| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:38
- Nahlásit
Verca
Veru ani ne bonziky, domlouvala jsi si to stenatko jeste kdyz jsem sem obcas zabrousila, jen mi pak bylo potvrzeno, ze jste s eopravdu domluvily. Fredy ma cumacek svetle hnedy, ale to se vedelo uz od malicka. Jak Vam jdou agility? chodis s obouma holkama? My ted nechodime,a le na jare zase zacnem, oba nas to moc bavilo
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:38
- Nahlásit
Verca
Tak to jsou ty hrabky, výška zubů - krátké - 1.5cm, dlouhé 2.5cm. mě to přijde dostačující, celkem 8cm - všechny zuby.
Vypadá obyčejně a je opravdu hodně levný, opět jsem se přesvědčila že né drahá věc je lepší než levná.
A toto je můj hřeben s rot. zuby. češe se s ním výborně také, ale na ty pucky ty hrabky jsou super. Britušku jsem super pročesala i pucky o kterých jsem nevěděla, a Kamí se to také někde občas cuchá tak to šlo super.
Verčo , kolikrát jsem se tě chtěla zeptat, jak si zde mluvila o tom přeočkování, jak to nakonec dopadlo, šla si, nebo ne ? nebo jen na tu vzteklinu? Vždy jsem na to zapoměla , ale 3 týdny už určitě utekly, že?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:41
- Nahlásit
emikami
Claudince zhnědl čumáček. To se zase na jaře spraví a bude černý?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:43
- Nahlásit
Aknah
Chtěli jsme chodit, jenže pak jsem onemocněla a táhlo se to se mnou 8 měsíců. Teď už je to snad dobré, tak chci začít na jaře, pokud se nemoc nevrátí. Tady u nás dělají agility i tanec se psem, na ten mě paní lákala, ale uvidím. Jen máme teď taky spoustu práce (ťukám) a 2 malé holky dají taky zabrat. Uvidíme.
Vy určitě pokračujete viď?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:45
- Nahlásit
Aknah
no my teď zrovna nechodíme, až na jaře a navíc to vypadá, že buď budu s oběma holkama najednou anebo jen s Eli, ale spíš ta první možnost.
Emikami
ne, ještě jsem nebyla. Mám jít až 8.2. ale pořád nevím, jak se rozhodnout.... když každý veterinář tvrdí, že to je blbost. uvažuji, že půjdu k tomu druhému až na vzteklinu. U toho našeho jsem chtěla zůstat aspoň na očkování, ale jak vidím, tak na tom těžce vydělává.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:47
- Nahlásit
MartinaClaudi
Phoebe taky hrozně zesvětlal čumáček, neboj ...jak vysvitne sluníčko víc, tak jí zčerná, uvidíš.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:49
- Nahlásit
janča
jani doufam, ze jsi uz v poradku a ze ti gweny byla velikou oporou, uz si neumim svuj zivot bez Fredika predstavit, je bajecny. my ted nechodime, budem az zas ena jare, kdyz on Fredy ma zvlastni schopnost ze sebe udelat obrovskou bahnitou kouli a tu pak prevazet, je vzdy zazitek.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:52
- Nahlásit
Verca
veru, tak to ti budu moc drezet palecky, vim jak j eto narocny s jednim neposedou, natoz se dvouma,
taky vase holky miluji vodu? Fredy se nezapomene vykoupat v kazde louzi, kterou potka. vzdycky hrajeme hru kdo z koho, zda budu ja ta rychlejsi a zakazu mu si do ni lehnout a prevratit na zada, nebo on bude rychlejsi a hodi do ni sipku. to je ji projde tam a zase zpatky a lehne si na bricho, jiz beru jako samozrejmost
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:54
- Nahlásit
Verca
veru koukala jsme na Eli, moc ji to slusi, je o neco tmavsi nez Fredy. Kolik vazi?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:58
- Nahlásit
Aknah
Už jsem. No to byla a doufám, že bude co nejdéle to půjde. Je jako naše třetí dítě a můžu ti říct, že když jsme šli včera z plesu dřív kvůli tomu, aby nebyla doma tak dlouho, tak si ostatní ťukali na čelo. Ale seznámila jsem se nejen díky této diskuzi se spoustou lidí, pro které je pes partnerem, zpovědníkem, zkrátka miláčkem. Teď mám přenosák v posteli, Gweny mi spí u nohou a můžu říct, že společně s dětmi, manželem a rodiči je pro mě nejdůležitější tvor v životě. A kdesi jsem četla, že pes je nejlepší psycholog na světě. To fakt sedí!!!!
