Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 18:10
- Nahlásit

emikami
Viď?To nechci vidět ty reakce lidí,až ho s tím někdy vytáhnu ven Já mu vysvětlovala,že to má proto,aby někoho nekousnul a v duchu jsem se smála při té představě,protože za každým hned letí a vrtí ocáskem a s každým,kdo ho trochu poňuchňá,by hned šel(ale teď už se polepšil,učím ho nesmíš,ale jakmile se někdo třeba sehne,nebo n aněj zašišlá,nic nezmůžu..) A nějaké kousání?To kouše jen paničku,při hře,prý občas chutnám líp jak hračka-ale zoubky má jako jehly,čím dál ostřejší.
Ty fotky jsou superSuper jazýčky!

emikami
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 18:27
- Nahlásit

Romaine

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 18:53
- Nahlásit

Romaine
To je prece nahubek... aby se zvykal....zatím teda jenom šílel,koulel se s ním po zemi atd...pak jsem ho ale chválila a ted jsem mu ho dala jen na pár vterin(aby se ukázal páníčkoj)a ani jsem mu ho nezapínala a byl v klidu.Sice než jsem mu ho dala,tak do něj kousal,ale pak byl v pohodě...dostal zase odměnu.Snad si n aněj co nejdřív zvykne.

krecinek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 18:54
- Nahlásit

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 18:58
- Nahlásit

emikami
no je to asi o zkušenostech. Elince už skoro vůbec neteče z očí, jen z jednoho a to díky tomu,že jí konečně ta krátká srst nedráždí oči,protože se dá sepnout. Takže u vás spouštěčem asi bylo něco jiného.... PHoebe to samé...pokud jí ostříhám srst kolem očí, tak v pohodě, dokud nezačne růst a dráždit oči. Ale u ní je toho taky víc. Např. teď hrozně slzí, protože jsou ty šílené větry apod. prostě někdy je ok a někdy vůbec.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 19:13
- Nahlásit

Koukejte, kdo byl u nás na návštěvě:

Kass
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 20:31
- Nahlásit

emikami
Teda tak to mluví za vše.. Jsou jak v tranzu.

emikami
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 23:10 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Deniska má nový účes,a když jsem ji ho udělala běžela ke špajzu a čeká na piškotku

Rozcuchaná Wikinka

Tak jsem se konečně dnes dostala si dát na stránky fotky které jsem měla ale většinu jich znáte, honem jsem to udělala než mi zase někdo pošle nějakou práci.

A holky na sněhu, ale je to focené mobilem, tak to není tak pěkné.

a už máme po sněhu

Jo a takto žebrá o piškotku Emilka

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 23:13
- Nahlásit

Verca
Vypadá to jako Becky. A Bellinka nepřišla s ní?

Byli jsme Claudinku v Úterý naočkovat proti vzteklině, má ale trošku rýmu, tak jí dal veterinář ještě jednu injekci, nějákou vitamínovou, to je ale hrozný, když se jí někdo dotkne, začně vřískat, asi ji to hodně bolí.

emikami
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 23:24
- Nahlásit

MartinaClaudi
A proč má Claudinka pořád nějakou rýmu, mý holky zaplať bůh ji teda vůbec nemají, nejsi s ní bez oblečku nějak moc dlouho venku v zimě? já jsem ještě rýmu u žádného psa snad nezažila, jen blinkání a průjem.

Vy ji dáváte vzteklinu zvlášt a pak očkování ? nebo očkování již měla? to se divím že ji tu vzteklinu dal, když je pes nemocný, byť jen rýma, či průjem, či blinkání, žádné očkování se nemá dávat, vždy se mi vet ptá na toto, protože pak ta vakcína nepůsobí tak jak má.
Martinko kolik máš ještě Nutrience,? co ji koupíš potom? Já už jsem na dně s těch 12ti kg.

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:01
- Nahlásit

emikami
Denisce ten účes moc slušíA ty oblečky jsou hezké.Ale abych řekla pravdu,já pro oblečky moc nejsem...Nezchoulostiví pak?No,uvidím příští rok,jaká bude zima,jediný důvod,proč bych mu obleček pořídila jsou ty sněhové koule,ale spíš mu ho nepořídím...Samozřejmě,že když by byly mrazy hodně velké,tak s ním půjdu ven fakt jen na chvíli-těch 10-15 minut,nebo podle toho,jak by mu byla zima,kdyby chtěl domů dřív,tak samozřejmě půjdu.Nemusí se ty oblečky pak dávat už pořád,když jednou začneš?

