, že se Vám tak krásně zadařilo.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 17:59
- Nahlásit
Becky se právě prořezávají zoubky. Hryže do čeho se dá. Krade dětem plastové hračky a nosí si je do pelechu. Taky zlikvidovala asi tři kostičky z bůvolí kůže. Už má dva přední zoubky venku a další se tlačí.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 18:55
- Nahlásit
Jo, zapomněla sem napsat, že na výstavu v neděli opravdu dorazíme a Robby půjde taky kouknout, ale je teď hodně nakrátko, tak se nelekněte, kde má svou krásnou dlouhou srst.Ale nevypadá úplně špatně, jen jinak. Byl hodně zacuckovaný, tak musel na krátko, ale naštěstí mu to hodně rychle roste.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:00
- Nahlásit
Romaine
tak to je super. Ani nevím ve kterém kruhu budou frisé. Myslím,že vedle
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:04
- Nahlásit
To si taky musím zjistit, kde kdo bude. A kdo tam vůbec všechno jede?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:04
- Nahlásit
LenkaK
Já češu Denisku každý den, ojediněle vynechám, česala jsem ji mírně i po operaci, jen ale nožičky a zezhora, to splstnatělé kolem bříška jsem česat nemohla, bála jsem se abych ji neublížila, nyní se ještě stále bojím, ale prý je to dobře zahojené, tak snad už ne, ale češu ještě opatrně, no hysterčí dost.Ale myslím, že kdybych se tomu bývala nevěnovala, tak by asi dopadla hrozně, má srst jemnou, tak si myslím, že jsem byla pečlivá . Jak píše Verča, dle fotek má Deniska určitě delší srst, no to bychom mohli změřit,mám zrovna po ruce metr, jdu na to,tak jsem vzala jeden pramen na těle a měří 18cm. Deniska má ale také určitě kratší nožičky si myslím, než Elí, takže i to může zkreslovat.Jak dlouhou má srst Bella Mia?
Wiki je při česání úžasná, ťuk,ťuk,ťuk, jen na mě kouká a drží, dá se položit i na zádíčka a učešu ji bříško, tu bych ještě česat každý den nemusel,ta nebude mít tak dlouho srst jako Deny, ale přesto jí také přičísnu, možná ale ne každý den.
janča
tak to jsi pěkná zlodějka přišel ti ode mně mejlík?
Jo a s tou vakcínou, moje odchované štěně Argusek, tak toho jsem tu schovávala na vánoce, takže měl i třetí očkování u nás, byla tu i jeho panička, veter. nám ho zde naočkovala stejnou vakcínou jako předešlé, a my kecáme, už bylo pozdě večer, a najednou koukáme, tak dvě hodiny poo, což je docela pozdě, a vidíme, že má oči jako prasátko, on je bílý, tak to bylo u něho hodně znát, měla jsem tu prášek na alergii, preventivně od veter. tak jsme mu myslím dali půlku, už je to dlouho, a pak to začalo postupně mizet a spinkal, tenkrát tu jeho panička skejsla dost dlouho, ale od té doby žádnou reakci pak už neměl, aspoň mi to nebylo řečeno a s paní jsem občas ve styku, nyní se na nás byl i podívat. Je to kus pejska, také podobný Emí.
Co mě říkali, že kdo má alergie je vhodná vakcína - Nobivac - tu prý dávají těm psům, kteří mají alergie, jakou vakcínou ti Gwen očkuje?
LenkaK
Wiki už hodně vypadali a přední máme již všechny nové, a špičáky nám již rostou, dívala jsem se někdy převčírem, to měla i ty staré, ale pořád tady mlaská, už jsem dva zoubky odchytila, že když jsem ji viděla mlaskat , tak ji šáhnu do tlamičky, projedu zoubky a on mi zůstal vždy nějaký v ruce. a trochu ji smrdí s pusinky, to bylo u všech, je cítit mírně jako takový pach krve, to je jak ty zoubky padají, já jsem na tohle dost citlivá, takže to cítím, nevím jak vy.
Konečně mám pár foteček z výstavy Dendre Benyho, ale fakt jen pár, no aspoň něco. ale mohlo by být víc, no oni to tak neberou, tak se nemohu zlobit.
A holky konečně jsme dnes vyběhali Britušky diplom - ČESKÝ JUNIOR ŠAMPION - tak to musím dát na stránky, je to hezký diplom ale vadí mě že tam je adresa, tak tu asi nějak zamažu, protože každý kdo vleze na mé stránky zrovna mou adresu znát nemusí, že!!!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:08
- Nahlásit
emikami
promíň já zapomněla,že byla na operaci. To se fakt musela zacuchat.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:09
- Nahlásit
Romaine
my bedeme v č.19 a frisé v č. 20
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:13
- Nahlásit
LenkaK
Díky! Akorát budu muset prolézt vaše stránky, abych věděla jak vypadáte
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:13
- Nahlásit
emikami
tak Bella má nejdelší asi 24,ale trochu se vrtěla při měření
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:14
- Nahlásit
Romaine
vypadáte? psi nebo já?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:17
- Nahlásit
LenkaK
Všichni co jdou na výstavu - lidi Psy bych asi nepoznala mezi tolika jinými...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:21
- Nahlásit
Romaine
mě najdeš jedině na stránkách emikami
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:48
- Nahlásit
Ahoj,holky,teda,vždycky,když jsem přijdu,nestíhám to teď ani číst,ale to je dobře
emikami
Monty taky dostává ten Nobivak...a šíleně mu páchlo z tlamky,když mu rostly zoubky a prý ještě bude,až se bude přezubovat.Ještě teda nezačal a to mu je už 4 a půl měsíce...