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:59
- Nahlásit
janča
jani koukam na tve fotecky, Gweny s kaprem j enapsrosto uzasna a jak si pochutnavana na narozeninovem dortu je nadherny
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:01
- Nahlásit
janča
jani urcite, je psychlogem, a hlavne bisonkove, maji ten dar, to moje pometlo, rikame doma soukrome torpedo, protoze je jak nerizena strela, kdyz o neco jde, tak je nejuzasnejsi a nejhodnejsi a nejvnimavejsi pejsek na svete
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:02
- Nahlásit
Aknah
milovat vodu? to ty dvě ani náhodou...těžce se vyhýbají každé kaluži... v tomto jsou fakt takové madamesky. Ale jak to čtu, co ti dělá Fredy, tak můžu být spíš ráda.
No váží 4,5 kg a má skoro 8 měsíců. je taková mohutnější než PHoebe..a má taky děsnou sílu. normálně se s PHoebe rvou o nějakou hračku a Eli tahá PHoebe, která leží na břiše, po bytě jak nějakou hračku. Kolik má Fredošek?
Elince ta srst už úplně odrůstá a roste jí taková krémová nebo spíš smetanová barva...
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:03
- Nahlásit
Aknah
Díky, díky. Snažím se, jo ty se taky snaž a koukej dovalit fotku!!!!!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:04
- Nahlásit
janča
Jo! Hanka dostane za úkol ulovit nějakou pěknou fotku, abychom viděly Fredíka fešáka. Vždyť já už si ho ani pořádně nepamatuji!!!
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:07
- Nahlásit
Verca
veru, no asi Eli bude mohutnejsi nez Fredule, ma v 15 mesicich 5,4. tak fred yse louzim opravdu nevyhyba, ba naopak a kdyz jdem na prochazku nekde okolo vody, tak bud musim byt moc rychla a nebo ho mit na voidtku, protoze pri prvni prilezisti, kde lze do vody pohodlne vlezt tak tam vleze, rybnik, reka, louze, jemu to fuk. ale zase je to legrace, kamoska s nim a se svym bisonkem byla na prochazce, ja prijela z parce, mluvilyjsme spolu po telefonu a nejdnou slysim fredy neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a ja se zacala smat, bylo mi napsriosto jasne co udelal, potkal takovou peknou bahnitou louzi a hodil do ni sipku.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:10
- Nahlásit
holky slibuju, ze se pokusim, ale nebud eto hned, nejsme doma a hned tak nebudeme
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:14
- Nahlásit
no nic berusky jsem rada, ze jsem vas potkala, podrvejte za mne ty svoje obludky a my jdem s fredikem do postylky. pa pa pa
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:16
- Nahlásit
VercaAknah
Máte nějaký obry ne? Nebo já mám špunta. Gweny má 4,10 kg, ale je fakt, že není žádný žravec. Dneska přišli s procházky s manželem a hlavu úplně mokrou a samý bodlák. Já říkám: Co jste to vymetli a on na to: Ona chtěla do vody, tak jsem jí nechal jí očichat..., no a bylo tam takové roští! Česala jsem jí 40 minut. Hrůza. Jak říkáš Hanko, v tomhle máme výhodu oproti těm holkám, co vystavují, až se naštvu, tak jí ostříhám. To si ony nemůžou dovolit.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:19
- Nahlásit
janča
Jani, pokud máš zdravotní problémy, nebo měla, to mě moc mrzí, jelikož zdravý je to nejdůležitější co člověk krom lásky má, takže když jsem četla tvůj příspěvek docela mi to vyrazilo dech, 8 měsíců je dlouhá doba, a držím ti palce, ať to bylo cokoli tak aby se ti to již nevrátilo, sama moc dobře vím, jaké to je, když člověka něco trápí, pak si člověk uvědomí, jak je zdravý vzácné, a jak je vzácné potkat či poznat příjemné lidi, kteří jsou ochotni ti pomoci nebo poradit v každé situaci.Bohužel život ale umí být i krutý, nejen že proti přírodě bojovat moc nemůžeme, ale také člověku občas vstoupí do života zlý lidé, ale takové lidi je nejlepší ignorovat, to jediné na ně totiž platí.
Já si tě vždycky představuji jako mladičkou holku, a ty tu píšeš že máš děti, dvě malé holčičky??? zda jsem to pochopila dobře, protože já mým psům říkám holky kolik je těm tvým holčičkám let?
MartinaClaudi
Martinko, Kamí sice nemá tak uhelně černý čumák jako Emí, ale nikdy ho neměla tak hnědý jako letos, zrovna jsem si toho včera všimla jak ji zesvětlal, což nikdy neměla. No to počasí asi působí na vše. Ale jak tu píší, jak vysvitne sluníčko tak ji stmavne, ale nic si z toho nedělej, hnědý čumák je již povolen ve standardu.