Koukněte,jak si ten rošťák lebedí v peřinách-sotva páníček odešel do práce,šup ke mně pod peřinu-no jo,ale ať si tam jevšak zase za týden začnu chodit do školy a bude tu chuděra přes den sám

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:24 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Tak děvčata musím honem napsat co je u nás nového. Před dvěma dny jsem klukům uvařila mňam ku špagety-lanšmit-křupky s kuřecích nohou. Žraly tak až jim šly bubliny z uší, ale druhý den to že jsme blinkaly a měli průjem to pominu proto že nasadím černé uhlí a je to v pohodě, ale Biško jak měl průjem tak najednou se dívám a ona mu jde čistá krev ze zadečku, ne že by stříkala, ale jen kapala. Tak jsem se vylekala a volala manželovy co se nám to stalo, manžel se vyptával jak Biško vypadá, je veselý, hravý a nemá teplotu, vše bylo v pořádku, tak mi řek ať chvíli počkám a kdyby se to opakovalo ať utíkám k vet. No a ono nic tak jsem se uklidnila a doteď se to neopakovalo. Ono mi bylo divné, že ta krev je úplně čistá jak byste se jen lehce řízly. Samozřejmě mi to nedalo a i tak jsem si zavolala k veterináři a bylo mi řečeno, že s krs te špatné zimy mají pejsci tady na Ostravsku nachlazené tlusté střevo takže kdyby se to opakovalo okamžitě přijít a je to přenosné. Tak to měl jeden den Biško, Damišáka nic říkám ta naše popelnice může vše a v noci to začalo pro změnu Damišáka průjem a blinkačka, ale na štěstí bez krve. Tak doufám, že to bylo jen to jídlo.
emikami
Fotky a pejsci jako vždy moc pěkné, Denisce to moc sluší. Co kdybys pejskům dělala takové účesy.
Verca
Verunko ta prostřední je ukázková jak ty tvoje dvě jsou zalezlé.
krecinek
Neboj kracinku von si zvykne, ale vypadá jak trhač.
MartinaClaudi
Martinko ohledně té injekce má emikami pravdu pozor na to.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:30
- Nahlásit

krecinek
Kracinku já mám taky pro kluky obleček, ale opravdu jen na ty kule, no a to mě manžel ještě musí přemlouvat ať jim je dám, ale jestli se jim něco vyvine s té nemoci co jsem psala víš tak mám příkaz oblečky a nebo krátké procházky. Výš jak jsem se vylekala. Nikdy u nás žáden pes neměl ze zadnice krev.

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:02
- Nahlásit

krecinek
Já jsem první svetřík koupila Bellince pudlíkovi až někdy v 6ti letech, začla to být moda, to jedna, ale ne kvůli tomu, tenkrát bylo opravdu třeba 10st. pod 0, a to byly velké mrazy, pak se i psalo, že obleček pro psa je opravdu vhodná věc, že plemena navíc malá, žijící v paneláků, kde je běžně nějakých 25st. v bytě, a v zimě se topí a je zde teplo, pak vyjdou ven a je to prý pro ně skoro to samé jako pro nás, je to velký skok z toho teplého panelákového bytu do mrazu, a opravdu to mohou odnést průdušky nebo nastuzení ledvin, nebo tak, nejsem odborník.
Ty růžové oblečky, jiné barvy neměli jsem koupila jednou na výstavě, jsou s plátěnou podšívkou, i když je gumička na nohavicích tak se trochu špatně oblékají, no není to prostě šup rup, ale jsou vynikající, když jsou mrazy a je sucho bez sněhu dávám ty svetříky, mají se chránit hlavně průdušky, a jelikož tito psíci jsou nízko od země tak to prý hodně chladí, a právě že když jdeš na chviličku ven, tak vylezeš z velkého tepla a šup do zimy, za 15min. zase do tepla, je to pro ně také dost velká teplotní změna s kterou se musejí vyrovnávat, kdežto když mají obleček, tak to pro ně není tak velké. No a když je sníh tak také dávám někdy ty svetříky, ale pak mají ty koule na nohách, když jim dám jen kombinézku, když není takový mráz a je sních, víš jak je to super? bambule mají jen na pacičce, to se krásně omeje a přinesu si domů čistého psa, takřka, a navíc Emilku nyní nemohu koupat, a nyní jak je takového nejhorší počasí, že je prostě vlhko, nebo mokro, i když není taková zima, tak přesto, takto malý pes přijde a má zacákané celé bříško od bláta, takže Emilku to chrání před špínou, je špinavá jen kombineza a já ji nemusím mít bříško, což by se v březosti moc nemělo dělat, někdo březi feny i vykoupe, když je to zapotřebí, ale pokúd se nemusí koupat se prý nemají. Takže jí to celou zakryje a spláchnu ji jen packy, a radši vyperu kombinezu a hodím na topení, než aby byla Emí celá špinavá, pak zas celá mokrá, takže tím ji chráním jak před špínou, tak před zimou a chráním tak i miminka. Britušce ho dávám, když je sníh aby neměla ty sněhové bambule všude, a při velkém mrazu, jinak ji ho nedávám, je vyšší, tolik se nazacáká a jí snadno klidně osprchuji i bříško, je to bez problémů. Obleček ti opravdu doporučuji, buď kombinézky z celou nohavičkou, a navíc když prší, tak nemáš aspoň zmoklého psa, nemusíš ho fenovat, a máš jistotu že ti neprochladne.nebo ty roláčky, aby chránili před nastuzením průdušky. pak mívají také psi kašel, moje kámoška , už jsem se zde o ní zmiňovala měla také pudla středního Bonču a chodili jsme spolu ven, a jednou právě nastydl, měl kašel, a nebylo to příjemné a vet. jí doporučil aby mu koupila tento rolák, na to já jsem pak pořídila rolák i Bellince, takže vlastně takto to tenkrát bylo.