Jinak dneska jsem koupila Purinu pro plan pro štěnata malých plemen,přimíchávám mu to do fitminu a možná na to přejdu,i když je to asi dvakrát tak drahé,ale chutná mu.No,uvidíme....
Jinak holky,prosím,poraďte...Jsem pořád u rodičů a pejsek od včerejška udělala 3 loužičky a v Kralupech nic!!!No,je to celkem ostuda a potřebovala bych ho asi znovu naučit chodit na plínku,ale nevím jak,aby si třeba zase nemyslel,že tam má chodit pořád Je to komplikované, ale teď, až zase začnu chodit do školy, tak budu delší čas pryč.jeden den v týdnu dokonce i 12 hodin a on to určitě nevydrží (ani by to nebylo zdravé), ale umíte si představit ten koberec, jak by vypadal, když se jednou až dvakrát denně třeba počůrá?Což by byl teda spíč vždycky bazén než loužička.Jak ho prostě naučit,aby,když musí,chodil n aplínku? (dřív tam chodil,ale od té doby,co chodím even,to udělá zrovna tam,kde to n aněho přijde )
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 20:02
- Nahlásit
krecinek
slyšela jsem,že je dobré,když se pes přezubuje co nejpozději. Potom mu vleze více zoubků do tlamičky a nerostou tolik křivé
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 20:19
- Nahlásit
LenkaK
No ona by se jinak bývala nijak nezacuchala, ale jak dostala ten elastický obvaz, tak on říkal že to plstnatí srst, no říkala jsem si že to nemůže být asi tak hrozné, přesto jsem se radši druhý den podívala, ten den spala až do večera, a právě jsem se zhrozila, že má vet. opravdu pravdu, proto jsem ji učesala a zase ji to dala, ale když jsem viděla jak se to pod tím horší, tak jsem vymyslela to triko, fakt jsem nad ní brečela, protože jsem si myslela, že to nezvládnu, a že bude muset na krátko, no triko to vyřešilo, občas jsem ji nechala bez, ale za chvíli jsem přišla na to že jizvu vyhledává, a nesměla si vykousat ty stehy, tak zase triko musela dostat, ale pod tím se to už necuchalo, jen se to tak divně spláclo ale to šlo rozčesat.
Jednou jsem ji to dala obráceně, a šla čůrat a pak jsem ji šla zrovna česat, a jak jsem ji vzala měla triko mokré, a před tím u mě byla na klíně a zdálo se mi že ji to na těch nožičkách může škrtit, tak jsem to trochu povolila co jsem zašila, a nevšimla se že má triko obráceně, na to čůrání to právě měla vystřižené, ale to měla na zádech, takže jsem říkala, no jsem pěkný popleta, a pak když jsem jí to dala již normálně, tak ji to bylo trochu volné, jelikož jsem povolila ty nožičky, a asi třikrát se z toho vyvlíkla a triko bylo hračkou všech psů a prali se o něj a ona bez triky. nebo ráno, začla se semnou radovat a triko dole, nechápu jak se jí to podařilo v noci sundat.
Kdyby měla Deniska 24cm tak bude srst šourat po zemi, šla jsem schválně k ní přiložit metr kde bylo nastaveno 24cm. no sice to neumím změřit, ale od země to bylo až nahoru, myslím, že má v kohoutku tak 23-24cm. Kolik má Bella napsáno v bonitaci, že měří, jsem zvědavá zda Denis ještě vyroste, chtěla jsem změřit i Wiki ale ta se toho metru bála, jen se mi podařilo trochu změřit délku srsti a má ji tak asi 11-12cm. asi jak kde.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 20:21
- Nahlásit
Ahoj, teď jsem vyfotila Candíka jak tu u mě leží a má o mě opřenou hlavu, tak vám ho sem dávám.
janča
ten můj měl také ošklivou reakci na očkování, také to byla ta kombinovaná vakcína. Od té doby nechávám očkovat zvlášť vzteklinu.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 20:32
- Nahlásit
emikami
Bella má 23 v kohoutku. Ale srst má vlnitiu,takže to netahá za sebou.
Minulou zimu jsem Belince ušila pletený svetřík. To měla srst ještě krátkou. Byla jsem z něho unešená,ale pak se nějak cuchala. Vůbec mě nenapadlo,že to je ze svetříku. Až ve zveráči mi to řekla paní.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:44
- Nahlásit
emikami
tak co mamina? už funí?
|