Verca
Myslím že uděláš dobře, i když by si s tím asi nic nezkazila, ale nikoho takového neznám kdo by po ročním očkování chodil ještě na přeočkování. Tehlekrát zájemcům štěňátek, je na to očkování musím ještě více upozornit, i když to Elí neublížilo, ale zcela to bylo zbytečné, a navíc si myslím, že možná byla i více zatížená, pak by se vyplatilo, kdybych nechala očkovat mrňata tím Biocanem, tři nemoce, a pak ať si každý sám naočkuje co chce, jenže to by zase někteří mohli říci, že štěně není řádně naočkované, takže to je těžké.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:29
- Nahlásit
emikami
Jsem z toho očkování dost nervózní, pořád si říkám, proč jí chce přeočkovat....jestli jenom proto, že si chce namastit kapsu anebo jí dal nějakou slabší vakcínu...což je asi nepravděpodobné, protože na nálepce jsou ty nemoci, co měla před rokem....ale pořád se bojím, abych tímhle PHoebe nějak neublížila, když nepůjdu... jenže všichni kolem mě si klepou na čelo, co je to za blbost. Ale vypadá to spíš, že nepůjdu.
chtěla jsem mu už zavolat, ale jak ho znám, tak mi řekne nějaký argument, který mě oblomí a já mu tu kapsu namastím.
Já si myslím, že pokračuj v tom očkování, jak jsi to dělala, akorát majitele upozorni na to, co se stalo mě, ať si dají bacha.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:30
- Nahlásit
jani o vycesavani bodlaku mi jeste chvili vypravej, zrovna vcera se zamotal do ostruzini anez jsme stihla cokoliv, tak to rval tak vehementne, ze kus uskubl a tahal ho za sebou. kdyz jsme ho chtela vymotat tak to bral jako prima hru, hura panicka se se mnou hodni. doma pak mam vzdycky pulku lesa, klacky vymotavam az doma ve vane
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:31
- Nahlásit
emikami
Naštěstí to nebylo nic vážného. Jen to trvalo dlouho a nemělo to konce. Teď už to bude určitě dobrý.
Já jen mladá vypadám Mám dvě holky, 9 a 6 let. Letos mi bude 33 let. Jo internet, je pěkný prevít. Anonymní, neprůhledný, co?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:33
- Nahlásit
Verca
veru nevim cojsi mela za problem sockovanim, necetla jsme celou diskuzi,a le nas ockoval taky na nekolikrat, protoze Fredy byl ockovany Biocanem, kdyz jsme na veterine, aby ho zas enaockovali stejnou vakcinou, tak mi rekli, ze to budu muset jinam, ze takovy smejdy nevedou, takze jsme ockovali jinou vakcinou, Fredy mel velmi silnou reakci, diky tomu biocanu a ted teda ockujem vsechno zvlast, zadna kombinace, ano mozna je to drazsi, ale Fredy je bez reakce. takze mozna te taky naokoval jen castecne
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:34
- Nahlásit
Aknah
bodláky taky známe. jednou je PHoebe měla zamotané v srsti (měla jí dost dlouhou) a jeden dokonce těsně u papuly, myslela jsem, že mě picne fakt...
Zrovna jsem načapal ty dvě opice jak leží na zemi a každá má v tlamě nohu té druhé a žužlají se.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:37
- Nahlásit
Aknah
Ne šlo jenom o to, že Elinku jako štěně zbytečně navíc naočkoval o jednu vakcínu, ale fakt jako zbytečně - potvrdili mi to i na klinice...
ale teď Phoebe očkoval to očkování, co je po roce a pak mi řekl, že se to musí přeočkovat, tak jsem dost nechápala, ale nějak mi to nevysvětlil... nebyla to kombinace, na vzteklinu chodíme zvlášť, tohle bylo jen klasické očkování po roce. ale půjdu k jinému, protože on jen tahá peníze z kapsy.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:40
- Nahlásit
Verca
veru jenom jednou? my tahame bodlaky pokazd eprochazce, Fredy je opravdu prebornik v tom jak na sebe nachytat co nejvice bordelu a bahna
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:42
- Nahlásit
janča
jani internet neni previt, ono staci cist a vnimat co ten druhy pise.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:43
- Nahlásit
Aknah
no pak ještě asi dvakrát, ale to bylo jen pár na nohách. ale to, co jsem popisovala, to byl horor, protože nejen že ot měla u pusy, ale cyhtlo se jí to i na "ofinu" a spojilo jí to tu ofinu s chlupy na nose, takže nic neviděla a dost hysterčila, to je co říct, tak to byl celkem maras...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:46
- Nahlásit
Verca
veru tak to jo, fredule nehysterci je zvykly, kdyz to bys ho musela zazit, jak byl ted snih, tak jsem z plemene spolecenskeho mela nornika, zaboril rypak do snehu a jel, jen po nem zustaval zryta brazda. taky nic nevidel, snehove koule mel po celym cumacku, na ofine, pres oci, mylsis, ze si to nechal sundat? ani nahodou akdyz se mi to prece jenom trosku povedlo, tak se zaboril znova
|