Darina1
Nedávno jsem měla přece tento problém s Kamilkou, dala jsem ji Nutrienci, ale problém začal asi tak za 3 dny což se vet. zdálo docela dost pozdě, takže jsme netušily z čeho to vlastně má, měla průjem, pak už kakala jen samou krev, taková řídká kaše, nic víc, vždy přes den nic, ani bobek, ani krev, pak v noci nebo ráno to začalo, a pak jsme jeli v sobotu už na veterinu, nic na ni neshledal, ale říkal že to může být třeba viroza a že by mě mohla nakazit ostatní psy, tak jí dal injekci proti zvracení, protože i blinkala, proti průjmu, a antibiotika také v injekci, druhý den kontrola, od té doby nebylo nic, takže už ji dal jen nějakou injekci a antibiotika a pak antibiotika domů, prášky, takže jsem ji je dávala několik dnů. Od té doby bylo vše v pořádku, měla jen dietu asi 3-4 dny, pak jsem ji do toho ten 3den už nemočila pár granulek a 4 také a pak už jen granulky. dietu měla jen rýži dosti měkkou a kuřecí libové masíčko, hezky se napapala a problémy byly fuč. Radila bych ti radši zajít na veterinu, jednou mělo krev jedno moje štěně, Coletka, byla jsem strašně vylekaná už byla zamluvená, vůbec nevím proč, ale oni můžou sežrat kousek provázku z hračky a to může podráždit střívko, tam pak praskne nějaká žilka a je to hned. Když je prý krev na konci stolice je to dobré, pokud by byla i ve stolici, může to být vážnější.Proto již neuznávám u malých štěňat nebo u těch kteří to rádi koušou a žerou, hračky typu ta činka s těch provázku, tak si za to zatáhněte a uvidíte jak snadno se ten provázek utrhne, Wiki to měla trochu také, a pak jsem našla v hovínku, čouhal tam provázek a byl pěkně tvrdý, asi to v té stolici zdvrdne, či co, a to ji právě mohlo podráždit střívko, takže tyhle hračky schovávám, jo uzel,se to mu říká.nebo to ustříhám a jak je to krátké tak to nemají možnost sežrat.Je pátek, měla bys radši zajít, oni i když na nich nic neshledají, tak jim můžou dát takové preventivní antibiotika, lepší dříve než později. já stále čekala, protože přes den ok, pak noc děsivá, no a nakonec jsem musela v sobotu do nemocnice a i s příplatkem pochopitelně.emikami
Fotky a pejsci jako vždy moc pěkné, Denisce to moc sluší. Co kdybys pejskům dělala takové účesy.
Děkuji za pochvalu a co tím myslíš, co kdybych dělala pejskům takové účesy, jaké pejsky máš na mysli ?

Verča
Asi zase přejdu na Purinu proplan, nyní nic nového zkoušet nebudu, jednak jim dávám nyní obojí, když jim dám Nutrienci , sežerou jim ale když jim dám vybrat, jdou vždy k Purině proplan, stejnak jsem to většinou dělala tak, že jsem jim Nutrienci posipala Purinou aby se do toho pustili. Dneska jsem to rozdělila, a skoro všichni šli jen po Purině. Navíc je to pro mě daleko dostupnější, mám chovatelskéí balení, kupuji 7,5kg, asi za 650kč, puppy, adult je o 100kč levnější, cenově to snad vyjde asi na stejno, ale Nutrience je tak nějak nedostupná, musím si vzít 15kg, za skoro 1300kč. což je najednou hodně peněz, a stejnak chodí na Purinu, no tak dnes jsem nad tím přemýšlela, Nutrienci už mám jen na dně, nemělo by jim to činit snad žádné problém a to ani Emi, jelikož ji vlastně žrali skoro každý den. Na dně mám i Purinu, takže jsem jim tady dala dnes půl na půl a jsem zvědavá co dříve zmizne, zítra jim dám jen Purinu, a jen trochu Nutrience a když bude vše ok, koupím Purinu. Nutrienci bych koupila jen 3kg, abych jim to k tomu občas přidala, když jim to nečiní potíže, sice stojí 400kč, je to hodně ale zas to vydrží na dlouho když jim to přidám jako mlsku k purině. Takže asi tak, a nějak se mi vůbec nezdá že by méně kakali jak píší tu stravitelnost, ba naopak, Brituška chodí častěji, Deniska dělá větší hromádky než Brituška, Kamilka ta se tak nějak drží ač žere co žere na stejno, Wikinka má docela pěkný páreček, tak uvidíme, a Emí to jsem hodně překvapená, jelikož po polovině březosti odmítla granule, skoro 3 dny nežrala . objednala jsem ji ty konzervičky od Gimbornu, fakt je lmohu jen chválit.Každý den ji dávám rýži a půlku té malé konzervičky, má to buď dopoledne když si ráno nevezme granule, dnes se pustila do granulí tak to bude mít až odpoledne, no a večer si většinou brala s holkama ještě granule, ona vždy dost kakala, tak jsem si říkala no to bude asi děs, a představte si že při té stravě s tou konzervou dělá jen takové špunty, fakt jsem z toho překvapená, je to teda světlejší stolice, než mají ostatní kteří mají jen granule, zřejmě jí to budu muset dávat, ještě celou dobu co bude kojit štěnda, aby byla pěkně napapaná,

co myslíte, co bych ji k tomu mohla přidat krom mrkve za vitamíny, když nyní tolik granulí nesežere, tak tam asi moc vitamínů není v rýži a v té konzervičce. No to by mi mohla poradi katri, nějak tu dlouho nebyla.

LenkaK
tys mi dala, sleduji gorilu celé dny ji mám na liště a vždy juknu co dělá, včera přišla dcera spát k nám, a já ji to povídala, a to bylo asi tak půl 12 nebo kolik a já šla od počítače, ona byla mezitím pryč a já hlídala vnoučka, pak tedy přišla, říkám ji to, tak si to našla, protože já už chtěla vše vypnout, a další minim. hodinu na ni jen koukala a byla z ní unešená, pak viděla druhou gorilku s miminem, jak ji zahrabala do nějakých těch pilin nebo co to tam mají, slámu, či co, a zahrabané mládě vzala i s tím vším někam ještě do pelíšku a tam ji znovu pěkně přikryla, tak se tady nad tím rozplývala jak je to roztomilé. Hned ráno jsme to pustili ukázali Lukáškovi, ale zrovna nebyli moc vidět, oni to tam čistili proudem vody.No prostě stále neporodila, a to jako asi porodí kdy? Kolik dní to může trvat? Jinak mimochodem to je děs, oni vůbec nic nedělaji, sedí, leží, spí, drbou se, pak se trochu prověsi na laně a zase leží. Nezdá se mi že to je dobrý život pro tak velkého tvora.....Tak nyní spí, rozvalená na zádech a to bude spát třeba tři hodiny, a já bych na ní měla čučet, no je pěkná a ve dne je video hezky vidět. porod bych u ní ráda zahlídla, musí to být velmi zajímavé.Lenko je Becky zcela uhelně černá nebo se ti zdá mírný lesk do hněda, třeba jen venku nebo tak.

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:19
- Nahlásit

emikami
No,uvidím příští jak to budeme zvládt příští zimu.ta letošní se vlastně ani zimou moc nazvat nedá...Já jen prostě nechci,aby byl zchouslostivělý,je to přece chlap Ne,vážně,ta paní,co ho od ní mám mi taky říkala,že žádné oblečky,že si pak ten pes na to moc zvykne...Ale samozřejmě,že kdybych viděla,že má třeba rýmu nebo tak,tak mu ho asi budu muset pořídit,i když je mi to proti srsti.Dostává mě totiž.,když vidím nějakého psíčka třeba i v tomhle teple co bylo ve svetru nebo oblečku a to je i sucho..no,prostě moda.Nebo když vidím třeba jorkšírka v mikince s kapuckou, v tašce přes rameno a já nevím čím vším ještě přifintěného,tak to už je docela síla...

Jinak s těma vitamínama,cos tu psala,tak bych moc mrkve asi nedávala,že obsahuje ten beta karoten a i katri myslím psala,že když má bílé pejsky,že kupuje žrádlo bez něj,že nebarví srst...ale krátkodobě by to snad vadit nemuselo.
Jinak jsem našla tohla,když jsem hledala náký mlsky pro Montyho:

Doplňkové krmivo – směs minerálů zajišťující ohebné kosti, silné zuby a zdravou srst. Vhodný nejen pro štěňata a koťata, ale i jako stavbový přípravek pro březí zvířata při odchovu mláďat. Složení: minerální látky, kvasnice, mléko a mléčné výrobky. Přidáv
Darina1
Tak snad budou ti tvoji kluci už ok...

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:25
- Nahlásit

emikami
Jo,ten Fitmin,co s ním krmím taky obsahuje trochu sušené mrkve a zatím-tuk tuk se mi nezdá,že by nějak žloutl...

Jinak prosím,jak se ti zdá tohle složení???Já nevím,docela nám to vyhovuje(i cenově )a píšou,že je to prémiová řada,ale stejně,moc tato značka asi jméno nemá...Tak jsem chtěla vědět,jestli patří aspon mezi trochu ty lepší...

Pro štěňata malých plemen v období 2–10 měsíců věku

Bílkoviny 30 %
Tuk 20 %
Metabolizovatelná energie 15,62 MJ/1 kg
SUROVINOVÉ SLOŽENÍ

drůbeží moučka, rýže, slepičí vejce, kukuřice, drůbeží tuk, pšenice, kuřecí maso, rybí moučka, cukrovarské řízky sušené, pšeničné klíčky, lněné semeno, masový extrakt, pivovarské kvasnice, lososový olej, sušená mrkev, hydrogenfosforečňan vápenatý, chlorid sodný, konzervováno, s antioxidantem – doplňkové látky ES

Krmný návod

Uvedené dávkování je pouze orientační a slouží jako pomůcka pro první 4 týdny používání krmiva. V dalším období upravte dávku podle výživného stavu zvířete. Doporučenou dávku můžete snížit nebo zvýšit až o 20%. Zajistěte dostatek čerstvé pitné vody. Krmnou dávku pro feny v poslední třetině březosti a v období kojení rozdělte do několika menších dávek podávaných během dne.

Tabulka krmných dávek

DEKLARACE JAKOSTNÍCH ZNAKŮ V 1 KG

N-látky 30% Tuk 20 %
Vláknina 2,5% Popel 7,5%
Vápník 1,2% Fosfor 1%
Sodík 0,35% Metabolizovatelná energie 15,62 MJ/1 kg

OBSAH DOPLŇKOVÝCH LÁTEK V 1 KG

Železo 170 mg Měď 25 mg
Mangan 50 mg Zinek 185 mg
Selen 0,6 mg Jód 3,5 mg
Kobalt 0,3 mg Vitamín A 15000 m.j.
Vitamín D3 1400 m.j. Vitamín E 300 mg
Vitamín B1 8 mg Vitamín B2 15 mg
Vitamín B6 10 mg Vitamín B12 210 ug
Cholinchlorid 2220 mg Niacinamid 80 mg
Pantotenan 25 mg Kyselina listová 1 mg
Biotin 0,5 mg

Měď doplněna chelátem mědi a aminokyselin n-hydrátem a síranem měďnatým monohydrátem, zinek doplněn chelátem zinku a aminokyselin n-hydrátem a oxidem zinečnatým, železo doplněno chelátem železa a aminokyselin n-hydrátem a síranem železnatým monohydrátem, mangan doplněn chelátem manganu a aminokyselin n-hydrátem a oxidem manganatým, selen doplněn seleničitanem sodným, jód doplněn jodidem draselným, kobalt doplněn síranem kobaltnatým heptahydrátem.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:35
- Nahlásit

emikami
No Dášenko já zapomněla ty máš přece fenečky a tak to pardon. Mě se moc líbi ty dva culíky, prosím, prosím dělej jim to.
Ta krev u Biška byla až na konci ve stolici nic nebylo, byla ta krev opravdu moc čistá taková jak by ses jen trochu řízla. Jak by ani to nebylo s konečníku.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:42
- Nahlásit

krecinek
Kracinku už to vypadá ok. Kluci neblinkají a ani nemají průjem a jsou až moc živý. Oni nebyly ani u těch průjmu smutní úplně v pohodě.

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 14:51 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

krecinek
Promiň ale ve složení já se moc nevyznám. to spíše katri-n..???
Ale kupuji jen ta krmení kde je jako první položka napsáno kuřecí maso, pak rýže...nebo jehněčí maso ,....atd. nikdy nekupuji krmivo kde je napsáno - drůbeží maso- to je prostě směs všeho možného. Nejlépe jse se podívat ale na orig. nálepku, prostě na ten obal v originále, naše česká nálepka si to klidně může nějak předělat, takže já nejsem, pro drůbeží maso, ty ve složení masa, píšeš až někde uprostřed tomu moc nerozumím. a drůbeží moučka k čemu je dobrá to bohužel nevím.
Kolik kč stojí to krmení?

NAZDAR !!!!!

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 17:22 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
já se teda taky směju. Víš, on má pravdu, mě to už bylo (ne jím, ale programátory z firmy) řečeno taky, ale druhá věc je, že když tobě to je jedno, že to číslo není až tak věrohodné, je to, si myslím, tvoje věc. Ale myslím, že on nenapsal nic, co by mohlo někoho popudit, že jsi tak zareagovala zle.... Já bych mu za to ještě poděkovala, protože bych se dozvěděla novou informaci.
Mějte se krásně, a co bych vám poradila, tyto nesmysly nikam nepište, oni totiž normální lidé o ně nebudou mít zájem, tak jako já. tak já asi nejsem normální a spousta lidí taky. díky no.
Ale pravdou je, že to nemusel psát do knihy návštěv, ale tobě na mail...

Víš, když kombinuješ dvě zančky granulí, tak nemůžeš čekat, že to, co se píše za účinky na jedních, tak se projeví. Není dobré míchat dvě značky, už to tady na cz-psu bylo řešeno xkrát.
HOlkám Nutrienci chutnají více než Puriny, ale že by se změnilo množství hovínek, to ne....a to je dáno tím,ž e jsou to obě dobré značky, na stejné úrovni. A já měla pocit, že jsi říkala, že se pustí vždy do Nutrience a pak do Puriny? ...ne naopak...

Ty barvy kombinéz jsou.... zajímavé. asi nejdou přehlídnout, že? ale ty svetříky jsou nádherné, i mě osobně by se takový líbil. ale nám by to srst jen zcuckovalo.

Emilka je ale opravdu krásnější než kdy jindy. Sama na těch fotkách vypadá jak štěňátko, je překrásná, fakt.

Darina
Darinko, držíme moc palečky, ať se klukům daří lépe.

Candy
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 17:30 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit

Teda holky vy jste s tím tady hnuly, tolik nových příspěvků

Kass
Ahoj, jsem ráda, že je tu někdo další s havaňákem "Vampírkem". Já mám kluka Candyho a budou mu na jaře 2 roky. Já se jmunuji Majka. Jsem přihlášená v klubu Málopočetných plemen psů, kde mám Candyho již zbonitovaného. Můžeš kouknou na naše stránky www.havanacek.websnadno.cz

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 17:34
- Nahlásit

MartinaClaudi
no jasně, je to Beckynka. Bellinka zůstala doma. No tuž holka si musí taky zvyknout chodit někde sama a nebýt jen pod ochrannými křídly své velké kamarádky.

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 17:40
- Nahlásit

emikami
Ano,myslím,že to psala Katri o tombeta karotenu,ž ekrmí maltézáky Gilpem nebo tak nějak,ale tady u nás ho nemají.
Jiank masová moučka je zdroj bílkovin tak jako maso,ale asi míň kvalitní (je to totiž maso nějak tepelně zprac.,aspon si to myslím,někde to tu totiž bylo v tématu o ganulích..myslím,že se jmenovalo a zase granule nebo tak nejak...)a je na prvním místě,protože je to zřejmě hlavní zdroj bílkovin...

O tom počítadle nic nevím,já ho n astránkách nemám,ale jsou to tvoje stránky,tak tam asi můžeš mít cochceš...na druhou stranu,jestli on tomu hodně rozumí,tak ho to asi nějak popouzí...jako tebe by třeba popouzelo,kdyby něco někdo tvrdil třeba o psech,o čem bys 100% věděla,že není pravda.

Holky,tohle mě docela překvapilo: týrání zvířat ohledně vývoji a testování granulí....
Je to na hlavní straně cz-pes-ten článek a pak dole ty odkazy...Já teda koukala na ten poslední,ohledně těch škodlivin v granulích,na to video z pokusných laboratořích,jak psali jen pro silné nátury jsem se fakt necítila...
No,nejlepší by asi bylo krmit vařeným,že bychom přesně věděli,co hafíci dostávají,ale kdo na to má dneska čas,je to i dražší a nevíme přesně tu dávku...

A ještě jeden odkaz
URL

Romaine
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 18:15
- Nahlásit

krecinek
Omlouvám se, ale mě to tak připadá - jako skřipec...

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:16
- Nahlásit

Verca
Ty mě Verčo umíš vždy tak něčím popudit, že jsem z toho vždy tak trochu znechucená

co by mohlo někoho popudit, že jsi tak zareagovala zle....

a kdo podle tebe reagoval zle????????????? Já jsem tam psala že nejsem vůbec naštvaná,uražená ani nic, víc, jen že mi to je jedno, to zaprvné a za druhé nemám ráda, když se anonymně někdo k něčemu vyjadřuje. a za třetí, podle mě je to tak trochu blbost, proč nemají všechny stránky velkou návštěvnost, když ti roboti snad chodí všude ne? znám stránky, kde mají dokonce nastaveno - každý přístup - já mám nastaveno pouze jeden přístup za jeden den z jednoho pc. jsou tam na výběr tyto dvě varianty, jedna holka má tu druhou a z číslem se moc nehýbe, hergot , že by ten robot ty stránky zrovna vynechával? nebo např. naše klubové, už jsou tam docela dost dlouho a počet tam není příliš vysoký, a spousta jiných stránek které nejsou nijak lákavé je číslo nízké, a o kterých vím, že jsou velmi lákavé mé číslo převyšuje, čím to asi bude? myslíš těmi roboty????
Když to víš, jak píšeš, proč máš na stránkách počítadlo?

Kdybych to věděla, a byla přesvědčená o jeho pravdivosti, počítadlo bych si tam ani nedala.Jak mé tak i jiné stránky co znám, přesně vím, kdy jsou více navštěvované, kdy méně, kdy tak normoš, takže že i ty roboti by to poznali. Někdy mě sice rozesměješ ale někdy napíšeš něco co se mi opravdu dotkne, to slovo zle, že jsem tak zareagovala, to opravdu snad nemyslíš vážně, to mě fakt docela uráží, já jsem jen komunikovala, ale měĺa jsem mu napsat jednu jednoduchou větu. a to Roboti jsou také fajn.

A co tím vlastně chtěl říci, že si mám každý měsíc počítadlo nastavit o 100lidí méně, či co?????? Nebo počítadlo vyhodit? Je to vlastně prakticky k ničemu, nebo ho dráždila ta věta? No brzo bude mít další. Nemám tyhle lidi ráda, kteří se starají o co nemají, a pokud mě chtěl poradit, měl na mejl, a stejnak by s tím nic nevyřešil.Chudáci roboti, ti se asi na mých stránkách musí vyřádit

Co se týče barvy kombinéz, jinou neměli, neměla jsem na výběr, a takže jsme si zvykli na tuto, a je fajn, že se nedá přehlídnout, kvůli barvě ale nebudu shánět dál, protože tyhle byli jak na ně ušité a za výbornou cenu.

Po každé když sem něco dám, nebo někomu něco řeknu jdeš proti mě, proč to Verčo vlastně děláš? Měla by sis asi to počítadlo zrušit, myslím že ti tam na nic není, jelikož si tam měla určitě takovou dobrou stovku robotů.

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 19:52
- Nahlásit

Emikami
já dju proti tobě? tak o tom nevím. Jen prostě reaguji na některé věci, se kterými nesouhlasím anebo se tu řešit nemají... A jelikož tu přispíváš hlavně ty a většinou obsáhle, s čímž se dá diskutovat, tak se prostě ozvu.

Počítadlo mám na stránkách proto, že mi týdenní statistika ukazuje přístup jednotlivých IP adres a pokud chodí z webovek, tak i ty webovky. Vím, že to číslo, které se tam ukazuje není věrohodné a mám to pouze z toho důvodu, jak jsem napsala. a proto bych tam nenapsala to poděkování, ale jak jsem už napsala, tak je to každého věc.
a myslím, že ti odpoví i lidi v tématu, který jsi k tomuto založila. sama jsem zvědavá, co si tam přečtu... protože mě takovéto věci dost zajímají.

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:11
- Nahlásit

Verca
Podle toho co jsem se dozvěděla je to běžná záležitost, někdo o tom ví , někdo o tom neví, tak jako spoustu jiných věcí, ať už se týkají psů, či nikoliv, rozhodně si myslím, že ten člověk je blázen pokud se o tom zmíňil, protože nevidím příčinu co ho k tomu přimělo. Já nejsem první co takovou větu na stránkách má nebo měla. To by mohl napsat každému do návštěvní knihy, kdo má počítadlo na str. ne? Jen si myslím, že pokud to každému nepíše, že v tom je něco jiného, proto ten anonym. že? Je mi to fuk, a dávno jsem to hodila za hlavu, vše jsem vymazala, a nebudu se k tomu již vracet, pro mě je to prostě hloupost, proč upozorňovat někoho na věc , která je běžná a ještě anonymně, fakt ubohé.No máme dost často rozdílné názory na věc, proto je občas mezi námi ten boj. bohužel

Verca
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 20:15
- Nahlásit

emikami
Dáši, já to neberu jako boj mezi námi. Já to fakt beru jen jako výměnu názoru, je pravda, že se někdy "servem" a bijeme se každá za svůj názor, jestli to nebude i naší tvrdohlavostí. Ale jinak to beru jako diskuzi a myslím, že někdy je to zajímavější, než kdybychom si všechno odkývaly. Tím nemyslím hádky.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 21:07
- Nahlásit

emikami
Becky úplně jemný nádech do hněda,ale to je vidět jen z některého úhlu.
Kdy porodí ta gorila fakt nevím.Píší tam,že by to mohlo být každým dnem. Ale zdá se že klidně každým týdnem. Já gorilky občas pouštím klukům. Je fakt úžasné jak si mrňousek hraje a jak se o něj máma stará.

Já jsem zažila u naší labradorky dost hnusnou virózu a to na jaře,kdy nebylo ani zima. Bella rýmu taky jednou měla,ale naštěstí jen pár dní.

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 21:42
- Nahlásit

Verca
Já to nazvala boj a ty výměnu názoru, mě to přijde to samé, jen jsme to každá jinak pojmenovali, no ale nyní mi tak napadá, když si myslíš že jsem to vzala ZLE, což teda vůbec tak nebylo míněné, také si mě to mohla třeba tvůj názor napsat na mejl, že o tomto víš, a proč jsem třeba tak vybuchla a tam by bylo jednodušší ti vysvětlit že jsem to nevzala zle, atd. at. než to psát sem. No každopádně je to divné, ale jak jsem psala je mi to jedno. No jinak neteřin ztracenec, už našel novou rodinu,snad opět neuteče ostatní napíši do příslušné dizkuze.

Dnes jsem si koupila hřeben,vypadá jako hrabičky, stál jen 44kč. proto jsem to zkusila, paní mi ho vlastně nabídla sama, že ho má její známá, která je v cizině a tam si ho nemůžou na dlouhosrstá plemena vynachválit. Na etiketě je - Nutur Line- Zoomarket - hřeben pro psy - dojity /hrabky/už jsem nyní zkoušela česat Denisku a jde to s ním opravdu dobře, není ostrý jako mám já tady jeden hřeben od toho Salonu který má také jednu řadu zubů krátkých a jednu dlouhých a ještě se kroutí, při větším tlaku a bojím se že psa škrábnu, tento je krásně zakulacený, ty hroty a pevný a má také řadu krátkých a řadu dlouhých, Deniska má hodně cucku jak jsem psala ta první vrstva kolem celého bříška, ale tam česat nyní nemohu, někdy vemu jeden pramen a pomalu to rozčesávám, ale není jí to příjemné, až budu moci trochu víc zabrat, myslím že to půjde dobře.Až budou penízky ještě si chci objednat tamty dva kartáče od Salonu jak máš Verčo ty, a i ten druhý s rovnými hroty jak psala katri, že by si spíše koupila ten.

LenkaK
Ptala jsem se proto, že Wikinka to má také trochu, tak jsem si myslela zda by nebylo dobré je koupat v šamponu ńa černé psy, co myslíš? nebylo by to vhodnější než na normální?

Jo a tu mrkev, Emí není zcela bílá, i když je dost ale je také sobolí tak si myslím, že by ji nevadil ani kdyby byl v granulích betakaroten.

Jo a Verčo, k těm granulím, to jsem psala z počátku, když jsem jim to dala, tak vždy sežrali Nutrienci ale po určité době se k tomu už tak tolik neměli, a jelikož když jsem byla na vážkách, zda to či ono, a byli jsme tenkrát s Kamí na Libuši ohledně toho průjmu, tak jsem tam koupila ještě 3kg. Purinu, pak jsem se rozhodla pro Nutrienci, takže jsem tu měla celé zavřené balení. no a jak jsem viděla že už se k tomu tak nemají, tak jsem to otevřela a začla jsem jim to posypávat, a oni se hned šli podívat a pustili se do toho, a pak sežrali všechno, ale když jim nasypu Purinu a mají Nutrienci nyní chodí jen na Purinu, ale když už je vyžraná večer dožerou i tu Nutrienci. Takže proto jsem se rozhodla že to asi zase změním, ohledně té nedostupnosti, i když mi to přivezou zdarma až domů, ale asi je to hlavně kvůli tomu že se musí brát 15 kg, i když je fakt že to měli jen na dva měsíce.teda 12kg. protože 3kg jsem poslala Martince.No a tady si to telef. obj. a za dva dny to mám v obchodě kolem kterého manžel jezdí z práce, takže se proto vždy zastaví, je to 7,5 kg. je to chovatelské balení a je to asi o 200kč levnější než po internetu.Zkusím se podívat po tom hřebenu, nebo vám ho vyfotím a hodím sem fotku, zdá se mi fakt dobrý, Deny má ještě jemnou srst a docela málo ale jestli až se bude přesrsťovat a bude hustčí tak si myslím, že by byl užitečný.

Tak dneska se někdo vykakal na balkon, myslela jsem že Deniska, ale bylo to takové menší hovínko viděla jsem ji tam, a pak běžela zase pryč, pak jsem neviděla Wikinku, tak jsem se šla podívat na balkon a jak nahlédnu tak ona akorát přeskočila ten práh a před práhem mám tu plínku na čurání, a jak mě uviděla, měla hovínku v hubě, tak ho pustila a chtěla utect ale neměla kam, jelikož mám hned vedle klec, takže tam byla v koutku tak jsem ji také jednou nemusela nahánět, nakonec za chvilku vběhla Deniska na balkon a vykakala se, takže pochybuji že by během 5ti min. kakala dvakrát, takže se tam asi vy...Wiki a zřejmě si to nesla jako trofej domů mě ukázat, nebo se do toho někde v klídku a teple pustit fůj.

Jo a dnes jsem koupila dva malé skřipečky , jeden větší a nějaké gumičky, tak snad uspějí. stálo to vše 50kč. je to stejnak drahé, nevím Verčo jak u vás ale u nás tento maličky skřipec stojí 10kč. jinak měli i dražší.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání